Ajax-loader

platform: PS3

Syndicate-ps3_1293_640x0.fill
Syndicate PS3
0

Syndicate
PS3
A Syndicate A 2069-ben játszódó történetében az amerikai piacot három megavállalat, az Aspari, a Cayman Global, és az Eurocorp irányítja, és ezen vállalatok harcában kell majd egy meglehetősen kegyetlen és vérprofi katonaként helytállnuk! A Starbreeze taktikai lővöldéje 2012 februárjában kerül boltunk polcaira és habár a játékmente teljesen megújul, a fejlesztők gondosan ügyeltek arra,hogy hangulatban hűek maradjanak a sok évvel ezelőtt megjelent klasszikus remekműhöz! Négyfős kooperatív módot is találunk majd a játékban ahol a résztvevők változatos eszközökkel dolgozhatnak össze egy sötét és futurisztikus világban amyelyben legfőbb célunk,hogy térdre kényszerítsük az uralkodó nagyvállalatokat! Megjelenés Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Dead Rising 2: Off the Record
PS3
Megjelenés: 2011. 10. 14. Xbox 360,PS3 és PC platformokra ! A Dead Rising 2: Off the Record-ban az első részből megismert főhőssel lesz alkalmunk kalandozni és szabadon bejárni Fortune City véres utcáit,sandbox játékmódban. Dead Rising 2 helyszinét,Fortune City kaszinóit, éttermeit, bevásárlóközpontjait és egy új Uranus zóna nevezetü helyet is felfedezhetünk. Felfedezéseink során extra pénzt gyűjthetünk, amit zálogházakban vagy bankautomatákból vehetünk fel. Kijelenthetjük,hogy az új rész, az előző kaland minden hiányosságát többszörösen pótolni fogja és akik eddig kissé bizonytalanul tekintettek a Dead rising univerzumára,ettől a pillanattól kezdve talán a játék legnagyobb rajongóivá is válhatnak!

Transformers Devastation
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Darkness 2 Limited Edition
PS3
A The Darkness 2 PS3 Limitált kiadás tartalma: The Darkness II alapjáték Egyedi Mark Silvestri által készített illusztráció Digitálisan letölthető változat a The Darkness Origins képregényekhez Alternatív darkling kosztüm a játékban ("Crazy Abdul") Plusz két karakterképesség a játékban: -Gourmeat Hearts -Relic Hunter A The Darkness 2 sok tekintetben eltér a sikeres elődjétől és ezek közül a legszembetűnőbb a realisztikus grafika képregényekbe illő megjelenítése. Ezért talán a kivégzések kevésbé lesznek brutálisak. Hősünk a körülötte lévő fényforrásokat kiiktatva kelti életre a sötétség erőit,amik két kígyófej formájában testesülnek meg és egy huszáros mozdulattal leharaják ellenfeleink fejét és kiszívják ellenségeink lelkét. A tereptárgyak használata is komoly szerephez jutott az új részben.Használhatjuk az autók letépett ajtaját pajzsként és a villanyoszlopokkal is komoly sérüléseket okozhatunk az ellenségnek. Röviden összefoglalva: Akik az első rajongói voltak, a Darkness 2 garantáltan ismét telitalálat lesz a számukra ! Elérhető Xbox 360, PS3 és PC platformokon.

Katamari Forever
PS3
A lényeg, hogy minden ami felszedhető, azt magunkra ragasszuk és minél nagyobbra nőjünk... érdekes és aranyos ügyességet igénylő játék Playstation 3-ra, amit a konzol tulajdonosainak nem szabad kihagyniuk!

Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
PS3
A Vicious Cycle fejlesztőcsapata által készített Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends, egy minden ízében fiataloknak szóló és hamisítatlan verekedős játék. Az új kalandban az első két mozifilm főbb szereplőit irányíthatjuk, szám szerint 20-at de a harmadik, idén ősszel a mozivásznakra kerülő új film kapcsán, további szereplőkkel bővíthetjük a díszes társaságot!Az egyszemélyes módok mint a Tournament of Legends, valamint a gyakorlásra és oktatásra készített opciókon túl, természetesen vár ránk a multiplayer mód, de a Versus, Team Play, Tag-Team és az online multiplayer lehetőségeit is kihasználhatjuk, melynek keretében a világ másik végén élő játékosokkal is összemérhetjük tudásunkat!

Cars Race o Rama
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Star Ocean: Last Hope International Edition
PS3
A Star Ocean sorozat a szerepjátékok között egy igen furcsa pozíciót töltött be az előző generációk alatt. Ezek a játékok voltak azok, amelyek a normális, de igen hosszú jrpg-khez képest is gigantikusnak számítottak. A science fiction és a fantasy elemeit ügyesen ötvöző történetekben általában megannyi bolygón járhattunk , rengeteg ellenféllel találkozhattunk, és a több száz órányi fejlesztgetés mellett nem szabad elfelejteni, hogy a játék történetének befejezése csak rajtunk múlt. Gyakran több tucat különböz befejezést érhettünk el attól függően, hogy éppen mit és kivel csináltunk - ez a gigantikusság és a több befejezés (és a megannyi nehézségi fokozat!) az, ami elkülönítette a Star Ocean-t a többi japán szerepjátéktól. Titkos bolygók, titkos helyszínek és szabadon választható főellenségek - ez mind arra vár, aki hajlandó lesz több időt és energiát beleölni a játékba. A Star Ocean The Last Hope egyébként az összes előző epizódnak az előzménye, és a harmadik világháború utáni földi erők első hipertér-ugrását mutatja be az animékre már jellemző stílusban. A játék grafikája különleges, hiszen a karakterek leginkább valódi bábukra hasonlítanak, nagyon részletesen megformálva. A harcok izgalmasak, valós időben zajlanak, egy aréna-szerű területen, ahol fontos, hogy az ellenségek gyengeségeit megtaláljuk , és azokra építve harcoljunk. A karakterek között bármikor válthatunk, és azt is mi döntjük el, hogy finoman, óvatosan támadunk, vagy a legerősebb arzenált vetjük be az összecsapás kezdetekor.

Batman Arkham City PS3 Gyűjtői Kiadás
PS3
A Batman Arkham City PS3 gyűjtői csomag tartalma: Batman szobor Speciális csomagolás és doboz (gyűjtői kiadás) Gyűjtői művészeti album Korai hozzáférés az Iceberg Challenge térképhez 6 látványos, változatos, egyedi Batman kosztüm (digitális letöltési kódok formájában) Batman: Arkham City zenei album digitális letöltési kódja

Cars Mater National
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wet-ps3_310_640x0.fill
Wet PS3
0

Wet
PS3
Gyönyörű, hálás.. Brutális, halálos!Rubi egy problémamegoldó: nagyon jól megy a dolga mindaddig, amíg bele nem egyezik, hogy egy gazdag férfi problémáját megoldja. Ennek a projektnek része, hogy elveszti fiát (majd visszahozza). Azt gondolja, hogy ez egy szokásos, egyszerű meló lesz, rosszul sejti... A munka egyáltalán nem volt könnyű, és a gazdag férfi (aki feléberelte) nem az akinek hiszi. Rubi most menekülésben van, meg kell találnia az embert aki a halálos ágyán akarta hagyni.Átverések, ellenségek, barátok, pisztolyok, fegyverek, drog. Csak egy töredék, amivel a hosszú, 3 kontinenst átölelő utadon találkozni fogsz. A Wet nevezetű játék egy sexy Tarantino feelinges véres akciójáték, amiben garantálom hogy nem fogsz csalódni.

The Walking Dead
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sonic unleashed PS3 Essentials
PS3
Sonic Unleashed PS3 Essentials Mindenki kedvenc sünije szűz talajon hasít, az alapok mégis változatlanok a játékban, és az elképesztő következő generációs technológia klasszikus 2D-s játékmenettel keveredik. A híres Sonic Team fejlesztése, a Sonic Unleashed erős "Hedgehog Engine"-je gondoskodik a 3D-s és a klasszikus 2D-s kameraváltások folyamatosságáról, miközben gazdag és szerteágazó világot teremt, több választható úttal. A világrészeket Dr. Eggman szétszakította, Sonic dolga hogy összeraakja és megszüntesse a káosz smaragdok hatalmát. Eközben Sonic szembe száll az idővel, és korábban soha nem látott képtelen helyzetekbe kerül. A nagyon változatos pályákat teljesítve, a világ hét földrészén a játékosoknak szabadjára kell ereszteniük Sonic elképesztő erejét, hogy megmentsék a világot és a sünit. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Call of Duty:Modern Warfare 2 Collectors Edition
PS3
Tartalom: -Modern Warfare 2 alapjáték-Fémdoboz-Artbook-COD 1 letöltésére jogosító kód (kérdéses)Call of Duty. A pályafutását pc-n beindító legendás sorozat híres volt arról, hogy a háború érzetét kegyetlen precizitással varázsolta át a monitorokra: leginkább a történelem legvéresebb, legdurvább összecsapását, a Második Világháborút. Az Xbox 360 megjelenése ennek a sorozatnak pont kapóra jött, és a harmadik rész hiánypótló darab volt, amely megalapozott egyfajta rajongótábort, és a régi motorosok mellett egy rakás új játékost is bevont a buliba. Ekkor jött a drasztikus irányváltoztatás, és a negyedik rész, amely a “Modern Warfare” címre hallgatva eldobta a II. VH koncepciójáté, és egy jövőbeli kelet-európai színtéren játszódott. A többi... a többi történelem. A Call of Duty 4: Modern Warfare meghódította a világot, és egy csapásra elhódította a legnépszerűbb fps-nek járó címet a tőle egy hónapra korábban megjelenő Halo 3-tól. A játék érdemei kettősek: egyrészt a remekül megkomponált, izgalmas és pörgős single player rész – másrészt pedig a hosszú évekre elegendő szórakozást kínáló, kaszt, szint, perk-alapú, karakterfejlesztgetős multiplayer az, ami miatt a mai napig rengetegen játsszák ezt a részt, vagy az utána következő epizódot. Az Activison cserés modellt alakított ki: a 2008-as évben visszatért a sorozat a második világháborúhoz – az alcím ezúttal World at War lett -, de mindezt egy másik fejlesztőcsapat, a Treyarch készítette el. Ezalatt az Infinity Ward tovább dolgozott a Modern Warfare folytatásán, ami hamarosan meglátogatja az Xbox 360 és a PlayStation 3-tulajdonosokat egyaránt. Nem fogunk csalódni. A Call of Duty: Modern Warfare 2 az előd után néhány évvel játszódik. Az orosz régióban komoly ultranacionalista fenyegetés emelkedik erőre ismételten, mi pedig Gary “Roach” Sanderson szerepébe bújunk bele, aki a nemzetközi Task Force 141 segítségével elindul helyrerakni az alaposan felfordult erőegyensúlyt. A negyedik rész főszereplője visszatér, de ezúttal már nem mi irányíthatjuk – új főhős és új kalandok várnak ránk. Ami viszont változatlan marad, az a minőség és a hangulat: a Modern Warfare 2 szintén egy alaposan elkészített, szigorúan felpörgetett tempójú, sok politikai és katonai dilemmát kifejtő történetet kínál majd – és ez persze még mindig csak a bevezetés. A Call of Duty sava borsa mindig is a többjátékos mód volt: ez visszatér, újabb változtatásokon esik majd át, de a lényeg – a hosszú távon is szórakoztató összecsapások, a karakterkehez köthető kiválasztható extrák, a szintlépések – változatlan marad. Szintúgy maradt az előző két rész grafikus megjelenítője, az engine további finomításokon esett át, hogy az eddig is csodaszép látványt még magasabb szintre emelhessék, ráadásul a fejlesztői igéretek alapján ezúttal sokkal több nyílt térrel találkozhatunk a küldetések során, és egyáltalán nem lesz az az érzésünk, hogy egy folyosón vezetnek majd végig. A Call of Duty Modern Warfare 2 az év kőkemény nehézsúlyú versenyzője, a legnagyobb és legfontosabb megjelenés: a többiek hozzá igazítják a megjelenési dátumokat, próbálnak elé vágni vagy nagyon sokkal mögé kerülni. Miért? Mert az Infinity Ward nem ad ki gyenge terméket a kezeik közül, és a Modern Warfare 2 annak a játéknak a folytatása, amelynek eladásai jóval tíz millió fölött járnak, és az azt megvásárlók azóta is rendszeresen játszák valamelyik COD-ot (4 vagy 5) multiplayer formájában – ez pedig várhatóan a hatos résszel is így lesz. Azoknak lesz érdemes nagyon készülnie a játékra, aki szereti az fps-eket, szereti a modern környezetet, és nem utolsósorban az egyjátékos kampány végigjátszása után szeret beleugrani a több embert összeugrasztó multiplayerbe. Garantáltan meglesz az idei évre a szórakozás – és talán még tovább is.

Dragon's Crown
PS3
A Dragon's Crown, stílusát tekintve a mai fiatalabb korosztály számára kissé idegennek tűnhet,de a készítők gondoskodtak arról,hogy a nosztalgikus hangulat mellet,bemutassák,hogy mire is képesek amikor létre kell hozni egy pazar látványvilágot. A klasszikus, szabad kézzel rajzolt, szemünk számára rendkívül kellemes manga-anime stílusú látványvilág, valamint a 4-playeres cooperatív harcok minden stíluskedvelőt levesznek a lábáról. A Régi játéktermes időkből talán néhányan emlékezhetnek a Knights of the Round elnevezésű játékra ami gykorlatilag a stílus alpköveit fektette le. A történet egy a világunkra rászabdult sárkányról, az ő legyőzésére összeverbuválódott csapatról és viszontagságos utazásukról szól, rengeteg harc és kaland körítésében. Kapható PS3 és PS Vita konzolra.

Skate-ps3_3158_640x0.fill
Skate PS3
0

Skate
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Deus Ex : Human Revolution
PS3
A Deus Ex Human Revolution igen magasra tette a mércét. Nem lesz egyszerű feladat az Eidos Montreal számára még csak megközelíteni is ezt a mércét, de a Human Revolutionnek megvan rá minden esélye, hogy felérjen erre a szintre. Ami a második résznek nem sikerült, az most a harmadikkal összejöhet, ugyanis a fejlesztők feltett szándéka, hogy az alapokhoz térjenek vissza, azokat szem előtt tartva, de a mostani viszonyok szerint alakítva egy olyan folytatást készítsenek, ami nem csak, hogy méltó a címéhez, de új szintre is emelheti a sorozatot.Adam Jensennel 2017-be utazva öt nagyvárost járhatunk majd be, amik közül eddig Shanghai, Detroit és Montreal lett megerősítve, a másik két helyszín még titok. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra. Megjelenés: 2011. 02. 25 Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra!

Dragon Ball Z Battle of Z
PS3
A Dragon Ball játékok készítéséért felelős csapat végre bejelentette,hogy elkészült legújabb gyöngyszemük a Dragon Ball Z: Battle of Z egyúttal azt is hozzátették ezúttal a csapatos bunyózásé lesz a főszerep. Barátainkkal együtt közös támadásokat indíthatunk, ráadásul elesett társainkat akár fel is támaszthatjuk, gyógyíthatjuk őket. A játék kooperatív módot is kap, amelyben négy játékos vehet majd részt, de lesz online multiplayer és nyolcfős Battle Royale játékmód is.

Lego-batman-ps3_3302_640x0.fill
1

Lego Batman
PS3
A közismert LEGO játékok után most a képregények világában kalandozhatunk, ha kipróbáljuk a Lego Batman című játékot. A programban minden, a képregényből, filmekből, sorozatokból ismert karakterrel találkozhatunk, kipróbálhatjuk a legendás Batmobilt és a denevérember többi járművét is. Mindezt természetesen hamisítatlan LEGO grafika mellett. A játék elsősorban a fiataloknak készül, de mint a Star Wars esetében is, ez is szerezhet pár kellemes percet a veterán játékosoknak. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

MX vs ATV Alive
PS3
MX vs ATV Alive nem csak az ügyességünket teszi majd próbára és az alattunk dübörgő lóerők fogják a mellettünk száguldozó riválisokat legyűrni, hanem az erőszakosságunk és a tettlegességig fajuló könyökmozgatásunk. A THQ szerint a műfaj egyik gyöngyszeme lesz ez az alkotás, hiszen a páratlan látványvilág mellett, egy új „előzési" technikával is megbolondítják a versenyek menetét. A tövig húzott gázkar már nem menő, így jöhet egy kis lökdösődés és ütlegelés. Magyarán, a játékban nem fognak minket meginteni azért, ha hívatlanul betesszük a mellettünk haladónak a szájába a könyökünket. Sőt, a cél érdekében még ajánlott is lesz eme barátságos műveletet gyakran végrehajtani. Megjelenés : 2011. 05. 16. Xbox 360 és Playstation 3 konzolra !

Pro Evolution Soccer 2015 (PES 15)
PS3
A FIFA játékok nagy ellenfelelként, a PES 2015 lesz az első rész a szériában, mely az új generációs konzolokon is megjelenik, és ezzel egyhuzamban úttörő lesz a vadonatúj motor, a Fox Engine teljes körű kiaknázásában. Az előző részhez képest a PES 15-ben a játékosmodellek kidolgozottabbak, a stadion ábrázolása és a szurkolókat irányító mesterséges intelligencia, pedig elődjéhez képest szinte fényévekkel magasabb szintet képvisel, továbbá a játékban az ezret is meghaladó és játszható focista kapott helyet! A PES történetében most először a stadion állaga annak tükrében formálható, hogy milyen játékstílust fekszik a számodra, illetve milyen stílus jellemző az ellenfélre. Ha tegyük fel az ellenfél a passzokra összpontosít, a felhasználó beállíthatja még a fű hosszúságát is, de fel is locsolhatod a pályát, hogy felgyorsuljanak a labda átadások! A mikrótranzakció lehetősége a Pro Evolution Soccer 2015 sem kerülte el így a MyClub funkció segítségével GP és valódi pénzt is használhatunk, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy GP, illetve valódi pénz segítségével vásárolhassunk új csapattagokat vagy akár managereket is. Ahogyan a már említett nagy vetélytársnál a FIFA-ban, úgy a PES 2015-ben is heti szinten fog frissülni a csapatok összetétele, ami egy az egyben a valóságban is megtörtént átigazolásokat fogja prezentálni, továbbá a játékos átlag teljesítményét is megjegyzi a program, ami az online módban automatikus lesz, míg a szóló meccseken pedig mint választható opcióként fog a rendelkezésünkre állni. A PES 15 tehát minden részletében megújulva készen áll arra, hogy felvegye a kesztyűt a nagy riválissal és elkápráztassa a foci szerelmeseinek millióit.

Heavy Fire Afghanistan (Move)
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ratchet and Clank: All 4 One
PS3
Az Insomniac Games a Sony égisze alatt 2002-ben megalkotta a Ratchet and Clank című sorozatot amely egy űrkalandor és egy okos robot kalandjait mesélte el.A játéksorozat minden évben új részeket kapott és halmozott sikert sikerre a 10 éves pályafutása alatt.És most,egy év kieséssel,2011-ben folytatják a sorozatot,nagyon nagy változásokkal.Az első az alapvető stílusváltás,mert TPS-ből egyfajta "barátságos" Hack and slash-be alkítottak a készítők ami a rajongók számára igazi meglepetéssel fog szolgálni.A sorozat 3. részében feltűnt a multi,és a 4. tovább fokozza,co-op játéklehetőségnek.De most visszajön a co-op mód,ezúttal nem 2,hanem 4 fős bőrébe bújhatunk és mérhetjük össze tudásunkat és ügyességünket egy kissebb baráti társosággal.Ratchet,Clank,Quwark és Nefarious száll szembe a robotlázadás hadseregeivel. A Ratchet and Clank All 4 One 2 évvel az előző epizód után játszódik,és természetesen a kor követelményeinek megfelelően a grafika is megváltozott, nem akármilyen magaslatokba emelve ezt a páratlan sikertörténetet!.A co-op módnak nagyon fontos szerepe van a játékban,pl.:a swingshotozás és a szakadékátugrás mellet a harcban is nagy segítségünkre. Megjelenés: 2011. 10. 21. Kizárólag PS3 konzolra!

Killzone 3 Fémdobozos gyűjtői kiadás
PS3
A Killzone eddigi részeire igazán nem lehet panasz, mind a két játék remek alkotás volt, és a PSP-s változat is egészen jó volt annak ellenére, hogy teljesen más játékmenettel rendelkezett. Hamarosan viszont jön a harmadik epizód is, ami az ígéretek szerint még az eddigieknél is nagyobb volumenű lesz, számtalan újítással, közöttük a jetpackkel. A játék 2011 februárjában jelenik meg 3D támogatással, természetesen kizárólag PS3-ra.A Killzone 3 is kap Move támogatást, a Gamescomon az is kiderült, hogy mennyire lehet jól használni játék közben. Kapható kizárólag Playstation 3 konzolra !

The-saboteur-ps3_296_640x0.fill
0

The Saboteur
PS3
A piac az elmúlt évtizedben alaposan telítődött második világháborús játékokkal. Megéltünk mi már mindent a múlt eseményeit feldolgozva: partraszálltunk több tucat alkalommal, okkult német varázslókat tettünk el láb alól, harcoltunk az orosz, a francia fronton, harcoltunk Pearl Harbor romjainál, háborúztunk földön, vízen és levegőben. Valami azonban mégis ritkán történt meg: ez pedig a finomabb, kifinomultabb ellenállás videójátékokban: belülről megpróbálni tenni valamit az elnyomás, a megszállás ellen. A Pandemic Studios gondolt egy nagyot, és egy ilyen játékot készített. Az eredmény: The Saboteur. A The Saboteur a második világháború idején játszódik, a német megszállás alatt álló Franciaországban. A történetünk főszereplője az ír Sean Devlin, aki hobbiját és foglalkozását tekintve sofőr, és a versenyzés tölti ki szabadidejét – ezen felül túlzottan nem is érdekli őt a német megszállás. Ez a már-már idilli helyzet persze nem tartható sokáig, Sean egyik közeli barátja pedig a németek áldozatává válik. “Hősünk” ekkor úgy dönt, hogy ideje a cselekvés útjára lépni, és megpróbálja a saját módján javítani a helyzetet – ez pedig német áldozatokkal fog járni. Hamarosan szövetségesekre lel az angol titkosszolgálat és a francia ellenállás személyében. A játék pedig ekkor kezdődik: a helyszín Párizs, az általunk irányított szereplő, Sean Devlin pedig világos célokkal kezd. A játék egyik legnagyobb különlegessége, hogy a grafika teljes mértékben alárendeltje annak, ahogy haladunk: Párizs különböző negyedei először fekete-fehér tónusban pompáznak, a monotonitást egyedül a horogkeresztet és egyéb német jelenlétet jelző karszalagok, zászlók és szimbólumok vörös színe töri meg. Ha egy ilyen régióban vagyunk, akkor az bizony azt jelenti, hogy a német jelenlét olyan erős, hogy ólomsúlyként nehezedik rá a helyi ellenállás és a francia köznép életére. Az adott régióban, negyedben végrehajtott sikeres náci-ellenes küldetéseink azonban javítanak a helyzeten, ezzel pedig visszaszoríthatjuk a járőröző katonákat a katonai bázisaik környékére, és a színek is visszatérnek. Ez a vizuális döntés tagadhatatlanul látványos, hiszen ahogy haladunk előre a küldetésekkel, úgy válik a környezet egyre kevésbé nyomasztóvá, egyre színesebbé. A Saboteur a nyitott felépítés ellenére persze rendelkezik fő történetszállal és küldetésekkel, és a Grand Theft Auto stílusára hajazó megannyi mellékküldetéssel is. Bár az idei év megannyi különleges címet rejtegetett magában, a decemberi hónap mégis egy ilyen különlegességgel szolgál azok számára, akik szeretnének megismerkedni a második világháború fikciói közül egy érdekesebbel. Adott egy olyan alapötlet, amely végre nem csak az eszetlen lövöldözésről szól, és adott egy olyan vizuális stílus (a fekete-fehéren kezdő régiók, a színek visszanyerése), amely ennyi biztosra menő játék után a kisérletező kedvről tesz tanúbizonyságot. A The Saboteur erősen ajánlott, nagyon izgalmasan festő videójáték, amely szigorúan a felnőtt közönséghez szól – az erőszak és a korabeli éjszakai élet stilizált bemutatása miatt.

Metal Gear Rising Revengeance
PS3
A tavalyi E3-on került sor az Metal Gear Rising bemutatására,amit a sorozat előéletére való tekintettel elképesztő érdeklődés és lelkesedés övezett. A Revengeance alcímet viselő játékról tudni lehet,hogy ez egy egészen más játék lesz, mint az eddig megszokott epizódok. Idén már egy valódi gameplayt is láthattunk, amiben a főhős, Raiden miszlikre aprít mindent, egy kard segítségével. Azóta a játék producere, Shigenobu Matsuyama nyilatkozatából az is kiderült, hogy erre a játékra, mint egy külön történetre kell tekinteni, nem pedig egy egyszerű mellékágként a fő sztori mellett. Ez lesz tehát a második számú MGS sorozat, ami egy jóval akciódúsabb játékmenetet tartalmaz, mint Kojima mester alkotásai.A nyers erőszak borítékolható , hiszen ezúttal a külömböző kézi fegyvereket felváltotta a kard ami igen látványos és véres szeleteléseket fog eredményezni. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Final Fantasy XIII-2 Limited Edition
PS3
Final Fantasy XII-2 Limited Edition PS3 Tartalom: - Final Fantasy XIII-2 játékszoftver - Egyedi, kagyló alakú játék-tok - Zenei CD: a játék zeneszerzőinek válogatása a játék legfontosabb zeneműveivel - „a FINAL FANTASY XIII-2 művészete” művészeti album: a fejlesztés során készült művészeti kompozíciókkal - Hat darab gyűjtői képeslap a játék főszereplőinek nagyfelbontású renderelt képeivel - Nagyfelbontású (3D hatású) Lightning kép A Final Fantasy XIII annak idelyén erősen megosztotta a rajongókat, főleg a lineáris játékmenetét tekintve és a lassan kibontakozó története okán is hagyott némi kívánnivalót maga után. A Square Enix fejlesztőcsapata ezúttal mindent elkövetett, hogy a közvetlen folytatásként érkező Final Fantasy XIII-2 kiköszörülje az esetleges hiányosságokat. A 30-40 óra játékidő mellé a készítők extra letölthető tartalmakat: Ruhákat,fegyvereket DLC-et és minden eddiginél felemelőbb Final Fantasy élményt ígérnek minden fanatikus rajongónak. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra.

WANTED: Weapons of Fate
PS3
WANTED: Weapons of Fate - Playstation3 Kapható Playstation3 ( PS3 ) konzolra !

Clash of the Titans
PS3
A Hack & Slash stílus jeles képviselője és koronázatlan királya God of War trilógia számos frissen megjelenő játékra gyakorolt jelentős hatást a megjelenése időszakában. A stílus mely szerint haldj előre gigantikus méretű helyszineken,hegyeken völegyeken és kézifegyverek segítségével vagy akár puszta ököllel vedd fel a küzdelmet ellenségeiddel szemben, napjainkaban igazi fénykorát éli. A mozivásznon megjelent Titánok Harca története jobb táptalajt nem is biztosíthatott volna egy olyan játékhoz amely simán felveheti a versenyt a stílus nagy öregjeivel. A Clash of the Titans a filmből már megismert monumentális díszleteivel és pörgős, izgalmakban bővelkedő akciójeleneteivel minden stíluskedvelő számára kötelező darab. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Aliens Colonial Marines Collectors Edition
PS3
tartalma: Aliens: Colonial Marines Xbox 360 játékszoftver Exkluzív pálya: USCM Academy Firing Range Exkluzív multiplayer fegyverek: Sonic Electronic Ball Breakers, Phase Plasma Rifle Resin Powerloader játékfigura limitált Xeno Hive csomagolásban Játszható karakterek: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake és Sergeant Apone USCM dosszié: Küldetés akta; USS Sephora tervrajz; Toborzó kártya; Fénykép a LV-426 ?ról; USCM jelvény; USCM bizonyítvány Extra karakter testreszabási opciók Plusz fegyver: Ripley féle lángszóró Az Aliens Colonial Marines története egy távoli bolygóról leadott segélyhívással kezdődik de a tengerész gyalogságnak nincs pontos információja a probléma valódi okáról. Egy 4 fős osztagot küldenek,hogy derítsenek fényt arra mi is történt valójában. Az osztag parancsnoka te magad leszel, így minden stratégiai döntés és a katonáid irányítása a te kezedben lesz. A rutinos és harcedzett katonák eleinte csak egy szimpla rutinfeladatként tekintenek erre az akcióra,mindaddig amíg szembe nem találkoznak a probléma hús és vér okozójával, aki a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető egy kedves kis házi kedvencnek. A pokol szó szerint elszabadul és már csak egy dolog fog lebegni a szemünk előtt, hogy ami él és mozog rajtunk kívül azt elpusztítsuk és meneküljünk a halál torkából! Az Aliens Colonial Marienes egy rendkívül hosszúra nyúlt fejlesztési idő eredménye képpen végre elkészült! Saját emondásuk szerint a fejlesztőkben, óriási bizonyítási vágy munkálkodott a készítés során, mert a korábbi Aliens játékok közepesen sikereit messze magasan szerették volna túszárnylni. A játékot ajánljuk minden olyan vásárlónknak akik kedvelik és szeretik a magas minőségű, belső nézetes, lővőldözős akció-horror játékokat. De továbbá azoknak a játékosoknak is a figyelmébe ajánljuk akik ének-halnak az Aliens filmekért és már kellőképpen ki vannak éhezve egy hihetetlenül akciódús és tenyérizzasztós kalandra! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2
PS3
2014, Mexikó, kitört a polgárháború. Kevesebb mint 72 órátok maradt, hogy megállítsátok a nukleáris támadást! Legyél te is tagja az USA elit kommandójának, a Ghost- nak, és állítsd meg a hazád ellen támadó lázadókat!

Super Street Fighter IV Arcade Edition
PS3
A Super Street Fighter 4 Arcade Edition a legendás játék minden eddig legkomolyabb kiadása. Bár hibákról esetleges hiányosságokról az előző részben sem tehettünk említést de ezúttal tényleg a tökéletesség szintjére fejlesztettek minden apró részletet!Az előző részben megismert és megszeretett 35 karakter mellé most 4 új harcos érkezett: Yun,Yang,Oni és Evil Ryu személyében akik mind más és más harcmodorral tulajdonságokkal rendelkeznek! A fejlesztők óriási figyelmet fordítottak a grafika tökéletesítésére és nem utolsó sorban a karakterek közötti,erőbeni külömbségek balanszírozására,így gyakorlatilag ugyanazzokkal az esélyekkel indulhatunk harcba egy korábban túl erősnek és gyorsnak tartott karakterrel szemben!A Super Street Fighter 4 Arcade Edition kihagyhatatlan minden rajongó és újdonsült érdeklődő számára!

Platformok

Kategóriák