Ajax-loader

platform: PS Vita

Jaquette-fifa-football-playstation-vita-cover-avant-g-1326461223
FIFA 12 PS Vita
0

FIFA 12
PS Vita
Megjelenés: 2011. 09. 30. Xbox 360,PS3,PS2,Wii,3DS és PC-re ! Idén szeptemberben megérkezik a Fifa 12 amire minden focirajongó konzoltulajdonos már most készítheti a kipukkantásra váró ünnepi pezsgőjét,ugyanis a fejlesztők olyan élményt ígérnek amiben még garantáltan nem volt része senkinek! A FIFA 12 ahogyan az elvárható szebb és mérföldekkel okosabb lesz elődjénél de lássunk egy kis ízelítőt a teknikai paraméterekből: Játékos ütközési motor: A két éve fejlesztett új fizikai motor sokkal valósághűbb jeleneteket tesz lehetővé. A játékosok hihetőbben érnek a labdához, lökdösik egymást játék közben és a kisebb ütközésekből könnyebben visszanyerik az egyensúlyukat, megtartva természetes lendületüket. Pontosabb cselezés: Új módszereket alkalmazhatsz az ellenfelek kicselezésére, több időd van a döntéshozatalra és teljes mértékben uralhatod a játék tempóját. Közeli cselezési mozdultaok használata bárhol a pályán. Taktikai védelem: A támadásbeli újítások egy áttervezett védelmi mechanizmussal vannak kiegyensúlyozva. A védelem most már ugyanolyan taktikai lehetőségeket kínál, mint a támadás. Egyformán fontos a pozícionálás, a passzok megakadályozása és a szerelés. a taktika és időzítés létfontosságú. Valódi sérülések: Az ütközési motor valós időben figyeli a játékosok közötti kontaktust, az ütközés erejéből következtetve a lehetséges sérülésekre. Ez nagyobb kihívást eredményez karrier módban. Kezelj újfajta sérüléseket, vagy vállald a rizikót, ha még nem teljesen felgyógyult játékost küldesz a pályára. Profi játékos intelligencia: A CPU játékosok öntudattal rendelkeznek, saját képességeikhez és csapattársaik erősségeihez mérten hoznak döntéseket. A csapatok variálják támadási taktikájukat, attól függően, miben jók a saját játékosaik, és mik az ellenfél gyengéi. Így valősághűbb élményben és változatosabb meccsekben lehet részünk.

World of Final Fantasy
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand-kingdom-ps-vita_4630_640x0.fill
Grand Kingdom PS Vita
0

Grand Kingdom
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sword Art Online Hollow Realization
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Littlebigplanet-ps-vita_1387_640x0.fill
LittleBigPlanet PS Vita
0

LittleBigPlanet
PS Vita
A LittleBigPlanet egy fantasztikus játék. Nem csak azért, mert egyszerűen magával ragadó a játék hangulata és grafikája,hanem mert a játékosok álltal létrehozott extra tartalmak rendkívül hosszúra nyújthatják a szavatosságát és olyan dolgokat hozhattak létre amik a fejlesztők képzeletét is meghaladhatják. Az új Little Big Planet mögött a Double Eleven-Tarsier Studios hármas csapata áll fejlesztőkként, akik a képsorokat elnézve mindent meg is tettek a siker érdekében! Kapható PS Vita konzolra.

Dungeon Hunter Alliance
PS Vita
A Dungeon Hunter Aliance a misztikum és a varázslat világába kalaúzol el minket,ahol lehetünk varázslók,harcosok de akár tolvajok is. A döntés a te kezedben van melyik oldalt választod. Vívd meg csatáidat legyőzhetetlen harcosként vagy használd varázserődet amelyet folyamatosan fejleszthetsz. De lehetsz ügyes tolvaj is és átverve ellenségeidet könnyedén a közelükbe férkőzhetsz. Vágj bele egy fantasztikus kalandba amit garantáltan nem fogsz elfelejteni. Kapható PS Vita konzolra.

Lumines-ps-vita_1455_640x0.fill
Lumines PS Vita
0

Lumines
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Playstation All-Stars Battle Royale
PS Vita
A Playstation All-Stars Battle Royale a Sony exklúzív játékában a kiadó híres és emblematikus figurái fognak egymásnak feszülni egy hamisítatlan verekedős játék keretein belűl! A régóta bejelentett és mostanra elkészült kaland egyediségéhez nem férhet kétség és olykor mulatságos szituációkat is felvonultató jelenetei minden rajongót le fognak venni a lábukról. Hiszen képzeljük csak el azt a pillanatot amikor a brutalitásáról ismert God of War sorozat vérszomjas főhőse Kratos, ádáz küzdelmet vív a Fat Princess-szel vagy a Sly Cooper játékok főszereplőével a ravasz rókával. A játék pályáinak a díszlete sem semmi! Ugyanis egyszerre érezhetjük magunkat a LittleBigPlanet csodálatos színekkel és formákkal tarkított világában de küzdhetünk a God of War- ból ismert sötét és misztikus diszletei között is miközben maga Hades az alvilág ura sújt le hatalmas ökleivel a plya külömböző szakaszaira. A játékban szerepet kapott harcosok névsora önmagáért beszél hiszen bunyóba indulhatunk: Big Daddy, Colonel Radec, Fat Princess, Kratos, Nathan Drake, Parappa the Rapper, Sly Cooper, Sweet Tooth-al az elfuserált gazfickóval is. A készítők különleges meglepetései közé tartozik, hogy a Sony PS3 asztali konzola és profi kézi konzola a PS Vita képesek lesznek azonos időben is komunikálni egymással, ezzel új lehetőségeket és játékmódokat biztosítva a felhasználók számára! Kapható: PS3 és PS Vita konzolra.

Gravity-rush-ps-vita_1380_640x0.fill
Gravity Rush PS Vita
3

Gravity Rush
PS Vita
A Gravity Rush-ban a főszereplőnk egy bájos fiatal lány, Kat, aki egy napaon egy számára teljesen ismeretlen helyen ébred fel, majd összetalálkozik egy rejtélyes fekete macskával, aki felruházza egy fantasztikus képességgel, hogy irányítsa a gravitációt.Kat egyébként alapvetően is egy remek harcos ami az új képességek birtokában szinte legyőzhetetlenné teszi.A készítők szerint szabadon változtathatjuk majd főhősnőnk gravitációs középpontját, ezzel gyakorlatilag a pálya bármelyik részére ráugorhatunk, ami egészen új irányokba tereli a felfedezést élményét. Mindehhez persze a PS Vita innovatív irányítási funkciót kell használnunk.

Everybody-s-golf-ps-vita_1376_640x0.fill
0

Everybody's Golf
PS Vita
Az érintőképernyő és az érintőpad használatával az Everybody's Golf-ban a PS Vita konzolod segítségével megtanulod, hogyan üss egyszerűen és pontosan. Ráadásul a két vezérlő használatával bejárhatod a pályát, és körbenézhetsz mintegy 360 fokban, amit a 6 tengelyes mozgásérzékelő rendszer tesz elérhetővé. A fejlesztők elmondása szerint már rendkívül nagy izgalommal várták,hogy az érintőképernyőnek mint választható funkciónak új értelmet adjanak.

Modnation Racers Road Trip
PS Vita
A Modnation Racers Playstation 3-ra való bejelentésekor az idősebb és tapasztaltabb játékosok java résza csak legyintett egyet mondván ismét egy kizárólag gyerekeknek fejlesztett új ügyességi építgetős,fejlesztős,autóversenyzős játék. A játék megjelenése után pedig egy nem várt fordulat következett és ez a fantasztikus program meggyőzött minden kétkedőt, és egycsapásra lett óriási kedvenc a fiatalok és az idősebb korosztály körében is. A játékban szükségünk van a kreativitásunkra,képzelőerőnkre és minden ügyességünkre,hogy felvegyük a versenyt a rivális csapatokkal.A Sony Computer Entertainment döntésének hála az új kézi konzolukra a PS Vita-ra is elkészült a a legújabb rész aminek a Modnation Racers: Road Trip címet adták.A játékot ajánljuk kortól függetlenül minden felhőtlen szórakozásra vágyó vásárlónknak!

Rayman-origins-ps-vita_1384_640x0.fill
Rayman Origins PS Vita
0

Rayman Origins
PS Vita
A Rayman Origins nevű új ügyességi kalandjátékban a készítők rendkívül szórakoztató,gyönyörű és egyszerűbb játékmenettel felépített világot tárnak a szemünk elé. Garantáltan mindenki megtalálja majd a számára kedves elemeket a játékban és jó ismerősként visszaköszönő meglepetéseket. A Rayman Origins-ben kapunk négyfős, kooperatív opciót, melyben Rayman mellett akciózhatunk majd Globoxal és a két Teensievel.A játék tényleg fantasztikusan fest és ami fontos mellőz minden véres és erőszakos elemet,ellenben kínál sok-sok óra felejthetetlen kalandot és kihívást egy páratlanul szép világban. A Rayman origins kapható Xbox 360,PS3,Nintendo Wii és PS Vita konzolra.

Call of Duty Black Ops Declassified
PS Vita
A Call of Duty Black Ops Declassified a készítők szerint az eddig megjelent kézikonzolos lövöldözős,háborús játékok között a legizgalmasabb élményt nyújtja minden játékos számára. A COD univerzumában egy teljesen új és egyedi mellékszálat lesz lehetőségünk teljesíteni. Az ismert spec ops történeti szálon haladva vagy a sokak kedvencének számító multiplayer módban végigzúzni egy felejthetetlen izgalmakat és lehengerlő összecsapásokat kínáló kalandban. Kapható: PS Vita konzolra.

Fifa-13-ps-vita_1735_640x0.fill
FIFA 13 PS Vita
0

FIFA 13
PS Vita
A FIFA 13 elhozza nekünk az igazi foci drámáját és a kiszámíthatatlanságát. Öt új játék változtató fejlesztés forradalmasítani fogja a mesterséges intelligenciát, cselezést, labdakezelést, fizikai játékot és egy igazi küzdelem lesz majd a pályán a labdabirtoklásáért. A teljesen új támadási intelligencia , minden eddiginél pontosabb mesterséges intelligenciát biztosít a játékosoknak. A játékosok képesek lesznek felmérni a rendelkezésükre álló teret, keményebben és okosabban fognak védekezni és két lépéssel előbbre gondolkodnak majd. Minden labdaérintés számítani fog a legátfogóbb és intuitív cselezési rendszernek köszönhetően, amelyet valaha a FIFA franchise használt. Lionel Messitől a világ legjobb focistájától inspirálva a komplett cselezés lehetővé teszi a játékosoknak, hogy finom trükkel és 360 fokos mozgási szabadsággal szembenézzenek ellenfelükkel, így sokkal kreatívabb és veszélyesebb lesz az egy-egy elleni játék. A FIFA 13 első érintéses irányítás átalakítja a játékosok labdakezelését, szinte lehetetlenné teszi a tökéletes labdaátvételt, több lehetőséget biztosítva a védőknek, hogy visszaszerezzék a labdát. A második generációs fizikai motor (Impact engine) nem csak az ütközéseket és a labdanélküli csatákat befolyásolja majd. A védők lökni és húzni tudnak majd a pozícióért, felhasználva méretüket és erejüket arra, hogy az ellenfelet minél rosszabb labdaátvételre és rossz döntésre kényszerítsék. A Fifa 13 taktikai szabadrúgás lehetővé teszi, hogy veszélyes és kiszámíthatatlan kombinációkat alakítsunk ki. Három játékost is használhatunk a szabadrúgásnál, beijesztéssel és több passz opcióval. Támadó intelligencia: A teljesen új helyezkedési rendszer miatt a játékosok jobban értékelik az adott szituációkat és előnyösebben helyezkednek a jobb támadójáték érdekében. A játékosok keményebben és okosabban igyekeznek átjutni a védelmen, olyan játékokat választva, amellyel a védők pozíciót veszítenek és passzolási lehetőség adódik a csapattársaknak. Ezen felül a játékosok labda nélküli gondolkodása is fejlődik, két lépéssel előbbre gondolkodnak majd a támadójáték során. Komplett cselezés: Minden labdaérintés számít a labda kezelése során. A védőket sokkal nagyobb szabadsággal lehet majd leküzdeni. A játékosok sokkal robbanékonyabban gyorsítanak majd a labdával és 360 fokos szögben tudnak majd finom mozdulatokkal cselezni, védeni a labdát, vagy egyszerűen csak tartani a pozíciót. Az első érintéses irányítás: Az új rendszer lehetetlenné teszi a tökéletes labdakezelést, mert bizonytalanabbá teszi a rosszabb passzok átvételét. A nehezebb passzokat, nehezebben lehet majd kontrollálni, így a védők sokkal könnyebben vehetik majd el a labdát. Az olyan tényezők, mint a védők közelsége, a labda röppályája és a labda sebessége, mind befolyással lesznek a játékos sikerességében. A jobb játékosok magabiztosabban veszik le a labdát vagy fognak pozíciót. A több hibalehetőség jobb egyensúlyt biztosít majd a támadó és a védőjáték között. Player Impact Engine: A díjnyertes fizikai motor második generációja nem csak az ütközéseket és a labdanélküli csatákat befolyásolja majd. A védők lökni és húzni tudnak majd a pozícióért, felhasználva méretüket és erejüket arra, hogy az ellenfelet minél rosszabb labdaátvételre és rossz döntésre kényszerítsék. Taktikai szabadrúgás: Veszélyes és kiszámíthatatlan kombinációkat alakíthatunk ki. Három játékost is használhatunk a szabadrúgásnál, beijesztéssel és több passz opcióval. A védők több játékost állíthatnak a sorfalba vagy kirepülő játékost küldhetnek a lövés blokkolására. Új Passzok: Két új passzolási lehetőség lesz, egyrészt passzolhatunk a kinyújtott védőlábak felett, másrészt használhatunk egy alacsonyabb ívű passzt is. FIFA 13 alapok: Finomítottak az alap elemeken is, ami a játékélményt sokkal realisztikusabbá teszi. A játékvezetők jobb döntéseket hoznak majd a piros és sárga lapoknál. A Taktikai védekezésen is javítottak, de lesznek új animációk is, 180 fokos lövés illetve gólörömök is. A FIFA 13-ban több mint 500 licenszelt klub és 15.000 játékos lesz. Kapható: Xbox 360,PS3, PC és PS Vita platformokra.

Need for Speed Most Wanted 2012
PS Vita
Az új Need For Speed Most Wanted tökéletesen ötvözi a két arcade autóverseny széria jellegzetességeit, mert a két legfőbb NFS jellegzetességgel: a rombolással és nyílt világ adta lehetőséggel kecsegtet a rajongóknak. Az új kalandban nem leszünk pusztán az úttestre szorítkozva mert minden versenynek lesz egy kezdő és végpontja, s rajtunk múlik, hogy miként jutunk el a céliunkig. Ez a döntési lehetőség már egyértelműen a szintén sikeres és kedvelt Need For Speed Burnout hagyatéka. Visszatér az Autolog funkció, mely már az NFS széria gerincét adja, mert teljesítményünkért fejébe Speed pontokat kapunk, mellyel növelhetjük dominanciánkat a Most Wanted listán és egyre feljebb kerülhetünk a ranglétrán. Küldhetünk és fogadhatunk kihívásokat a barátainktól és így egy újfajta komunikációs lehetőség is segítségünkre lesz az előmenetelben. A speciális kiadásban, két exkluzív játszható autót kapunk: a Porsche 911 Carrera S-t és a Maserati GranTurismo MC Stradale-t ! Kapható: Xbox 360, PS3, PS Vita és PC platformra.

The Jak and Daxter Trilogy
PS Vita
A sony már számtatalnszor bizonyította,hogy teljes mértékig hű marad előző generációs gépéhez a Playstation 2-höz és sorra veszi elő azokat a nagy játékokat amik korábban sikerre vitték ezt a remek konzolt. Sok újrakiadott és minőségileg is feljavított játékuk után most a Naughty Dog klasszikusa, a Jak and Daxter került terítékre. Az alkotók most igazán kitettek magukért: A felújított gyűjtemény tartalmazza a PS2-es Jak and Daxter: The Precursor Legacy-t, a Jak II-t és Jak 3-at, amiket HD-felbontásban,több mint 100 trófeával megválasztható 3D-térhatás mellett élvezhetik a régi és az újdönsült rajongók. A Jak and Daxter HD Collection kizárólag PS3 konzolra kapható.

Fifa-14-ps-vita_2625_640x0.fill
FIFA 14 PS Vita
0

FIFA 14
PS Vita
A FIFA 14 ebben az évben is a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A sorozat egyedülálló játékmenetének, innovációinak köszönhetően a FIFA 14 teljes meccsnapi játékélményt kínál, és olyan funkciókat mutat be, melyek segítségével a rajongók támadásokat építhetnek fel a középpályán, diktálhatják egy meccs tempóját és látványos lehetőségeket teremthetnek a mérkőzéseken. A nagy meccseket a fokozatos építkezés és a jó befejezés teszi teljes élménnyé. A Tiszta lövés átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon, hogy ideális pozícióból varrhassák be a labdát. A jól eltalált labdák valódi sikerélményt varázsolhatnak a pályára. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. Ezen kívül valódi labdafizika számolja ki a labdák ívét, melynek segítségével a játékosok élethű távoli, erős lövéseket, pontos lapos passzokat és vadul csavarodó lövéseket adhatnak le, akár az igazi futballisták. A játékosok hiteles helyzeteket teremthetnek, és számos eszköz áll a rendelkezésükre, hogy irányítsák egy meccs tempóját. Ebben négy új funkció lesz a segítségükre. A labdavédés lehetővé teszi, hogy távol tartsák a védőket a labdától cselezgetés közben, bármilyen sebességnél, vagy izomból billentsék ki az ellenfelet a labda fogadása előtt. A csapattárs-intelligencia a labda mindkét oldalán továbbfejlesztésre került. Az új döntéshozó logika pontosabb, okosabb emberfogást és fejlettebb lekövetést tesz lehetővé, ahol a védők felismerik a lehetőségeket, hogy támogatást nyújtsanak vagy visszaszerezzék a labdát, míg a támadó játékosok új módokon járhatnak túl az ellenfelek eszén és teremthetnek helyet maguknak. A labdairányítás jelentős megváltoztatása és az új eszközök segíthetnek megnyerni a csatákat a középpályán. A sprintelő labdavezetéssel a játékosok sprintelés közben is bármerre irányt válthatnak, miközben megőrzik a lendületüket, és teljes magabiztossággal vehetik fel a küzdelmet a védőkkel. A változó labdavezetési érintések a változatos, futás közbeni labdaérintéseket vezetik be, amelyeknek köszönhetően a jobb játékosok jobban képesek uralni a labdát futás közben. A játékmenetbeli újításokon túl a Fifa 14 alapvető változást hoz a karriermódba. A globális tehetségkutatói hálózat életre kelti a profi felderítők világát. A játékosok egész évben fejleszthetik és igazgathatják a felderítői hálózatukat. A tehetségkutatók világszerte figyelemmel kísérhetik az ígéretes tehetségeket, hogy felfedjék a képességeiket és tulajdonságaikat az átigazolási időszakra. Az új központi oldal segítségével könnyebb navigáció, kevesebb zavaró tényező és élő felderítői jelentések állnak majd rendelkezésre. A FIFA 14 lebilincselő online funkciókat és élő szolgáltatásokat kínál, amelyeken keresztül a játékosok közvetlenül rácsatlakozhatnak a sport vérkeringésére, és tarthatják a kapcsolatot egymással az EA SPORTS Football Club hálózatán keresztül. Így lesz a FIFA 14 a foci közösségi hálója, ahol a rajongók megtalálhatják egymást, versenghetnek egymás ellen, és megoszthatják élményeiket a másikkal a világ bármelyik pontjáról. Lehetőségek: Változások a népszerű FIFA Ultimate Teamben Új online mód, amely támogatja a közösségi versengést Számos új funkció és kedvezmény az EA SPORTS Football Clubbal, a FIFA élő szolgáltatásával Teljesen hiteles adatbázis több mint 500 licencelt klubbal!

Epic Mickey 2: Power of Two
PS Vita
Az Epic Mickey első részének sikerén felbuzdulva Disney Interactive Studio minden nagy mikiegér rajongó örömére elkészítette a sorozat folytatását aminek az Epic Mickey 2 The Power of Two nevet adták és ezúttal nem csak a Nintendo Wii tuljadonosok örülhetnek, hiszen a játék Xbox 360, PS3 és PS Vita konzolokra is elkészült ! A zseniális és egyedi látásmóddal megáldott Warren Spector ígerete szerint minden olyan hibát igyekeztek kijavítani amit az előző részben elkövettek és minden erejükkel a fejlődésre és a rengeteg újításra törekedtek, de mind ezt olyan alapossággal, hogy azok a rajongók akik odavoltak az első részért, ezúttal tényleg a felllegekben érezhessék magukat. Optimalizáltak, javítottak a kamerakezelésen és ezúttal lesz szinkron is amit igen nagy nevek közreműködésével készítettek. Valamint két játékost befogadó kooperatív móddal is felszerelték a Disney filmek híres helyszíneit bemutató új részt. De ha ez még nem lenne elég, a játék nem csupán egy egyszerű mászkálós kalandjáték lesz, hanem egy musical is egyben, ami abban nyilvánuél meg, hogy szereplőink számos helyen dalra fog fakadni. A számok pedig a játékosok által elkövetett gaztettek vagy jótétek alapján váltanak hangnemet, ezzel is növelve az Epic Mickey egyedi világára jellemző élményt.

Rayman-legends-ps-vita_2906_640x0.fill
Rayman Legends PS Vita
1

Rayman Legends
PS Vita
A játék alapvetően az előző rész, a Rayman Origins kitaposott és elképesztően sikeres nyomdokain halad, de az előző résszel ellentétben már Wii U-ra érkezik. A sárkányokat, szellemeket, vámpírokat és kastélyokat felvonultató, Rayman Legends egy káprázatosan szép és izgalmas világba kalaúzolja el a játékosokat. A Sorozat sikerének titka, hogy a játékos egy percre sem unatkozik és a pörgős logikai-akcióelemekkel dúsított pályák a sokadik végigjátszás után sem válnak unalmassá. A pályaszakaszok élnek és lélegeznek, szinte minden terep tárgy az adott logikai feledat teljesítésének érdekében elmozgatható, összetörhető vagy alakítható.A Rayman Legends valóban páratlan élményt nyújt, kortól és nemtől függetlenül biztosít hosszú órákon keresztül minőségi szórakozást.

Wipeout-2048-ps-vita_1378_640x0.fill
Wipeout 2048 PS Vita
0

Wipeout 2048
PS Vita
Tapasztald meg a Wipeout 2048 páratlan élményét a PS Vita konzolon. Garantáljuk az elfehéredő ujjakat, amit egy anti-gravitációs harcos bőrébe bújva tapasztalhattok meg, megannyi különleges pályán, versenyen, és játékmódban. A WipEout egy nagy zenei válogatást is tartalmaz, olyan neves előadóktól is, akik az ikonikussá vált WipEout himnuszát is remixelték.Itt már használnod kell a PS Vita különleges funkcióit, a hátsó érintőpadot a mozgáshoz, és a mikrofont a fegyverek aktiváláshoz. A játékot online módban is akár többen is játszhatjátok, ahol a kitűzött cél eléréséhez megannyi küzdelemben lesz részed.A WipEout 2048-ban az a nagyszerű, hogy akár 8 játékos egyszerre is versenghet PS3 és PS Vita konzolokon, a konzolok közötti átjárhatóságnak köszönhetően.

F1-2011-ps-vita_1386_640x0.fill
F1 2011 PS Vita
0

F1 2011
PS Vita
A tavaj megjelent F1 2011-ről mind a szakmai körök, mind pedig a rajongók, elismerően és rendkívül elégedetten beszéltek.A 2010-ben PS3 mellett Xbox 360 ra is megjelent fejezet ugyan hagyott némi kivánnivalót maga után de az első akadályokat éppen elég jól vette ahhoz,hogy a Codmasters fejlesztői 2011-ben is megörvendeztessenek minket egy tökéletesített és rengeteg újdonsággal ellátott játékkal.A Sony új kézikonzola a PS Vita amellett,hogy tökéletesen hozza nagytestvére a PS3 minden extra jellemzőjét, az érintőképernyő és a beépített mozgásérzékelős rendszerével egy merőben új és izgalmas játékélmény teremt a száguldás szerelmeseinek.

Sly Cooper Thieves in Time
PS Vita
A Sly Cooper széria tovább folytatódik immáron a negyedik résszel! A Sly Cooper: Thieves in Times rendkívül mozgalmas és izgalmas platform játék, ahol továbbra is a tolvajlás és az azt végző állatkák kerülnek középpontba, ezúttal azonban egy kis időutazással is megspékelve az izgalmas kalandot. Főszerepben természetesen most is Sly Cooper a mosómedve áll, aki az időutazások során összefut elődeivel is és bandája mellett az ő segítségüket is igénybe veszi feladatok sikeres teljesítésének érdekében. A történet szerint a Bentley által létrehozott időgép beszippantja a Thievius Raccoonus című könyvet, ami a Cooper család történetét és technikáit tartalmazza. Hőseink eme könyv felkutatására indulnak térben és időben.

Killzone-mercenary-ps-vita_2338_640x0.fill
0

Killzone Mercenary
PS Vita
A Killzone 3 grafikus motorját használó Killzone Mercenary-ben egy korábbi UCA zsoldost, Arran Dannert alakítjuk majd, aki a megfelelő fizettség ellenében tulajdonképpen bárki kérésére elvégzi a piszkos munkát, így egyaránt teljesít feladatokat az ISA és a Helghast számára is. A történet az első Killzone után veszi fel a fonalat, s számos olyan helyszínt látogatunk majd meg, amelyek a trilógiából már ismerősek lehetnek. A játék kampánya összesen kilenc küldetésből áll, amelyek egyenként egyórás élményt kínálnak. A missziók végén extra kihívások nyílnak meg, amelyeket a végigjátszás során próbálhatunk ki. A multiplayer szekcióban összesen három, nyolcfős összecsapásokat ígérő játékmód lesz (köztük az ismerős Warzone-nal), hat különböző helyszínnel. Mind a single-ben, mind a multiban minden megmozdulásunkat jutalommal díjazza a játék, az így szerzett pénzt pedig fegyverekre és felszerelésekre költhetjük.

Tearaway-ps-vita_2774_640x0.fill
Tearaway PS Vita
0

Tearaway
PS Vita
A Tearaway egy különleges papírorigami-világba kalaúzolja el a játékosokat. Minden egyes, a játékban élő és élettelen tárgy hajtogatott cellulózból áll. Már ez tény önmagában is egy elég alapos jellemző a játékban rejlő őrületes kreativitásnak, hiszen aki már tanulmányozta az origami művészetét az pontosan tudja, mi mindent lehet megalkotni egy egyszerű papírlapból. A Tearaway alkótóbrgádjának az elmondása alapján, nagy és élettel teli bejárható terület áll majd a rendelkezésünkre, amely tele lesz színekkel és élettel. Találkozni fogunk kalandozásunk után szarvasokkal, mókusokkal, egerekkel, tehát mintha tényleg egy valódi erdőben járkálnánk, csak azzal a különbséggel, hogy ebben a világban minden papírból van.

The-sly-trilogy-ps-vita_2973_640x0.fill
The Sly Trilogy PS Vita
0

The Sly Trilogy
PS Vita
tartalma: Sly Cooper and the Thievius Raccoonus Sly Cooper 2 Band of Thieves Sly Cooper 3 Honour Among Thieves A korábban már Playstation 3-ra megjelent és azóta is töretlen sikerrel menetelő The Sly Trilogy ezúttal a Sony kézi konzoljára, PS Vita-ra látogat el. Sly Cooper neve ismerősen csenghet a PS2 tulajdonosok számára is, ugyanis a történet szerint tolvajjá avanzsált kis rókánk ezen a platformon alapozta meg világhódító pályafutását! A lopakodással füszerezet, gyűjtögetős akció-kalandot vicces jelenetei, izgalmas kalandokkal fűszerezett játékmenete miatt minden korosztálynak bátran ajánljuk!

Child of Light Complete Edition
PS Vita
tartalma: Child of Light PS Vita alapjáték Golem Quest DLC Dark Pack DLC Light Pack DLC 4 csomag ocult és csillagpor A Child of Light PS Vita játék a felfedezés örömét és egy gyönyörű világ megismerését kínálja a stílust kedvelő játékosok számára. A történet szerint Aurora megbetegedett, s miközben az ágyat nyomta, a lelke átkerült a varázslatos Lemuria királyságba, mely éppen rendkívül nehéz időket él meg, hiszen a gonosz Black Queen lelopta a Napot, a Holdat és a csillagokat az égről. A mi feladatunk lesz, hogy visszaszerezzük a ragyogó égitesteket, a kalandunkat pedig Igniculus, egy másik játékos által irányítható, repülő fénygömb fogja segíteni. A felfedezés és a páratlan, festői szépséggel megalkotott világ bejárásán túl, harcban is bőven lesz részünk, hiszen körökre osztott összecsapások során, az adott helyzetnek megfelelően kell bevetnünk a saját és társaink képességeit.

Tetris-ultimate-ps-vita_4464_640x0.fill
Tetris Ultimate PS Vita
0

Tetris Ultimate
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Unit-13-ps-vita_966_640x0.fill
Unit 13 PS Vita
0

Unit 13
PS Vita
A Socom és a MAG nevű méltán népszerű játékok fejlesztőcsapata a Zipper Interactive mindig is a külső és belső nézetes lövöldözős akciójátékok csúcsfejleszőinek számítottak. Nem kissebb fába vágták a fejszéjüket mint,hogy a Sony új csodamasinájára a Playstation Vita-ra, megalkossának egy minden tekintetben lenyűgöző akciójátékot amely a látottak alapján el fog kápráztatni minden stíluskedvelő játékost! A Unit 13 egy egyedül és online kooperatív módban is játszható lövöldözős akciójáték, amiben hat, egyedi tulajdonságokkal és fegyverarzenállal rendelkező ügynök közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk a nem kevesebb, mint 36 akciódús küldetésen végigverekedni magunkat. Kapható PS Vita konzolra.

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
PS Vita
Tartalma: Injustice Gods Among Us játékszoftver Lobo, Batgirl, Zod, Mars Manhunter, Zatana és a Mortal Kombatból ismert Scorpion karakter DLC 40db bónusz karakter Skin (Karakter öltözék) 60db S.T.A.R Labs Küldetés Injustice Gods Amung Us Soundtrack (A játék teljes zenei anyaga) A NetherRealm stúdió akiknek a nevéhez a legendás Mortal Kombat elkészítése is fűződik, ezúttal is egy igazán formabontó és lenyűgöző játékot alkottak! A DC Comics szuperhőseit felvonultató Injustice Gods Among Us története szerint a föld eddigi védelmezői és örök ellenségei egy olyan monumentális és szinte mindent romba döntő viadalon mérik össze erejüket, amelyben nem kímélnek semmit és senkit. A test a test elleni küzdelmek során lehetőségünk lesz az összes DC hős bőrébe bújni, és fergeteges intenzitású harcokat vívni a legkülönbözőbb helyszíneken és díszletek között. A teljesség igénye nélkül olyan emblematikus karaktereket irányítva indulhatunk harcba mint pl: Batman, Superman, Wonderwoman, Catwoman vagy Flash. A készítők semmit sem bíztak a véletlenre így a jól bevált és minden rajongó maximális elismerését elnyerő harcrendszert a Mortal Kombatból az Injusticeban tökéletesítették tovább, hogy az összecsapások és a külömböző kombók a lehető legprecízebben bevihetőek és látványosak legyenek! A támadások és a harcok során bevethető fegyverek és képességek természetesen minden karakter sajátjai, így az egyes brutális kombók és mozdulatsorok előcsalogatásához egyenként ki kell ismernünk az álltalunk irányított szuperhősöket.

Virtue's Last Reward
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Army-corps-of-hell-ps-vita_1396_640x0.fill
0

Army Corps of Hell
PS Vita
Az Army Corps of Hell-ben a Pokol trónját kell majd visszaszereznünk magunknak, lévén korábban mi voltunk az alvilág első számú uralkodója, ám egy komoly intrikának köszönhetően letaszítottak minket onnan. Célunkat különféle lények,goblinok és egyéb teremtmények segítésével érhetjük el, de a négy játékost támogató ad-hoc multiplayer mód is óriási szórakozásnak ígérkezik, amelynek segítségével akár négy barátunkkal is átélhetjük a történetet. Kapható PS Vita konzolra.

Blazblue: Continuum Shift Extend
PS Vita
A Blazblue játékok már igen korán kivívták maguknak a verekedős játékokat kedvelő gamerek legnegyobb elismerésért.Lehengerlő történetével,kifinomult harcrendszerével és rendkívül egyedi figuráival a már hosszú évek óta folytatja véget nem érő sikertörténetét. A Sony újjonan piacra dobott kézi konzoljára a PS Vita-ra most a készítők megörvendeztetnek minket egy remekbe szabott kalanddal ami a Blazblue: Continuum Shift Extend címet kapta és az ígéretek szerint tökéletesen hozni fogja az asztali konzoloktól már megszokott szinvonalat.

Platformok

Kategóriák