Ajax-loader

platform: PC

South Park The Fractured But Whole Collector's Edition
PC
Tartalma: South Park The Fractured But Whole játékszoftver Eric Cartman "The Coon" figura Egyedi Gyűjtői doboz Képeslap

Lost Planet 3
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Watch Dogs 2 Gold Edition
PC
Tartalma: Watch Dogs 2 játékszoftver Season Pass (szezonbérlet) a később érkező extra tartalmakhoz Punk témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) Street Art témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) A hatalmas sikereket elért első rész után végre megérkezett a Watch Dogs 2, mely az óriási rajongótáborral büszkélkedő elődhöz képest, minden fontos szegmensében fejlődött és olyan újdonságokkal, új lehetőségekkel kecsegtet, ami hosszú játékórákra fogja a képernyőkre elé vonzani a rajongók millióit! A második részben szintén, a mindent irányításuk alatt tartó hatalom és a titkos földalatti szervezet a DedSec háborúját követhetjük nyomon, ezúttal azonban kalandjainknak San Francisco ad majd otthont és egy új főszereplőt, Marcus Holloway-t irányítva vethetjük bele magunkat a kalandokba. Marcus a tévesen elítélt hacker a börtönből való szabadulása után csatlakozik a DedSec-hez, hogy a kezében lévő összes eszközzel megtalálja, majd egytől-egyig levadássza azokat akik a bebörtönzéséért felelősek. A Watch Dogs 2 hűen követi az előző részből megszeretett játékmenetet, ám ezúttal egy sokkal innovatívabb formában. A küldetéseknek helyet adó San Francisco szó szerint hatalmas és teljes egészében bejárható, a létező összes közlekedési eszközzel amit kedvünkre elköthetünk, majd volánja mögé pattanva száguldozhatunk, földön és vízen egyaránt. A központi szerepet továbbra is a műszaki eszközök feletti tökéletes uralmunk tölti be. Autókat téríthetünk el, vagy közlekedési lámpákat bolondíthatunk meg, hogy karambolokat idézzünk elő, így nyerve egérutat a minket üldözők elől. Továbbra is kapcsolódhatunk a létező összes számítógéphez vagy mobileszközhöz, melyek meghackelve, beszélgetéseket hallgathatunk le és bármilyen információt megszerezhetünk kiszemelt áldozatainkról.. A nyomozás, lopakodás majd a csendes becserkészésen kívül, ne feledkezzünk meg a tűzharcokról sem, amelyekben bőven lesz rész részünk, de csak abban az esetben ha ezt mi is így akarjuk. Nem tévedés, a Watch Dogs 2-ben ugyanis a mi kezünkben a van a döntés, hogy a feladatok teljesítését csendben, ha úgy teszik fű alatt végezzük, vagy kézi fegyvertárunk bevetésével, brutális erejű tűzharcokban szerezünk érvényt az igazunknak.

Dead Island Riptide
PC
A Dead Island Riptide közvetlen folytatása lesz majd az óriási sikereket elért alapjátéknak, így a történet ugyanott folytatódik ahol korábban elvágták a fonalat a készítők. A túlélők apró kólóniája egy helikopterrel igyekszkelhagyni a rettegés és halál szigetét, de egy pusztító trópusi vihar miatt azonban egy közeli szigeten kényszerülnek menedéket keresni. Legnagyobb csalódásukra azonban az élő holtak újra az életükre törnek. A készítők nem titkolt célja, hogy minden tekintetben felűlmúlják az előző részt és ennek érdekében új lehetőségekkel pakolták tele az új kalandot: Minden eddiginál komolyabb fegyvertár,új szereplők, új és kegyetlenebb ellenségek sokasága és az előző részhez képest, csavarosabb, izgalmasabb történetmesélés vár minden akcióra és igalomra vágyó játékost! A játékban komoly jelentősége van a szélsőséges időjárási körülményekhez való alkalmazkodásnak, tehát nem elég,hogy az élőholtak hada próbál darabokra cincálni minket, még az éppen ránktörő hurrikán szerű viharokon is keresztül kell verekednünk magunkat. Az élelmiszer készleteink is rohamosan fogynak, így az életben maradáshoz elngedhetetlen dolgokat is pótolnunk kell. A Dead Island Riptide kötelező darab minden olyan vásárlónk számára akik a borzongás és a féktelen akció szerelmesei ! Kapható: Xbox 360,PS3 és PC platformokra.

Dark Souls 2 Collectors Edition
PC
Tartalma: Dark Souls II játékszoftver 30cm magas, 450 grammos Warrior Knight figura Keménykötéses artbook (művészeti album) Színes, textiltérkép a játék világáról Hivatalos soundtrack, melyet Motoi Sakuraba komponált Steelbook (fémtok) A Dark Souls II története ott folytatódik ahol az első rész végetért, hősünkön pedig továbbra is átok ül, és elsődleges feladatunk, hogy megmentsük lelkünket az élőholtak keserves poklától. A játékban az első résztől eltérően sokkal nagyobb mozgásteret és lehetőségek egész tárházát biztosítják nekünk a fejlesztők. Felfedezhetünk vezethető szekereket, a harcrendszer pedig sokkal kidolgozottabb és összetettebb, mint a debütáló első rész idején. A Dark Souls széria mondhatni már legendás és elképesztően sikeres utat járt be a megjelenése óta. Az RPG stílus kedvelői az egekig magasztalják, összetéveszthetetlen hangulata és kizárólag erre a játékra jellemző, sajátos nehézségi fokozata nyújtotta több száz órányi szavatossága miatt.

Company of Heroes 2
PC
A nyugati front viszontagságai után most az orosz front kerül terítékre, mely nagyságrendekkel több áldozatot követelt. A Company of Heroes 2 története 1943 januárjában kezdődik, valahol Sztálingrád egyik külvárosában. Mint ismeretes itt már a szovjet csapatok támadtak, de a németek a sarokba szorított patkányok hevességével csaptak vissza Az készítők időjárás viszontagságait kivállóan szimulálták, a hóviharban megfagyhatnak a katonáink (és persze az ellenség is), de például a házakban védve vannak az elemek haragjától. A magas hóban sokkal lassabban mozognak a gyalogosok, a harckocsik alatt berepedezik a jég, a ködben csökken a látótávolság. Ezekre az apróságokra érdemes odafigyelni, mert nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a vékony jégpáncéllal fedett folyó sorra nyeli el a nehézpáncélosainkat. Szinte minden egyes egységnek lesz valami különleges képessége. A mérnökök javíthatnak és kézi vezérlésű robbanószerkezeteket telepíthetnek az út közepére. A Company of heroes vérbeli startégiai játék melynek elkészítésekor a fejlesztők minden egyes mozzanatra óriási hangsúlyt fektettek, a tökéletes hadi szimuláció érdekében.

Risen 3 Titan Lords Shadow Lord Edition
PC
tartalma: Risen 3 Titan Lords játékszoftver és zenei album fémdobozban Risen, Risen 2 Gold Edition játékszoftver és zenei lemez (Digipack) Különleges gyűjtői doboz Kézzel festett Shadow Lord figura (19 cm-es) Almanach artbook Fém démonkitűző Különleges anyagú Térkép Kibővített kézikönyv Kétoldalú poszter Gnóm papercraft figura 10 db művészeti kártya Eredetiséget igazoló, számozott tanusítvány Digitális tartalmak (Adventure Garb, Fog Island, Uprising of the Little Guys) A Risen 3 Titan Lords története egy fiatal harcost mutat be, akit démonok támadtak meg és elrabolták a lelkét. Ahhoz azonban, hogy visszaszerezze, a világ legnagyobb mágusának kell elnyernie a bizalmát, ehhez pedig egy rendkívül veszélyes és kalandokkal teli utat kell bejárnunk, miközben nem csak a sajátunk, hanem a világ sorsa is a mi kitartásunkon múlik! A fejlesztők ígérete szerint minden döntésünk befolyásolni fogja a történet alakulását, valamint a környezetünket és körülöttünk elterülő óriási világot is. Egy vérbeli szerepjátékhoz hűen, a döntés természetesen a mi kezünkben lesz, így mi dönthetjük el, hogy melyik frakcióhoz csatlakozunk és csak rajtunk múlik, hogy miképpen alakítjuk a cselekményt! Rengeteg izgalom, továbbfejlesztett harcrendszer, oriási Titánok, varázslatos középkori környezet és egy rendkívül izgalmas történet vár minden vásárlónkra akik a Risen 3 Titan Lords mellett teszik le a voksukat!

Pro Evolution Soccer 2014 (PES 14)
PC
A Pro Evolution Soccer 2014 fejlesztése során a készítők folyamatosan kikérték a sorozat rajongóinak és a sport elkötelezett híveinek véleményét, hogy így a legjobb és a lehető legjobb látványt építsék az új epizód köré. Az arc animációkon át a mozgásig minden a lehető legtökéletesebbre csiszoltak, hogy végül egy olyan élményben részesüljenek a vásárlók, amivel maximálisan lehetnek. A legújabb generációs grafikai motrot használó PES 2014 a látványon kívül óriási hangsúlyt helyez a sportélményt meghatározó fizikára mely ezúttal elképesztően valósághűre sikerült.

World of Warcraft: Warlords of Draenor Collectors Edition
PC
Tartalma: World of Warcraft: Warlords of Draenor játékszoftver Keményborítós art book (Művészeti album) "Így Készült" DVD/Blu-Ray lemezek Hivatalos Warlords of Draenor Soundtrack (Zenei lemez) Warlords of Draenor egérpad Digitális bónusz tárgyak: Dread Raven, Dread Hatchling Pet Digitális bónusz tárgyak: StarCraft 2 Warchief Portré, Diablo 3 Warsong Pennant bónusz Hearthstone egyedi hátlap a digitális kártyáidnak A World of Warcraft története mostanára odáig jutott, hogy Garrosh Hellscream, a Horda egykori hadvezérét láncra verve vezették el, hogy tárgyaláson mondják ki a végső ítéletet fölötte. De Garrosh megszökött és lepaktált valakivel, aki képes meghajlítani az időt, így az elitélt visszautazhat szülőföldjére, hogy helyreállítsa az orkok világát. Újra fel akarja emelni az orkokat és megakadályozni, hogy a Burning Legion uralma alá kerüljenek. Draenor dzsungelein és pusztáin haladva nem csak misztikus draenei bajnokokkal és ork klánokkal csapunk össze, de Grommash Hellscreammel, Blackhanddel és Ner'zhullal is keresztezzük utunkat, akik épp erejük teljében vannak. Az új terület összesen hét zónára van osztva, bár néhány ismerős lehet, az összeset nulláról tervezték újra. Frostfire Ridge egy hófedte terület, amit magasba tornyosuló vulkánok tarkítanak. Ez a horda kezdőhelye, ahol a Frostwolf és a Thunderlord csapnak össze. A Frostwolf klán hősei és a Horda tagjai együttesen verik vissza otthonuk támadóit és igyekeznek elfoglalni az ogréktől a Bladespire erődöt, hogy az lehessen a Horda bázisa. Shadowmoon Valley a draenei-ok központja, itt van Karabor, a szent templom, ahol az Alliance-szel együtt küzdenek az Iron Horde és a Shadowmoon klán ellen. Gorgond egy sivatagos, kanyonokkal teli terület, ahol a Blackrock klán építi masszív ostromgépeit, amiket Draenor egészére kívánnak rászabadítani.

Dishonored Game of the Year Edition
PC
Tartalma: Dishonored játékszoftver Dunwall City Trials DLC The Knife of Dunwall DLC The Brigmore Witches DLC Void Walker's Arsenal DLC Az alternatív steampunk valóságban játszódó Dishonored elgondolkodtató,lehengerlő és döbbenetes fordulatokkal tarkított világában főhősünk Corvo becsületes katona, a hercegnő leghűségesebb testőre, trónfosztók, merénylők, bérgyilkosok rettegett lidércnyomása. Az élete egy napon azomban fenekestül ferfoldul,mert a trónörököst megyilkolják és a gyanút pedig valaki szándékosan rá tereli. Főhősünknek menekülnie kell és minden erejével arra koncentrálni, hogy kiderítse, ki akarja őt egy életre kivonni a forgalomból. A játék talán legfőbb kulcseleme a lopakodás lesz. Olyan fontos képesség amit a lehető legmagasabb szinten kell elsajátítanunk az észrevétlenség és az ebből adódó sikeres akciók érdekében. Úgy kell beszivárognunk az ellenséges vonalak mögé, hogy a lehető legkevesebb zajt csapjuk, a környezet pedig mindebben a segítségünkre lesz, s ellenségünk lesz egyszerre. A cipőnk alatt különböző hangon kopogó felületek, az árnyékok, a beláthatatlan sarkok és a mindent behálózó szellőzőcsatornák igazi csendes gyilkost faragnak majd belőlünk, a játékban minden részletre oda kell figyelni, elég egy apró, hanyag pillanat és a játéknak vége. Corvo nevű főhősünk egyik különleges képessége, hogy meg tudja állítani az időt. Belépvén egy szobába, megfagy körülötte minden, és ezt kihasználva, lassan bemérhetjük a célpontokat, s mielőtt ellenségeink észbe kaphatnának, már holtan esnek össze a bevitt támadástól. De hősünk nem csak erre használhatja különleges képességét. Adódnak helyzetek, amikor mások életét fogja így megmenteni, de nem lesz ritka az sem, hogy míg az óra mutatói dermedten állnak, kihasználhatjuk a lassan múló pillanatot és bármit ellophatunk az ellenségeinktől: egy fontos dokumentumot, vagy lecsatolhatunk egy kulcscsomót az ajtó mögött várakozó őr övcsatjáról. Kapható: Xbox 360,PS3 és PC platformra.

Watch Dogs 2 San Francisco Edition
PC
Tartalma: Watch Dogs 2 játékszoftver San Francisco mintájú gyűjtői doboz 24 cm magas Marcus Holloway szobor San Francisco térképe a játék fontosabb pontjaival San Francisco témájú litográfia Marcus témájú litográfia DedSec témájú litográfia San Francisco témájú laptop-matricák The Zodiac Killer küldetés Punk témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) Street Art témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) A hatalmas sikereket elért első rész után végre megérkezett a Watch Dogs 2, mely az óriási rajongótáborral büszkélkedő elődhöz képest, minden fontos szegmensében fejlődött és olyan újdonságokkal, új lehetőségekkel kecsegtet, ami hosszú játékórákra fogja a képernyőkre elé vonzani a rajongók millióit! A második részben szintén, a mindent irányításuk alatt tartó hatalom és a titkos földalatti szervezet a DedSec háborúját követhetjük nyomon, ezúttal azonban kalandjainknak San Francisco ad majd otthont és egy új főszereplőt, Marcus Holloway-t irányítva vethetjük bele magunkat a kalandokba. Marcus a tévesen elítélt hacker a börtönből való szabadulása után csatlakozik a DedSec-hez, hogy a kezében lévő összes eszközzel megtalálja, majd egytől-egyig levadássza azokat akik a bebörtönzéséért felelősek. A Watch Dogs 2 hűen követi az előző részből megszeretett játékmenetet, ám ezúttal egy sokkal innovatívabb formában. A küldetéseknek helyet adó San Francisco szó szerint hatalmas és teljes egészében bejárható, a létező összes közlekedési eszközzel amit kedvünkre elköthetünk, majd volánja mögé pattanva száguldozhatunk, földön és vízen egyaránt. A központi szerepet továbbra is a műszaki eszközök feletti tökéletes uralmunk tölti be. Autókat téríthetünk el, vagy közlekedési lámpákat bolondíthatunk meg, hogy karambolokat idézzünk elő, így nyerve egérutat a minket üldözők elől. Továbbra is kapcsolódhatunk a létező összes számítógéphez vagy mobileszközhöz, melyek meghackelve, beszélgetéseket hallgathatunk le és bármilyen információt megszerezhetünk kiszemelt áldozatainkról.. A nyomozás, lopakodás majd a csendes becserkészésen kívül, ne feledkezzünk meg a tűzharcokról sem, amelyekben bőven lesz rész részünk, de csak abban az esetben ha ezt mi is így akarjuk. Nem tévedés, a Watch Dogs 2-ben ugyanis a mi kezünkben a van a döntés, hogy a feladatok teljesítését csendben, ha úgy teszik fű alatt végezzük, vagy kézi fegyvertárunk bevetésével, brutális erejű tűzharcokban szerezünk érvényt az igazunknak.

XCOM Enemy Within
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dark Souls 3 Collectors Edition
PC
Tartalma: Dark Souls III játékszoftver Egyedi gyűjtői doboz Fémtok (steelbook) 25 cm magas Red Knight szobor A Dark Souls 3 térképe Zenei album (Soundtrack) Művészeti album Három darab felvarró

Train Simulator 2014
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tom Clancy's The Division Sleeper Agent Edition
PC
Tartalma: Tom Clancy's The Division játékszoftver Tom Clancy's The Division Season Pass Ügynök óra replika Karpánt Gyűjtői doboz Artbook (Művészeti album) Poszter A Division története szerint egy pusztító járvány söpör végig New York Cityn, egymás után állnak le az alapszolgáltatások, pár nap után pedig már víz és étel se marad, a társadalom ennek következtében összeomlik. A rendfenntartás és a lakosság megmentése érdekében létrehozzák a Division névre keresztelt taktikai-katonai csoportot, ennek egyik tagjaként fogunk részt venni a játékban. Mindez egy nagy online világban játszódik, ahol a világ más játékosaival karöltve vehetünk részt különböző küldetésekben. Akció-RPG-ről lévén szó karakterünk képességei és fegyverei folyamatosan fejlődnek majd a küzdelmek nyomán. Felszerelésünk bővítése és tápolása érdekében más játékosokkal is üzletelhetünk, karakterünket pedig fegyverek széles választékával szerelhetjük fel. A The Division mellé ráadásul okostelefonos és tabletes alkalmazást is kapunk majd, amelyen egy barátunk segíthet minket a játék folyamán.

SimCity: Cities of Tomorrow PC (A Jövő Városai)
PC
SimCity: Cities of Tomorrow PC (A Jövő Városai) Milyen jövőt építesz a városodnak? Utopisztikus, tiszta energiára épülő társadalmat alakítasz ki, vagy hagyod, hogy egy óriásvállalat kielégítse simjeit olthatatlan fogyasztási vágyait, vagy az egekbe törsz gigászi, többzónás MegaTornyokkal? Hozz létre magasba nyúló többzónás MegaTornyokat, ahol a simek lakhatnak, dolgozhatnak és kikapcsolódhatnak anélkül, hogy lábuk a földet érné. Oldd fel a két új városspecializációt, hogy nyersanyagfaló megacégbirodalmat alakíts ki, melyet elszegényedett munkaerő lát el, vagy egy városi utópiát, amely tiszta technológián alapul és a gazdagok irányítják. Figyeld, ahogy városod megváltozik és alkalmazkodik a változó időkhöz a valóságon alapuló, új technológiákkal, mint a mágnesvasút, ami a város utcái fölött suhan, futurisztikus járművek és javítórobotok fölött. Készülj fel a vadonatúj katasztrófára, ami csakis egy fejlett technológiájú várossal történhet meg: az óriásrobot támadásra! Figyelem! A SimCity: Cities of Tomorrow kiegészítő használatához az alapjáték megléte szükséges.

Overwatch Collectors Edition
PC
Tartalma: Overwatch játékszoftver 21 hős Soldier: 76 szobor (32 cm) Visual Sourcebook Soundtrack (Zenei album) Blackwatch Reyes (Reaper skin) Strike-Commander Morrison (Soldier: 76 skin) Overgrown Bastion skin Security Chief Pharah skin Slipstream Tracer Overwatch extra tartalom a Heroes of the Storm, World of Warcraft, StarCraft II, Hearthstone és Diablo III-hoz.

Far Cry The Wild Expedition
PC
Tartalma: Far Cry PC teljes játék Far Cry 2 PC teljes játék Far Cry 3 PC teljes játék Far Cry 3: Blood Dragon teljes játék

Mafia 3 Collectors Edition
PC
Tartalma: Mafia III játékszoftver Egyedi gyűjtői csomagolás Szezonbérlet (Season Pass) a folyamatosn érkező kiegészítőkhöz The Art of Mafia III” gyűjtői képes album (az Insight Editions kiadásában) Lincoln Clay dögcéduláinak másolata A játék helyszíneihez készült műbőr poháralátétek Exkluzív gyűjtői poszterek Mafia III soundtrack 180 grammos bakelit lemezen Mafia III New Bordeaux soundtrack 180 grammos bakelit lemezen A Mafia 3 története szerint 1968-ban járunk New Orleans városában, ide tér vissza főhősünk és irányítható karakterünk Lincoln Clay, aki a hadseregben teljesített szolgálata után, csatlakozik a helyi alvilághoz. A dolog érdekessége, hogy az árván felnőtt színes bőrű Lincolnt már régi ismerősként, igazi bennfentesként üdvözlik a mafia rettegett kulcsfigurái! Mi erre a magyarázat? A már említett családi háttér hiánya miatt Clay gyerekkorától fogva arra törekedett, hogy tartozzon valahová, ezért már korán kapcsolatba került a vallással, majd a város bandáival, majd következett az Amerikai hadsereg, melynek kötelékében Vietnámban harcolt a hazájáért. A hazatérését követően azonban Lincoln egy véres tűzharcba keveredik, ahol olyan súlyos sérülést szenved, hogy az csaknem az életébe kerül. Ám a bűnözői múlttal és a kőkemény katonai kiképzéssel rendelkező férfi nem adja fel ilyen könnyedén, így bosszút esküszik és megfogadja, addig nem nyugszik, ameddig az egész olasz Maffiával le nem számol! A játékban tehát nem más lesz a feladatunk, mint hogy uralmunk alá hajtsuk egész New Orleanst és kiiktassuk az utunkban álló összes konkurens bandát. A Mafia III-ban irányítani ugyan csak Lincolnt lesz lehetőségünk, de a rendkívül veszélyes és drámai kalandunkhoz néhány barátunk is csatlakozni fog, akik segítségével, számos életveszélyes helyzetből fogunk megmenekülni. A Mafia III-ban a szemünk előtt elterülő és lélegzetelállítóan lemodellezett korabeli New Orleans, mindenféle kötöttség nélkül, teljesen szabadon bejárható és tökéletes betekintést enged az éjszakai élet minden misztériumába. A korábbi hagyományokhoz hűen, ismét vár ránk a tömérdek fő és mellékküldetés, a korszakból ismert összes vezethető autó, melyek soha eddig nem tapasztalt valósághű fizikával fognak rendelkezni, továbbá részünk lehet a rendkívüli lendülettel és brutalitással megfűszerezett fegyveres összecsapásokban egy kegyetlen őszinteséggel elmesélt történetben!

Saints Row 4 Game of the Century Edition
PC
Tartalma: Saints Row IV PC alapjáték Az összes Saints Row IV DLC, összesen több mint 50$ értékben „Enter the Dominatrix” küldetéscsomag „How the Saints Save Christmas” küldetéscsomag A Saints Row 4 a harmadik rész történetét folytatja, főszereplőink ismét a Third Street Saints banda tagjai lesznek. Cseppet sem fogunk unatkozni, ugyanis egy idegen faj megtámadja a Földet, egy alternatív dimenziót léterehozva. Ebben a valóságban már szuperképességeket is lehet szerezni, bandánk tagjai pedig ki is használják a kínálkozó lehetőséget. Ezért joggal retteghet Zinyak, az idegenek vezetője, mert nem lesz olyan könnyű az emberiség leigázása, mint azt elsőre gondolta volna. A Saints Row IV-ben kipróbálhattok egy egész arzenál földönkívüli fegyvert és különböző technológiai csodákat, amik valóságos pusztító gépezeteket csinálnak belőletek. A csúcsra töréshez használjátok a különös szupererőket, amikkel akár épületeket is átugorhattok vagy lefuthatjátok a leggyorsabb sportkocsikat. A legőrültebb talán a telekinézis, amivel megtaníthatjátok repülni is ellenfeleiteket. A harc tehát alaposan fel lesz turbózva, no meg sokkal szélesebb testreszabási lehetőségekkel is találjátok majd szembe magatokat.

Deus Ex Mankind Divided Collectors Edition
PC
Tartalma: Deus Ex Mankind Divided játékszoftver Egyedi mintával ellátott fémdoboz Adam Jensen figura (23 cm) Művészeti album Extra In-Game tartalom A Deus Ex Mankind Divided-ben az előző rész eseményeit követő második évben járunk és ismét Adam Jansent személyesítjük meg aki most az Interpol kötelékén belül teljesít szolgálatot. Feladatunk pedig, hogy kézre kerítsük az augmentáltak egy csoportját ám mint később kiderül, hogy a beültetésekkel élőket az illumináti nevezetű földalatti szervezet tartja irányítása alatt, továbbá történet szerint ezek ellen az emberek ellen, valóság üldöztetés folyik éppen. A Deus Ex Mankind Divided játékmeneti elemeiben hű maradt az előző részhez, így ezúttal is választhatunk, hogy adott szituációban külső vagy belső nézetből bonyolítunk le egy támadást, vagy váltunk egyik fedezékből a másikba. De fontos megemlítenünk az előző epizódhoz képest, tökéletesen és teljes egészében továbbfejlesztett grafikus motor teljesítményét is, ami a deus Ex-nek valami egészen elképesztő külsőt kölcsönöz. Hiába, a Mankind Divided, már valóban egy újgenerációs akció játék, amely igazán képes megvillantani egy gamer PC és az Xbox One, PS4 konzolok valódi erejét. Szövevényes és fordulatos történet, elképesztő erejű tűzharcok továbbá fantasztikus látványvilág vár minden vásárlónkra akik a Deus Ex Mankind Divided mellett döntenek!

Lego Batman 3: Beyond Gotham
PC
A Lego Batman 3: Beyond Gotham története alapján a Zöld Lámpások gyűrűit ellopva a gonosz Brainiac, apróvá varázsolja az univerzum különböző bolygóit, hogy elfoglalhassák helyüket a gyűjteményében. Őrült tervének megakadályozásához egy szuperhős ereje nagyon kevés lenne, de a jóságos hősökön kívül, a szuper gonoszok is összefognak, hogy megmentsék a világot! Azonban ha erre az egyedülálló dologra sem kapják fel a fejüket a játékosok, akkor elárulhatjuk, hogy a Lego Batman 3: Beyond Gotham-ben több mint 150 szuperhőst lesz alkalmunk irányítani, annak függvényében ahogy egyre jobban haladunk előre a történetben! Ezek között ott lesz természetesen az Igazság Ligájának teljes gárdája, Killer Croc, Solomon Grundy, és még sokan mások akik mind-mind egyedi képességekkel lesznek felvértezve. Játszunk akár egyedül vagy barátunk, családtagunk társaságában, számíthatunk rá, hogy nem egyes egyedül kell megoldanunk az egyes fejtörőket és igencsak rázós helyzeteket, hiszen a Lego Batman 3 jelszava az egységben az erő, amely végigkíséri az óriási kalandot! A Lego Batman 3-ban természetesen rendelkezésünkre áll rengeteg új modern kütyü, vadonatúj képességek, új pályák, amiket kedvünkre bejárhatunk, a Hall of Justice termeiin keresztül, Batman barlangján át, az Igazság Ligájának főhadiszállásáig. Batmannel a számítógépeket segítségül hívva, extra kihívásokban, gigászi csatákban, és a Batmobilunk volánja mögé pattanva, őrült versenyekben is részt vehetünk! Légy fiatal vagy idős a Lego Batman 3 minden szempontból felejthetetlen kaland lesz, amely humorral, rengeteg játszható karakterrel, izgalmas küldetésekkel várja vásárlóinkat!

Diablo 3 PC (Diablo III) Gyűjtői kiadás (Collectors Edition)
PC
A Diablo 3 világa 3D-ben ölt újra testet, melyben új karakterek és újragondolt régiek kapnak szerepet,hogy szembeszálljanak a Pokol démoni erőivel. Ellenségeinkkel szemben ezúttal segítségünkre lesz egy felturbózott interaktív környezet is melyben csapdákat fektethetünk és a megsemmisíthető elemeket felhasználhatjuk a harcban. A többjátékos módra teljesen megújul a Battle.net, barátainkkal könnyebben teremthetünk kapcsolatot, és persze kooperatív módban is megmérkőzhetünk a borzalom seregeivel de ez a játékelem is rengeteg lehetőséget fog rejteni magában. Kapható: PC-re. A Diablo III gyűjtői kiadás tartalma: Speciális fehér gyűjtői csomagolás, hasonló méretben és kialakításban, mint a StarCraft II: Wings of Liberty doboza Diablo III alapjáték Diablo III hivatalos soundtrack Több száz oldalas Diablo III artbook Koponya+"Soulstone" USB adathordozón feltelepítve a Diablo II és a Diablo II: Lord of Destruction Ingame ajándékok StarCraft II és World of Warcraft játékosok számára

Motogp-14-pc_3204_640x0.fill
0

MotoGP 14
PC
A MotoGP 14 kapcsán a fejlesztők maradéktalanul beváltották régi ígéretüket, miszerint az újratervezett grafikai motor és a finomhangoláson átesett fizika elegyével, olyan látványt és élményt fognak a képernyőkre varázsolni amely a sorozat történetében egyedülálló! A Sportág hivatalos játékaként a MotoGP 14 az egyjátékos versenyeken kívül, újragondolt és sokkal kidolgozottabb többjátékos móddal is ki van bővítve mely tökéletesen kihasználja és az egymás elleni futamok izgalmát és semmihez sem fogható pörgős hangulatát. A MotoGP 14 természetesen az aktuális évad összes versenyzőjét, számtalan versenypályáját és vezethető motorját tartalmazza de emellett a MotoGP a Moto2 és Moto3 kategóriákban is elindulhatunk a világ legjobb motorversenyzője címért.

Fallout 4 Pip-Boy Edition
PC
Tartalma: Fallout 4 játékszoftver Steelbook (fémdoboz) Speciális gyűjtői láda Okostelefonnal is kompatibilis Pip-Boy replika RobCo Industries Pip-Boy tartótalp Pip-Boy használat utasítás Vault-Tec Perk poszter

Metro Redux
PC
A Metro Redux a 4A Games népszerű lövöldözős sorozatának mindkét részét, A Metro 2033-at és a Metro Last Light-ot is magába foglaló szuper kiadása. Az új generációs konzolok tudásához és lehetőségeihez mérten mindkét játék alapos grafikai tuningoláson esett át és új játékmódokkal lett felruházva, továbbá a készítők mellékelték a csomaghoz, a játékokhoz megjelent összes eddigi DLC-t! A grafikai finomhangolások mellett az ellenségek még intelligensebbek, a fedezék és a harcrendszer pedig minden eddiginél kifinomultabb és új lehetőségek egész tárházát tartogatja a sorozat rajongóinak!

The Witcher 3 Wild Hunt Collector's Edition
PC
The Witcher 3 Wild Hunt Collector's Edition Pc Tartalma: The Witcher 3 Wild Hunt PC játékszoftver Kézzel festett gyűjtői Geralt szobor (33x24x26 cm) Egyedi kialakítású gyűjtői doboz Witcher Universe - The Compendium ismertető Artbook (Művészeti album) Steelbook ( Gyűjtői fémdoboz) Matricák The Witcher 3 Wild Hunt Térkép Nyaklánc A játék zenei lemeze A Witcher 3 Wild Hunt történet szerint főhősünk Geralt minden emléke visszatért és emiatt már nem érdeklik őt a frakciók közti harcok és a politika. Ehelyett azt teszi, amihez mindig is értett: bolyong a világban, pénzért szörnyeket öl, és rejtélyeket old meg, pont úgy, mint a könyvekben. A kalandok során a szörnyvadászatot is ki kell tanulnunk: ha megkaptuk a küldetést, miszerint le kell győznünk a várost terrorizáló rémséget de,elsőként információt kell gyűjtenünk a bestiáról - a könyvek jó barátaink, de a városiak is sok tudnivalóval szolgálhatnak. Főzeteket kell készítenünk, s minden olyan eszközt, ami elengedhetetlen kellékünk lesz a harcok során. Az adott napszak és az egyéb körülmények befolyásolják, hogy az adott szörny mikor és hol bukkan fel, illetve, hogy milyen képességeket használ. A mágikus jeleink is megújultak. Az Igni-vel például új lángszóró-effektet hozhatunk létre. Ha felfejlesztjük a mágikus képességfánkat, akkor másodlagos hatásokkal is szembesülhetünk, az Igni esetében egy 360 fokos robbanást is előidézhetünk. Az Yrdennel csapdákat állíthatunk egy nagyobb területre, melyek lassítják az ellenséget. A kardvívói, illetve az alkimista képességeink is fejlődtek. A Swordsmanship-ág alatt pedig, javíthatjuk állóképességünket és hárításunkat, de a mutációs mechanika esetében is különböző fejlődési utakat járhatunk be A helyváltoztatás legjobb eszköze természetesen a lóvunk, mely fontos szerepet kap a navigációban. A fogadók istállójában mindig megtaláljuk a derék paripánkat. A játékosok testreszabhatják a saját maguk által készített fegyvereket az egyes összetevők alapján. A szörnyek irhájából bőrpáncélt készíthetünk. Minden páncél egyedi megjelenést kapott, a ruhák animációjáért új animációs technológia felel minden játékos maximális lenyűgözésének érdekében.

2dark-pc-pc-box
2DARK PC
0

2DARK - LIMITED EDITION
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wildstar Előfizetés (60 napos)
PC
Amennyiben úgy érzed, hogy az őrületes kínálatban amely mostanában az MMORPG műfajt jellemzi, elveszítetted a fonalat és valami igazán egyedi frissességre vágyzs, a Wildstar a neked való játék! A Wildstar története szerint a távoli jövőben járunk, a világegyetem egészét a Dominion néven ismeretes hódítók tartják rettegésben, akik minden ellenszegülőt, pusztulással fenyegetnek. Egyetlen megoldás van tehát, a menekülés: az ellenálásból összeverbuválódott,alakulat akiket Exile, magyarán az Elűzöttek néven ismernek, felveszik a küzdelmet az elnyomókkal a titokzatos Wildstar nevű bolygón! A Wildstar játékmenete az úgynevezett Path rendszerrel operál melynek lényege, hogy kedvünkre választhatunk a harcos, a tudós, a felfedező vagy a telepes kasztok között mindezt tehetjük úgy, hogy a karakterünknek már van egy alaposztálya, amely lehet Warrior, Stalker, Spellslinger,és akár Esper is! Tehát miközben az általunk léterehozott karakterünkkkel a megszokott szerepeket töltjük be, egy másodlagos utakat is bejárhatunk, melyekkel jutalmakat szerezhetünk, többek között a házunk egyedi kialakítását segítő extra tartalmakat vehetünk birtokba. A Wildstar minden tekintetben újító szerepjátékok táborát erősíti és ha te is részese szeretnél lenni egy izgalmakkal és fordulatokkal teli történetnek, most ne habozz!

Rocksmith 2014 Epiphone Les Paul Guitar Bundle
PC
A csomag tartalma: Rocksmith 2014 játékszoftver Epiphone Les Paul Junior Guitar jack-to-usb gitár kábel Tartó heveder és pengető A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra érkezik és kompatibilis lesz az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

MOTORSPORT MANAGER
PC
A Motorsport Manager egy igen részletes, kategóriájában a legjobb menedzselési élményt nyújtja az autósport szerelmeseinek. Pilótákat szerződtetsz, autókat építesz, és elmerülsz az autósport dinamikus világában. Minden egyes részletet figyelembe kell venned, hogy a bajnoki címre törhess. Vannak itt a versenypályán a másodperc tört része alatt hozott döntések és a verseny előtt gondosan lefektetett tervek; az autód megépítésétől és testreszabásától kezdve a versenynapon alkalmazott taktikáig minden hatással van arra, hogy vagy tiéd lesz a végső győzelem vagy eposzokba illő bukást produkálsz. Ne csak nézd, hanem kezdj nyerni, és irányíts, mint saját autóversenyző csapatod igazgatója!

Ride-pc_3784_640x0.fill
Ride PC
0

Ride
PC
A kételyek eloszlatásárt, a Ride legkevésbé sem egy egyszerű motoros versenyjáték, hiszen a programozásárt felelős Milestone az eddigi legteljesebb fizikai szimulációt és játékmenetet ígéri, amelyet csak elképzelhetnek a sport és a hasonló játékok rajongói! A Ride-ban a motorsport legnevesebb gyártóinak legkiemelkedőbb gépei kaptak helyet, így több mint 100 gépcsoda nyergébe pattanhatunk bele és koptathatjuk a gumikat, ismert versenypályák, vagy a legkülönbözőbb vidéki utakon egyaránt. A motorokat változatos kategóriákba, mint a Superbikes, Supersports, Naked és Historical Bikes sorolták be a fejlesztők, és így teljes szabadsággal személyre szabhatjuk őket!

Platformok

Kategóriák