Ajax-loader

platform: Nintendo 3DS

Young-justice-legacy-3ds_2688_640x0.fill
Young Justice Legacy Nintendo 3DS
1

Young Justice Legacy
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rabbids-3d-3ds_684_640x0.fill
Rabbids 3D Nintendo 3DS
0

Rabbids 3D
Nintendo 3DS
Rabbids 3D - Nintendo 3DS játék Kapható: Nintendo 3DS konzolra !

Rayman-origins-3ds_1022_640x0.fill
Rayman Origins Nintendo 3DS
0

Rayman Origins
Nintendo 3DS
A nevű új kalandban a készítők rendkívül szórakoztató,gyönyörű és egyszerűbb játékmenettel felépített világot tárnak a szemünk elé. Garantáltan mindenki megtalálja majd a számára kedves elemeket a játékban. A Rayman: Origins-ben kapunk négyfős, kooperatív opciót, melyben Rayman mellett akciózhatunk majd Globoxal és a két Teensievel.A játék tényleg fantasztikusan fest és ami fontos mellőz minden véres és erőszakos elemet,ellenben kínál sok-sok óra felejthetetlen kalandot és kihívást egy páratlanul szép világban.

Samurai Warriors Chronicles
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rayman-3d-3ds_709_640x0.fill
Rayman 3D Nintendo 3DS
0

Rayman 3D
Nintendo 3DS
A legendás sorozat (Rayman)most visszatér a Nintendo új kézikonzolára.A fiatalabb generációt megcélzó játék érkezése szinte törvényszerű volt mert jobb lehetőseg a folytatásra keresve sem találtak volna a fejlesztők mint a mint a kis fazon új sorozata 3D- ben való újraértelmezése.Feladatunk ismét a gyűjtögetés,ugrabugrálás és az ellenfelek játékos elpáholása. Kapható Nintendo 3DS konzolra !

Tintin & The Secret of the Unicorn
Nintendo 3DS
A világutazó kalandor történetét október végén kezdik el vetíteni a világszerte a mozik és ezzel egy időben debűtál a videójáték változata is amely The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn látja majd meg a napvilágot. Tintin kalandjait leginkább a már jól ismert Indiana Jones játékokhoz vagy a méltán népszerű Uncharted sorozathoz lehet hasonlítani. Főhősünk gyakran életveszélyes helyzetekbe keveredik ahol csak a saját ügyességére és elszántságára számíthat. Megjelenés: PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS és Nintendo 3DS platformokra.

Ridge-racer-3d-3ds_894_640x0.fill
Ridge Racer 3D Nintendo 3DS
0

Ridge Racer 3D
Nintendo 3DS
Ridge Racer 3D - Nintendo 3DS

Driver-renegade-3ds_1173_640x0.fill
Driver Renegade Nintendo 3DS
0

Driver Renegade
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fifa-14-3ds_2638_640x0.fill
FIFA 14 Nintendo 3DS
0

FIFA 14
Nintendo 3DS
A FIFA 14 ebben az évben is a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A sorozat egyedülálló játékmenetének, innovációinak köszönhetően a FIFA 14 teljes meccsnapi játékélményt kínál, és olyan funkciókat mutat be, melyek segítségével a rajongók támadásokat építhetnek fel a középpályán, diktálhatják egy meccs tempóját és látványos lehetőségeket teremthetnek a mérkőzéseken. A nagy meccseket a fokozatos építkezés és a jó befejezés teszi teljes élménnyé. A Tiszta lövés átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon, hogy ideális pozícióból varrhassák be a labdát. A jól eltalált labdák valódi sikerélményt varázsolhatnak a pályára. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. Ezen kívül valódi labdafizika számolja ki a labdák ívét, melynek segítségével a játékosok élethű távoli, erős lövéseket, pontos lapos passzokat és vadul csavarodó lövéseket adhatnak le, akár az igazi futballisták.

Angry-birds-star-wars-3ds_2656_640x0.fill
Angry Birds Star Wars Nintendo 3DS
0

Angry Birds Star Wars
Nintendo 3DS
A Döhös madarak visszatértek, ezúttal a jól ismert Star Wars univerzum köntösébe burkolózva. A játék a régi és jól bevált recept szerint építkezik és arat elsöprő sikert kicsik és nagyok körében egyaránt.

Lego-the-hobbit-3ds_2847_640x0.fill
Lego The Hobbit Nintendo 3DS
0

Lego The Hobbit
Nintendo 3DS
A játék a Hobbit filmtrilógia első két részét, a Váratlan Utazást és a Smaug Pusztaságát dolgozza fel 100%-ig Lego köntösbe bújtatva, végigkísérve Gandalf, Bilbó és Tölgyfapajzsos Thorin izgalmas kalandozásait. Természetesen a csapat többi törp tagja is elkísér bennünket, akik többek között egyedi mozdulataik használatával lehetnek majd segítségünkre a különböző logikai feladványok és harcias összecsapások alkalmával! Az utazás során Középfölde óriási területe tárul a szemünk elé és olyan távoli helyeire juthatunk el, mint a Magas Hágó, a Ködhegység, vagy a Koboldváros, de a Bakacsinerdő és Völgyzugoly is ránk vár egy garantáltan izgalmas, humorban és élményekben gazdag Lego világban.

The-sims-3-3ds_872_640x0.fill
The Sims 3 Nintendo 3DS
1

The Sims 3
Nintendo 3DS
Az eddig kizárólagosan PC-re megjelent Sims sorozat mára igen csak nagy múltra tekint vissza.Az első két részhez számtalan kiegészítőjáték jelent meg, de az évek alatt semmit sem kopott az időröl időre megjelenő játokok iránti érdeklődés. Most végre a konzotulajdonosok is belevethetik magukat a kalandozásba, mert a mai naptól a Sims 3 nálunk is kapható Xbox 360, Playstation3 és Nintendo 3DS konzolokra!

The-amazing-spider-man-2-3ds_2872_640x0.fill
0

The Amazing Spider-Man 2
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Animal-crossing-new-leaf-3ds_4520_640x0.fill
0

Animal Crossing: New Leaf
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Naruto-powerful-shippuden-3ds_2199_640x0.fill
1

Naruto Powerful Shippuden
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Transformers: Dark of the Moon
Nintendo 3DS
A Transformers: Dark of the Moon igazi multiplatform lévén,ellátogat és tiszteletét teszi az összes ismert konzolgépen,köztük a Nintendo nemrég debütált és nagy sikerekkel büszkélkedő 3DS kézi konzolán! Az előző rész sikerét nem lesz könnyű túlszárnyalni de szerencsére a Dark of the Moon már most bizonyított fantasztikus szépségével és izgalmas történetével és a monumentális csatajeleneteivel. Nincs más hátra: Harcra fel! Megjelenés: 2011. 06. 24. Xbox 360,PS3,Wii és Nintendo 3DS konzolra !

Fifa-12-3ds_925_640x0.fill
FIFA 12 Nintendo 3DS
0

FIFA 12
Nintendo 3DS
Megjelenés: 2011. 09. 30. Xbox 360,PS3,PS2,Wii,3DS és PC-re ! Idén szeptemberben megérkezik a Fifa 12 amire minden focirajongó konzoltulajdonos már most készítheti a kipukkantásra váró ünnepi pezsgőjét,ugyanis a fejlesztők olyan élményt ígérnek amiben még garantáltan nem volt része senkinek! A FIFA 12 ahogyan az elvárható szebb és mérföldekkel okosabb lesz elődjénél de lássunk egy kis ízelítőt a teknikai paraméterekből.

Super-monkey-ball-3d-3ds_612_640x0.fill
Super Monkey Ball 3D Nintendo 3DS
0

Super Monkey Ball 3D
Nintendo 3DS
A Nintendo 3 DS első multiplatform játékaként mindenki nagy örömére március 27.-én debütál a Super Monkey Ball 3D ! A nagy múltra visszatekintő hiperszónikus kismalyom immár 3D-ben indul harcba a fiatalabb játékos korosztály kegyeiért. A 100%-ig Super Mario karaktere és játékmenete előtt tisztelgő ugrálós,mászkálós és gyüjtögetős rendkívül humoros karakter már korábban is nagy sikereket ért el ami minden bizonnyal most is borítékolható! Megjelenés: 2011. 03. 27. Nintendo 3DS konzolra !

Pro-evolution-soccer-2011-3ds_611_640x0.fill
0

Pro Evolution Soccer 2011
Nintendo 3DS
A hozzáértők szerint a Pro Evolution Soccer széria nem csupán tért hódított Európában - ami egyébként a készítők nagy álma volt annak idején -, hanem számos tényezőt tekintve képes volt a megújulásra, és ez a PES 2011-ben sem fog változni, hiszen olyan realisztikus elemeket fognak beépíteni a játékba, ami az eddig kétkedőket is garantáltan meggyőzi! A 3D technológia segítségével pedig minden rajongó úgy fogja érezni mint ha egy igazi focimeccs résztvevőjeként harcolna a győzelemért. Megjelenés: 2011. 03. 25. Nintendo 3DS konzolra !

Lego Batman 2 DC Super Heroes
Nintendo 3DS
A világszerte minden eladási rekordott megdöntött Lego Batman, logikai és akciójáték szereplői idén ismét berepülnek a szobákba, hogy tovább szórakoztassanak minden fanatikus és újonnan belépő rajongót. A Lego Batman 2 DC Super Heroes-ban a Denevérember és Robin mellé ismét csatlakozik a régi jól ismert bajtárs Catwoman, de ezúttal a trió mellett olyan nagy szuperhősök is a játszható karakterek között lesznek mint Wonder Woman, Green Lantern vagy a legendás Superman! A fejlesztők elárulták,hogy az új részben szerették volna Gotham City városát jól bejárhatóvá tenni és ezért immáron száguldozhatunk a Batmobillal vagy hasíthatjuk a levegőt a Batwing repülőgépünk segítségével. Szükségünk is lesz rá, hiszen az új részben Joker mellett minden létező főgonosz visszatér de új belépőként köszönthetjük Superman világából a hipergonosz Lex Luthort-is. A Lego Batman 2 a nagy elődhöz hasonlóan ismét bővelkedik a lego játékoktól elvárt töménytelen mennyiségű humorban és az agytekervényeket megmozgató logikai feladatokban. Bátran ajánljuk minden korosztály számára. Kapható Xbox 360, PS3, PS Vita, Nintendo Wii és Nintendo 3DS konzolra.

Kung Fu Panda Showdown of Legendary Legends
Nintendo 3DS
A Vicious Cycle fejlesztőcsapata által készített Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends, egy minden ízében fiataloknak szóló és hamisítatlan verekedős játék. Az új kalandban az első két mozifilm főbb szereplőit irányíthatjuk, szám szerint 20-at de a harmadik, idén ősszel a mozivásznakra kerülő új film kapcsán, további szereplőkkel bővíthetjük a díszes társaságot!Az egyszemélyes módok mint a Tournament of Legends, valamint a gyakorlásra és oktatásra készített opciókon túl, természetesen vár ránk a multiplayer mód, de a Versus, Team Play, Tag-Team és az online multiplayer lehetőségeit is kihasználhatjuk, melynek keretében a világ másik végén élő játékosokkal is összemérhetjük tudásunkat!

Angler's Club: Ultimate Bass Fishing 3D
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fifa-13-3ds_1925_640x0.fill
FIFA 13 Nintendo 3DS
0

FIFA 13
Nintendo 3DS
A FIFA 13 elhozza nekünk az igazi foci drámáját és a kiszámíthatatlanságát. Öt új játék változtató fejlesztés forradalmasítani fogja a mesterséges intelligenciát, cselezést, labdakezelést, fizikai játékot és egy igazi küzdelem lesz majd a pályán a labdabirtoklásáért. A teljesen új támadási intelligencia , minden eddiginél pontosabb mesterséges intelligenciát biztosít a játékosoknak. A játékosok képesek lesznek felmérni a rendelkezésükre álló teret, keményebben és okosabban fognak védekezni és két lépéssel előbbre gondolkodnak majd. Minden labdaérintés számítani fog a legátfogóbb és intuitív cselezési rendszernek köszönhetően, amelyet valaha a FIFA franchise használt. Lionel Messitől a világ legjobb focistájától inspirálva a komplett cselezés lehetővé teszi a játékosoknak, hogy finom trükkel és 360 fokos mozgási szabadsággal szembenézzenek ellenfelükkel, így sokkal kreatívabb és veszélyesebb lesz az egy-egy elleni játék. A FIFA 13 első érintéses irányítás átalakítja a játékosok labdakezelését, szinte lehetetlenné teszi a tökéletes labdaátvételt, több lehetőséget biztosítva a védőknek, hogy visszaszerezzék a labdát. A második generációs fizikai motor (Impact engine) nem csak az ütközéseket és a labdanélküli csatákat befolyásolja majd. A védők lökni és húzni tudnak majd a pozícióért, felhasználva méretüket és erejüket arra, hogy az ellenfelet minél rosszabb labdaátvételre és rossz döntésre kényszerítsék. A Fifa 13 taktikai szabadrúgás lehetővé teszi, hogy veszélyes és kiszámíthatatlan kombinációkat alakítsunk ki. Három játékost is használhatunk a szabadrúgásnál, beijesztéssel és több passz opcióval. Támadó intelligencia: A teljesen új helyezkedési rendszer miatt a játékosok jobban értékelik az adott szituációkat és előnyösebben helyezkednek a jobb támadójáték érdekében. A játékosok keményebben és okosabban igyekeznek átjutni a védelmen, olyan játékokat választva, amellyel a védők pozíciót veszítenek és passzolási lehetőség adódik a csapattársaknak. Ezen felül a játékosok labda nélküli gondolkodása is fejlődik, két lépéssel előbbre gondolkodnak majd a támadójáték során. Komplett cselezés: Minden labdaérintés számít a labda kezelése során. A védőket sokkal nagyobb szabadsággal lehet majd leküzdeni. A játékosok sokkal robbanékonyabban gyorsítanak majd a labdával és 360 fokos szögben tudnak majd finom mozdulatokkal cselezni, védeni a labdát, vagy egyszerűen csak tartani a pozíciót. Az első érintéses irányítás: Az új rendszer lehetetlenné teszi a tökéletes labdakezelést, mert bizonytalanabbá teszi a rosszabb passzok átvételét. A nehezebb passzokat, nehezebben lehet majd kontrollálni, így a védők sokkal könnyebben vehetik majd el a labdát. Az olyan tényezők, mint a védők közelsége, a labda röppályája és a labda sebessége, mind befolyással lesznek a játékos sikerességében. A jobb játékosok magabiztosabban veszik le a labdát vagy fognak pozíciót. A több hibalehetőség jobb egyensúlyt biztosít majd a támadó és a védőjáték között. Player Impact Engine: A díjnyertes fizikai motor második generációja nem csak az ütközéseket és a labdanélküli csatákat befolyásolja majd. A védők lökni és húzni tudnak majd a pozícióért, felhasználva méretüket és erejüket arra, hogy az ellenfelet minél rosszabb labdaátvételre és rossz döntésre kényszerítsék. Taktikai szabadrúgás: Veszélyes és kiszámíthatatlan kombinációkat alakíthatunk ki. Három játékost is használhatunk a szabadrúgásnál, beijesztéssel és több passz opcióval. A védők több játékost állíthatnak a sorfalba vagy kirepülő játékost küldhetnek a lövés blokkolására. Új Passzok: Két új passzolási lehetőség lesz, egyrészt passzolhatunk a kinyújtott védőlábak felett, másrészt használhatunk egy alacsonyabb ívű passzt is. FIFA 13 alapok: Finomítottak az alap elemeken is, ami a játékélményt sokkal realisztikusabbá teszi. A játékvezetők jobb döntéseket hoznak majd a piros és sárga lapoknál. A Taktikai védekezésen is javítottak, de lesznek új animációk is, 180 fokos lövés illetve gólörömök is. A FIFA 13-ban több mint 500 licenszelt klub és 15.000 játékos lesz. Kapható: Xbox 360,PS3 és PC és Nintendo 3DS platformokra.

Batman Arkham Origins Blackgate
Nintendo 3DS
A WB Games Montréal által fejlesztett Batman Arkham Origins előzmény-története egy minden eddiginél nagyobb Gotham City-be kalaúzol el minket évekkel a Batman: Arkham Asylum és Batman: Arkham City, a sorozat első két epizódjának eseményei előtt. Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek felemelkedése előtt járunk, a játék központjában pedig egy fiatal és meglehetősen kiforratlan Batman áll, aki karrierjének elején egy sorsát meghatározó eseménnyel kényszerül szembenézni. Döntése folyamán kezdődik el Sötét Lovaggá válása. A történet kibontakozásával a játékos sok meghatározó karakterrel ismerkedik meg és kulcsfontosságú kapcsolatokat építhetnek.

Pac-Man and the Ghostly Adventures
Nintendo 3DS
A Pac-Man and the Ghostly Adventures játékmenete az azonos címmel és nagy sikerrel futó animációs sorozaton alapszik.A minden útjába kerülő tárgyat felzabáló kis sárga gömb története, még a videojátékok kezdethez nyúlik vissza. A játékban új és klasszikus Pac-Man elemek és variációk keverednek. Ezzel nem csak a régi, nosztalgiázni vágyó játékosok, de az új rajongók is megtalálhatják számításukat.

Fantasy-life-3ds_4062_640x0.fill
Fantasy Life Nintendo 3DS
1

Fantasy Life
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2011-3ds_1390_640x0.fill
F1 2011 Nintendo 3DS
0

F1 2011
Nintendo 3DS
A 2010-es év legnagyobb durranásának számító F1 2010-et világméretű várakozás előzte meg, hiszen ez volt az első alkalom,hogy F1 játék Playstation gépeken kívül Xbox 360-ra is megjelentetnek.A játékot a kritikusok és a rajongók is egyöntetüen imádták és pillanatok alatt az eladási listák élére kúszott. A Codemasters birminghami stúdiója által fejlesztett F1 2011 az EGO Engine 2.0-ás változatát használja és az idén nevezett 12 csapat 24 pilótája és autója kivétel nélkül rajtrácshoz fog állni benne. A húsz futamosra tervezett szezon már a vadonatúj indiai Jaypee Group Circuit futamát is magába foglalja.A rajongók a szokásos fejlesztések mint a polírozott grafikai megoldások,speciális effektusok,az irányítás tökéletesítése és a mesterséges inteligencia mellett az új osztott képernyős módnak is örülhetnek. Kapható Xbox 360,PS3,Nintendo 3DS és Playstation Vita konzolokra !

Sports-island-3ds_884_640x0.fill
Sports Island Nintendo 3DS
0

Sports Island
Nintendo 3DS
Sports Island - Nintendo 3DS<

LEGO Harry Potter: Years 5-7
Nintendo 3DS
És most a rajongók legnagyobb örömére most végre elkészült a Lego Harry Potter: Years 5-7 ami humorban,gondolkodásban és felhőtlen szórakozásban gazdag órákat fog szerezni kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Kapható Xbox 360,PS3,PSP,Nintendo Wii,Nintendo 3DS és PC latformokra.

Kid-icarus-3ds_576_640x0.fill
Kid Icarus Nintendo 3DS
1

Kid Icarus
Nintendo 3DS
A Kid Icarus játékok mindig is máltán voltak népszerűek a videójátékok világában. Olyan nagy nevekkel említették őket együtt mint Super Mario vagy éppen Donkey Kong sorozat. Ezért is volt nagy öröm a Nintendo 3DS tulajdonosok körében, amikor a cég az idei E3 kiállításon bejelentette, feltámad a régi franchise, és a Kid Icarus Uprising-ben új kalandokat élhetünk át egy teljesen új köntösbe bújtatva!A készítők szerint a játék maximálisan hű maradt a gyökereihez de teszi ezt úgy,hogy megfelel a mai kor követetlményeinek.

Lego-star-wars-3-3ds_616_640x0.fill
Lego Star Wars 3 Nintendo 3DS
0

Lego Star Wars 3
Nintendo 3DS
A Lego-játékok még mindig nagy népszerűségnek örvendenek és ezt a remek tényt mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy már készül a harmadik Lego Star Wars. A Lego Star Wars III: The Clone Wars március 25.-én jelenik Európában. A megszokott játékmenet most jó néhány újdonsággal bővül: továbbfejlesztett pályaszerkesztő, új Erő-képességek , valamint egy RTS-játékmód ahol Lego-klónkatonák hadait vezethetjük csatába. Lehetőség lesz továbbá űrhajók építésére is, amikkel aztán 16 különböző csillagrendszert fedezhetünk fel. Jó hír továbbá a Nintendo 3DS tulajdonosok számára, hogy a Lego Star Wars 3 hivatalos Európai megjelenésének napján Xbox 360 és PS3 mellett az kis 3D-kézikonzolukra is elérhetővé válik! Megjelenés: 2011. 03. 25. Xbox 360,PS3 és Nintendo 3DS konzolkra !

Pilotwings-resort-3ds_623_640x0.fill
Pilotwings Resort Nintendo 3DS
0

Pilotwings Resort
Nintendo 3DS
A Nintendo 3DS kézikonzollal egy időben érkező Pilotwings Resort a repülős játékok táborát erősíti.Összetett küldetések,harc a levegőben és a repülés 3 dimenziós élményét fogja a szemünk elé tárni. A játékban a Wuhu sziget (itt játszódott a Wii Sports Resort is) felett, illetve körül repülhetünk, propelleres géppel, sárkányrepülővel vagy egy jet-pack szerű eszközzel. A szabad repülés, a nyugodt felderítés, fényképezés mellett a Mission játékmódban 40 fajta fokozatosan nehezedő műrepülő kihívás vár a repülés szeremeseire. Megjelenés: 2011. 03. 25. Nintendo 3DS konzolra !

Platformok

Kategóriák