Ajax-loader

platform: XBOX 360

Metro Last Light Limited Edition
XBOX 360
2034. A poszt-apokaliptikus Oroszországban járunk, ahol az emberiség utolsó ellenállásához érkezett. A Moszkva alatt elterülő alagútrendszer mindezidáig életben tartotta őket a fenyegető mutánstámadások ellen, most azonban egy új gonosz ütötte fel a fejét: maguk az emberek. Egy végzetes eszköz felfedezése felborzolja a kedélyeket és civilháborút szül. A túlélők a hatalomvágy folyamatos nyomása mellett kizárják a józan ész érveit és saját társaik életére törnek. Artyom, a Metro 2033 főszereplője, ismét szembesül az emberiség sötét oldalával, s a leköszönő világ hajnalán nem marad más választása, mint a múlt bűneinek súlyával és a jövőben való remény társaságában küzdeni az életben maradásért. A poszt-apokaliptikus sci-fi visszatér, méghozzá a jelen generáció maximumát nyújtva. Éld át a mutánsoktól és veszélyes lázadóktól nyüzsgő harcokat Moszkva szívében, és ámulj az Xbox 360-at kifacsaró technológián!

Soul-calibur-5-xbox-360_1364_640x0.fill
Soul Calibur 5 XBOX 360
0

Soul Calibur 5
XBOX 360
A méltán híres sorozatot őrületesen nagy várakozás előzi meg világszerte, hiszen már az előző, negyedik részből egy év alatt közel 2.3 millió darabot értékesítettek, de a fejlesztők reményei szerint ezt a számot mindenképpen túlszárnyalják majd az ötödik rész eladásai.A hatalmas pallosok és lenge ruhás harcos amazon hölgyek szemtől-szembeni összecsapása egyaránt népszerű a keleti és nyugati játékosok körében, szóval erre minden esély megvan. Ráadásul az idén hamvaiból feltámadt Mortal Kombat sorozat sikeres visszatérése új löketet adott a verekedős játékok piacának, így mi is minden játékossal együtt nagy izgalommal tekintünk a Soul Calibur 5 megjelenésére! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra.

Nhl-15-xbox-360_3130_640x0.fill
NHL 15 XBOX 360
0

NHL 15
XBOX 360
Az NHL 15 rácáfol mindenre amit eddig tudni véltél a sorozatról!Idén ugyanis vadonat új köntösbe bújtatva élheted át a jégkorong sportra jellemző durva ütközéséket és korunknak megfelelően, a valósággal szinte megegyező fizikai tulajdonságokat! Az új lehetőségeknek köszönhetően úgy nézhetünk, mozoghatunk, játszhatunk és gondolkodhatunk, akár az igazi hokijátékosok. Ráadásul az olyan továbbfejlesztett alkalmazások, mint például a Superstar Skill Stick (szupersztár trükk-kar) és a Vision AI (vizuális mesterséges intelligencia) mindeddig példátlan mértékű szabályozási lehetőségeket, valamint fokozott játékosintelligenciát prezentálnak. Átélhetjük az egyes játszmák valódi érzelmi élményét a Kanadai Nemzeti Jégkorong Liga arénáinak valósághű díszletei között. Az NHL 15 fejlesztői teljes egészében átalakították a játék küllemét, hogy az minden tekintetben megfeleljen az NBC Sports és rajongók millióinak egyaránt. Az NHL 15-ben Mike „Doc” Emrick és Eddie Olczy párosa alkotja a kommentátorcsapatot. Továbbá Ray Ferraro, a TSN elemzője a jég közeléből mondja el a véleményét a mérkőzés fejleményeiről és aktuális alakulásáról.

South Park The Stick of Truth
XBOX 360
A történet szerint South Park új lakójaként az a feladatunk, hogy barátságot kössünk a cloradói kisvárosban élő,ellenséges és roszcsont kölykökkel, valamint meg kell mentenünk a várost a támadóktól, ami lehet maga a Sátán, egy robot Barbra Streisand, vagy éppen bármi más, ami a készítők, Trey Parker és Matt Stone elborul agyából kipattant. A játék sztorija szerint ugyanis Stan, Kyle, Eric és Kenny az osztálytársaikkal együtt szerepjátékba kezdenek, mely a képzeletükből hamarosan a valóságba is átköltözik, tényleges veszélyt jelentve South Parkra. Az egyetlen megoldás az Igazság Gallyának megkaparintása! Mivel a stílus, az akció és a szerepjáték egyfajta ötvözete, ötféle karakterosztállyal indulhatunk úrnak, melyek a Paladin, a Mágus, a Zsivány, a Kalandor és a Zsidó. Az első négy elég egyértelmű, utóbbi viszont egy összetett kaszt: a zsidók a Paladin és a klasszikus Monk legjobb tulajdonságait ötvözik, így kiváló támogató karakterek lehetnek. A játékban szinteket lépünk és tárgyakat, felszerelést gyűjtünk és garantáltan, hamisíthatatlan South Park élményben lehet részünk.

Dirt 3 Complete Edition
XBOX 360
Az autós és rallye játékok kedvelőinek a körében talán nincs is olyan ember akinek ismeretlenül cseng a Dirt név. Az ok csupán csak annyi,hogy az említett tömegek véleménye szerint nincs még egy olyan játék amely minőségben, és a minden tekintetben realisztikus játszhatóságával felvehetné a versenyt. Az első két rész egetrengető sikerei útán most végre megérkezett a régóta várt Dirt 3 amelyben 50 különféle autót amortizálhatunk le Európától Afrikáig a lehető leg keményebb időjárási és terepviszonyok kíséretében!A bővített kiadású Dirt 3 Complete Edition az alapjáték mellett tartalmazza az elmúlt fél évben kiadott összes letölthető kiegészítőt, így rengeteg új helyszínekkel és autóval bővül az alapkínálat. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra. A DiRT 3 Complete Edition tartalma: Monte Carlo Rally DLC: 8 havas szakaszt tartalmaz, mely érinti az Alpokat X Games Asia DLC: 4 új szektort tartalmaz Power and Glory Pack: 5 új autó Car Pack: 5 új autó Ken Block speciális csomag: a híres ralis pilóta autóját tartalmazza The Colin McRae Vision Charity Pack The Mini Gymkhana Special Pack

Forza-horizon-2-xbox-360_3199_640x0.fill
Forza Horizon 2 XBOX 360
2

Forza Horizon 2
XBOX 360
A Forza Horizon 2-ben elképesztő mennyiségű, akár több száz autó virtuális volánja mögé pattanhatunk be és egy soha eddig nem tapasztalt méretű világban száguldozhatunk! A nagy elődhöz képest a Forza Horizon 2 természetesen hatalmas változáson ment keresztül, mind a grafikai, mind pedig a fizikai megvalósítások tekintetében. Az elképesztő részletességgel megalkotott gépcsodák, típustól függetlenül más és más vezetési stílust követelnek meg és merőben eltérő technikai adottságokkal rendelkeznek. A játék nagy újdonságai között kiemelendő a napszakok és az időjárás dinamikus változásai melyek erősen meghatározzák, hogy egy adott esetben milyen vezetési stílust alkalmazhatunk, így a Forza Horizon 2-ben minden eddiginél realisztikusabb vezetési élményben lesz részünk! Az előző rész után ezúttal Olaszországban és Franciaországban vehetünk részt a különböző megmérettetéseken ahol kipróbálhatjuk a világ legismertebb és legdrágább felső kategóriás autóit, miközben élvezhetjük a zenei fesztivál legdögösebb fellépőinek dalait. Az egyjátékos versenyek mellett a legnagyobb durranást az online multiplayer mód jelent melyben akár a világ másik végén élő játékosokkal is összemérhetjük tudásunkat és egy monumentális versenyen keresztül menetelhetünk egészen a győzelemig! A Forza 5-ben megismert Drivatar rendszert is átemelik a Forza Horizon 2-be, de számos új játékmód és lehetőségek egész tárháza várja a sorozatért rajongóinak millióit!

The-godfather-2-xbox-360-hasznalt_640x0.fill
The Godfather 2 XBOX 360
0

The Godfather 2
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Splinter Cell Double Agent és Rainbow Six Vegas duplapack
XBOX 360
Ubisoft Double Pack - Rainbow Six Vegas & Splinter Cell Double Agent Xbox 360 A Rainbow six Vegas játékról: A Rainbow Six játékok már a megjelenésüket követőenhatalmas sikernek örvendtek, köszönhetően a tágas és szabadon bejárható pályarészeknek,gyönyörű grafkájának és az élethűen kivitelezett harcjleneteknek. A Rainbow Six Vegas-ban egy különleges katonai alakulat tagjaként Vegas városában kell rendet tennünk ami ellen egy nemzetközi terrorszervezet indít támadást. A Splinter Cell Double Agent játékról: Sam Fisher visszatért, ezúttal egy teljesen új szerepkörben. Kettős ügynök minősítésben be kell épülnie és belülről felszámolnia különféle terrorista csoportokat Ázsiától Amerikáig. A dolgunk nem lesz egszerű, a kormány és a terroristák egyszerre adnak majd egymással ellentétes küldetéseket, melyeket változatos körülmények befolyásolnak, tevékenykedünk víz alatt, homokviharban, vagy éppen a köd mögött rejtőzködve. Az új Splinter Cell-ben minőségi fegyverek és harcászati eszközök, valamint egy profi módon kimunkált multiplayer mód teszi élvezetesebbé a játékot.

Destiny Vanguard Edition
XBOX 360
Tartalma: Destiny Xbox 360 játékszoftver Korai hozzáférés Vanguard fegyverekhez és páncélokhoz Vanguard embléma A Destiny poszt-apokaliptikus története a távoli jövőben játszódik, saját naprendszerünkben. Az emberiség szinte teljes egészében kipusztult egy rejtélyes katasztrófa okán, de szerencsére védelmébe vett minket a Traveler, egy olyan különös földönkívüli létforma, amely hatalmas, fehér gömb alakban lebeg bolygónk utolsó, még épségben megmaradt városa felett. Tőle kapják erejüket a Guardian közösség tagjai, akik az idegen behatolók ellen védelmezik a túlélőket. A játékban mi is egy Guardian bőrébe bújunk, és olyan különleges ellenségekkel lesz dolgunk, mint például az időutazó Vex robotok , a Mars sivatagában élő páncélozott rinocéroszszerű lények (Sand Eaters/Cabal), de megtámadhatnak minket pókszerű teremtmények (Spider Pirates), sőt, gonosz űrzombik is. A Bungie fejlesztő munkatársai nem győzik hangsúlyozni, hogy minden játékosnak más és más, egyedi története lesz, amit folyamatosan formálnak majd saját kalandjaik során. A Destiny-ben a karaktereket aprólékosan testre szabhatjuk majd, ruhákat, pajzsokat, fegyvereket és kiegészítőket cserélgetve. A megszerzett tárgyak egyaránt elérhetőek lesznek a szóló, többjátékos és kooperatív módban is. A Destiny szerteágazó, lebilincselő és izgalmakkal teli világát minden játékosnak érdemes megismernie.

Dancing Stage Universe 2 + Táncszőnyeg
XBOX 360
A Dancing Stage Universe 2 táncszőnyeggel, baráti összejövetelek és akár az egész család számára kínál, rendkívül szórakoztató és tartalams mozgásban gazdag órákat. Nincs más dolgunk mint kihajtogatni a mozgásérzékelőkkel ellátott nagy máretű táncszőnyeget, behelyezni a Dancing Stage Universe 2 szoftvert az Xbox 360 konzolunkba és már indulhat is a móka. A program egészen elképesztő: 70 db zeneszámot kínál fel amelyekhez videóklipp is tartozik,hogy minnél egyszerűbben eltanulhassuk az adott tánclépéseket és összemérhessük tudásunkta a barátainkkal egy fergeteges hangulatú buli keretében.

Rainbow Six Vegas 2 és Ghost Recon Advanced Warfighter 2 duplapack
XBOX 360
Ubisoft Double Pack - Rainbow Six Vegas 2 & Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Xbox 360 A Rainbow Six Vegas 2 játékról: A Rainbow Six története tovább folytatódik és a már-már kötelezőnek tekinthető kampányon kívül kooperatív módban, valamint több, egymás elleni játékszabály szerint vívhatjuk meg háborúnka. A játék során választhatunk immár férfi/női karaktereket egyaránt, s azokat kedvünk szerint alkaíthatunk. A fegyverek terén is történtek változások mert pontosan 11 új komoly fegyver áll majd a rendelkezésünkre. Ezen kivül két új játékmóddal bővül majd a kínálat, melyet szintén 11 a Raven Shieldből átültetett többjátékos pálya követ. A Ghost Recon Advanced Warfighter 2 játékról: A szellemeknek kevesebb mint 72 órájuk van leállítaniuk egy nukleáris támadást, mielőtt az amerikai hadsereg földet ér.- Harcolj a külső terepen vagy Juarez megsemmisített városában.- Több mint 30 prototípusfegyver, mint például a Rx4 Storm puska és a következő generációs, irányított rakéta.- Aktiváld az új Cross Com 2.0 rendszert és irányítsd teljes képernyőben, amely az összes csapatodat támogatja.- Teljes XBox Live-on 18 térképen keresztül új respawn rendszer és klántámogatás.- Vadonatúj ketreckampány.

Farming Simulator 15
XBOX 360
A Farming Simulator 2015-ben csak úgy mint a méltán híres előző részben, egy igazi gazdálkodó bőrébe bújva ismerkedhetnek meg a termelés kemény világával. A Farming Simulator 15-ben összesen 140-féle hűen lemodellezett gazdasági gépet vezethetünk és teljes egészében szabad kezet kapunk, hogy a legjobb tudásunk szerint műveljük meg a földeket, de akár extra munkaerőt is felvehetünk, hogy növeljük a termelékenységet! A Farming Simulator 15 fizikailag is sokat fejlődött az elődjéhez képest ezért lényegesen realisztikusabban mozognak a legkülönbözőbb gépek, a területen élő állatok és az ott dolgozók is egyaránt. Az egyszemélyes játékon kívül természetesen barátainkat és ismerőseinket is bevonhatjuk a mókába és online hálózaton keresztül, járműveket és különböző szerszámokat is megoszthatunk velük.

Alpha-protocol-xbox-360_6_640x0.fill
Alpha Protocol XBOX 360
1

Alpha Protocol
XBOX 360
Az Alpha Protocol az eddigi játékokhoz képest kifejezetten csavaros sztorival indít. A főszereplő, a sokat látott és megjárt CIA ügynök, Michael Torton egy öngyilkos küldetésben találja magát - a felettesei nem válaszolnak, a kapcsolattartóit pedig nem lehet elérni. Valami komoly problémát szimatol, és erre pedig az ügynököknek megvan a saját protokollja: ez lenne a játék nevét is adó Alpha Protocol. A vélt vagy valós összeesküvés szálait pedig mi fogjuk kigombolyítani: tesszük mindezt majd úgy, hogy kilétünket nem fedhetjük fel senkinek. Az Alpha Protocol egy szigorú struktúrával rendelkező videójáték, amelyben a világ minden különböző táját bejárjuk majd a nyomok és az összeesküvő ügynökök után kutatva. Michael a küldetéseket a legnagyobb helyszíneken (Róma, Moszkva, Taipei, szaud-arábiai városok) kialakított ügynöklakásokon veszi fel. Itt lesz lehetőségünk arra is, hogy valamilyen szinten testreszabhassuk kinézetünket, új fegyvert vásároljunk, az aktuális azonosítóinkat (személyi, útlevél, stb) felvehessük - és az esetleges opcionális küldetéseket végigböngésszük. Amint egy küldetést elvállalunk, az adott pályára kerülünk, ahol már mindig világos és egyértelmű célokat kell elérnünk. Fontos megemlíteni, hogy ha egy küldetés túl nehéznek vagy komplexnek bizonyul, akkor, ha opcionális küldetésről van szó, kihagyhatuk azt - a történetet előremozdító sztoris küldetéseknél azonban mindenképp sikerrel kell járnunk. A kérdés azonban az, hogy hogyan? Nyugodtan mondhatjuk, hogy az eddig felvázoltak bármilyen sztori-orientált akciójátékra illenének: az Obsidian Entertainment azonban gondoskodott arról, hogy ennél jóval többről legyen szó. Tapasztalt ügynökként az adott terepen nem csak a lőfegyveres harc az, amibe belekeveredhetünk - sőt, értelmszerűen gyakran ez lenne a legutolsó, amivel érdemes lesz próbálkozni a komoly túlerőt felvonultató pályák esetében. Nem: az Alpha Protocol lehetővé teszi, hogy kiválasszunk egy nekünk illő játékstílust, és az adott stílusba tartozó fegyverekkel folyamatosan fejlődve plusz és plusz lehetőségekhez jutunk. Ha a közelharcra és a lopakodásra szenteljük pontjainkat (amelyeket a küldetések teljesítésével nyerünk), akkor egyre komolyabb stealth képességeket szerzünk, és egyre könyebben kerülünk a gyanútlan őrök hátába, hogy egy mozdulattal kiiktassuk őket. Ha a technológiai részlegre gyúrunk rá, akkor egyre komplexebb kütyük segítenek majd minket a pályákon, továbbá könnyedén meghekkelhetjük az adott helyszín biztonsági rendszerét, így megkönnyítve az előrehaladást. Végül a "megyek és lövök" stílus kedvelői a lőfegyverekre, a gyors mozgásra és a fizikumra támaszkodva fejlesztve könnyedén kiiktatják a komolyabb túlerőt képviselő csapatokat is. Az Alpha Protocol nem csak a pályán engedélyezi ezt a szabadságot, de a küldetések közötti történetben is. Sokat kell másokkal kommunikálni, és sokszor kell választanunk a lehetséges mondatok között - ez bár nem fogja megváltoztatni azt, hogy milyen küldetés vár ránk, az apró részleteken (a rendelkezésünkre álló idő, menekülési útvonal, esetleges plusz feladatok) azonban igenis változtathat. Érdemes lesz tehát gondolkozni ,mielőtt választunk - a játék felépítése miatt arra is figyelni kell, hogy ha egy játékstílusba beleinvesztáltuk a megszerzett pontjainkat, akkor ne a kötelező küldetések alatt kezdjünk el módosítani azon. Pontok az ügyesség felett: az Alpha Protocolban annál nagyobb eséllyel találunk, minél képzettebbek vagyunk az adott fegyverben, így hiába is céloznánk tökéletesen, a karakterünk így is hibázhat, ha neki ismeretlen fegyvert adtunk a kezébe. Egy kis szerepjáték, egy kis lopakodás, egy kis akció: nagyjából így vázolható fel az Obsidian Entertainment legújabb játéka, az Alpha Protocol. Van, hogy egy koktél rosszul sül el, de a fejlesztőcsapat kilétét ismerve nincs okunk kételkedni abban, hogy a végeredmény egy egészen egyedi, egészen különleges játék lesz, amely megállja a helyét az erős riválisok mellett, és nyugodt szívvel kerülhet be a játékosok gyűjteményébe. A játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik meg, május huszonnyolcadikán - előrendelni pedig továbbra is érdemes, hiszen előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba.

Hitman-absolution-xbox-360_1525_640x0.fill
0

Hitman Absolution
XBOX 360
A IO Intarctive fejlesztőcsapatának nevéhez olyan játékok fűződnek mint a Kane and Linch sorozat,a tőlük egyálltalán nem megszokott Mini Ninja, amit a fiatalabb korosztály szórakoztatására készítettek, és a Hitman amivel visszatértek az álltaluk jól ismert akció-játékok terepére. A hosszú évek óta fejlesztett új játékuk a Hitman Absolution végre elkészült és a sorozat rajongói óriási várakozással tekintenek rá, szerte a világon! A játékban ismét a kegyetlen és vérprofi bérgyilkost kell irányítanunk akit az előző részből már megismertünk, de azóta rengeteg idő eltelt és a készítők egy egészen elképesztő kinézetü és mesterséges inteligenciával felvértezett játékkal tértek vissza. A hitman Absolutionban ismét nagy szerepet kap a lopakodás és a csendes becserkészés, ami együtt jár azzal,hogy minden játékos kénytelen lesz elővenni a taktikai és logikai képességet. Azon cél érdekében, hogy észrevétlenül juthassunk be akár egy rendőrörsre, természetesen az általunk leütött rendőr ruhályát kell magunkra ölteni és a szemkontaktusokat kerülve kell megközelítenünk a célpontot. A taktikus játékmenet mellet a fejlesztők természetesen gondoltak a pörgős és látványos akciók kedvelőire is tehát a Hitman-ben ebben sem lesz hiány, ahogy a rendelkezésünkre álló fegyverkészletből sem. Egy szó mint száz ezt a játékot látni kell mert meghökkentően részletgazdag grafikája mellet egy napjainkban minden kritériumnak megfelelő játékot kapunk a pénzünkért. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Just-dance-2016-xbox-360_4046_640x0.fill
Just Dance 2016 XBOX 360
0

Just Dance 2016
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Aliens-vs-predator-xbox-360_5_640x0.fill
1

Aliens Vs. Predator
XBOX 360
A Rebellion Software és a SEGA közös gyermeke, az Aliens VS Predator egy igen régóta várt játékmegjelenés, amely a klasszikus és legendás Alien filmsorozat és a Predator filmek világát ötvözi egy gigászi, három különböző kampányra bontott kalandban. Akár az emberek, akár a Ragadozók, akár az Alien-ek oldalát választjuk, egy saját történetet ismerhetünk meg ebben a belsőnézetes, szigorúan felnőtteknek szóló, brutális lövöldözős játékban. Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatban egyaránt szerepel természetesen a több játékos lövöldözés lehetősége is.

Prototype-2-blackwatch-edition-xbox-360-gyujtoi-kiadas_1648_640x0.fill
Prototype 2 XBOX 360
0

Prototype 2 - Blackwatch Edition
XBOX 360
A Prototype eseményei óta 14 hónap telt el és New York Zero területét három zónára osztotta a vírus terjedését felügyelő azervezet a Blackwatch. A vörös zóna az első részből megismert főszereplő Alex Mercer területe, a sárgában minimális a fertőzés ezért ott zsúfolódtak össze a szegények és nincstelenek. A zöld zóna a gazdagok és szerencsések kiváltságos életének nyújt otthont, fertőzésmentes övezetként. A Prototype 2 főhőse, James Heller őrmester Afganisztáni és Iraki Bevetéséről tér vissza New york-ba és szembesül a mindent körüllengő pusztulással és káosszal. A pusztításáért, Alex Mercert teszik felelőssé és ekkor Heller csatlakozik a Blackwatch-hoz,de egy bevetés során egy mutáns megfertőzi és amikor már az utolsó pillanatait éli,Alex a segítségére siet és a vírusból fecskendez a vérébe,amivel megmenti a katona életét. Hellert égtelen haragra gerjed és amikor észreveszi,hogy a vírus hatására emberfeletti képességekre tesz szer,egyetlen célja,hogy elpusztítsa Mercert! A játék első részének 2009-es megjelenése óta szenzációs sikereket ért el és kultuszjátékká nőtte ki magát. A fejlesztők ígérete szerint a második rész minden tekintetben el fogja kápráztatni az első rész rajongóit és legalább annyi új játékost is le fog ültetni képernyők elé Xbox 360, PS3 és PC platformokon!

NHL 16 Legacy Edition
XBOX 360
Az NHL 16 minden eddiginél komolyabb újdonságokkal kívánja elkápráztatni a rajongókat, rengeteg frissítés társaságában vethetjük bele magunkat a virtuális jégkorongozás élményébe. Kiemelt szerepet kap a játékosok morálja és minden egyes tulajdonsága, emellett visszatér a Be a Pro játékmód, amelyben egy hokis szemszögéből ismerhetjük meg egy sportoló karrierjét immár offline formában is. Nem csak az egy, hanem a többjátékos mód tekintetében is fontos változásokat hozott az NHL 16, elérhető a hat a hat játékos elleni online küzdelem, újdonságként pedig már online edzőt is fogadhatunk magunk mellé.

Lost-planet-2-xbox-360_71_640x0.fill
Lost Planet 2 XBOX 360
0

Lost Planet 2
XBOX 360
A Capcom ebben a generációban igen korán elkezdett remek játékokat készíteni, amelyek közül kiemelkedett a Dead Rising és a Lost Planet - utóbbi egy klasszikus lövöldözős-mászkálós akciójáték volt, elképesztő kinézettel, igen látványos robbanásokkal, izgalmas harcokkal, és valóban kihívást nyújtó nehézséggel. A mutiplayer pedig csak hab volt a tortán, ahogy a később érkező kibővített változat is - most a Lost Planet 2 továbbfejlesztett grafikus motorral, a jeges helyszínnel szakítíva színekben és élő, lélegző környezetben gazdag helyszínekkel jelentkezik - és persze ezúttal is lehetőség lesz a multiplayerre, egymás elleni harcokra. A Lost Planet második része ráadásul már megjelenéskor elérhető lesz az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as játékosoknak is egyaránt.

Wrc-3-xbox-360_1852_640x0.fill
WRC 3 XBOX 360
0

WRC 3
XBOX 360
WRC Fia World Rally Championship 3 Xbox 360 ismertető: A WRC a FIA hivatalos licencét birtokló játékainak előző része a rajongói visszajlezések alapján hagyott némi kívánnivalót maga után ami apró hiányosságokban mutatkozott meg. Ami mindenképpen pozitívum volt a pozitívumként könyvelhető el, hogy a fejlesztők mertek túllépni az árkád stílusjegyeken, és a legnehezebb fokozaton is játszva de mindenképpen érdemes volt odafigyelni a navigátorunk utasításaira.A Milestone fejlesztő a játékosok visszajelzései alapján alakították ki az új fejezet minden egyes részletét. A Road to Glory lesz a WRC 3 karrier módja, melyben RPG elemekkel fűszerezve válhatunk amatőr versenyzőből profivá. A hagyományos ralis játékmenetet kedvelők a WRC Experience a 2012-es hivatalos WRC szezont dolgozza fel, beleértve a top brit sofőrt, Matthew Wilsont és a jelenlegi világbajnokot, Sebastian Loeb-öt. Végezetül beszélni szükséges a WRC Online-ról, mely értelemszerűen a többjátékos élvezeteket részesíti előnyben. Vessetek a majmok elé, de ebben azért annyira nem sok az újdonság. A megjelentetett dobozképek szerint úgy tűnik, hogy a játék országonként eltérő borítóval érkezik, így a franciák Citroen DS3-mal, a németek VW Polo R-rel, az angolok pedig Minivel kapják. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Transformers Devastation
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lego-indiana-jones-xbox-360_70_640x0.fill
2

lego Indiana Jones
XBOX 360
A LEGO Indiana Jones remek választás lehet mindenkinek – akár kisgyermekeknek is -, hiszen egy igen népszerű témát dolgoz fel, s ami a legfontosabb mindenféle vér és brutalitás nélkül kínálja azt. A játékban rengeteg a filmből is ismert figurát irányíthat a játékos, felfedezheti az ott látott helyszíneket, maga is átélheti a film kalandjait, és megküzdhet a negatív hősökkel. A játék törekszik rá, hogy nyelvismerettől függetlenül mindenki értse a sztorit, ezért leginkább gesztikulálva, képekbe öntve meséli el azt. Ajándékba tehát azoknak ajánljuk igazán, akik szeretik a klasszikus mászkálós, gyűjtögetős LEGO-s témájú, mókás videojátékokat, és/vagy rajongói az Indiana Jones filmeknek. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Angry Birds Trilogy Kinect
XBOX 360
Elérkezett az idő. hogy egy régi klasszikus a modern új generációs konzolokra is ellátogasson dobozos formában. Az Angry Birds Trilogy egyetlen lemezen mindegyik konzolon tartogat valami sajátosságot, ennek megfelelően támogatja a Move-ot és a Kinect mozgásérzékelős rendszereket és a StreetPasst is. A lemezen megtalálható: az Angry Birds, az Angry Birds Seasons és az Angry Birds Rio kapott helyett benne, amiket a Rovio ráadás átvezetőkkel és mindenféle extra tartalommal bővített ki. Természetesen a HD-felbontás miatt a grafikán is finomítottak a készítők, az asztali konzolok nagyobb teljesítményének hála pedig a háttereket is animálhatták és teljes mértékben felfrissíthették a fejlesztők. továbbá lesznek új világítási módok is és rengeteg meglepetés ami minden új és régi rajongó számára nagy öröm lesz. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
XBOX 360
A Vicious Cycle fejlesztőcsapata által készített Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends, egy minden ízében fiataloknak szóló és hamisítatlan verekedős játék. Az új kalandban az első két mozifilm főbb szereplőit irányíthatjuk, szám szerint 20-at de a harmadik, idén ősszel a mozivásznakra kerülő új film kapcsán, további szereplőkkel bővíthetjük a díszes társaságot!Az egyszemélyes módok mint a Tournament of Legends, valamint a gyakorlásra és oktatásra készített opciókon túl, természetesen vár ránk a multiplayer mód, de a Versus, Team Play, Tag-Team és az online multiplayer lehetőségeit is kihasználhatjuk, melynek keretében a világ másik végén élő játékosokkal is összemérhetjük tudásunkat!

81mis09nfpl._ac_sl1500__1_
1

Assassin's Creed IV - Black Flag
XBOX 360
Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

Naruto: Rise of a Ninja
XBOX 360
Masashi Kishimoto mangája világszerte hatalmas sikereket ért el. Az előző generációban megannyi videójáték készült el belőle, melyek általában a verekedésre fókuszáltak, a PowerStone vagy a Street Fighter mintájára - a Rise of a Ninja egy egészen más irányvonalat mutat be. Itt lemodellezték nekünk Avarrejtekfalva egészét, itt megannyi küldetés vár teljesítésre, itt a harcok mellett ugrálva, futva kell eljutni egyik helyszínről a másikra, csapdákkal és ellenfelekkel megütközve szinte folyamatosan. Minijátékok, mellékküldetések, tartalmas történet ? az biztos, hogy a Naruto rajongók számára ez és a folytatás kihagyhatatlan darab.

LEGO Marvel Super Heroes
XBOX 360
A Marvel Super Heroes csapata összeáll egy akcióban bővelkedő, építőkockákat szétzúzó szórakozásra! A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a LEGO Group és a Marvel Entertainment ma bejelentették, hogy a LEGO Marvel Super Heroes 2013 őszétől érkezik a Microsoft Xbox 360® videojáték szórakoztató rendszerére. A LEGO Marvel Super Heroes az első játék a rendkívül sikeres LEGO videojáték sorozatban, melyben Marvel karakterek szerepelnek. A LEGO Marvel Super Heroes kiegészíti a LEGO Marvel Super Heroes játéksorozatot, melyben a Marvel ismert univerzuma minifigurákkal, járművekkel és akcióval kel életre a LEGO játssz-és-építs kalandjában. Jelenleg 8 építőjáték-szett kötődik az X-Men, Vasember és Pókember filmekhez és a sorozatba idén tavasszal még több új, a Vasember 3-hoz készült szett is érkezik majd. A LEGO Marvel Super Heroes egy olyan eredeti történetet dolgoz fel, melyben Nick Fury magához hívja a Vasembert, Hulkot, Thort, Pókembert, Rozsomákot és más Marvel Univerzum hősöket, hogy a Földet megmentsék Loki bosszújától és Galactus, a Világok Felfalójának éhségétől. A LEGO és Marvel rajongók egyaránt élvezni fogják a klasszikus LEGO videojáték kalandot és humort, miközben kedvenc Marvel karakterjükkel játszanak.

Batman Arkham City Xbox 360 Gyűjtői Kiadás
XBOX 360
A Batman Arkham City Xbox 360 gyűjtői csomag tartalma: Batman szobor Speciális csomagolás és doboz (gyűjtői kiadás) Gyűjtői művészeti album Korai hozzáférés az Iceberg Challenge térképhez 6 látványos, változatos, egyedi Batman kosztüm (digitális letöltési kódok formájában) Batman: Arkham City zenei album digitális letöltési kódja

Terminator Salvation
XBOX 360
2016-ot írunk, a helyszín Los Angeles.A nukleáris háborúban már eddig is milliók pusztultak el, de a begerjedt robotsereg a túlélőket is kíméletlenül levadássza. Az emberiség megmaradt része föld alatti menedékekbe kényszerül. A fellázadt gépek ellen az embereknek nincs esélyük... A Terminator Salvation a film előtti két évet dolgozza fel, amikor az emberi hadsereg először szállt szembe a legyőzhetetlennek hitt robotokkal, megmutatva, hogy nem engedi magát eltörölni. A terminátor mitológiába illeszkedve a játékos lehetőséget kap arra, hogy John Connor szerepében élje meg a kezdeteket!A cselekmény egy mentőakció körül szerveződik, így jó pár terminátoron kell átverekdenünk magunkat, ha bárhová is el akarunk jutni. Állandóan lövöldözni kell, mert a robotok nem akarnak elfogyni. Az tűzharcok során a jól ismert és szeretett fedezékrendszerrel találkozunk. Bújj fedezékbe, és tüzelj! A játéknak nagyon szép a grafikája, és tele van rendkívül igényes speciális effektekkel, ahogy az el is várható egy ilyen kaliberű alkotástól. A játékmenet izgalmas, és eleven, ahogy az a megunhatatlan történetből is következik. A rajongók nagy örömére a játék során többször is felzendül a film főcímzenéje, garantálva a monumentális hatást. A játék során a film karakterein kívül más szereplőkből is válogathatunk! Mi kell még? Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra !

Splinter Cell Blacklist 5th Freedom Collectors Edition
XBOX 360
Splinter Cell Blacklist 5th Freedom Collector's Edition Xbox 360 Tartalma: Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist játékszoftver 24 cm-es Sam Fisher szobor Egyedi gyűjtői fémdoboz 96 oldalas splinter Cell Blacklist képregény Kiegészítő játéktartalmak: 5 új felszerelés, 5 új kinézet, 5 új fegyver Kiegészítő egy és többjátékos térképek: Dead Coast, Billionaire's Yacht A Tom Clancy's-játékok, különösképp a Splinter Cell, mindig is az egyedi és esztelen lövöldözést mellőző játékok közé tartoztott. A Ubisoft fejlesztői olyan akciójátékokat készítettek, amikben komoly összecsapások mellett,a taktikai érzékünket is kénytelenek voltunk elővenni és egyes küldetések során jócskán megdolgoztatni. A széria első három része szinte tökéletesre sikeredett, mindegyikben megvolt az, ami az alkotást kiemelte a hasonszőrű játékok tömegéből. A Double Agent-nél már kezdett érződni egyfajta változás, a később megjelent Conviction pedig teljesen újraértelmezte velünk Splinter Cell szellemiségét. Most végre elkészült a Splinter Cell Blacklist, amit már hosszú évek óta vártak a fanatikus rajongók, de a régi játékosok kiszolgálása mellett a készítők szándéka szerint egy rendkívül széles réteget is szeretnének megszólítani az új alkotásukkal. Az új Splinter Cell Xbox 360 Kinect támogatással érkezik. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

The-walking-dead-xbox-360_2082_640x0.fill
The Walking Dead XBOX 360
1

The Walking Dead
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fable-3-xbox-360_373_640x0.fill
Fable 3 XBOX 360
0

Fable 3
XBOX 360
A sorozat a harmadik, forradalmi résszel folytatódik, karakterednek olyan hatalma lesz a környezetére mint soha ezelőtt. Az új kalandban a játékosok szemtanúi lesznek hogy zsarnokság, szegénység sújtja a földjüket. Ezen kívül a kérdés megválszolására is rákényszerülnek: mit áldoznál fel hogy megvédd az albioni királyságot? Megtartanád az alapokat, amik a trónig vetzettek, vagy megszédülsz a hatalomtól? Az emberek jó királya leszel vagy az összeomláshoz vezeted Albiont?A trónig tartó albioni utazás ötven évvel a legutóbbi játék után kezdődik, a Fable II főhősének fiát alakítod. Királyként vagy királynőként döntéseket kell hoznod, amik próbára teszik erkölcseidet és befolyásolják az egész királyságot. A hősiesség, a vezetés és a következmények nagyon fontosak, azért küzdesz hogy egyesítsd a megoszlott népet. Megjelenés: 2010. 10. 29.

Platformok

Kategóriák