Ajax-loader

platform: Wii U

Assassin's Creed IV - Black Flag
Wii U
Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Wii U
Felejts el mindent, amit eddig a The Legend of Zelda-játékokról tudtál és gondoltál, a sorozat legújabb epizódja ugyanis új irányt mutat a széria számára, amelyben Link irányításával egy rajzfilmes grafikával ellátott, szabadon bejárható világban kalandozhatunk, felfedezve a hatalmas erdőket, mezőket, hegyeket és völgyeket Hyrule csodálatos királyságában. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy nyitott világú szerepjátékként ismét lehetőséget ad számodra, hogy megmentsd a világot a pusztulástól, de miközben célodért loholsz, Link társaságában rengeteg izgalmas kalandba keveredhetsz, kisebb-nagyobb bestiákkal mérheted össze tudásodat, fejlődhetsz, elixíreket főzhetsz, különféle próbákat teljesíthetsz, fejtörőket oldhatsz meg és egy garantáltan életre szóló élményt szerezhetsz magadnak.

Angry Birds Star Wars
Wii U
A Döhös madarak visszatértek, ezúttal a jól ismert Star Wars univerzum köntösébe burkolózva. A játék a régi és jól bevált recept szerint építkezik és arat elsöprő sikert kicsik és nagyok körében egyaránt.

Young Justice Legacy
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Splinter Cell Blacklist
Wii U
A Tom Clancy's-játékok, különösképp a Splinter Cell, mindig is az egyedi és esztelen lövöldözést mellőző játékok közé tartoztott. A Ubisoft fejlesztői olyan akciójátékokat készítettek, amikben komoly összecsapások mellett,a taktikai érzékünket is kénytelenek voltunk elővenni és egyes küldetések során jócskán megdolgoztatni. A széria első három része szinte tökéletesre sikeredett, mindegyikben megvolt az, ami az alkotást kiemelte a hasonszőrű játékok tömegéből. A Double Agent-nél már kezdett érződni egyfajta változás, a később megjelent Conviction pedig teljesen újraértelmezte velünk Splinter Cell szellemiségét. Most végre elkészült a Splinter Cell Blacklist, amit már hosszú évek óta vártak a fanatikus rajongók, de a régi játékosok kiszolgálása mellett a készítők szándéka szerint egy rendkívül széles réteget is szeretnének megszólítani az új alkotásukkal. Az új Splinter Cell a Wii U Gamepad teljes támogatásával kapható.

Assassin's Creed 3
Wii U
Visszatekintés a kezdetekre: Az Assassin's Creed sorozat a hosszú évek óta tartó, töretlen és világméretü rajongást kiváltó pályafutása alatt,minden eladási rekordot megdöntve, egy valóságos kultuszt teremtett a videojátékosok világában. Az első rész debütálásával talán a készítők sem gondolták,hogy valami olyasmit alkottak ami alapjaiban változtatja meg emberek millióinak a látásmódját és olyan megaslatokba emli a játék évezetét amire addig csak egy látványos és vizuális effektekkel telepakolt látványfilm volt képes. Nos az Assassin's Creed mindent magában foglal amire egy megszállott, vagy egy átlagos játékosnak szüksége lehet. Elképesztően művészi grafikai kivitelezés,hónapokig tartó játékidő ,jelentős történelmi színhelyek, végtelen szabadsággal bejárható területek és rengeteg akció! A játékban eddig két ember életét követhettük nyomon és lehettünk szemtanúi,felcseperedésüknek és láthattuk hogyan válnak félelmet és irgalmat nem ismerő bérgyilkosokká. Az Assassin's Creed 3 története: Az Assassin's Creed III-ban az 1753 és 1783 közötti eseményeket követhetjük nyomon, az Amerikai függetlenésgi háburú időszakában. Főhősünk és irányítható karakterünk ezúttal egy Connor nevű félig indián vérvonallal büszkélkedő bérgyilkos lesz akit az Indiánok csak Ratohnhake-nak hívnak.A történet szerint miután a telepesek felgyújtották és elpusztították falujának teljes lakosságát, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket, Connor irdatlan hargra gerjed és bosszút esküszik. A készítők szerint az Assassin's Creed 3 életünk legnagyobb kalandját ígéri számunkra, a történelem egy küzdelmes de ugyanakkor rengeteg szépséggel tarkított Amerikájában amit szabadon bejárhatunk Bostontól egészen New York City-ig. A játékban feltünnek a telepesek és Brittek is de részesei lehetünk olyan történelmi eseményeknek mint az óriási New York-i tüzvész vagy bekapcsolódhatunk akár a Valley Forge- i csatába ahol, akár több ezer ember összecsapását is láthatjuk a képernyőn! Nagy hangsújt fektettek az időjárásváltozás részletes bemutatására,de ezúttal vadásznunk is kell a külömböző erdőkben,hogy az eljtett zsákmányt eladhassuk vagy elcserélhessük arra amire éppen szükségünk van.Elmondásuk szerint a harcrendszer mellett a grafikai motoron is egy nagyobb tuningolást hajtottak végre amelynek köszönhetően, soha nem látott látványvilág tárul a szemünk elé! Kapható: PC, PS3, Wii U és Xbox 360 platformokra, Magyar felirattal !

Just-dance-2014-wii-u_2416_640x0.fill
0

Just Dance 2014
Wii U
Az évtized legsikeresebb táncos programja a Just Dance széria idén ismét új résszel gazdagodik. A 2014-es év legnagyobb világslágereit tartalmazó korongon olyan híres előadók és slágereik kapnak helyet mint pl: PSY (Gentleman), Rihanna (Where Have You Been), David Guetta vagy Nicki Minaj. A Just Dance 2014 természetesen nem csak a tartalmát tekintve kecsegtet újdonságokkal. Mivel a játék az új generációs konzolokra is megjelenik a készítők a grafikai megvalósításra is nagy hangsúlyt fektettek. Finomítottak a mozgásérzékelésen és a megújult kezelőfelületek segítségével egyszerűbb, átláthatóbb és letisztultabb élményben lehet részünk.

Star-fox-guard-wii-u_4562_640x0.fill
1

Star Fox Guard
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The-smurfs-2-wii-u_2444_640x0.fill
The Smurfs 2 Wii U
0

The Smurfs 2
Wii U
A világhírű 9 törp idén visszatér a mozivásznakra és ezzel egy időben a az otthoni konzolokra is. A Ubisoft által készített The Smurfs 2, ízig-vérig akció platform játék, mely kortól és nemtől függetlenül, felhőtlen szórakozást kínál az egész család számára. A játékban természetesen az összes jól ismert gonosztevőt, köztük a csúf, gonosz hókuszpókot is megleckéztethetjük utazásunk során. A rengeteg kaland mellett ügyességünkre is szükségünk lesz, hogy törppapa oldalán sikkere vigyük a híres csapatot!

Ben 10 Omniverse
Wii U
A Ben 10: Omniverse története a már jól ismert és közkedvelt rajzfilmszérián alapul, amit a Cartoon Network csatornán itthon is el lehet csípni. Ben új külsővel mutatkozik ebben az akciójátékban, ráadásul egy friss társat is kap, akit Rook-nak hívnak majd. Ő egy Proto-szerszámmal, azaz egy multifunkciós harci kütyüvel lesz majd felszerelve. A rajzfilmekhez hasonlóan 13 idegen formát vehet fel a hősünk, aki természetesen ismét a világ megmentésén fog majd fáradozni. Új formák is érkeznek a játékkal Bloxx és Gravattack néven.Az Omniverse-el egyszerre két barát is összeülhet játszani, ami az izgalmas és pörgős játékmenet miatt, igazán nagy mókának ígérkezik. A kooperatív módban az egyik játékos Bent irányíthatja, a másik pedig hű csatlósát Rook-ot. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Fast And Furious Showdown
Wii U
A Halálos iramban játék változatában természetesen a versenyzésé lesz a főszerep, ezen felül a szimpla versenyzés mellett lehetünk fegyveresek, eszement kaszkadőrök és taktikus beépülő emberek. A lehető legjobb négykerekűek társaságában róhatjuk a köröket, ráadásul thetjük ezt licenszelt autócsodák társaságában .A tuning és a küldetések elengedhetetlen részét képezik a játéknak, így az akció és a versenyjátékok szerelmesei is megtalálják a számításukat! Az egyjátékos küldetések mellett természetesen a kétfős kooperatív mód és egy online ranglista is megtalálható a Fast & Furious Showdown izgalmakkal teli világában.

Zombi-u-wii-u_1904_640x0.fill
Zombi U Wii U
1

Zombi U
Wii U
Zombi u Wii U A Nintendo új generációs konzola a Wii U már most olyan támogatásban részesül szinte az összes neves kiadó részéről, hogy azon vásárlóink akik csak az esetleges gyenge játékfelhozataltól tartottak, most minden kétségüket eloszlatja a nyilvánosságra hoztott óriási választék. A Nintendo semmit nem bíz a véletrenre és a multiplatformok mellett saját exklúzív címeit is olyan magas minőségben készíti el, hogy akár egyetlen játék miatt is érdemes legyen beinvesztálni az új konzolba. A Zombie U minden ízében egy felnőtteknek szánt klasszikus túlélő horror ami irányításában tökéletesen kihasználja a Wii U Gamepad érintöfelületű és mozgásérzékelős képességeit. A Wii U GamePad segítségével például könnyen és gyorsan navigálhatunk az inventory-ban, vagy pillanatok alatt kinyithatjuk a megfelelő zárkombinációval az akadályként előttünk álló ajtókat, de a célpontok bemérésében és kiiktatásában, s sok más játékmenetbeli pillanatban is segítségünkre lesz. Videoajánlónkból betekintést nyerhettek a játék hátborzongató világába és megismerhetitek az irányítás főbb elemeit.

Mighty-no-9-wii-u_3938_640x0.fill
Mighty No. 9 Wii U
0

Mighty No. 9
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Batman Arkham City Armored Edition
Wii U
Amikor megannyi, kissé gyengécskére sikeredett próbálkozás után 2009- ben megjelent a Batman Arkham Asylum, a sorozat rajongói kezdetben nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget az érkezésének. Azonban az első néhány perces gombnyomogatás után mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy itt valami kivételes és nagyszerü próbálkozást indítottak útjára az alkotók. Elképesztően élethű test a test elleni harcok, fantasztikus képi megjelenítés, fejtörőkkel és kihívásokkal teli, szövevényes történet, melyben Gothem City összes bűnözője garantáltan megpróbál majd az életünkre törni. Egy percig sem volt kétséges tehát az Arkham Asylum minden szempontból sikerre van ítélve. A rajongók imádták és szőrös szívü kritikusok pedig az egekig magasztalták kedvenc bőregerünk legújabb kalandját az Arkham-i elmegyógyintézetben. Három évvel később most elérkezett a várva várt folytatás, amely a készítők ígérete szerint az előző rész rajongóit és az új érdeklődőket is maximálisan el fogja káprásztatni! A Batman Arkham City Armored Edition-ben a már közkedvelt detektív mód továbbfejlesztett változatával ismét találkozhatunk, az ígéretek szerint még kifinomultabb és az előző részhez képest fényévekkel komolyabb kivitelezésben. Az alapvető stratégia tehát ismét a csendes,észrevétlen becserkészés és az ellenség módszeres likvidádása a rendelkezésünkre álló összes modern eszközzel. Az Arham Asylum már beírta magát a halhatatlanok táborába és az első képsorokra tekintve a Batman Arkham City is jó eséllyel pályázik az első helyre! Kapható: Wii U konzolra. Tartalom: Arkham City teljes bejárhatósága új közelharci mozdulatok látványos és izgalmas harcmenetek Batman új eszközei

Just Dance Kids 2014
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pac-Man and the Ghostly Adventures
Wii U
A Pac-Man and the Ghostly Adventures játékmenete az azonos címmel és nagy sikerrel futó animációs sorozaton alapszik.A minden útjába kerülő tárgyat felzabáló kis sárga gömb története, még a videojátékok kezdethez nyúlik vissza. A játékban új és klasszikus Pac-Man elemek és variációk keverednek. Ezzel nem csak a régi, nosztalgiázni vágyó játékosok, de az új rajongók is megtalálhatják számításukat.

The Wonderful 101
Wii U
A Földet ismét támadják az idegenek és a lakosok egy olyan hőst keresnek, aki visszaadná szabadságukat. A játékban a feladatod irányítani a hősök csapatát, akiknek legfőbb feladatuk a Föld megmentése. A The Wonderful 101 minden tajga rendelkezik Unite Morph tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik a hősök csapatának az átváltozását valamilyen jellegzetes tárggyá: óriási ököl (Unite Hand), erős kard (Unite Sword) vagy égő ököl stb. Minden képesség a csoport hőseinek számán múlik, ezért érdemes odafigyelni a segítségért kiáltó lakosokra, melyeket bevehetünk a csapatba és így nagyobb eséllyel szállunk szembe az idegenekkel.

New Super Mario Bros
Wii U
Nem nehéz előre megjósolni, hogy a New Super Mario Bros. U lesz a Wii U konzol talán legsikeresebb címe, mert világszerte rajongók milliói várták, hogy az új konzolnak köszönhetően a játék alapvető élvezete mellett végre grafikai szempontból is elkápráztasson a kis vízvezeték szerelő új kalandja. A játék az első Mario-cím lesz, ami HD felbontásban érkezik, és természetesen a szokásos játékmenetbeli kisebb-nagyobb újdonságok, ezúttal is elmaradhatatlanok: most már például lehet a Yoshi-bébiket lufiként használni, hogy függőlegesen helyzetből is képesek legyünk helyet változtatni. Felesleges lenne ódákat zengeni és a játékról, hiszen a Mario sorozat minden egyes része egyediséget, izgalmat sugároz immár 26 éve ! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk a játékot. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Just-dance-4-wii-u_1902_640x0.fill
Just Dance 4 Wii U
1

Just Dance 4
Wii U
A Just Dance 4 minden tekintetben követi az elődei álltal kitaposott útvonalat és minden ízében a teljes körű szórakoztatást kívánja biztosítani, egyszemélyes játékmódban, baráti társoságok vagy akár az egész család számára. Természetesen az új részben a szebb grafikai kivitelezés mellett új játékmódok és precízebb mozgásétzékelés várja a mozgás és a tánc szerelemseit. A program természetesen az Xbox 360 Kinect rendszeren kívül a PS3 Move, Nintendo Wii és a Nintendo Wii U mozgásárzékelős rendszereit is támogatja. A Just Dance 4-ben az előző részekkel ellentétben ezúttal akár 4 ember egyszerre is megmérkőzhet egymással ami remek lehetőséget biztosít egy igazán aktív,családi vagy baráti körben eltöltött bulizós estére! Kapható: Xbox 360, PS3, Nintendo Wii és Nintendo Wii U konzolra. A Just Dance 4 dallistája: • Call Me Maybe – Carly Rae Jepsen • Disturbia – Rihanna • Good Feeling – Flo Rida • Maneater – Nelly Furtado • Moves Like Jagger – Maroon 5 ft. Christina Aguilera • Never Gonna Give You Up – Rick Astley • Rock Lobster– The B-52′s • So What – P!nk • Super Bass – Nicki Minaj • You’re The First, The Last, My Everything – Barry White • What Makes You Beautiful – One Direction • Wild Wild West – Will Smith

Madden-nfl-13-wii-u_1900_640x0.fill
0

Madden NFL 13
Wii U
A Madden NFL sorozat a legkülömbözőbb platformokon, az elindulása óta rendkívül nagy népszerűségnek örvend a világ minden pontján. Az Amerikai foci talán még soha nem élte ekkora virágkorát mint az elmúlt években, nagyban köszönhető a sorra megjelent és a legszigorúbb hivatalos liszensz a lapján elkészített minőségi és precíz mesterséges inteligenciával, gyönyörű grafikával megalkotott játékoknak. A tavaji évben megjelent rész a készítők minden várakozását felűlmúlta, mind az eladási kvóták megdöntésével mind pedig a rajongók visszajelzését tekintve kiemelkedő sikerrel büszkélkedhet. A soron következő erős Kinect támogatással ellátott Madden NFL 13 a fejlesztők ígérete szerint messze magasan túlszárnyalja majd a nagysikerű leődöt mert egy olyan szinte már szimulátor minőségű programot készítettek ahol a játékos avalóságból kiszakadva egy valódi rögbi meccsen érezheti magát! Kapható: Xbox 360, PS3 és Nintendo Wii U konzolra.

Rayman-legends-wii-u_1903_640x0.fill
1

Rayman Legends
Wii U
A Gamescomon nevű videojáték expo keretein belűl a Rayman Legends is bemutatkozott mint a Nintendo új konzolának a Wii U-nak az első játékok között megjelenő nyitócíme. A játék alapvetően az előző rész, a Rayman Origins kitaposott és elképesztően sikeres nyomdokain halad, de az előző résszel ellentétben ezúttal csak Wii U-ra érkezik. A sárkányokat, szellemeket, vámpírokat és kastélyokat felvonultató, Rayman Legends egy káprázatosan szép és izgalmas világba kalaúzolja el a játékosokat. A Sorozat sikerének titka, hogy a játékos egy percre sem unatkozik és a pörgős logikai-akcióelemekkel dúsított pályák a sokadik végigjátszás után sem válnak unalmassá. A pályaszakaszok élnek és lélegeznek, szinte minden terep tárgy az adott logikai feledat teljesítésének érdekében elmozgatható, összetörhető vagy alakítható. A Wii U érintésérzékeny kontrollere, lehetőségek tömkelegével örvendezteti meg a játékosokat és szimpla analóg karok használatának mellőzésével egy igazán páratlan és minden ügyességünket igénybe vevő kalandban lehet részünk. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Game-wario-wii-u_2317_640x0.fill
Game & Wario Wii U
0

Game & Wario
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Walking Dead Survival Instinct
Wii U
A The Walking Dead Survival Instinct Daryl Dixon és testvére, Merle kalandjait követi nyomon. A játék folymán a kőkemény Darylt irányíthatjuk, akivel csendesen és hatékonyan kell leszámolnunk az elénk kerülő zombikkal, miközben Atlanta felé tartunk, ahol talál biztonságosabb, mint Georgiaban. Az AMC filmsorozatára építkező The Walking Dead: Survival Instinctet a Terminal Reality csapata készítette, nem más mint a kiadóóriás az Activision megbízásából. A játékban Daryl és Merle Dixont, a szériából ismerős testvérpárt alakítjuk: a játékmenet nem nélkülözi a lopakodást és a feszes közelharcot sem. Természetesen a játék során gondolkodnunk és taktikáznunk is kell, mert a folyamtosan ránktörő zombihad túlerejével szemben nem sokra mennénk kizárólag a rendelkezésünkre álló fegyverekkel. Tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen zajt csapunk a játék folyamán: ha túlontúl hangosak lennénk, a zombik reagálni fognak rá. A legtöbb veszélyes helyzetet tehát lopakodással oldhatunk meg, s ha félelmet nem ismerve elkezdünk lövöldözni, számoljunk azzal, hogy járkálók tömegét vonzunk magunkhoz.

Tank! Tank! Tank!
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ninja Gaiden 3 Razor's Edge
Wii U
A Team Ninja fejlesztőcsapata az első Ninja Gaiden játékkal ami kikerült a kezeik közül, egy maradandó és rendkívül brutális játékot tettek le az asztalra! Főhösünk Ryu Hayabusa személyében pedig egy végletekig tapasztalt,nyugodt és villámgyors gyilkológépet ismerhettünk meg aki a ninják minden módszerét ismerve,másodpercek alatt képes volt akár egy egész hadsereggel is végezni. A Ninja Gaiden 3-ban Ryu ismét visszatér,hogy igazságot szolgáltasson,számtalan, szinte véget nem érő véres küzdelemben. A játék már a fejlesztés kezdeti stádiumában is lenyűgözte a rajongókat,gyönyörű grafikájával és a számtalan új támadással amit főhősünk ezúttal minden eddiginél gyorsabban és brutálisabban képes bevinni! A játékot ajánljuk minden olyan vásárlónknak akik otthonosan mozognak az úgynevezett Hack and Slash stílusban, ami erősen, egy bizonyos történeti szálhoz ragaszkodik, folyamatos haladást biztosít és kiélhetik minden kaszabolós vágyukat. Az ismert nagy konzolokkal ellentétben a Nintendo új aztali konzolára készült és továbbfejlesztett: Ninja Gaiden 3 Razor's Edge minden olyan elemet tartalamaz ami PS3 és Xbox 360 verzióból kimaradt: A két említett konzolos verzióból sajnálatos módon kimaradt a sorozat védjegyének számító kissé brutális végtag csonkolás és vér aktív és igen élethű szerepeltetése. Továbbá a sorozatból megismert támadások és a főszereplő fegyverarzenálja is egyetlen kardra korlátozódott. A Razor's Edge-nél a fejlesztők most igazán rendhagyó módon kedveznek a rajongóknak, mert egy olyan Ninja Gaident kapnak az újdonsüét Wii U tulajdonosok amiben a játékra jellemző és fent említett stílusjegyek ismét visszatérnek! Kapható: Xbox 360, PS3 és Nintendo Wii U konzolra.

Mass-effect-3-wii-u_1859_640x0.fill
1

Mass Effect 3
Wii U
A Mass Effect producere Casey Hudson bejelentése alpján hamarosan érkezik a Nintendo új generációs konzolára a Wii U-ra fejlesztett és óriási tartalommal kibővített Mass Effect 3. A fejlesztőcsapat elmondása alapján a céljuk, hogy a Mass Effect 3 legyen a sikeres sorozat legnagyobb, legjobb és legmerészebb epizódja és százszázalékik beváltsa a fanatikus rajongók elvárásait!Az új részben hőseink Londonban próbálják visszaverni a Reaperek támadását, akik a föld nyomára bukkantak és minden erejükkel az elpusztításán munkálkodnak. Eközben főhősünk Shepard űrhajója ablakából nézi a pusztulás alatt álló bolygót.A fejlesztők ígérete szerint megalkottak egy minden eddiginél monumentálisabb és óriási harcokban bővelkedő játékot ami az új tulajdonságai mellet tökéletesen hű marad a Mass Effect univerzumához! A Wii U tulajdonosok és Mass Effect rajongók ta készítők ígérete szerint minden tekintetben a kánaánban fognak részesülni. A Wii U tabletszerű új irányítója és annak érintésérzékeny felülete merőben más és eddig nem tapasztalt élményt és új lehetőségek egész tárházát fogja biztosítani a játékos számára, anélkül, hogy bizonyos harcok és támadások során az analog karokhoz és gombok használata nélkül. A Különleges irányítás és a nagyszerű lehetőségek mellet a verziója óriási tartalommal van kibővítve mert a készítők, az eddig megjelent összes extra letölthető kiegészítést ( Köztük az Extented Cut DLC-t ) mind-mind a verziójába sűrítették!

Fifa-13-wii-u_1894_640x0.fill
FIFA 13 Wii U
0

FIFA 13
Wii U
A FIFA 13 elhozza nekünk az igazi foci drámáját és a kiszámíthatatlanságát. Öt új játék változtató fejlesztés forradalmasítani fogja a mesterséges intelligenciát, cselezést, labdakezelést, fizikai játékot és egy igazi küzdelem lesz majd a pályán a labdabirtoklásáért. A teljesen új támadási intelligencia , minden eddiginél pontosabb mesterséges intelligenciát biztosít a játékosoknak. A játékosok képesek lesznek felmérni a rendelkezésükre álló teret, keményebben és okosabban fognak védekezni és két lépéssel előbbre gondolkodnak majd. Minden labdaérintés számítani fog a legátfogóbb és intuitív cselezési rendszernek köszönhetően, amelyet valaha a FIFA franchise használt. Lionel Messitől a világ legjobb focistájától inspirálva a komplett cselezés lehetővé teszi a játékosoknak, hogy finom trükkel és 360 fokos mozgási szabadsággal szembenézzenek ellenfelükkel, így sokkal kreatívabb és veszélyesebb lesz az egy-egy elleni játék. A FIFA 13 első érintéses irányítás átalakítja a játékosok labdakezelését, szinte lehetetlenné teszi a tökéletes labdaátvételt, több lehetőséget biztosítva a védőknek, hogy visszaszerezzék a labdát. A második generációs fizikai motor (Impact engine) nem csak az ütközéseket és a labdanélküli csatákat befolyásolja majd. A védők lökni és húzni tudnak majd a pozícióért, felhasználva méretüket és erejüket arra, hogy az ellenfelet minél rosszabb labdaátvételre és rossz döntésre kényszerítsék. A Fifa 13 taktikai szabadrúgás lehetővé teszi, hogy veszélyes és kiszámíthatatlan kombinációkat alakítsunk ki. Három játékost is használhatunk a szabadrúgásnál, beijesztéssel és több passz opcióval. Támadó intelligencia: A teljesen új helyezkedési rendszer miatt a játékosok jobban értékelik az adott szituációkat és előnyösebben helyezkednek a jobb támadójáték érdekében. A játékosok keményebben és okosabban igyekeznek átjutni a védelmen, olyan játékokat választva, amellyel a védők pozíciót veszítenek és passzolási lehetőség adódik a csapattársaknak. Ezen felül a játékosok labda nélküli gondolkodása is fejlődik, két lépéssel előbbre gondolkodnak majd a támadójáték során. Komplett cselezés: Minden labdaérintés számít a labda kezelése során. A védőket sokkal nagyobb szabadsággal lehet majd leküzdeni. A játékosok sokkal robbanékonyabban gyorsítanak majd a labdával és 360 fokos szögben tudnak majd finom mozdulatokkal cselezni, védeni a labdát, vagy egyszerűen csak tartani a pozíciót. Az első érintéses irányítás: Az új rendszer lehetetlenné teszi a tökéletes labdakezelést, mert bizonytalanabbá teszi a rosszabb passzok átvételét. A nehezebb passzokat, nehezebben lehet majd kontrollálni, így a védők sokkal könnyebben vehetik majd el a labdát. Az olyan tényezők, mint a védők közelsége, a labda röppályája és a labda sebessége, mind befolyással lesznek a játékos sikerességében. A jobb játékosok magabiztosabban veszik le a labdát vagy fognak pozíciót. A több hibalehetőség jobb egyensúlyt biztosít majd a támadó és a védőjáték között. Player Impact Engine: A díjnyertes fizikai motor második generációja nem csak az ütközéseket és a labdanélküli csatákat befolyásolja majd. A védők lökni és húzni tudnak majd a pozícióért, felhasználva méretüket és erejüket arra, hogy az ellenfelet minél rosszabb labdaátvételre és rossz döntésre kényszerítsék. Taktikai szabadrúgás: Veszélyes és kiszámíthatatlan kombinációkat alakíthatunk ki. Három játékost is használhatunk a szabadrúgásnál, beijesztéssel és több passz opcióval. A védők több játékost állíthatnak a sorfalba vagy kirepülő játékost küldhetnek a lövés blokkolására. Új Passzok: Két új passzolási lehetőség lesz, egyrészt passzolhatunk a kinyújtott védőlábak felett, másrészt használhatunk egy alacsonyabb ívű passzt is. FIFA 13 alapok: Finomítottak az alap elemeken is, ami a játékélményt sokkal realisztikusabbá teszi. A játékvezetők jobb döntéseket hoznak majd a piros és sárga lapoknál. A Taktikai védekezésen is javítottak, de lesznek új animációk is, 180 fokos lövés illetve gólörömök is. A FIFA 13-ban több mint 500 licenszelt klub és 15.000 játékos lesz. Kapható: Xbox 360,PS3, Wii U és PC platformokra.

Project-p-100-wii-u_1906_640x0.fill
0

Project P-100
Wii U
A Project P-100 története szerint a világot űrlények szállták meg, a háborúben pedig csak a speciális képességekkel rendelkező szuperhősök lehetnek segítségünkre. Az ellenséges megszállók azonban túlságosan erősek ahhoz, hogy hőseink egymaguk szálljanak szembe velük, így csapatként összefogva kell visszavernünk a totális inváziót. A képessek együttes alkalmazásával például méretes ököllé vagy egyfajta zselatintortává változhatunk. A Wii U GamePad segítségével oszthatjuk majd ki katonáinknak a parnancsokat, többek között a következő szereplőknek: Bonzai Man, Vending Machine Man és Toilet Bowl Man. A játékot fejlesztő Platinum Games csapat nevéhez olyan játékok fűződnek mint a Bayonetta vagy a Vanquish amik mind igényességükkel és rendkívüli játékmenetükkel, maradandó nyomot hagytak a videojátékok plaettáján. Bár a P-100 játékmenete eltér a fent említett játékoktól azomban a stratégiai feladatok mellet, kemény és izgalmas akciókban és összecsapásokban lesz részünk. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Sonic & All-Stars Racing Transformed
Wii U
A Sonic & All-Stars Racing Transformed az első részhez hasonlóan egy játékba vegyíti a Sega legismertebb szereplőit. Így a játékban lehetőségünk lesz irányítani többek között: Vyse-t, a Skies of Arcadia szereplőjét valamint a Golden Axe törpéjét, aki a Gilius Thunderhead neven vált ismerté. Ráadásul a kiadó minden fontosabb alkotása saját, a stílusának megfelelő pályát kapott, melyeken egyedi, az eredeti alkotás hangulatát idéző grafikai elemeket vonultatnak fel. A Panzer Dragoon szakaszon egy hatalmas sárkány repül át a pályán, közben pedig mindent ripityára tör. Ilyenkor kell változtatnunk a járművön is - jelen esetben repülőt csinálunk belőle. A Sonic & All-Stars Racing Transformed ugyanis egy járművet kínál, de az három különböző közegben is használható és alakítható: földön, vízen, levegőben, mindig attól milyen pályaviszonyokhoz kell alaklmazkodnunk. A játékban külömböző fegyvereket is használhatunk, melyek már szinte megszokottnak mondhatók egy ilyen programban. Elágazásokat is találhatunk, melyek segítségével sokkal gyorsabban tudunk befejezni egy-egy szakaszt. Az ilyen rövidítések azonban sokkal nehezebbek, mint a rendes, ám hosszabb szakasz. A legtöbb ilyen lehetőség a Super Monkey Ball pályán lesz, ahol ráadásul különböző helyeken kénytelenek is leszünk választani, mivel a pálya menet közben rendeződik majd át. Kapható: Xbox 360, PS3 , Nintendo Wii U és Nintendo Wii konzolra.

Marvel Avengers Battle for Earth
Wii U
Az Marvel Avengers Battle for Earth a Ubisoft új verekedős játéka nem kevesebb, mint 20 játszható karaktert kínál a Marvel színes és végeláthatatlan univerzumából. Minden hősnek négy szuper-mozdulata van, s minden extrát előcsalhatunk a Wii U mozgásérzékelős és érintőképernyős kontrollerének a segítségével. A játékmódok tekintetében sem lehet okunk panaszra mert az egyjátékos kampány mellett kapunk kooperatív lehetőséget, ügyességi kihívásokat, egymás elleni küzdelmeket és tournamentet. A jól teljesített feladatokért cserébe megnyitható extra ruhák és kártyákat kapunk jutalmul. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Rise of the Guardians
Wii U
A Rise of the Guardians amellett, hogy a mozvásznakon hódít most célba vette a nappalikat és karácsony derekán minden rajongó számára elhoz egy felejthetetlen kalandokkal és izgalmakkal teli világot. A játék története és összetétele azon fenomenális ötleten alapul, hogy a készítők egy csapatba verbuválták azokat az emblematikus és védelmező hősöket akiket mindenki ismerősként köszönt, legyen idős vagy fiatal. A játékban a velejéig romlott és gonosz Pitch, egy minden eddiginél ördögibb tervelt eszelt ki a világ ellen, ezért adott a feladat, hogy a Fogtündér, a Húsvéti Nyúl, a Homokember vagy a Jack Frostot a tél szellemét írányítva harcba induljunk a csapat élén nem mással mint a nagyszakállú Télapóval. Ez aztán a nem mindennnapi párosítás! Írányítható hőseink mind egymástól eltérő képességekkel és harcmodorral rendelkeznek, amelyek a játékban való előrehaladás alatt egyenként fejleszthetőek lesznek. A kaland során egyszerre akár négy barátunkkal is küzdhetünk karöltve és segíthetjük egymást a végső gyözelem elérésében. Kapható: Xbox 360, PS3, Wii és Nintendo Wii U konzolra.

Tritton Kunai Stereo Headset Fekete
Wii U
A TRITTON Kunai Stereo Headset rendkívül kényelmes, és kiváló sztereó élményt nyújtó fejhallgató, otthoni vagy kézi játékkonzolokhoz. A 40mm hangszórókat alkalmazó neodímium mágnesek, gondoskodnak a tiszta és pontos hangokról. A headset in-line audio vezérlőjével lehetősége van külön-külön beállítani a beszéd és játékhangok erősségét. Ha a fejhallgatót csak zenehallgatásra vagy filmnézéshez használja és nincs szükség a mikrofonra, egyszerűen leveheti azt, hogy ne zavarja. A Kunai a fülesei kényelmesen párnázottak, a fejhallgató egyénileg beállítható, viselete hosszú játékmenetek alatt is kényelmes marad. Sony és Nintendo asztali vagy kézi játékkonzolokhoz optimalizált Független játék- és beszédhang beállítás Extra kényelmes kialakítás

Platformok

Kategóriák