Ajax-loader

legnépszerűbb játékok

Az elmúlt időszak legnépszerűbb játékai.


Dirt-4-xbox-one_640x0.fill
Dirt 4 XBOX One
0

Dirt 4
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Middle Earth Shadow of War
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Middle Earth Shadow of War Gold Edition
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Outlast Trinity (Outlast I + Outlast II)
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Destiny 2 Limited Edition
XBOX One
A csomag tartalma: Destiny 2 játékszoftver Destiny 2 Expansion Pass Bónusz digitális tartalmak Egyedi fémdoboz (Steelbook) Egyedi gyűjtői doboz A Cabal birodalom titkairól szóló füzet Cabal tervrajza Exkluzív képeslapok Cabal katonai bábuk

Destiny 2 Collectors Edition
XBOX One
A csomag tartalma: Destiny 2 játékszoftver Destiny 2 Expansion Pass Bónusz digitális tartalmak Különleges átalakítható táska Laptop / tablet védőtok Napelemes töltő USB kimenettel Paracord Egyedi fémdoboz Különleges gyűjtői doboz A Cabal birodalom titkairól szóló füzet Cabal tervrajz Gyűjthető képeslapok Cabal katonai bábuk

Fifa-18-xbox-one-xboxone_640x0.fill
FIFA 18 XBOX One
0

FIFA 18
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Killer Instinct Combo Breaker Pack
XBOX One
Az Xbox One exkluzív Killer Instinct Combo Breaker Pack névre keresztelt kiegészítő játék szeptember 23-án kerül a boltunk polcaira, de akár már most megrendelhető webshopunkban! A Microsoft Studios és az Iron Galaxy legújabb alkotását most rendkívül akciós áron vásárolhatod meg a GamersRoom-ban! A Killer Instinct Combo Breaker Pack tartalmazza a Season One mind a nyolc harcosát (Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder, Sadira, Orchid, Spinal és Fulgore), továbbá vásárlóink egy bónuszkódot is kapnak, melynek segítségével feloldható a Season Two első karaktere, TJ Combo is!

Forza-motorsport-5-xbox-one_2378_640x0.fill
0

Forza Motorsport 5
XBOX One
A Forza Motorsport 5 az Xbox One egyik húzócíme, s mint ilyen, ennek kell bemutatni, hogy mit is tud az új platform. Ez elsősorban azt jelenti, hogy óriási hangsúlyt fektettek a látványra a fejlesztők, ugyanis ezzel a legkönnyebb szemléltetni az előrelépést. A részletes, mérnöki precizitással kidolgozott autókhoz 1080p felbontás és 60 fps társul, ezt maguk a fejlesztők erősítették meg. Természetesen nemcsak a látvány fokozása a cél a Turn 10 berkeiben, hanem a játékmenet fejlesztése is, ezen a téren pedig felhasználják sok éves tapasztalatukat, mely segítette őket abban, hogy a Microsoft konzoljának legjobb versenyjáték-sorozatát hozzák létre, részről részre egyre több lehetőséget és tovább csiszolt játékélményt nyújtva. A Forza Motorsport 5 a Turn 10 Studios-tól: az elmúlt 10 év legmagasabbra értékelt versenyjáték-sorozatának legújabb része. A fejlesztést az alapokról kezdték újra, hogy a program minél teljesebben kihasználhassa az Xbox One adottságait. A száguldás érzését egyetlen játék sem adja vissza jobban. A Forza 5 új etalont jelent a versenyjátékok piacán - kizárólag az Xbox One konzolon lesz elérhető, már a megjelenés napjától.

Battlefield Hardline
XBOX One
A Dead Space sorozat kapcsán híressé vált Visceral Games studio keze nyomát dicsérő Battlefield Hardline lett a legendás sorozat következő része, ami egy teljesen új, a Battlefield eddigi szellemiségétől eltérő irányvonalat jelent a játék történetében. A Battlefield Hardline a katonai szervezetek és a legkülönbözőbb militarista erők között zajló totális háború helyett, ezúttal a rendőrök és a bűnözök közötti harcra fókuszál. A lövöldözős játékok világában és azon belül is a BF sorozatban központi szerepet betöltő multiplayer mód mellett ezúttal a készítők nagy hangsúlyt fektettek az egyjátékos kampányra is melynek középpontjában egy izgalmas és fordulatokkal teli történet áll. A brutális összecsapások helyszíneit mostantól nem csak gyalogszerrel közelíthetünk meg, hanem rengeteg vezethető járművet is segítségül hívhatunk, hogy megtámadhassuk a valaha látott legbrutálisabb tűzfészkeket! Használhatunk különböző autókat, terepjárókat, motorokat de akár helikopterekről is indíthatjuk a támadásokat. A Battlefield Hardline természetesen a bevethető fegyverekben sem szűkölködik, így a legkülönfélébb gépfegyverek, pisztolyok, puskák és gránátok állnak a rendelkezésünkre, nem beszélve a számtalan választható játékmódról amelyekben megmérettethetjük magunkat.

Minecraft Xbox One Edition
XBOX One
A Minecraft hihetetlenül egyedi megjelenítéssel és szabályrendszerből építkezik. A játék egész világa kockákból épül fel, és minden egyes elem használható valamire. Vagy harcba bocsátkozunk vele, vagy futunk előle, vagy kibányásszuk, vagy tárgyat készítünk belőle, vagy megesszük, de minden felhasználható a rengeteg tárgyat saját magunk is elkészíthetünk a minecraft fejlett rendszerének köszönhetően. PC-ről az irányítást sikerült tökéletesen áthozni Xbox One-ra. A tárgykészítés most már gombnyomásra működik, és a recepteket is láthatjuk szép, rendezett formában. A minecraft valódi és agytekervényeket megmozgató szórakozást kínál ezúttal már az Xbox One tulajdonosok számára is.

Evolve-xbox-one_2897_640x0.fill
Evolve XBOX One
0

Evolve
XBOX One
Az Evolve című Xbox One játék eddig nem látott módon ötvözi a kooperatív és a kompetitív többjátékos élményeket. A távoli jövőben, egy idegen és minden szegletében barátságtalan bolygón játszódó storyban a játékosok 4 Vs 1 ütközetek keretein belűl vadászhatnak zsákmányukra. A négy, egymást segítő harcost irányító játékosok az Evolve-ot first-person shooter-ként élhetik meg, míg a szörnyet irányító játékos harmadik személy szemszögéből befolyásolhatja az eseményeket. A fejlesztők szándéka szerint olyan, eddig még nem tapasztalt élménnyel szeretnék megajándékozni a játékosokat ami nem csak rendkívül intenzív, adrenalindús és izgalmakkal teli, hanem gyakorlatilag kiapadhatatlan lehetőségeivel, több száz vagy akár több ezer órára is kitolja a játék szavatosságát.

Call of Duty Advanced Warfare
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Goat Simulator The Bundle
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Murdered Soul Suspect
XBOX One
A Murdered Soul Suspect című PS3 játék története szerint főhősünk egy bizonyos Ronan O'Connor, aki a massachusettsi Salem városkájában esik gyilkosság áldozatává. Ezek után Ronan szellemként kénytelen tovább élni a földön, s addig nem lehet nyugvása, amíg a rejtélyes csuklyás alakot meg nem állítja. Ezt úgy teheti meg, hogy az élők világában ügyködő nyomozók munkáját segíti a túlvilági szellemektől begyűjtött információkkal, melyek mellesleg egy szörnyű titokhoz vezetnek.Salem utcáinak felfedezése többnyire szabadon zajlik, külön hangsúly került továbbá arra, hogy Ronan kísértet lévén képes bármely falon könnyen keresztülsétálni, így adva sokkal nagyobb mozgásteret számunkra. Túlvilági képességeinkkel megszállhatunk halandókat, hogy halljuk, ők mit hallanak, vagy lássuk, amit ők látnak de olvashatunk mások gondolataiban, valamint bizonyos tárgyakat is mozgásra bírhatunk, hogy eltereljük a mit sem sejtő emberek figyelmét.

Wolfenstein The Old Blood
XBOX One
A Wolfenstein: The Old Blood 1946-ban játszódó cselekménye, a New Order előtti időszakba kalauzolja el a játékosokat,melynek keretében a gyönyörű Bajorországban kell felvennünk a harcot a náci hadsereggel. Méghozzá két meglehetősen nagy terjedelmű küldetés keretében: A Rudi Jager and Den of Wolves-ban a Wolfenstein kastélyába ronthatunk be, ahol azt a feladatot kell teljesítenünk, hogy felfedjük Deathshead búvóhelyének pontos helyszínét, a The Dark Secrets of Helga Von Schabbs-ban, pedig Wulfburgba megyünk, és egy mindenre elszánt náci archeológussal találjuk szembe magunkat, aki olyan misztikus ereklyék kiásásán dolgozik, melyek egy veszedelmes ősi erőt szabadítanak fel.

Fighter-within-xbox-one_2814_640x0.fill
Fighter Within XBOX One
1

Fighter Within
XBOX One
A Fighter Within egy Xbox One-exkluzív játék, ami az új Kinect szenzorainak hála azonos időben képes lekövetni a mozdulatainkat, a képernyőn pedig a gyönyörű grafika mellett precízen jelenik meg minden csapásunk. A készítők rengeteg ütésfajtát, valamint speciális mozdulat támogatását fejlesztették ki, illetve kihasználják a konzol grafikus képességeit is, hogy az ellenfelünk arca realisztikusan torzuljon, egy-egy kemény menet során pedig hihetően gyöngyöződjön az izzadtság a harcosainkon. Természetesen a játék stílusából adódóan a multiplayer mód jelen van, s ez lokálisan és az interneten keresztül is működni fog.

The Lego Movie Videogame
XBOX One
A The LEGO Movie Videogame a The LEGO Movie című animációs film hivatalos Xbox One játékváltozata. A programban a film egyes karaktereit irányítva kell átverekednünk magunkat a pályákon, a LEGO-játékoktól már megszokott rendkívül szórakoztató és gyerekbarát ügyességi akció-kalad egyvelegében. A The LEGO Movie története épp olyan ötletes, mint a megvalósítás: a középpontban egy átlagos LEGO figura áll, akit összetévesztenek a világ legkülönlegesebb emberével és ráhárul a feladat, hogy megmentse népét a President Business névre hallgató gonosz zsarnoktól. A játék során több, mint 90 karakterrel találkozunk majd, valamint 15 szinten át harcolhatunk a gonoszok ellen. A játék egyik fő alkotóeleme az építkezés, viszont nem lesz olyan könnyű dolgunk, mint eddig: ezúttal nem csak a csillogó-villogó kockák felhasználásával kelle építenünk, hanem külön tervrajzokat is meg kell szereznünk.

Brothers A Tale of Two Sons
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zombi-xbox-one_4353_640x0.fill
Zombi XBOX One
0

Zombi
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Halo-5-guardians-xbox-one_2595_640x0.fill
Halo 5 Guardians XBOX One
2

Halo 5 Guardians
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Batman Arkham Knight
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Quantum-break-xbox-one_2379_640x0.fill
Quantum Break XBOX One
3

Quantum Break
XBOX One
A csomag tartalma: Quantum Break játékszoftver Alan Wake Xbox 360 letölthető játékszoftver Alan Wake: The Signal kiegészítő Alan Wake: The Writer kiegészítő A Quantum Breakben egy Jack Joyce nevű fickót alakítunk majd, aki egy félresikerült tudományos kísérlet túlélője. Testvére sajnos nem volt ilyen szerencsés, s a kísérlet az időt is alaposan megbabrálta, így Joyce frissen szerzett képességével, kénytelen lesz megoldani a kialakult helyzetet. A játék érdekesssége, hogy a megjelenését követően a TV-ben is futni fog egy azonos nevű sorozat. Ez a tény önmagában még nem lenne túl érdekfeszítő, viszont a játékban zajló események szorosan kapcsolódni fognak a TV-ben látottakhoz és képesek lesznek befolyásolni annak alakulását! Rendkívül izgalams történet és pazar látványvilág vár minden Xbox One tulajdnosra.

Shape-up-xbox-one_3688_640x0.fill
Shape Up XBOX One
1

Shape Up
XBOX One
Figyelem: A Shape Up használatához Kinect kamera szükséges. Fitt akarsz lenni, de a konditerem nem a te műfajod? Akkor az Xbox One legújabb Kinect-es játékát, a Shape Up-ot neked találták ki! A Shape Up egy olyan újszerű fitnesz játék, ami azon az ötleten alapszik, hogy ha jó hangulatban vagy, akkor jobban is fogsz teljesítesz és nem lesznek elérhetetlen céljaid! A Shape Up 90 perces gyakorlatai az edzés monotonitását, ízgalmas és vicces élménnyé varázsolják. Egyszerű, szórakoztató és rendkívül hatékony. Játsz egyedül, barátaid vagy a családod társaságában, a Shape Up garantálat meg fogja mozgatni minden porcikádat!

Gears of War Ultimate Edition
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Witcher 3 Wild Hunt
XBOX One
A csomag tartalma: The Witcher 3 Wild Hunt játékszoftver Magyar nyelvű használati utasítás a Witcher univerzum kompendiuma - magyar nyelvű könyv Színes térkép a Witcher 3 világáról A játék zenei albuma CD lemezen Farkas matrica A Witcher 3 Wild Hunt történet szerint főhősünk Geralt minden emléke visszatért és emiatt már nem érdeklik őt a frakciók közti harcok és a politika. Ehelyett azt teszi, amihez mindig is értett: bolyong a világban, pénzért szörnyeket öl, és rejtélyeket old meg, pont úgy, mint a könyvekben. A Witcher 3 Wild Hunt-ban, bele kell ásnunk magunkat a szörnyvadászat rejtelmeibe is, és ha megkaptuk az adott feladatot, miszerint le kell győznünk a várost terrorizáló rémséget, elsőként információt kell gyűjtenünk a bestiáról - a könyvek jó barátaink, de a városiak is sok tudnivalóval szolgálhatnak. Főzeteket kell készítenünk, s minden olyan eszközt, ami elengedhetetlen kellékünk lesz a harcok során. Az adott napszak és az egyéb körülmények befolyásolják, hogy az adott szörny mikor és hol bukkan fel, illetve, hogy milyen képességeket használ. A mágikus jeleink is megújultak. Az Igni-vel például új lángszóró-effektet hozhatunk létre. Ha felfejlesztjük a mágikus képességfánkat, akkor másodlagos hatásokkal is szembesülhetünk, az Igni esetében egy 360 fokos robbanást is előidézhetünk. Az Yrdennel csapdákat állíthatunk egy nagyobb területre, melyek lassítják az ellenséget. A kardvívói, illetve az alkimista képességeink is fejlődtek. A Swordsmanship-ág alatt pedig, javíthatjuk állóképességünket és hárításunkat, de a mutációs mechanika esetében is különböző fejlődési utakat járhatunk be A helyváltoztatás legjobb eszköze természetesen a lóvunk, mely fontos szerepet kap a navigációban. A fogadók istállójában mindig megtaláljuk a derék paripánkat. A játékosok testreszabhatják a saját maguk által készített fegyvereket az egyes összetevők alapján. A szörnyek irhájából bőrpáncélt készíthetünk. Minden páncél egyedi megjelenést kapott, az öltözetek animációjáért pedig, egy teljesen új technológia felel. Egy teljes szabadsággal bejárható világ, rengeteg akció és izgalom vár rád a verziójában! Kidolgozott fejlődési rendszer, melynek segítségével legyőzhetetlen harcossá és vérbeli boszorkánymesterré válhatsz! Megújult harcrendszerrel és minden ediginél hatalmasabb ellenségekkel nézhetsz szembe, a több mint 100 órás kaland során!

Tales from the Borderlands
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kinect Sports Rivals
XBOX One
Kinect Sports Rivals (Magyar szinkronnal) Xbox One Az óriási sikert elkönyvelhető Kinect Sports széria a Microsft új generációs konzolján folytatja töretlen pályafutását, minden sportőrült és mozgásfüggő játékos legnagyobb örömére! Az Xbox One nagyfelbontású kamerája azonnal felmér és részletes, digitális szuper-hasonmást gyárt, amellyel bajnokod rögtön az intenzív sport világába csöppen. A precíz mozgáskövetés nemcsak a végtagokat, de a kezet és ujjakat, sőt még az arcmimikát is felismeri, amellyel a Kinect Sports Rivals a legpontosabb és legjobban reagáló játékmenetet kínálja. Az Xbox One vadonatúj mozgásérzékelős technológiája újra feltalálja a mozgásvezérelt játékot. A mozgáskövetés nem csak a végtagokat, de a kézmozdulatokat, ujjakat, sőt az arcmimikát is felismeri, amitől a Kinect Sports Rivals még tartalmasabbá teszi a versengést. Minden centi és sebesség számít. Fontos a készség. A pontosság jutalmat ér. A kis mozdulatok is nagy hatással lehetnek a legizgalmasabb sportversenyekre. A különböző zónákban zajló sporteseményekkel olyan játék- és kalandvilágban találod magad, ami a választásaid, képességeid és tapasztalatod alapján növekszik és fejlődik. Az adrenalinlöketért meglovagolhatod a hullámokat a Wake Racing (tajtékverseny) módban vagy az életedet kockáztathatod a sziklamászás égbe nyúló falain. Akiknek jó a szemük, próbát tehetnek a céllövészettel. A gyönyörű játék szerelmesei kipróbálhatják az új focit, illetve bárki próbát tehet labdakészségével a tenisz- és a bowlingpályákon. Ez egy sporttal teli világ, amit mindenki élvezni fog.

Mad-max-xbox-one_2531_640x0.fill
Mad Max XBOX One
6

Mad Max
XBOX One
Az Avalanche Studios Sandbox, poszt-apokaliptikus játéka, vagyis a Mad Max a Just Cause-szériából ismert és kedvelt elemekből építkezik, miközben a nyolcvanas évek egyik legnagyobb mozis klasszikusát idézi fel. A külső nézetű, kaland és akcióelemekkel megfűszerezett játékban Max a sivatagot rója fejleszthető verdájával, amely igen csak fontos és hű társunk lesz a játékmenet szempontjából. Főhősünk különböző módon teheti ártalmatlanná ellenségeit, legyen szó az ökléről vagy olyan fegyverekről, mint a kés, a sörétes puska vagy a kocsiban tartogatott távcsöves fegyver. Maximálisan testre szabható autó, akciódús és változatos összecsapások, élethű törésmodellek és reális fizika, valamint rombolható környezet jellemzi az elképesztő látványvilággal felvértezett Mad Max-et.

Rayman-legends-xbox-one_2843_640x0.fill
Rayman Legends XBOX One
0

Rayman Legends
XBOX One
A Világ egyik leghíresebb ügyességi kaland játéka a Rayman Legends, ezúttal a Microsof új generációs konzoljára az Xbox One-ra látogat! A gyönyörű és minden tekintetben megújult grafikán és lerövidült töltési időn kívül kívül Az Xbox One verzió 10 db vadonat új challenget is tartalmaz, melyek újfajta, időhatáros achievementeket adnak a készítők. A játék alapvetően az előző rész, a Rayman Origins kitaposott és elképesztően sikeres nyomdokain halad. A sárkányokat, szellemeket, vámpírokat és kastélyokat felvonultató, Rayman Legends egy káprázatosan szép és izgalmas világba kalaúzolja el a játékosokat. A Sorozat sikerének titka, hogy a játékos egy percre sem unatkozik és a pörgős logikai-akcióelemekkel dúsított pályák a sokadik végigjátszás után sem válnak unalmassá, köszönhetően a folyamatosan gyűjthető tárgyaknak és a folyton megújuló mesevilágnak. A pályaszakaszok élnek és lélegeznek, szinte minden terep tárgy az adott logikai feledat teljesítésének érdekében elmozgatható, összetörhető vagy alakítható.A Rayman Legends valóban páratlan élményt nyújt, kortól és nemtől függetlenül biztosít hosszú hónapokon, vagy akár éveken keresztül keresztül minőségi szórakozást.

Assassin's Creed Unity
XBOX One
Vadonatúj főhős és egy új történelmi korszak vár a sorozat minden rajongójára az Assassin's Creed Unity-ben, immáron az új generációs Xbox One és PS4 konzolokon! Az évek alatt legendává érett sorozat ezúttal az új generációs konzolokat megcélozva és jókora vérfrissítés kíséretében,lehengerlően szép grafikával, új játékmódokkal felvértezve, a Francia forradalom időszakába klauzolja el a játékosokat. Az alkotók nem titkolt célja volt, hogy az Assassin's Creed Unity-vel minden eddigi részét túlszárnyalva, elképesztően nagy méretű bejárható területet hozzanak létre, nevezetesen kalandjaink fő állomását Párizst, ahol például a Notre Dame megegyezik a valóságban ismert kiterjedéssel! Az Assassin's Creed Unity-ben ezúttal megnyílnak előttünk az ajtók és most már nem csak az épületek tetejére mászhatunk fel,és adott szobákba, helyiségekbe mehetünk be, hanem akár az összes lakóteret, továbbá házakat is feltérképezhetünk! Természetesen a hatalmas városon kívül is lesz lehetőségünk a kalandozásra és fejlesztők ígérete szerint, minden egyes régió merőben eltérő lesz egymástól, soha eddig nem látott részletességgel megalkotva. Az egyszemélyes küldetések mellett ezúttal helyet kapott a játékban a 4 fős kooperatív mód melynek segítségével, barátainkkal karöltve egy összehangolt csapatban is kiiktathatjuk a kiszemelt célpontokat!

Diablo 3 Ultimate Evil Edition
XBOX One
Két év várakozás után végre az új generációs asztali konzol, az Xbox One tulajdonosai is belekóstolhatnak a világszerte több tíz milliós példányszámban gazdára talált Diablo 3 és vadonat új óriás kiegészítője a Diablo 3 Reaper of Souls kalandjaiba, méghozzá akciós áron! Diablo III játék ismertető: A Diablo 3 világa 3D-ben ölt újra testet, melyben új karakterek és újragondolt régiek kapnak szerepet,hogy szembeszálljanak a Pokol démoni erőivel. Ellenségeinkkel szemben ezúttal segítségünkre lesz egy felturbózott interaktív környezet is melyben csapdákat fektethetünk és a megsemmisíthető elemeket felhasználhatjuk a harcban. A többjátékos módra teljesen megújul a Battle.net, barátainkkal könnyebben teremthetünk kapcsolatot, és persze kooperatív módban is megmérkőzhetünk a borzalom seregeivel de ez a játékelem is rengeteg lehetőséget fog rejteni magában. A Diablo III egy egy minden ízében klasszikus szerepjáték amely hasonló hasonló stílusújegyekkel van felvértezve mint a nagy előd, mint a Diablo 2. Saját 3D-s motorral rendelkezik, amely lehetőséget ad a játék közben egy felülnézeti és egy, a korábbi Diablo játékoknál megszokott, úgynevezett izometrikus nézetre is.A saját fizikai motor a szabadon rombolható környezetért felel, amely a játék során igen nagy szerepet kap. A fejlesztők igyekeztek minden létező rendszerre elérhetővé tenni a játékot, igy akár Mac gépeken is gond nélkül teljesít.A játék multiplayer résszel is rendelkezik, a melyet a megújult battle.net-en lehet majd játszani.Számos Starcraft 2-höz fejlesztett funkció az új Diablo játék felhasználói számára is elérhető. Rengeteg játékelemet átvettek az előző részekből, de a Diablo III a kooperatív módra és a csapatjátékra fog összpontosítani. A játékosnak lehetősége lesz majd a történeten kívül kooperatív módban is játszania. A Blizzard kiadó kijelentette, hogy a Diablo III az első olyan többjátékos program, amely az egyedül játszó játékosokat célozza meg a csapatjátékával.Megtartották a korábbi részek véletlenszerű szintgenerátorát, ami biztosítja, hogy minden újrajátszás alkalmával újabb élményekhez juthassunk. Összességében, a játék pályái állandó és véletlenszerűen generált pályarészek keverékéből állnak majd össze. Továbbá lesznek karakterosztályokra specializálódott küldetések is, amelyek a fő küldetésekhez fognak kapcsolódni. Diablo III Reaper of Souls kiegészítő ismertető: A széria rajongóinak legnagyobb örömére végre elkészült a Diablo 3 első kiegészítőjét, ami a Reaper of Souls címet kapta. Ennek eseménysorozata közvetlenül az alapjáték után veszi fel a fonalat, amikor a halál angyala, Malthael ráteszi a kezét a mennyekből lezuhant fekete lélekkőre, amelyben Diablo lelke lakozik, és pusztításba kezd. A cselekmény Westmarch városi környezetében fog kibontakozni, ahol számtalan rejtély vár felderítésre. A Reaper of Souls kiegészítőben bemutatkozik egy új karakterkaszt, a crusader, ami a Diablo 2-ben látott paladinhoz hasonló szerepet játszik a csatatéren és a készítők elmondása szerint ő egy valódi, emberi harci gép. A szentéletű lovag egyik hasznos képessége, hogy a pajzsával is tud támadni, különleges mozdulata pedig a Falling Sword, ami a crusadert egy, a mennyekből elemi erővel lecsapó villámmá változtatja. Mindezekkel újult erővel vehetjük fel a harcot az újfajta szörnyetegek ellen, amelyek között bukott angyalokat is szembe kerülünk, sőt a Malthael csatlósává változtatott városiak is ellenünk fordulnak majd.

Platformok

Kategóriák