Ajax-loader

platform: PS2

Ps2_fifa_street_p_mwbcip
0

FIFA Street
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Prince of Persia - The Sands of Time
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

FIFA Street 2
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Prince of Persia - Warrior Within
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Prince of Persia - The Two Thrones
PS2
A Prince of Persia: The Two Thrones a Warrior Within folytatása és a Sands of Time trilógia záró epizódja, amit 2005 decemberében adott ki a Ubisoft az összes nagyobb platformra (Windows, Playstation 2, Xbox, GameCube), majd a későbbiekben Playstation 3-ra, illetve Prince of Persia: Rival Swords címen elkészült a PSP és Wii változat is.[2][3] A játékkal megpróbáltak egyensúlyt teremteni a könnyedebb hangulatú Sands of Time és a sokkal sötétebb Warrior Within között. Yuri Lowenthal lett ismét a Herceg hangja, (Sands of Time, The Forgotten Sands) Rick Miller a Sötét Hercegé, Sarah Carlsen pedig Kaileenáé. Stuart Chatwood and Inon Zur, akik a Warrior Within zenei anyagáért voltak felelősek, visszatértek, céljuk a perzsa motívumok visszahozása, de a Sands of Timenál grandiózusabb hangvétellel.

Sandbox-supers-an-nsfw-gamer-retrospective-1
0

Spider-Man 2
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Spiderman friend or foe
PS2
Pókember visszatér, ezúttal egy nagyon különleges akciójátékban. A játék egy új csavarral bővíti a lehetőségeket, mégpedig azzal, hogy a szuperhős ellenfelei, ha legyőzi őket, akkor a barátaivá, segítőivé válnak, így egyre népesebb csapattal küzdhet a rosszfiúk ellen. A játék a képregényekre alapoz inkább, mint a filmekre. A történet szerint Pókember éppen csak megmenekül számos ellenségének hálójából, köszönhetően az Új Manó segítségének. A szuperhős ellenfeleit pedig elragadja egy különös, idegen energia. Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. embere elmondja Pókembernek, hogy a Venom-ot létrehozó idegen szimbióta nem az egyetlen volt, ami a Földre érkezett. Pókembernek meg kell találnia a többi meteort is. Igen ám, de egy minden eddiginél veszélyesebb idegen gonosz átvette Pókember ellenségeinek irányítását, és ellene küldi őket. Pókember feladata, hogy egyiket a másik után felszabadítsa, ezért azok megígérik neki, hogy segítenek megkeresni és legyőzni a főgonoszt. Később kiderül, hogy ez a gonosz nem más, mint Mysterio, aki különleges hadseregével át akarja venni a világ irányítását, és ehhez a meteorokra is szüksége van. A fenyegetés ismeretében Pókember és egyre növekvő csapata elindul, hogy leszámoljon a gonosszal. A megmenthető karakterek között olyanok vannak, mint Octopus doktor, a Homokember, a Zöld Manó, de a behozható karakterek között van még a Fekete Macska, a Skorpió, Vasököl, Rhino, Penge, és még sokan mások. Egy igazi szuperhős csapat indul tehát az idegen hadsereg ellen. A játék alapja egy hagyományos verekedős akciójáték, amelyben minden karakternek megvannak a saját egyedi képességei, amelyeket sokszor használni is kell a továbbjutáshoz. A játékot akár két játékos is végigviheti ko-operatív módban. Ilyenkor az első játékos Pókembert irányítja, míg a második az egyik segítőjét. Ketten együtt még szórakoztatóbb elintézni a rosszakat. Az egyes karaktereknek a játék során új ruhák és öltözékek nyílnak meg. Később bármelyik pályára vissza lehet menni, irányítani lehet akár a fekete ruhás Pókembert is, és bármelyik segítő választható társnak. A helyszínek között nemcsak New York szerepel, de olyanok is, mint például Tokyo, Egyiptom vagy Nepál. Igazi képregényszerű, világkörüli kaland ez kedvenc szuperhőseiddel.

Jaquette-fifa-13-playstation-2-ps2-cover-avant-g-1348841914
FIFA 13 PS2
0

FIFA 13
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

1982494-fifa_12_ps2_cover
FIFA 12 PS2
0

FIFA 12
PS2
Megjelenés: 2011. 09. 30. Xbox 360,PS3,PS2,Wii,3DS és PC-re ! Idén szeptemberben megérkezik a Fifa 12 amire minden focirajongó konzoltulajdonos már most készítheti a kipukkantásra váró ünnepi pezsgőjét,ugyanis a fejlesztők olyan élményt ígérnek amiben még garantáltan nem volt része senkinek! A FIFA 12 ahogyan az elvárható szebb és mérföldekkel okosabb lesz elődjénél de lássunk egy kis ízelítőt a teknikai paraméterekből: Játékos ütközési motor: A két éve fejlesztett új fizikai motor sokkal valósághűbb jeleneteket tesz lehetővé. A játékosok hihetőbben érnek a labdához, lökdösik egymást játék közben és a kisebb ütközésekből könnyebben visszanyerik az egyensúlyukat, megtartva természetes lendületüket. Pontosabb cselezés: Új módszereket alkalmazhatsz az ellenfelek kicselezésére, több időd van a döntéshozatalra és teljes mértékben uralhatod a játék tempóját. Közeli cselezési mozdultaok használata bárhol a pályán. Taktikai védelem: A támadásbeli újítások egy áttervezett védelmi mechanizmussal vannak kiegyensúlyozva. A védelem most már ugyanolyan taktikai lehetőségeket kínál, mint a támadás. Egyformán fontos a pozícionálás, a passzok megakadályozása és a szerelés. a taktika és időzítés létfontosságú. Valódi sérülések: Az ütközési motor valós időben figyeli a játékosok közötti kontaktust, az ütközés erejéből következtetve a lehetséges sérülésekre. Ez nagyobb kihívást eredményez karrier módban. Kezelj újfajta sérüléseket, vagy vállald a rizikót, ha még nem teljesen felgyógyult játékost küldesz a pályára. Profi játékos intelligencia: A CPU játékosok öntudattal rendelkeznek, saját képességeikhez és csapattársaik erősségeihez mérten hoznak döntéseket. A csapatok variálják támadási taktikájukat, attól függően, miben jók a saját játékosaik, és mik az ellenfél gyengéi. Így valősághűbb élményben és változatosabb meccsekben lehet részünk.

Fifa_11_eu_ps3
FIFA 11 PS2
0

FIFA 11
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

269560-fifa-soccer-10-playstation-2-front-cover
FIFA 10 PS2
0

FIFA 10
PS2
A továbbfejlesztett FIFA 10 a jobb kezelhetőségen és intelligencián alapuló alapvető játékmenetbeli finomításokat tartalmaz, ezenkívül egy teljesen átdolgozott Menedzser módot, mely több mint 50 jelentős újítást vonultat fel. Mindez, és sok más változtatás gondoskodik arról, hogy a FIFA 10 minden korábbinál élethűbb legyen, miközben a legteljesebb futballszimulációként továbbra is etalont jelent az újítások és a játékmenet terén. A pályán megújultak a játékmenet legfontosabb alapvonásai, hogy a FIFA 10 még kifinomultabb labdairányítással és fizikai interakciókkal tükrözze a való életbeli futballt. Támadáskor a játékosok hatékonyabban elemzik a teret, úgy igazítják ráfutásaikat, hogy elkerüljék a lest, természetes könnyedséggel hoznak létre passzolósávokat és változatosabb támadási módszereket alkalmaznak. A védelem terén is új koncepciók jelentek meg, ilyen például a pozícióprioritás, melynek segítségével a védők többféle feladatot is vállalhatnak, így gondoskodva a pozíciójukat elhagyó csapattársak által őrizetlenül hagyott, veszélyes területekről. Ráadásként a célozható becsúszó szerelés, a nyomásgyakorlásos fogás és a javított gyors tisztázási logika teremtette új lehetőségek színesítik a védelmi taktikát a FIFA 10 játékban. A játékosirányítást három újítás változtatja meg a FIFA 10 játékban. Az első igazán valódi 360°-os labdavezetési rendszerrel a játékos finomabban irányíthatja a labdát, így olyan helyzetekben is találhat üres helyeket a védők között, amikor a korábbi játékokban erre nem volt lehetőség. Vadonatúj animációs technikával felvértezve, a tehetséges cselezők a védővel szemben állva rendkívül jól irányítható oldalsó cselezéssel vihetik el az ellenfél mellett a labdát. A fizikai játék szabadsága nevű újítás lehetővé teszi, hogy a játékos szélesebb labdavezetési érintéseket alkalmazzon, az új ütközésrendszer pedig gondoskodik róla, hogy változatos, kevésbé kiszámítható és hosszabb legyen a labdavezető és a védő közti harc a labda birtoklásáért.

77305_front
FIFA 07 PS2
0

FIFA 07
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rayman Revolution
PS2
A Rayman egy hagyományos, kétdimenziós platform játék. A játékban a fő feladat a Mr. Dark által fogságba került electoonok kiszabadítása, és az ellenfelek legyőzése.

Return to Castle Wolfeinstein
PS2
John Carmack fejlesztőcsapata, az id Software a Doom által vált híressé, és e játék kapcsán sokan az FPS-ek születéséről beszéltek, beszélnek. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy 1991-ben, már jóval a Doom előtt volt egy Wolfenstein 3D nevű, belső nézetű lövöldözős játékuk, amely egy 80-as évekbeli, hasonló című játék remake-jeként ivódott be a köztudatba. Természetesen sikeres lett, s a mai napig előveszik a nosztalgiázni vágyók. Minthogy korunkban szintén jellemzők a "remake"-ek, így a Wolfenstein 3D sem kerülhette el a "felújítást". Ez lett a Return to Castle Wolfenstein.

Ico_cover_-_eu_jp
Ico PS2
0

Ico
PS2
Az ICO egy kisfiúról, Icóról szól, akit egy kastélyba zárnak fejére nőtt, az ördögre emlékeztető szarvai miatt. Persze megpróbál megszökni, s közben találkozik egy csöndes lánnyal, Yordával. Ketten egymást segítve jutnak keresztül a pályákon, miközben logikai feladványokat oldanak meg, harcolnak, lopakodnak, vagy épp menekülnek. Mindehhez csodálatos, meseszerű hangulat társul, mely semmihez sem fogható, talán csak a cég többi játéka töltheti be az általa hagyott űrt.

246403-fifa-soccer-2005-playstation-2-front-cover
FIFA 2005 PS2
0

FIFA 2005
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

250px-killzonecoverart
Killzone PS2
0

Killzone
PS2
"Háborús időkben ne várj tisztességet. Ne imádkozz rendért, barátságért vagy önzetlenségért. Csak annyit kérj, hogy túléld a mai napot."

637457-fi06p20f
Fifa 06 PS2
1

Fifa 06
PS2
Totális futball

The Sims Bustin Out
PS2
Utazz 16 vadonatúj helyszínre a Rubb dance klubtól a Casa Caliente-ig a szerelmesek házáig! Találkozz különleges emberekkel- oldd fel a tárgyak százait és az új társasági eseményeket, fűszerezd életed különféle botrányokkal.

Sims_2_pets
0

The Sims 2 - Házi kedvenc
PS2
A the Sims 2 Házi kedvenc a The Sims 2 sorozat 4. kiegészítő lemeze. Ebben a kiegészítőben már kisállatokat is létre lehet hozni. Állatkedvelőknek ideális. (Magyar nyelvet nem tartalmaz!)

111490-fifa-soccer-2005-gamecube-front-cover
Fifa 2004 PS2
0

Fifa 2004
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

TimeSplitters
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

135392-god-of-war-playstation-2-front-cover
0

God of War
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

This is Football 2003
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Primal
Primal PS2
1

Primal
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

220131-fifa-soccer-09-playstation-2-front-cover
FIFA 09 PS2
0

FIFA 09
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

3c3181edaa967b53413639642d488d36
FIFA 08 PS2
0

FIFA 08
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand Theft Auto (GTA) San Andreas
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jaquette-fifa-14-playstation-2-ps2-cover-avant-g-1380631143
FIFA 14 PS2
0

FIFA 14
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

1282160310-00
1

Sly Raccoon
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

brother in arms - road to hill 30
PS2
háborús, lövöldözős

need for speed undergrond
PS2
autós versenyzős

Platformok

Kategóriák