Ajax-loader

platform: PC

Lego The Hobbit
PC
A játék a Hobbit filmtrilógia első két részét, a Váratlan Utazást és a Smaug Pusztaságát dolgozza fel 100%-ig Lego köntösbe bújtatva, végigkísérve Gandalf, Bilbó és Tölgyfapajzsos Thorin izgalmas kalandozásait. Természetesen a csapat többi törp tagja is elkísér bennünket, akik többek között egyedi mozdulataik használatával lehetnek majd segítségünkre a különböző logikai feladványok és harcias összecsapások alkalmával! Az utazás során Középfölde óriási területe tárul a szemünk elé és olyan távoli helyeire juthatunk el, mint a Magas Hágó, a Ködhegység, vagy a Koboldváros, de a Bakacsinerdő és Völgyzugoly is ránk vár egy garantáltan izgalmas, humorban és élményekben gazdag Lego világban.

StarCraft II: Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 Kiegészítő)
PC
StarCraft II: Heart of the Swarm Collectors Edition PC (StarCraft 2 Kiegészítő) tartalma: StarCraft II: Heart of the Swarm játékszoftver (kiegészítő) StarCraft II: Heart of the Swarm Soundtrack (zenei CD) StarCraft II: Heart of the Swarm Artbook (művészi könyv) StarCraft II: Heart of the Swarm témájú egérpad StarCraft II: Heart of the Swarm - Így készült Blu-ray lemez In-game tartalmak: StarCraft II-ben 6-6 exkluzív portré és szimbólum, illetve új külső az Ultralisk egységnek; Diablo III-ban csontszárnyak és exklusíz zerg szimbólumok; World of Warcraftban exklusív Baneling pet.

Tom Clancy's The Division
PC
A Tom Clancy's The Division története szerint egy pusztító járvány söpör végig New York Cityn, egymás után állnak le az alapszolgáltatások, pár nap után pedig már víz és étel se marad, a társadalom ennek következtében összeomlik. A rendfenntartás és a lakosság megmentése érdekében létrehozzák a Division névre keresztelt taktikai-katonai csoportot, ennek egyik tagjaként fogunk részt venni a játékban. Mindez egy nagy online világban játszódik, ahol a világ más játékosaival karöltve vehetünk részt különböző küldetésekben. Akció-RPG-ről lévén szó karakterünk képességei és fegyverei folyamatosan fejlődnek majd a küzdelmek nyomán. Felszerelésünk bővítése és tápolása érdekében más játékosokkal is üzletelhetünk, karakterünket pedig fegyverek széles választékával szerelhetjük fel. A The Division mellé ráadásul okostelefonos és tabletes alkalmazást is kapunk majd, amelyen egy barátunk segíthet minket a játék folyamán.

The Elder Scrolls Anthology
PC
Tartalma: The Elder Scrolls Arena The Elder Scrolls II: Daggerfall The Elder Scrolls III: Morrowind Tribunal kiegészítő Bloodmoon Kiegészítő The Elder Scrolls IV: Oblivion Knights of the Nine kiegészítő Shivering Isles kiegészítő The Elder Scrolls V Skyrim Dawnguard kiegészítő Hearthfire kiegészítő Dragonborn kiegészítő

Torino 2006
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Witcher 3 Wild Hunt Hearts of Stone
PC
Tartalma: The Witcher III Hearts of Stone letöltőkód Kétféle Gwynt kártyapakli (szörnyek és scoia'tel) Magyar nyelvű Gwynt útmutató Gwynt zsetonok A The Witcher 3 Hearts of Stone címre keresztelt, hozzávetőlegesen tíz órányi szórakozást nyújtó óriás kiegészítőben Olgierd von Everec, egy varázslat miatt halhatatlanná vált bandavezér legyőzése lesz a feladatunk, aki a Novingrad és Oxenfurt közelében elterülő, ezernyi veszéllyel teli vidéken kell majd kézre kerítenünk! A Hearts of Stone segítségébel persze számtalan új tárgyra is szert tehetünk a kiegészítő betöltése után és amenniyben vásárlóink úgy döntenek, hogy ebben a rendkívül igényes kialakítású dobozos változatban csapnak le a játékra, két csomag egyedi Gwent-kártyát is kapnak majd a letöltőkód mellé!

Assassin's Creed Unity Bastille Edition
PC
Tartalma: Assassin's Creed Unity PC Játékszoftver Jumbo Steel Book (fémdoboz) Assassin's Creed Unity artbook (Művészeti album) 2 db kőnyomat (litográfia) Soundtrack CD (A játék zenei albuma) The American Prisoner - bónusz küldetés The Chemical Revolution - bónusz küldetés Vadonatúj főhős és egy új történelmi korszak vár a sorozat minden rajongójára az Assassin's Creed Unity-ben, immáron az új generációs Xbox One és PS4 konzolok mellett, PC-re is elkészült! Az évek alatt legendává érett sorozat ezúttal az új generációs konzolokat megcélozva és jókora vérfrissítés kíséretében,lehengerlően szép grafikával, új játékmódokkal felvértezve, a Francia forradalom időszakába klauzolja el a játékosokat. Az alkotók nem titkolt célja volt, hogy az Assassin's Creed Unity-vel minden eddigi részét túlszárnyalva, elképesztően nagy méretű bejárható területet hozzanak létre, nevezetesen kalandjaink fő állomását Párizst, ahol például a Notre Dame megegyezik a valóságban ismert kiterjedéssel! Az Assassin's Creed Unity-ben ezúttal megnyílnak előttünk az ajtók és most már nem csak az épületek tetejére mászhatunk fel,és adott szobákba, helyiségekbe mehetünk be, hanem akár az összes lakóteret, továbbá házakat is feltérképezhetünk! Természetesen a hatalmas városon kívül is lesz lehetőségünk a kalandozásra és fejlesztők ígérete szerint, minden egyes régió merőben eltérő lesz egymástól, soha eddig nem látott részletességgel megalkotva. Az egyszemélyes küldetések mellett ezúttal helyet kapott a játékban a 4 fős kooperatív mód melynek segítségével, barátainkkal karöltve egy összehangolt csapatban is kiiktathatjuk a kiszemelt célpontokat!

The Witcher 3 Wild Hunt Blood and Wine
PC
A csomag tartalma: Witcher III: Wild Hunt Blood and Wine kiegészítő 2db Gwynt kártyapakli (154 Kártya) + Játék zsetonok

Assassin's Creed Chronicles
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Project Cars Limited Edition
PC
tartalma: Project Cars játékszoftver Project Cars egyedi fémdoboz Project Cars: By Racers 4 Racers fejlesztői bemutató könyv Extra autók (BMW M1 ProCar, Ford Mk IV (1967), McLaren F1, Mercedes-AMG C-osztáky Coupé DTM, Sauber C9) Extra karrier futamok Elképesztő, döbbenetes és lenyűgöző. Talán ezekkel a szavakkal tudnánk leginkább jellemezni a Project Cars nevű PC játékot. Hiszen olyan gyönyörű és a valóságot meghazudtoló szimulátort készítettek a Slightlymad Studios alkotói, amivel még eddig egyetlen alkotásnak sem sikerült felvenni a versenyt! A Project Cars autóinak minden egyes centimétere az utolsó részletig ki van dolgozva, a verseny pályák pedig szinte a valóságot bemutató, fotó realisztikus részletességet kaptak, ezzel tényleg lenyűgöző összképet produkálva minden autós-játék rajongónak. Az Xbox One és a PS4 új generációs és ultramodern konzolok és PC-k képességeit és lehetőségeit, teljes mértékben kihasználja a játék, így a Microsoft új Virtuális szemüvegét Oculus Riftet is támogatja mely elősegíti a mélységérzet és a sebesség tökéletes szimulációját!

The Lord of The Rings: Battle for Middle Earth II
PC
Hogy mi is a Gyűrűk ura? Göncz Árpád szerint tündérmese, a rajongók szerint maga a szentírás, sok mozilátogató szerint pedig az újkori Hollywood legnagyobb alkotása, amit az Akadémia több mint egy tucat Oscar-díjjal jutalmazott. A sikerfilm - és véletlenül sem a regény - kötelező érvényességgel ráncigálta magával a játékadaptációt, amelynek jogait az EA vásárolta meg, és még most (pár esztendővel a filmet követő hisztéria lecsengése után) is birtokolja. Kedvenc kiadónk pedig nem volt rest, és rengeteg - leginkább középszerű - Gyűrűk ura témájú játékkal lepjen meg minket, plusz egy érdekes kivétellel, amely stratégiai játék mivolta ellenére képes volt a keményvonalas rajongókat is a számítógép elé vonzani. A Battle for Middle-Earth sikeresen ültette át a film csatáinak hangulatát, és ez elég volt ahhoz, hogy rengeteget eladjanak belőle - ez pedig menetrendszerűen folytatást vonz magával. A harc Középföldéért folytatódik, és mindjárt kiderül, mennyit tanultak másfél év alatt a fejlesztő fiúk-lányok, mennyire sikerült megújítani az első rész kissé egysíkú, és szűk határok közé szorított játékmenetét. PC Guru

Header
1

Deathtrap
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zombi-pc_4459_640x0.fill
Zombi PC
0

Zombi
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
PC
A Ghost Recon Wildlands a széria legjobbjának ígérkezik. A sorozatban először nyílt világban, kötöttségek nélkül, és akár négy fős kooperatív módban is harcolhatunk a Santa Blanca drogkartell ellen. Akcióinkat megtervezhetjük előre, legyen szó túszmentésről, szabotázsról, vagy egyéb hajmeresztő kommandós akcióról. Lopakodj szellemként, használj drónokat a felderítéshez, pattanj a géppuska mögé egy teherautó platóján, vagy kérj légitámogatást ha szorul a hurok, ezt mind megteheted a Wildlands-ben. A dinamikusan változó időjárás szintén opciókat kínál egy feladat elvégzéséhez, a hatalmas kolumbiai játéktér pedig bőven tartogat kalandot és meglepetést. A karaktergenerálás részletesebb mint eddig bármelyik játékban, a fegyver és jármű választék pedig bőségesebb mint bármelyik hasonló játéknál. Érdemes tehát szellembőrbe bújni márciusban, hiszen egy életre szóló kalandnak ígérkezik.

ridge racer unbounced - unbounded
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Alone in the Dark
PC
A nagyszerű túlélőhorror konzol változata, mely egyedi, epizodikus jellegű részekből áll össze. Az Alone in the Dark-ban főhősünk egy paranormális nyomozó, Edward Carnby, egy égő épületben ébred, ahol gyilkosok veszik körül. Nem emlékszik semmire. Útja során Sara segít neki kideríeni múltját.

Lego Worlds
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

South Park The Fractured But Whole
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Port Royale
PC
The adventure takes place between the 16th & 17th centuries, in the real-world location of Port Royale. Your goal is to become the governor of this port town -- how you achieve that is up to you. Undertake missions of behalf of various seafaring nations -- work for Spain, Holland, England, and France as you capture or sink treasure-laden convoys throughout the Gulf Of Mexico Accept contracts to hunt down rival ships, and earn rank that you can use politically The higher your ranks, the more ships you can command -- see if you can reach the highest rank, then command 100 ships in the greatest naval battles ever seen! forrás: Amazon.com

World of Warcraft Cataclysm
PC
World of Warcraft Cataclysm - PC

Rocksmith 2014 Edition + Gitárkábel
PC
A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra érkezik és kompatibilis lesz az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

Dead Rising 2: Off the Record
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition
PC
Call of Duty Infinite Warfare Legacy Pro Edition PC Tartalma: Call of Duty Infinite Warfare játékszoftver Call of Duty Modern Warfare Remastered játékszoftver + 10 multiplayer pálya

Spider-Man: Shattered Dimensions
PC
A Batman: Arkham Asylum sikerén felbuzdulva az Aktivision egy igen talányos döntést hozott.Miszerint egy jobb napokat is megélt,és mára már igencsak kallódó kultuszfigurát leporolva új eletre keltene egy legendát.Igen! Ő nem más mint a csodálatos és közkedvelt Pókember! A korábbi részek unalomig ismételt küldetéseit elhagyva,most egy igazi,kerek és izgalmakkal teli kalandban lesz részünk.Nem 1 és nem is 2 hanem 4! külömböző dimenzióban küzdhetünk a gonoszok zsarnoksága ellen. Ebbő kifolyólag 4 külömböző öltözetü és képességekkel ellátott pókember kalandjait élhetjük átt. Azok a szerencsés játékosok akik kipróbálták a játék demo változatát, egybehangzóan kijelentették: Szenzációs kalandnak igérkezik!

Star-trek-pc_2178_640x0.fill
0

Star Trek
PC
A Digital Extremes stúdió fejlesztésében elkészült új Star Trek a J.J. Abrams álmodta, minden szempontból modern Star Trek univerzum alapjaira építkezik. A játék két főhőse Kirk kapitány és Spock lesz, akiket akár kooperatív módban is irányításunk alá vonhatunk. A játék stílusát tekintve egy külső nézetű, fedezékrendszerrel fűszerezett akció-kaland alkotás , melyben a taktikázásnak is hangsúlyos szerepet szántak a fejlesztők. A kaland során természetesen találkozhatunk minden fontos és jól ismert szereplővel akik fontos és emblematikus figurái a Star Trek univerzumának. A fent említett taktikázás mellett, kellő mennyiségű akcióból is kivehetjük a részünket ami a kaland kezdetétől fogva meghatározó eleme lesz a játékmenetnek. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Assassin's Creed 3 Freedom Edition
PC
Az Tartalma: Assassin's Creed III játék Egy Connort ábrázoló 24 cm nagyságú szobor Alex Ross által tervezett különleges fémdoboz George Washington naplója, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról 1 exkluzív litográfia 2 in-game single player küldetés 1 in-game multiplayer csomag Az Assassin's Creed III-ban az 1753 és 1783 közötti eseményeket követhetjük nyomon, az Amerikai függetlenésgi háburú időszakában. Főhősünk és irányítható karakterünk ezúttal egy Connor nevű félig indián vérvonallal büszkélkedő bérgyilkos lesz akit az Indiánok csak Ratohnhake-nak hívnak.A történet szerint miután a telepesek felgyújtották és elpusztították falujának teljes lakosságát, megerőszakolták a nőket és megölték a gyermekeket, Connor irdatlan hargra gerjed és bosszút esküszik. A készítők szerint az Assassin's Creed 3 életünk legnagyobb kalandját ígéri számunkra, a történelem egy küzdelmes de ugyanakkor rengeteg szépséggel tarkított Amerikájában amit szabadon bejárhatunk Bostontól egészen New York City-ig. A játékban feltünnek a telepesek és Brittek is de részesei lehetünk olyan történelmi eseményeknek mint az óriási New York-i tüzvész vagy bekapcsolódhatunk akár a Valley Forge- i csatába ahol, akár több ezer ember összecsapását is láthatjuk a képernyőn! Nagy hangsújt fektettek az időjárásváltozás részletes bemutatására,de ezúttal vadásznunk is kell a külömböző erdőkben,hogy az eljtett zsákmányt eladhassuk vagy elcserélhessük arra amire éppen szükségünk van.Elmondásuk szerint a harcrendszer mellett a grafikai motoron is egy nagyobb tuningolást hajtottak végre amelynek köszönhetően, soha nem látott látványvilág tárul a szemünk elé! Kapható: PC, PS3 és Xbox 360 platformokra, Magyar felirattal !

Spider-Man 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Metro Last Light Complete Edition
PC
Metro Last Light D1 Limited Edition PC Tartalma: Ranger Mode DLC (Ultranehéz bónusz nehézség!) Exkluzív fegyver 100db speciális lőszer (fizetőeszköz is a játék világában! RPK gépfegyver DLC Megérkezett a Metro: Last Light amely 2033-ba kalaúzolja el a játékosokat és vezet be mindenkit a sötét jövőben játszódó világba, Moszkva földalatti vérkeringésébe. A nagy sikereket elért első rész után rendkívül sokat váratott magára a folytatás, de az előzetes ígéretek és a képsorokat elnézve megérte várni a kultikus játék folytatására! Az előző részből már megismert történet szerint a föld alatt élő kolóniák harca, szakadatlanul és kegyetlen intenzitással folytatódik, melynek egyetlen célja a túlélés és és az egyeduralom megszerzése. Főhősünknek az lesz a feladata,hogy egy egyszemélyes hadseregként keresztül verekedje magát a sötét és veszélyes alagútrendszeren, felkutatva egy különleges eszközt ami megváltoztathatja a világot és kiszabadíthatja az embereket a sötétség birodalmából. A Metro Last Light egy klasszikusnak nem éppen mondható belső nézetes, lövöldözős játék ami komor és sötét pályáival rengeteg izgalmat és töménytelen mennyiséű akcióval fog megajándékozni minden a stílust kedvelő vásárlónkat! Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Art of Siege Edition
PC
Tartalma: Rainbow Six Siege játékszoftve Speciálsi gyűjtői doboz 120 oldalas taktikai Kézikönyv Arany fegyver skinek A csapat alapú akcióra épülő Tom Clancy's Rainbow Six Siege az új generációs játékok egyik legkiemelkedőbb lövöldözős alkotása. A választható egyjátékos opció mellett a Rainbow Six Siege legnagyobb erőssége a multiplayer módban rejlik, hiszen a fejlesztők elmondása szerint, az ötfős taktikai küldetések izgalmát, eddig egyetlen videojátéknak sem sikerül olyan magaslatokba emelnie, mint azt a Siege minden egyes pillanatában prezentálja. A két öt főből álló csapat egyik fele a terroristákat, a másik pedig a terrorelhárító osztagot irányíthatja, a feladatunk pedig a túszejtéstől, a túszok kiszabadításán át, a különböző robbanóanyagok és bombák hatástalanításáig terjedhet. Mindezek olyan valóságos szimulációban jelennek meg a képernyőn, mintha csak egy igazi akcióban vennénk részt, ahol csak és kizárólag a társainkra számíthatunk.

F1-2010-pc_763_640x0.fill
F1 2010 PC
0

F1 2010
PC
F1 2010 - PC

For-honor-pc_4023_640x0.fill
3

For Honor
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Farmer simulator 2011
PC
A földművelés mellett most lehetőséged nyílik állattenyésztésre is. Sőt! Most már nem kell egyedül rónod a termőföldet, a barátaid is besegíthetnek a munkában.

Platformok

Kategóriák