Ajax-loader

platform: XBOX One

Bioshock The Collection
XBOX One
Bioshock The Collection PS4 Tartalma: Bioshock játékszoftver Bioshock 2 játékszoftver Bioshock Infinite játékszoftver

Doom-xbox-one_4009_640x0.fill
Doom XBOX One
7

Doom
XBOX One
A legendás FPS-sorozat legújabb inkarnációja az id Software fejlesztésében és a Bethesda kiadói közreműködésével, az id Tech 6 grafikus motor által életre keltve idézi meg az eredeti Doom hangulatát. A Marson létesített UAC bázison hatalmas pályákon brutális módon irthatjuk a pokol démonait és szörnyeit, míg a többjátékos módban szintén a nosztalgia jegyében apríthatjuk egymást a kicsi, fedezék nélküli térképeken - akár démonként is! Mindez intenzív, de félelmetes játékélményt garantál. A többjátékos módban a Doom számos játékmóddal kecsegtet minket. A csapatalapú Soul Harvestben az ellenség katonáinak lelkét kell begyűjtenünk, a Freeze Tagben lefagyaszthatjuk célpontjainkat és aztán ölhetjük meg őket. A Warpath az eredeti Doom King of the Hill játékmódjának új változata, a Dominationban területeket kell elfoglalnunk, a klasszikus Team Deathmatch és a Clan Arena pedig a mindenki mindenki ellen és a csapatok csapatok ellen elvét követik. Koopoeratív mód viszont nincsen. A multis adok-kapokban testre szabható katonával vághatunk neki, és ha elégedetlenek lennénk vagy megunnánk az alap térképeket, kiélhetjük alkotói szenvedélyünket, és a pályaszerkesztő segítségével saját játéktereket kreálhatunk, amit aztán a közösséggel is megoszthatunk. Technikai oldalról a Doom minden platformon hozza a 60 fps-es sebességet és az 1080p-s felbontást, PC-n pedig igen aprólékosan beopciózhatjuk a grafikát, aminek hála gyengébb gépeken némi kompromisszummal ugyanolyan jól futhat, mint az atomerőműveken.

Just-dance-2017-xbox-one_4769_640x0.fill
Just Dance 2017 XBOX One
2

Just Dance 2017
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

71vebji0hgl._ac_sl1200__1_
1

Super Lucky's Tale
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Batman Arkham Knight Game of the Year Edition
XBOX One
tartalma: Batman Arkham Knight játékszoftver A játékhoz megjelent összes extra tartalom (DLC) A Batman Arkham Knight képében idén már egy igazi újgenerációs videojátékban követhetjük nyomon a Denevérember legfrissebb kalandját, melynek elkészítéséért az előző két részt is sikerre vivő, Rockstady a felelős! Az Arkham Knigt-ban az előző epizódokból megszokott szabadság vár ránk, tehát mindenféle megkötések nélkül, ismét bejárhatjuk Gotham városát, ám ezúttal olyan óriási kiterjedésben szemlélhetjük a bűn városát amelyet még álmainkban sem képzeltünk. A klasszikus gonoszok, mint Joker, a Madárijesztő, vagy a Pingvinemberen kívül Batmannek élete talán legkegyetlenebb bűnözőjével is szembe kell majd néznie, akit Arkham lovagjaként emlegetnek!A Batman Arkham Knight semmi esetre sem szeretné elronatani a már jól bevált receptet és ennek megfelelően, az elődöktől megszokott játékmeneti elemeket alkalmazza, de mindezt sokkal kiforrottabb formában prezentálja a játékosok számára. A döntés most is a mi kezünkben van, hiszen eldönthetjük, hogy árnyékként, csendes lopakodással, vagy rettenthetetlen harcosként rontunk rá ellenségeinkre, akiket már az elődöktől eltérően, jóval változatosabb ütéskombinációkkal teríthetünk le. A Rengeteg puszta kezes összecsapáson és a sorozatra jellemző lopakodáson kívül, természetesen ezúttal is számos logikai feladvány és megoldásra váró bűneset vár ránk, egy olyan végletekig kidolgozott és gyönyörű grafikával rendelkező világban amelyet most először a Batmobil segítségével is felfedezhetünk.

We Sing + 2 Mikrofon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Final Fantasy XV Deluxe Edition
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Final Fantasy Type-0 HD
XBOX One
Ez egykoron kizárólag PSP konzolra megjelent Final Fantasy Type-0, ezúttal egy minden eddiginél teljesebb kiadásban és természetesen a Xbox One konzol tudását kihasználva, káprázatosan szép grafikával és rengeteg extra meglepetéssel várja vásárlóinkat. A játék természetesen továbbra is a Fabula Nova Crystallis mitológia szerint építkezik és az elődhöz képest mindössze azzal a különbséggel, hogy ezúttal az emberi faj kerül előtérbe, a Final Fantasy XIII és a XV közötti események bemutatásával. A Final Fantasy Type-0 világában és azon belül is Orience vidékein kalandozhatunk és betekintést nyerhetünk a Class Zero csoport történetébe, miközben felfedezhetünk és szabadon bejárhatunk egy elképesztően nagy területet! Vérbeli szerepjátékhoz híven a Final Fantasy Type-0 rendkívül kidolgozott és precíz fejlődési rendszert tudhat a magáénak, amelyben a szintlépések, a fegyvereink és a karakterünk képességeinek a folyamatos tuningolása kulcsfontosságú szerepet tölt be a játékban való előrehaladásunk érdekében! Amennyiben kimaradt az egyik leghíresebb és legjelentősebb Final Fantasy epizódból és szeretnél részese lenni rendkívül nagyívű történetnek, most lecsaphatsz a rengeteg extra tartalommal és valódi új generációs látványvilággal megspékelt játékra!

Madden-nfl-25-xbox-one_2381_640x0.fill
Madden NFL 25 XBOX One
0

Madden NFL 25
XBOX One
A Madden NFL sportjáték-sorozata idén mérföldkőhöz érkezett, ugyanis közel 25 éve, 1989-ben jelent meg az első, John Madden Football nevű rész. A jeles évforduló alkalmából az EA Sports úgy döntött, a Madden NFL 14-et rendhagyó módon átnevezi, egész egyszerűen a Madden NFL 25-re. a készítők elmondása szerint: Az idei játék a korlátokat fogja feszegetni a játékmenetbeli újításokkal és innovációkkal, amik egy nagyon erős alapot fektetnek le a nagy múltú franchise következő 25 évére és ehhez a véleményhez csatlakozott Cam Weber, az EA Sports amerikai futballért felelős menedzsere.A Madden NFL 25, ha címében el is tér, tartalmában nem fog a hagyományoktól: az NFL összes játékosát tartalmazza majd, összesen 32 csapatot!

Just-dance-2014-xbox-one_2417_640x0.fill
Just Dance 2014 XBOX One
1

Just Dance 2014
XBOX One
Az évtized legsikeresebb táncos programja a Just Dance széria idén ismét új résszel gazdagodik. A 2014-es év legnagyobb világslágereit tartalmazó korongon olyan híres előadók és slágereik kapnak helyet mint pl: PSY (Gentleman), Rihanna (Where Have You Been), David Guetta vagy Nicki Minaj. A Just Dance 2014 természetesen nem csak a tartalmát tekintve kecsegtet újdonságokkal. Mivel a játék az új generációs konzolokra is megjelenik a készítők a grafikai megvalósításra is nagy hangsúlyt fektettek. Finomítottak a mozgásérzékelésen és a megújult kezelőfelületek segítségével egyszerűbb, átláthatóbb és letisztultabb élményben lehet részünk.

Dark Souls II (2) Scholar of the First Sin
XBOX One
Tartalma: Dark Souls II Játékszoftver, 1.10-es frissítéssel (extra tartalmak, eventek, történet) Crown of The Sunken King DLC Crown of the Old King DLC Crown of the Ivory King DLC

Homefront The Revolution
XBOX One
A Homefront The Revolution története alapján Philadelphiában járunk, négy évvel azután, hogy Észak-Korea elfoglalta és teljesen uralma alá hajtotta Amerikát. A város napjainkban csak egy nagy romhalmaz és már egyáltalán nem emlékeztet a régi önmagára. A koszos utcákon katonák és drónok járőröznek, a lakosok pedig teljes kontroll alatt és rettegésben élik mindennapjaikat.A városon kívül egy badlands-ként számontartott térségben viszont titkos ellenállás szerveződik, amelynek katonái jó eséllyel dönthetik meg a zsarnoki hatalmat, ezáltal visszaszerezve az ország függetlenségét. A Homefront The Revolution a stílustól eltérően egy nyitott világban játszódik, amit kedvünkre felfedezhetünk és szisztematikusan végezhetjük el a különböző küldetéseket, így az egyes feladatoknak rengeteg lehetséges megoldása lesz, kizárólag rajtunk múlik, hogy melyik utat választjuk! De nem csak mint bátor felkelő, hanem az ellenállást vezéreként is helyt kell állnunk, így toboroznunk kell az újabb katonákat, bázisokat és menedékhelyeket kell építenünk, majd újabb és újabb fegyvereket kell kovácsolnunk a harcokhoz.

Wwe-2k15-xbox-one_3352_640x0.fill
WWE 2K15 XBOX One
0

WWE 2K15
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Battlefield 4 Premium Edition
XBOX One
Tartalma: Battlefield 4 Second Assault Battlefield 4 China Rising Battlefield 4 Naval Strike Battlefield 4 Dragon’s Teeth Battlefield 4 Final Stand Exkluzív testreszabási lehetőségek (camo-k, festések, emblémák, dögcédulák és még sok minden más) Extra előny a szerverek várólistáján 12 bónusz Battlefield 4 Gold Battlepack Minden eddiginél vaskosabb kiadásban kínáljuk vásárlóinknak az elmúlt évek legsikeresebb lövöldözős játékát a Battlefield 4-et, mely ezúttal Xbox One rendszeren mutatja meg mindent elsöprő erejét! A Battlefield 4 Premium Edition a játékhoz eddig megjelent összes kiegészítést magában foglalja. A Battlefield 4 az új generációs Frostbite motornak köszönhetően soha eddig nem tapasztalt realizmussal mutatja be egy háborús helyzetet, amely tökéletesen megmutatkozik a grafikai és a fizikai megvalósítás tekintetében egyaránt. A fékevesztett ütközetek során a jelenleg ismert legmodernebb fegyverek állnak rendelkezésünkre, továbbá minden egyes tereptárgy rombolható, így téve még valóságosabbá a csatamezők vulkánként fortyogó hangulatát. Mindezek ismeretében a Battlefield 4 Premium Edition most hatványozottan jó vételnek számít, ugyanis a múlt generációs konzolokhoz képest nem csak fényévekkel szebb látványvilág és finomított játékmeneti, irányítási megoldások várnak ránk, hanem a játék mellett egyetlen lemezen helyet kapott az összes eddig megjelent letölthető extra tartalom is. Rád vár a 12 bónusz Battlefield 4 Gold Battlepack, továbbá exkluzív testre szabhatóság, amelyekben egyedi festéseket, emblémákat és további finomságokat találhatsz! Nyerj betekintést a modern hadviselésbe és a Battlefield 4 lehengerlő csatáiba! Használd az egyjátékos kampányt vagy csatlakozz online Xbox One konzolon és válj a harctér királyává! Csapj le a Pemium Edition tömérdek bónusz tartalmára amit most egyetlen csomagban beszerezhetsz!

Pro Evolution Soccer 2015 (PES 15)
XBOX One
A FIFA játékok nagy ellenfelelként, a PES 2015 lesz az első rész a szériában, mely az új generációs konzolokon is megjelenik, és ezzel egyhuzamban úttörő lesz a vadonatúj motor, a Fox Engine teljes körű kiaknázásában. Az előző részhez képest a PES 15-ben a játékosmodellek kidolgozottabbak, a stadion ábrázolása és a szurkolókat irányító mesterséges intelligencia, pedig elődjéhez képest szinte fényévekkel magasabb szintet képvisel, továbbá a játékban az ezret is meghaladó és játszható focista kapott helyet! A PES történetében most először a stadion állaga annak tükrében formálható, hogy milyen játékstílust fekszik a számodra, illetve milyen stílus jellemző az ellenfélre. Ha tegyük fel az ellenfél a passzokra összpontosít, a felhasználó beállíthatja még a fű hosszúságát is, de fel is locsolhatod a pályát, hogy felgyorsuljanak a labda átadások! A mikrótranzakció lehetősége a Pro Evolution Soccer 2015 sem kerülte el így a MyClub funkció segítségével GP és valódi pénzt is használhatunk, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy GP, illetve valódi pénz segítségével vásárolhassunk új csapattagokat vagy akár managereket is. Ahogyan a már említett nagy vetélytársnál a FIFA-ban, úgy a PES 2015-ben is heti szinten fog frissülni a csapatok összetétele, ami egy az egyben a valóságban is megtörtént átigazolásokat fogja prezentálni, továbbá a játékos átlag teljesítményét is megjegyzi a program, ami az online módban automatikus lesz, míg a szóló meccseken pedig mint választható opcióként fog a rendelkezésünkre állni. A PES 15 tehát minden részletében megújulva készen áll arra, hogy felvegye a kesztyűt a nagy riválissal és elkápráztassa a foci szerelmeseinek millióit.

Bladestorm Nightmare
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

LEGO Marvel Avengers
XBOX One
A hatalmas sikereket elért LEGO Marvel Super Heroes után, a TT Games ezúttal a mozikban szintén kasszasikernek örvendő, Bosszúállók hőseit vette górcső alá, melynek gyümölcseként, megszületett a LEGO Marvel Avengeres! A néhány fős, ám annál elszántabb szuperhősből verbuválódott elit osztagra, nem kissebb feladat vár, mint New York, majd a második részben az egész világ megmentése! Bizony, hiszen a LEGO Marvel Avengers-ben nem csupán az első rész, hanem a második, Ultron kora című mozifilm történésiet követhetjük végig. A pörgős akciófilmek ellenére a játékban azért túl sok komolyságra ne számítsunk, hiszen a LEGO videojátékok legfőbb ismérve, a rekeszizmokat nem kímélő, tömérdek mennyiséű ghumor és laza poénok sorozata. Aggodalomra azonban semmi okunk, mert a nevetésen kívül rengeteg feladat vár ránk! Irányítható hőseink egymástól eltérő képességekkel rendelkeznek és akárcsak a Marvel Super Heroes-ban, úgy a LEGO Marvel Avengers-ben is kedvünkre váltogathatunk közöttük, attól függően éppen melyik karakter extra tulajdonságira van szükségünk. Válasszuk akár az ultramodern páncéllal felszerelkezett Vasembert, vagy a Thort a villámok istenét, Amerika Kapitányt vagy a csapat izomemberét Hulk-ot, minden figura irányításával újabb élménnyel leszünk gazdagabbak. A LEGO Marvel Avengers-ben a sok-sok harcon kívül logikánkra is szükségünk lesz, hiszen számtalan gyűjtögetés, a pályák felfedezésén túl, az elmaradhatatlan építés ránk vár, melynek segítségével sok esetben a továbbhaladásunkat biztosíthatjuk be. Játszhatunk egyedül vagy mentsük meg a földet kooperatív módban barátunkkal karöltve, a Marvel Avengers-el életünk eddigi legizgalmasabb LEGO kalandjában lesz részünk!

Dishonored-2-xbox-one_4011_640x0.fill
Dishonored 2 XBOX One
11

Dishonored 2
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Destiny The Taken King Legendary Edition
XBOX One
Tartalma: Destiny játékszoftver The Dark Below kiegészítő House of Wolves kiegészítő The Taken King kiegészítő A Destiny mint a Bungie Studio sikerjátéka most egy felturbózott és inden eddiginél teljesebb formában hozza el a rajongók számára az utánozhatatlan online lövöldözés élményét. A Destiny The Taken King Legendary Edition, ezúttal hihetetlen gazdag tartalommal várja a kalandozni vágyókat! Nem kevesebb a csomag tartalma, mint az alapjáték, az első kiegészítő - a The Dark Below, a második kiegészítő - a House of Wolves, sőt a harmadik és egyben legnagyobbnak számító The Taken King is a belekerült a csomagba. Az alapjátékon felül mintegy 80 eurónyi tartalom mindenképpen kitűnő ajánlatnak tűnik az új felhasználóknak, akik csatlakozhatnak több mint 20 millió játékos társukhoz a többjátékos küldetések keretében.

Overwatch Origins Edition
XBOX One
Katonák. Tudósok. Kalandorok. Különcök. Egy globális krízis alatt a háborútól megtépázott világban hősök egy csoportja létrehozott egy nemzetközi különleges alakulatot a béke helyreállítására. A neve: Overwatch. Az alakulat megszüntette a válságot, és az elkövetkező évtizedekben segítette a béke fenntartását, hogy beköszönthessen a kutatás, az innováció és a felfedezések kora. Sok év telt el azóta, és az Overwatch befolyása meggyengült, mígnem a csapat végül feloszlott. Válassz egy hőst — Az Overwatch számos hőst kínál, az időugró kalandortól kezdve a felfegyverzett, rakétás-kalapácsos harcoson keresztül a transzcendens robotszerzetesig. Minden karakter játékstílusa egyedi, és a képességeik alapos kiismerése kulcsfontosságú a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása szempontjából. Nincs két egyforma hős. Játszd el a szereped — Akár az élvonalban harcolsz, akár az energiapajzsoddal biztosítasz fedezéket, vagy épp sebzéserősítéssel támogatod a szövetségeseidet, a hősöd képességei mindenképp a csapatod hasznára válhatnak. A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy megtanuld a csapattársaiddal összehangolva használni a képességeidet. Csapatalapú célok — Hősök csapatai harcolnak a bolygó különböző pontjain. Legyen szó a rejtélyes Anubisz-templom titkainak védelméről, vagy egy elektromágneses fegyver (EMP) biztonságos célba juttatásáról a King's Row soron keresztül, a csatamező az egész világ.

Divinity Original Sin Enhanced Edition
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

FIFA 17 Standard Edition
XBOX One
A csomag tartalma: Fifa 17 játékszoftver 5 db Fifa Ultimate Team (FUT) draft token (hetente egy, öt héten keresztül) 8 meccsre szóló Fifa Ultimate Team (FUT) kölcsönjátékos (Hazard, Martial, Reus vagy Rodriguez) Speciális Fifa Ultimate Team (FUT) felszerelések a Fifa 17 soundtrack előadóitól. Hamisítatlan focis élménnyel és minden eddiginél látványosabb köntösbe bújva tér vissza a FIFA 17 mely ezúttal is bebizonyítja, hogy nincs párja a labdajátékok műfajában! A megszokott egy és a többjátékos lehetőségek mellett visszatérnek a teljes egészében játszható női csapatok, de a FIFA pályafutása során most első alkalommal egy valódi történet részesei is lehetünk. A The Journey elnevezésű Story mód keretében egy fiatal és kissé tapasztalatlan játékos karrierjét egyengethetjük és követhetjük nyomon, a kezdetektől egészen a leghíresebb csapatokba való bejutásáig! Ezalatt az idő alatt természetesen minden egyes döntés a mi kezünkben összpontosul, így csak rajtunk múlik, hogy emberünket milyen gyorsan juttatjuk a legnagyobbak nevek népes táborába. A FIFA 17 játékmenete is alapos tuningoláson esett át, így a focisták mozgásától a legnehezebb cselekig, minden egyes momentum szinte már a valósággal megegyező érzést kelt a játékosokban, továbbá a látványvilágáért is felelős Frosbite Engine, minden eddiginél részletesebb és döbbenetesen szép látványvilágot kölcsönöz a világ legsikeresebb focis játékának!

The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition
XBOX One
A The Elder Scrolls V Skyrim Xbox One játék története 200 évvel az Oblivion után játszódik amikor bekövetkezett az, amit már korábban is megjósoltak, miszerint a sárkányok visszatértek! A mi feladatunk megállítani a Sárkány Urat, mert mi vagyunk a sárkány szülötte és ami meghatározza a sorsunk további alakulását. Sajnos közben egy polgárháború is dúl, melybe szintén belekeveredünk, így itt is el kell majd döntenünk melyik csapat mellett harcolunk a végső győzelemért.

Dirt-rally-xbox-one_640x0.fill
DIRT Rally XBOX One
6

DIRT Rally
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ryse Son of Rome Legendary Edition
XBOX One
tartalma: Ryse Son of Rome Xbox One játékszoftver 4db kiegészítő 3db térkép Egyedi skin (öltözék) A Ryse Son of Rome az ókor kegyetlen és háborúkkal tarkított Rómájába kalaúzolja el az Xbox One tulajdonosokat. A továbbfejlesztett és bombabiztos Cryengine grafikai motor lélegzetelállító világot fest a tévék képernyőjére miközben partra szállunk és egy rendkívül véres hadjárat veszi kezdetét Róma partjainál. A Ryse fejlesztése hosszú évekig tartott. Kezdetben a készítők kizárólag a Kinect One kamera adta lehetőségekre helyezték a hangsúlyt és az volt a céljuk,hogy a kézi kontrollert, teljesen figyelmen kívül hagyva a testünk és a hangunk használatával haladjunk előre a játékban. Mára módosítottak álláspontjukon, és az analóg kontroller a Kinect mozgásérzékelő együttes használatával tökéletes szimbiózist alkottak. A Ryse első pillanatában kiderül, hogy itt bizony nem egy könnyű délutáni teázgatás vár ránk. A különböző mozgások,támadások és a fedezékrendszer segít minket, hogy a végén diadalmaskodjunk az ókori legendák legkegyetlenebb ütközeteiben.

Watch-dogs-2-xbox-one_785_640x0.fill
Watch Dogs 2 XBOX One
12

Watch Dogs 2
XBOX One
A hatalmas sikereket elért első rész után végre megérkezett a Watch Dogs 2, mely az óriási rajongótáborral büszkélkedő elődhöz képest, minden fontos szegmensében fejlődött és olyan újdonságokkal, új lehetőségekkel kecsegtet, ami hosszú játékórákra fogja a képernyőkre elé vonzani a rajongók millióit! A második részben szintén, a mindent irányításuk alatt tartó hatalom és a titkos földalatti szervezet a DedSec háborúját követhetjük nyomon, ezúttal azonban kalandjainknak San Francisco ad majd otthont és egy új főszereplőt, Marcus Holloway-t irányítva vethetjük bele magunkat a kalandokba. Marcus a tévesen elítélt hacker a börtönből való szabadulása után csatlakozik a DedSec-hez, hogy a kezében lévő összes eszközzel megtalálja, majd egytől-egyig levadássza azokat akik a bebörtönzéséért felelősek. A Watch Dogs 2 hűen követi az előző részből megszeretett játékmenetet, ám ezúttal egy sokkal innovatívabb formában. A küldetéseknek helyet adó San Francisco szó szerint hatalmas és teljes egészében bejárható, a létező összes közlekedési eszközzel amit kedvünkre elköthetünk, majd volánja mögé pattanva száguldozhatunk, földön és vízen egyaránt. A központi szerepet továbbra is a műszaki eszközök feletti tökéletes uralmunk tölti be. Autókat téríthetünk el, vagy közlekedési lámpákat bolondíthatunk meg, hogy karambolokat idézzünk elő, így nyerve egérutat a minket üldözők elől. Továbbra is kapcsolódhatunk a létező összes számítógéphez vagy mobileszközhöz, melyek meghackelve, beszélgetéseket hallgathatunk le és bármilyen információt megszerezhetünk kiszemelt áldozatainkról.. A nyomozás, lopakodás majd a csendes becserkészésen kívül, ne feledkezzünk meg a tűzharcokról sem, amelyekben bőven lesz rész részünk, de csak abban az esetben ha ezt mi is így akarjuk. Nem tévedés, a Watch Dogs 2-ben ugyanis a mi kezünkben a van a döntés, hogy a feladatok teljesítését csendben, ha úgy teszik fű alatt végezzük, vagy kézi fegyvertárunk bevetésével, brutális erejű tűzharcokban szerezünk érvényt az igazunknak.

Ryse-son-of-rome-xbox-one_2544_640x0.fill
Ryse Son of Rome XBOX One
2

Ryse Son of Rome
XBOX One
A Ryse Son of Rome az ókor kegyetlen és háborúkkal tarkított Rómájába kalaúzolja el az Xbox One tulajdonosokat. A továbbfejlesztett és bombabiztos Cryengine grafikai motor lélegzetelállító világot fest a tévék képernyőjére miközben partra szállunk és egy rendkívül véres hadjárat veszi kezdetét Róma partjainál. A Ryse fejlesztése hosszú évekig tartott. Kezdetben a készítők kizárólag a Kinect One kamera adta lehetőségekre helyezték a hangsúlyt és az volt a céljuk,hogy a kézi kontrollert, teljesen figyelmen kívül hagyva a testünk és a hangunk használatával haladjunk előre a játékban. Mára módosítottak álláspontjukon, és az analóg kontroller a Kinect mozgásérzékelő együttes használatával tökéletes szimbiózist alkottak. A Ryse első pillanatában kiderül, hogy itt bizony nem egy könnyű délutáni teázgatás vár ránk. A különböző mozgások,támadások és a fedezékrendszer segít minket, hogy a végén diadalmaskodjunk az ókori legendák legkegyetlenebb ütközeteiben.

Call of Duty: Black Ops III
XBOX One
2065-öt írunk és hála a technológia ugrásszerű fejlődésének a modern hadviselés sosem látott eszközöket vet be az ellenség elpusztítása érdekében. Felejtsd el a nagy háborúkat és a tankokat, a hatvanas évek óta először újra eljött az ügynökök ideje! Olyan nanotechnológiák, fejlett drónok és elképesztő kiegészítők gazdagítják majd a játékmenetet, amihez képest még az Advanced Warfare csatái is régimódinak tűnhetnek! Óriási újdonság, hogy ezúttal négy fős co-op módban is végignyomhatod a játék sztoriját, ami még jobban átélhetővé teszi a történetet. Emellett visszatérnek a COD közönségkedvenc multiplayer variánsai, élükön a zombi móddal, ami egy roppant izgalmas saját sztorivonalat kapott olyan sztárok asszisztálásával, mint Jeff Goldblum, Heather Graham vagy Ron Pearlman, akik neve garancia a minőségi szórakozásra. Ha nem szereted az élőholtakat, természetesen belevetheted magad hagyományos multiplayer csatákba is, melyeken a Treyarch eszközöt pár olyan új változtatást, hogy a széria veteránok és az újoncok is egyaránt el tudjanak veszni benne hosszú hetekre (hónapokra). Akármelyik játékmód is válik a kedvenceddé, a Call of Duty : Black Ops III-ban mindenképpen megtalálod majd a számításaidat!

Nba-live-14-xbox-one_2555_640x0.fill
NBA Live 14 XBOX One
0

NBA Live 14
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Transformers Rise of the Dark Spark
XBOX One
A játékot a Cybertron széria folytatásként almodták meg és készítették el számunkra a fejlesztők. Bár csak részben, de a 2014-ben mozikba kerülő a "Kihalás Kora" című új Transformers kalandba is betekintést nyerhetünk. A játékban közel 40 Autobot és Álca közül választhatunk,így eldönthetjük, hogy a jó vagy a rossz oldalra állunk, de unatkozni garantáltan nem fogunk! A készítők elmondták, hogy minden eddiginél hatalmasabb hadszintér áll a rendelkezésünkre, amelyben óriási összecsapások várnak ránk. A Transformers: Rise of the Dark Spark tartalmaz egy kooperatív kampányt és egy szintén négy játékosos hordamódot, az Escalationt melynek segítségével a megszerzett tapasztalati pontjainkat átmenthetjük egyik játékmódból a másikba. A Választás pedig a mi kezünkben lesz majd, hogy az Álcák vagy az Autobotok oldalán harcolunk a Föld bukásáért vagy megmentéséért!

Cover_orig
Child of Light XBOX One
1

Child of Light
XBOX One
tartalma: Child of Light PS Vita alapjáték Golem Quest DLC Dark Pack DLC Light Pack DLC 4 csomag ocult és csillagpor A Child of Light PS Vita játék a felfedezés örömét és egy gyönyörű világ megismerését kínálja a stílust kedvelő játékosok számára. A történet szerint Aurora megbetegedett, s miközben az ágyat nyomta, a lelke átkerült a varázslatos Lemuria királyságba, mely éppen rendkívül nehéz időket él meg, hiszen a gonosz Black Queen lelopta a Napot, a Holdat és a csillagokat az égről. A mi feladatunk lesz, hogy visszaszerezzük a ragyogó égitesteket, a kalandunkat pedig Igniculus, egy másik játékos által irányítható, repülő fénygömb fogja segíteni. A felfedezés és a páratlan, festői szépséggel megalkotott világ bejárásán túl, harcban is bőven lesz részünk, hiszen körökre osztott összecsapások során, az adott helyzetnek megfelelően kell bevetnünk a saját és társaink képességeit.

Arslan The Warriors of Legend
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák