Ajax-loader

platform: PS4

Destiny Ghost Edition
PS4
Tartalma: Destiny játékszoftver Destiny Expansion Pass (hozzáférés az első két kiegészítőhöz) Ghost figura Golden Age relikviák Egyedi csomagolás Destiny egyedi kialakítású fémdoboz Arms & Armament Field Guide Képeslapok és a játék térképe Extra letölthető DLC tartalmak (Ghost Casing, Player Emblem, Ship Variant) A Destiny poszt-apokaliptikus története a távoli jövőben játszódik, saját naprendszerünkben. Az emberiség szinte teljes egészében kipusztult egy rejtélyes katasztrófa okán, de szerencsére védelmébe vett minket a Traveler, egy olyan különös földönkívüli létforma, amely hatalmas, fehér gömb alakban lebeg bolygónk utolsó , még épségben megmaradt városa felett. Tőle kapják erejüket a Guardian közösség tagjai, akik az idegen behatolók ellen védelmezik a túlélőket. A játékban mi is egy Guardian bőrébe bújunk, és olyan különleges ellenségekkel lesz dolgunk, mint például az időutazó Vex robotok , a Mars sivatagában élő páncélozott rinocéroszszerű lények (Sand Eaters/Cabal), de megtámadhatnak minket pókszerű teremtmények (Spider Pirates), sőt, gonosz űrzombik is. A Bungie fejlesztő munkatársai nem győzik hangsúlyozni, hogy minden játékosnak más és más, egyedi története lesz, amit folyamatosan formálnak majd saját kalandjaik során. A karaktereket aprólékosan testre szabhatjuk majd, ruhákat, pajzsokat, fegyvereket és kiegészítőket cserélgetve. A megszerzett tárgyak egyaránt elérhetőek lesznek a szóló, többjátékos és kooperatív módban is. A Destiny szerteágazó, lebilincselő és izgalmakkal teli világát minden játékosnak érdemes megismernie.

Star Wars Battlefront Ultimate Edition
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Call of Duty Advanced Warfare ATLAS PRO Edition
PS4
tartalma: Call of Duty Advanced Warfare játékszoftver Különleges gyűjtői doboz Steelbook (Speciális fémdoboz a játékhoz) Advanced Soldier kézikönyv Atlas Calling Card Hivatalos zenei album Season Pass Extra ingame megnyitható tartalmak (Atlas Exoskeleton és sisak, fegyverek, multiplayer pálya) A Call of Duty Advanced Warfare története szerint 2054-ben járunk és a világ legfőbb katonai erői a magán kézben lévő hadseregek, vagyis a PMC-k lettek. Mivel az erőviszonyok így teljesen kiegyenlítetlenek, minden eddiginél nagyobb hatalom öszpontosul az óriásvállalatok kezében. Mindegyik közül pedig a legveszélyesebb ember Jonathan Irons, a Kevin Spacey által megszemélyesített kegyetlen üzletember lesz, aki az egész világ felett szeretné átvenni a hatalmat! A játék főszerepében és irányírható kerakterként ismét egy katonát üdvözölhetünk, aki a kor legmodernebb katonai eszközeivel van felszerelve. A Call of Duty Advanced Warfare idei nagy újítása a magunkra ölthető exoskeleton nevű szerkezet lesz melynek segítségével a fizika törvényeit kijátszva, gond nélkül ugorhatunk akár métereket és mászhatunk meg elérhetetlennek tűnő falakat, továbbá minden eddiginél gyorsabban tudunk majd rohanni az egyes ütközetek során!A futurisztikus évszámnak köszönhetően a legmodernebb fegyverek egész tárháza áll majd a rendelkezésünkre, így a hagyományos gépfegyverek és pisztolyok mellet alkalmazhatunk, energiafegyvereket, egy speciális optikai álcázó rendszert, továbbá egy olyan különleges gránátot amely előre felrajzolja számunkra, hogy a pályán hol helyezkednek el az ellenséges erők. Az Advanced Warfare-ben bevethetünk ultramodern robotrepülőket, amelyek teljesítik az általunk kiadott parancsokat, illetve lebegő motorokat is vezethetünk ahol még több akció és száguldás vár ránk!

Rugby World Cup 2015
PS4
Rugby World Cup 2015 PS4

Handball-17-ps4-ps4-box
0

HANDBALL 17
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sniper Elite 3 Ultimate Edition
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

LEGO Dimensions Starter Pack
PS4
tartalma: LEGO Dimensions játékszoftver LEGO Toy Pad LEGO Gateway Batman figura Gandalf figura Wyldstyle figura Batmobile figura A LEGO Dimensions alaptörténete szerint ezúttal Lord Vortech-el szemben kell felvennünk a harcot és ebben segítségünkre lesz a számtalan univerzumból összeverbuvált rendkívül népes LEGO osztag is. Rengeteg ismert szuperhős és mozisztár legofiguráját vehetjük az irányításunk alá de járművek volánja mögé is pattanhatunk, legyen szó a Vissza a jövőbe filmekből ismert DeLorean-ról vagy Batman járgányáról, persze csak a teljesség igénye nélkül. Számos ismerős karakter fog visszaköszönni más LEGO játékokból, találkozhatunk Wonder Womannel, a Ninjago harcosaival, itt lesznek a Gyűrűk ura szereplői és még sokan mások. A Lego Dimensions Starter Pack-ben a a négy ajándék figurán kívül megtalálható a varázslatos Toy Pad-is, melyre ráhelyezhetjük a figurákat, egyenesen a játékba tudjuk importálni őket és már kezdődhet is véget nem érő kalandozás a LEGO Dimensions világában!

Eagle-flight-ps4--playstation-vr--ps4-box
0

EAGLE FLIGHT
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Final Fantasy XIV A Realm Reborn
PS4
Final Fantasy 14 A Realm Reborn PS4 A Final Fantasy XIV változatos helyszínekkel, egyedi karakterekkel és fajokkal, PC-re szánt verzióval és MMO stílussal tűnik ki az eddigi epizódok közül, de A Realm Reborn névre hallgató újítás ennél sokkal többet foglal magában. A fejlesztői úgy tűnik tanultak az FF XIV meglehetősen lapos fogadtatásából és minden rajongó megelégedésére a Realm Reborn képében végre egy gigászi és minden ízében tökéletes Final Fantasy játékkal rukkoltak elő.

Call of Duty Black Ops 3 Juggernog Edition
PS4
Call of Duty Black Ops III (3) Juggernog Edition PS4 Tartalma: Call of Duty Black Ops III (3) játékszoftver Juggernog mini-hűtő (12 darab 0,33ml-es doboz tárolására alkalmas) Steelbook (Speciális fámdoboz a játéklemez számára) Perk-A-Cola poháralátétek Limitált Specialist litográfiák Call of Duty Black Ops III (3) Season Pass The Giant Zombies bónusz pálya Cyborg és Weaponized 115 Personalization Pack Digitális soundtrack (A játék zenéje) A Call of Duty Black Ops 3 egy sötét fenekestül felfordult jövőképet fest a játékosok számára. Egy olyan futurisztikus jövőt prezentál, amelyben a hadviselés legfontosabb kellékei az innovatív harcászati eszközök. Ebben az időszakban a Black Ops különleges katonák egy új csoportja lép fel az ellenséges erőkkel szemben, ám a mesterséges intelligencia és az emberi faj között egyre inkább elmosódni látszanak a határok. A Call of Duty Black Ops 3 története közvetlenül a második rész után folytatódik, így a 21. század hidegháborús időszakában találjuk magunkat, ahol a katonák ultramodern robot végtagokkal vannak felszerelkezve. Az eszközöknek hála a csatatéren szinte nincs hozzájuk fogható hatékonysággal működő gyilkológép! Az egyjátékos misszión kívül akár kompetitív módban 3 társunkkal karöltve is teljesíthetjük a küldetéseket akik bármikor becsatlakozhatnak mellénk, attól függetlenül, hogy éppen hol tartunk a történetben. Az elődhöz képest a Black Ops 3 pályái még nem sandbox alapúak, viszont minden eddiginél nagyobbak és sokkal szabadabban bejárhatóak a játékosok számára. Bemutatkozik a Gunsmith opció melynek használatával saját ízlésünk szerint szabhatjuk testre a fegyvereinket, így felszerelhetjük a legkülönbözőbb kütyükkel is, mint az optikákat, de 5 további eszközt is, amelyek mind a kényelmünket és a hatékonyságunkat fogják elősegíteni. A Call of Duty: Black Ops 3 lelkének számító multiplayer módban is lényeges változások történtek, amelynek legfőbb alkotóeleme a továbbfejlesztett karaktermozgás, ezért az említett robotikus protézisnek köszönhetően akár a falakon is képesek leszünk a vízszintes rohanásra de a többjátékos meccsek alatt is sokkalta lendületesebb és pörgősebb játékélményben lesz részünk! A Páncél segítségével az utunkba kerülő akadályok átugrása is sokkal egyszerűbb lesz, továbbá megjelenik az új power-slide nevű becsúszási képesség is, de magasabbra is tudunk ugrani mint eddig bármikor!

Minecraft-story-mode-the-complete-adventure-ps4-ps4-box
0

MINECRAFT - STORY MODE THE COMPLETE ADVENTURE
PS4
Az interaktív történetmesélés pionírjaiként ismert Telltale Games 2015. októberében vágott bele minden idők egyik legnépszerűbb játékának saját stílusában történő adaptálásába, a Minecraft Story Mode pedig felülmúlta a fejlesztők minden elvásárását! Történetet csinálni egy játékhoz, melynek pont az adja a báját, hogy mindenki saját magának vájja ki (szó szerint) a saját sztoriját nem túl hálás feladat, de a kiadó, akinek egyaránt sikerült szórakoztató cselekményt kreálnia egymástól annyira különálló sorozatokhoz, mint a Trónok harca, a Borderlands vagy a Walking Dead, ez nem jelenthetett igazi problémát. Ez meg is látszik a Minecraft Story Mode-on, mely magán viseli az összes jellgzetes Telltale stílusjegyet a fanyar humortól a stilizált képi világon át a döntéshelyzetekben meghozott döntések később visszatérő következményéig. A Minecraft Story Mode The Complete Adventure tartalmazza a játék mind a 8 epizódját, tele titkokkal és alternatív befejezésekkel.

Shadow Warrior
PS4
A Shadow Warrior egy klasszikus belső nézetes akció játék, amely most az új generációs PS4 konzolon is tiszteletét teszi, komoly grafikai tuningolással és rengeteg extra tartalommal! A Shadow Warrior története szerint az egykori testőrt, Lo Wang-et kell az irányításunk alá vonni, hogy megfékezzük a világuralomra áhítozó Zilla mestert, aki egyben régi főnökünk is. Zilla persze démonok egész seregét szabadítja ránk ezért útra kell kelnünk, hogy tucatnyi pályán keresztülvágva magunkat megállítsuk a mindenre elszánt ellenséget. A Shadow Warrior-ban helyet kapott egy új aréna mód is, melyben a hullámokban érkező teremtményekkel kell felvennünk a harcot 3 egymástól eltérő pályán. Az egyjátékos kampány is bővítést kapott,amely további meglepetéseket tartogat, továbbá a Serious Sam 3 kalapácsa, a Hotline Miami katanája, a Zilla Enterprises Z45 katana, valamint a régről ismert Shadow Warrior katan is elérhető lesz, mint extra fegyver. A Shadow Warrior minden tekintetben a régi nagy klasszikus nyomdokain halad és az évek előrehaladtával sem lett kevésbé véres és szókimondó, tehát mindenki felkészülhet egy igazán fékevesztett és minden ízében brutális kalandra!

Bloodborne Nightmare Edition
PS4
tartalma: Bloodborne játékszoftver Egyedi festésű fémdoboz (Steelbook) Bloodborne Artbook Digitális zenei anyag (Soundtrack) Jegyzetfüzet Írótoll tintával "Top Hat" skin (ingame tartalom) Harang formájú Bloodborne replika Könyv kialakítású doboz

CALL OF DUTY - INFINITE WARFARE
PS4
A Call of Duty sorozat bejárta már a történelmi múlt minden ismertebb, háborút megélt szegletét, most pedig itt az idő arra, hogy egy egészen új korszakban indulhass harcba! A Call Of Duty: Infinite Warfare igazán izgalmas technológiai újdonságokat hoz el, ami érthető is, hiszen a játék egy vérbeli sci-fi lesz, ami a távoli jövőben játszódik, amikor a Föld erőforrásai kifogyóban vannak és a harc megindul a naprendszerért … Garancia a minőségi sztorira a Trónok harcából ismerős Kit Harrington szereplése, aki az Infinite Warfare fő antagonistájának kölcsönzi a hangját. Természetesen a töretlen népszerűségnek multiplayer mód is megkapja a saját felújítását, a Combat Rigs névre hallgató központi rendszer minden eddiginél nagyobb szabadságot ad arra, hogy kiválaszd a hozzád leginkább illő játékstílust. Visszatér a rajongók kedvenceként ismert Zombie mód, melyben haverjaiddal közösen vehetitek fel a harcot az élőhalott hordákkal szemben. A saját sztorival és játékmechanikával rendelkező játékmód az Infinite Warfare talán legnagyobb vonzerejét jelenti… persze csak a Call of Duty Modern Warfare Remastered mellett, mely a játék Legacy Edition példányaihoz jár bónuszként. A Modern Warfare minden idők legnépszerűbb Call of Duty játékaként vonult be a játéktörténelembe, így nem csoda, hogy a felújított verzió iránt is óriási az érdeklődés. A Call of Duty: Infinite Warfare beszerezése erősen ajánlott akár a hollywoodi fordulatokban gazdag fordulatos történet érdekel vagy legpörgősebb multiplayer meccseket keresed, esetleg nosztalgiáznál a Modern Warfare segítségével – ebben a játékban biztosan megtalálod a számításod! A Legacy Edition egy igazán különleges, prémium kiadás, hiszen tartalmazza az alapjáték mellett a legendás COD-klasszikust, a Modern Warfare-t! Ráadásul mindezt alaposan felturbózott, modernizált formában, online multiplayerrel együtt! Ha nem csak a jövő érdekel, hanem szeretsz nosztalgiázni is a 2007-es klasszikussal, akkor ezt a kiadást erősen ajánljuk!

Middle-Earth Shadow of Mordor Game of the Year Edition
PS4
Tartalma: Middle-Earth Shadow of Mordor játékszoftver Történet csomagok (The Lord of the Hunt és The Bright Lord) Skinek (The Dark Ranger, Captain of the Watch, Lord of the Hunt, The Bright Lord, Power of Shadow és Lithariel Skins) Rúnák (Hidden Blade, Deadly Archer, Flame of Anor, Rising Storm, Orc Slayer, Defiant to End, Elven Grace, Ascendant, One with Nature) Küldetések (Guardians of the Flaming Eye, The Berserks és The Skull Crushers Warband) Kihívások (Test of Power, Test of Speed, Test Wisdom, Endless Challenge, Test of the Wild, Test of the Ring, Test of Defiance) Fotó Mód A Middle-Earth Shadow of Mordor története szerint a Hobbit és a Gyűrűk Ura eseményei közötti időszakban járunk, és egy olyan történet részesei lehetünk, amely egyéni döntéseink hatására formálódik és alakul. A főhős Talion, akivel Mordorban utazgathatunk majd, még jóval azelőtt, hogy azzá a fekete sivataggá vált volna, melyet Peter Jackson filmjeiből, vagy a Gyűrűk Ura oldalairól megismertünk volna. Talion szüleit Sauron és katonái gyilkolják meg, azon az éjszakán, amikor visszatérnek Mordorba. A Middle-Earth Shadow of Mordor tehát a külsőnézetes akciójátékok táborát erősíti, igy lehetőségünk lesz változatos eszközökkel elpusztítani a ránk támadó orkokat, illetve a bosszú szelleme által ránk ruházott, természetesen fejleszthető képességeinket is latba vehetjük.

Battlefield 1 Collectors Edition
PS4
Tartalma: Battlefield 1 játékszoftver Különleges gyűjtői doboz Exkluzív steelbook (fémdoboz) 35cm magas gyűjtői szobor Szövetből készült propaganda poszter Postagalamb levéldoboz benne az exkluzív DLC-vel Battlefield 1 tematikájú kártyapakli Battlefield 1 felvarró A Battlefield 1 képében a mindenki által imádott lövöldözős széria végre visszatér a gyökerekhez és egészen az első világháború időszakába repíti vissza a játék rajongóit! A Battlefield a számozott epizódokon kívül, számos mellékágban megmutatta már magát, de az utóbbi, a modern fegyverekre és hadviselésre kihegyezett alkotásokkal ugyan szép sikereket ért el, mégsem szóltak akkorát mint a régmúlt nagy csatái. A DICE fejlesztői azonban most szó szerint egy huszáros vágással, egyenesen az első világháború vérgőzös időszakát célozták meg, hogy az új konzolok és modern PC-k segítségével, eddig nem tapasztalt látványvilág és minden eddiginél valósághűbb fizika kíséretében prezentálják a hamisítatlan Battlefield élményt! A korszaknak megfelelő fegyvertárunk sem lesz szűkre szabott, hiszen számos lőfegyver: pisztolyok, puskák, robbanóanyagok, szúrófegyverek állnak rendelkezésünkre annak érdekében, hogy sikerre vigyük egy-egy hatalmas összecsapást. A szárazföldi harcokon kívül, ahol tankokon kívül akár lóhátra is pattanhatunk, hogy áthidaljuk a távolságokat, jönnek a légicsaták is, egyszerre akár több száz harci repülő részvételével! A fejlesztők elmondása szerint az egyjátékos küldetések mellett, a minden ízében modernizált multiplayer mód minden eddiginél magasabb élményfaktorral fog bírni, ahol a játékosok akár a világ másik felén élő társaikkal is összemérhetik a tudásukat és bizonyíthatják rátermettségüket!

World of Final Fantasy
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dishonored Definitive Edition
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Witcher 3 Wild Hunt Collector's Edition
PS4
Tartalma: The Witcher 3 Wild Hunt PS4 játékszoftver Kézzel festett gyűjtői Geralt szobor (33x24x26 cm) Egyedi kialakítású gyűjtői doboz Witcher Universe - The Compendium ismertető Artbook (Művészeti album) Steelbook ( Gyűjtői fémdoboz) Matricák The Witcher 3 Wild Hunt Térkép Nyaklánc A játék zenei lemeze A Witcher 3 Wild Hunt történet szerint főhősünk Geralt minden emléke visszatért és emiatt már nem érdeklik őt a frakciók közti harcok és a politika. Ehelyett azt teszi, amihez mindig is értett: bolyong a világban, pénzért szörnyeket öl, és rejtélyeket old meg, pont úgy, mint a könyvekben. A kalandok során a szörnyvadászatot is ki kell tanulnunk: ha megkaptuk a küldetést, miszerint le kell győznünk a várost terrorizáló rémséget de,elsőként információt kell gyűjtenünk a bestiáról - a könyvek jó barátaink, de a városiak is sok tudnivalóval szolgálhatnak. Főzeteket kell készítenünk, s minden olyan eszközt, ami elengedhetetlen kellékünk lesz a harcok során. Az adott napszak és az egyéb körülmények befolyásolják, hogy az adott szörny mikor és hol bukkan fel, illetve, hogy milyen képességeket használ. A mágikus jeleink is megújultak. Az Igni-vel például új lángszóró-effektet hozhatunk létre. Ha felfejlesztjük a mágikus képességfánkat, akkor másodlagos hatásokkal is szembesülhetünk, az Igni esetében egy 360 fokos robbanást is előidézhetünk. Az Yrdennel csapdákat állíthatunk egy nagyobb területre, melyek lassítják az ellenséget. A kardvívói, illetve az alkimista képességeink is fejlődtek. A Swordsmanship-ág alatt pedig, javíthatjuk állóképességünket és hárításunkat, de a mutációs mechanika esetében is különböző fejlődési utakat járhatunk be A helyváltoztatás legjobb eszköze természetesen a lóvunk, mely fontos szerepet kap a navigációban. A fogadók istállójában mindig megtaláljuk a derék paripánkat. A játékosok testreszabhatják a saját maguk által készített fegyvereket az egyes összetevők alapján. A szörnyek irhájából bőrpáncélt készíthetünk. Minden páncél egyedi megjelenést kapott, a ruhák animációjáért új animációs technológia felel minden játékos maximális lenyűgözésének érdekében.

Tom Clancy's The Division
PS4
Nehéz lenne egyetlen mondatban összefoglalni, hogy a Tom Clancy's Division pontosan milyen cím, hiszen alapvetően online multiplayer és egyjátékos elemekkel egyaránt rendelkező lövöldözős játékot kapsz majd a Divisiont elindítva, amiben azonban hatalmas hangsúly van a karakterfejlődésen, a megszerezhető tárgyakon, a specializációkon, és a multiplayer esetében a csapatjátékon. És hogy mindezt milyen világgal párosították össze? Sci-fi? Fantasy? Nem: a játék egy vírusfertőzés által durván leamortizált New Yorkban játszódik, a közeljövőben. A káosz közepén a jó erők és a bűnszervezetek egyaránt úgy látták, hogy itt a lehetőség a hatalom átvételére – de ehhez persze a játékosoknak is lesz egy-két szavuk!

Titanfall-2-ps4_4687_640x0.fill
7

Titanfall 2
PS4
Elmondhatjuk, hogy a Titanfall 2 kapcsán a Respawn Entertainment maximálisan engedett a rajongók kérlelésének, ezért a pilóták és a titánok soha eddig nem látott összefogását hozzák el nekünk! Legyen szó az egyszemélyes kampányról, vagy a valóságos tömegeket egyszerre megmozgató Multiplayer módról. Még pörgősebb játékmenet, akár pilótaként, akár Titánként, a virtuális határok védelmezője Te magad vagy! A Titanfall 2 az előző részhez képest számos technikai finomításon ment keresztül, külön kiemelendő a szemkápráztató látványvilágért felelős grafikai motor teljesítménye továbbá a fizika fejlődése, amely még valóságosabbá és látványosabbá varázsolja az elképesztő erejű tűzharcokat! A gyönyörűen megalkotott pályák mellet, természetesen kapunk új fegyvereket, de 6 új hadigépezet, új pilóta képességek és egyedi testreszabási lehetőségek sora is vár ránk életünk egyik legnagyobb virtuális háborújában.

Minecraft Story Mode
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Driver Club Special Edition
PS4
Limited Edition tartalma: Egyedi tok 5 extra autó egyedi dizájnnal(Mercedes-Benz C63 AMG Coupe Black Series,Mclaren P1,Ferrari 458 Italia,Aston Martin v12 Vantage S,Alfa Romeo 4C) Extra in-game tartalmak 2 db DriveClub matrica( fehér,piros) Gyártó/Kiadó: Evolution Studios,Sony A DriveClub-an verseny sokkal többről szól, mint szimplán győzelemről vagy vereségről.Itt van például a csapatmunka, a dicsőség, a hírnév, vagy a legizgalmasabb pillanatok barátaiddal történő megosztásának öröme.Ne feledd minden versenyen eljuthatsz a mennybe és a pokolba is. Hozd létre saját klubodat, és hívd meg barátaidat is, hogy együtt versenyezhessetek éjt nappalá téve izgalmas autókkal a világ legelképesztőbb helyein.

Battlefield 1
PS4
A Battlefield 1 képében a mindenki által imádott lövöldözős széria végre visszatér a gyökerekhez és egészen az első világháború időszakába repíti vissza a játék rajongóit! A Battlefield a számozott epizódokon kívül, számos mellékágban megmutatta már magát, de az utóbbi, a modern fegyverekre és hadviselésre kihegyezett alkotásokkal ugyan szép sikereket ért el, mégsem szóltak akkorát mint a régmúlt nagy csatái. A DICE fejlesztői azonban most szó szerint egy huszáros vágással, egyenesen az első világháború vérgőzös időszakát célozták meg, hogy az új konzolok és modern PC-k segítségével, eddig nem tapasztalt látványvilág és minden eddiginél valósághűbb fizika kíséretében prezentálják a hamisítatlan Battlefield élményt! A korszaknak megfelelő fegyvertárunk sem lesz szűkre szabott, hiszen számos lőfegyver: pisztolyok, puskák, robbanóanyagok, szúrófegyverek állnak rendelkezésünkre annak érdekében, hogy sikerre vigyük egy-egy hatalmas összecsapást. A szárazföldi harcokon kívül, ahol tankokon kívül akár lóhátra is pattanhatunk, hogy áthidaljuk a távolságokat, jönnek a légicsaták is, egyszerre akár több száz harci repülő részvételével! A fejlesztők elmondása szerint az egyjátékos küldetések mellett, a minden ízében modernizált multiplayer mód minden eddiginél magasabb élményfaktorral fog bírni, ahol a játékosok akár a világ másik felén élő társaikkal is összemérhetik a tudásukat és bizonyíthatják rátermettségüket!

Dying Light The Following - Enhanced Edition
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Batman-return-to-arkham-ps4-ps4-box
BATMAN PS4
1

BATMAN - RETURN TO ARKHAM
PS4
A több folytatást is megélt Batman-játékok közül magasan kiemelkedik a Batman: Arkham Asylum, és az Arkham City, amely az Arkham Asylumban megismert összetett, megfelelő kihívást nyújtó játékmenetet a szabadon bejárható Gothammel párosította. Ha játszottál ezzel a két játékkal, bizonyára magad sem felejted el az érzést, az első rész történetében, izgalmas helyszíneiben, vagy a második részben debütált nagy bejárható területeken fogadott – a megannyi izgalmas összecsapásról nem is beszélve! Ezt az élményt most egészen új formában élheted át: a Warner Bros ugyanis elkészítette a Batman: Return to Arkhamet, ami az Arkham Asylumot és az Arkham Cityt hozza el Xbox One-ra, minden eddig megjelent extra DLC-vel, és a jól ismert főgonoszokkal, mint Joker, Mr. Freeze, Harley Quinn vagy épp Bane! A Return To Arkham nem csak egy szimpla grafikai tuningot vállal, de nem ám: a fejlesztők átalakították a játékot úgy, hogy az Arkham Knight grafikus motorját (az Unreal 4-et) használja, így sokkal szebb, látványosabb, grandiózusabb látvány fogad majd – olyan, amire az előző generáción egyszerűen nem lett volna lehetőség! Az Arkham Asylum és a City együtt simán több, mint 30 óra játékidőt kínál, és akkor az újrajátszásokról, az extra karakterekről és a plusz játékmódokról nem is beszéltünk!

No-man-s-sky-ps4_4552_640x0.fill
3

No Man's Sky
PS4
A játékot még 2013-ban jelentette be Hello Games, azonban most egy hosszú és viszantagságos időszak után, végre megérkezett különleges és rendkívül látványos, szinte már festői szépségű alkotás. A No man's Sky univerzuma végtelen és teljes egészében szinte bejárhatatlan. Igen, ezt mindenki veheti akár szó szerint is, hiszen ez az a játék ahol gyakorlatilag bármit megtehetünk amit csak szeretnénk! Nehéz megfogalmazni és pontosan szavakba önteni mi is pontosan a NMS lényege. Alapvetően egy felfedezőt személyesítünk meg, aki űrhajójával járja a végtelen világegyetemet és sorra fedezi fel a távoli glaxisok bolygóit, azok élővilágával, ásványi anyagaival, amelyekkel később szabadon rendelkezhetünk-kereskedhetünk és amely köré, egy rendkívül összetett gazdasági architektúrát építettek a készítők. Kalandjaink során természetesen vetélytársakba is botlunk majd, így a számtalan feladatunkon kívül, hatalmas csillagközi harcokban is részt vehetünk, a No Man's Sky folyamatosan változó világában.

LEGO HARRY POTTER - COLLECTION
PS4
Lépj be újra a varázslók és muglik rejtélyes világába a Lego Harry Potter Collection segítségével! Az előző generáció két sikerjátéka most egy csomagban vásárolható meg grafikailag felújított változatban, két exkluzív DLC pakkal együtt. Ez a roppant tartalmas csomag egyaránt tartalmazza a Lego Harry Potter Years 1-4 és Lego Harry Potter Years 5-7 játékokat, ami akár hónapokra is le fogja kötni a Potter rajongó gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A fordulatos sztoriban végigkövetheted mind a hét rész eseményeit: lásd Roxfortot ahogy még soha, vedd fel a harcot a Dementorok ellen, járd be a Tiltott Rengeteget és győzd le Voldemort Nagyurat ebben a kiváló ár / érték aránnyal rendelkező megapakkban. Természetesen a Lego játékok legszebb hagyományaihoz mérten a Lego Harry Potter Collection mindkét kalandját végigjátszhatod akár egy barátoddal karöltve is, ami megduplázza a móka mértékét. A rajongók legnagyobb örömére a játékban a Harry Potter univerzum minden fontosabb karakatere feltűnik játszható formában, a helyszínek felépítése pedig szinte ordít azért, hogy akár kétszer, háromszor is végigkutasd őket és felleld az összes rejtett gyűjtögetnivalót. Új szintre emelt grafika, extra tartalmak, furfangos fejtörők és tengernyi felfedezendő titok jellemzi a Lego Harry Potter Collectiont, mely tökéletes választás a rajongóknak és a könyvek / filmek világával még csak most ismerkedők számára egyaránt.

WRC 5 eSports Edition
PS4
Tartalma: WRC 5 játékszoftver WRC eSport bajnokság 13 új pályával 3 exkluzív WRC Concept Car festés

EXIST ARCHIVE - THE OTHER SIDE OF THE SKY
PS4
A Star Ocean és a Valkyrie Profile legendás készítői elhívnak egy olyan utazásra, amit sosem felejtesz el. Az Exist Archive: The Other Side of the Sky a tri-Ace legújabb mesterműve, melynek epikus történetében egy hatalmas robbanás végez az általad irányított karakterrel. Ez azonban most kivételesen nem jelenti a véget számodra, csupán átkerülsz egy furcsa, színpompás dimenzióba, ahol 11 másik élő / halott karakterrel együtt belekeveredsz egy olyan ősi konfliktusba, ahol a rád ruházott isteni hatalom és a halhatatlanság komoly következményekkel jár... Az Exist Archive csodásan elborult mesevilágában mesteri szinten kidolgozott 2D-s platformrészek során kell felfedeznedd a helyszíneket, a stratégikus, ám mégis akciódús kombó alapú rendszerre épülő harcok viszont már teljes 3D-ben pompáznak. A számtalan mellékküldetés és a szövevényes, évezredeken átívelő sztori garantáltan a képernyő elé szegez majd akár PS4-en kezdesz bele a játékba akár PlayStation Vitán.

Batman Return to Arkham
PS4
A csomag tartalma: Batman Arkham Asylum felújított kiadása Batman Arkham City felújított kiadása A játékokhoz megjelent összes DLC (Extra tartalom)

DRAGON QUEST - BUILDERS
PS4
Lásd a Dragon Quest világát úgy, ahogy eddig még soha! A Dragon Quest Builders a népszerű JRPG sorozat alapjaira építkezve a széria történetében eddig sosem látott játékmenettel hódítja meg a rajongókat és a kreatív videojátékok kedvelőit. Nem véletlenül került bele a címbe az "építés" szó, hiszen a Dragon Quest Builders jelentős részét ez fogja kitenni. Feladatod a legelső DQ játék helyszínéül is szolgáló Alefgard újjáépítése lesz miután a gonosz Dragonlord bepöccent és lerombolta azt. Ehhez feltétlenül szükséges lesz különféle erőforrások gyűjtögetése, melyeket elszórva találsz a körülötted lévő világban. Ahogy azt már megszokhattad, veszélyes ellenfelek között lavírozva kell a nyersanyagokat beszerezned, majd némi feldolgozás után megépítheted belőlük saját különbejáratú kastélyodat... vagy bármit amit szertenél. A Minecraft és a Terraria stílusából merítő játék szabad kezet ad a felfedezésre és az alkotásra is, mindezt látványos, meseszerű grafikával tálalva, ami ideális választássá teszi a Dragon Quest Builders-t minden korosztály részére.

Platformok

Kategóriák