Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


LEGO Indiana Jones 2 - The adventure continues
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Big
elérhető
0

Moorhuhn Kart 2
PC
Nem könnyú a Moorhuhnok élete. Csak repkednek a képernyőn balra és jobbra, mindezt azért, hogy aztán lelőjék őket. Nem egy fényes karrier...de ezt most megváltozik. A Moorhuhn Kart 2-ben kedvenc hősünk beszállt a versenyzés hejmeresztő sebességű világába. A többi Moorhuhn játékból barátait invitálva most az asztfalcsík meghódítására készül. Miután első kalandjában ez sikerült neki, most másodszorra is nekifut, hogy a gázra taposva másodsorra is megkaparinthatja a Moorhuhn kupát! Új pályák, sokkal szebb grafika várja az érdeklődőket. A sebesség a régi, minden más viszont új.

Pokemon-omega-ruby-3ds_3504_640x0.fill
Pokémon Omega Ruby Nintendo 3DS
0

Pokémon Omega Ruby
Nintendo 3DS
A 2004-ben kiadott Pokémon Ruby és Sapphire Gameboy Advance játékok 3DS-re felújított és bővített változataiként érkeznek a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire verziók. Klasszikus Pokémon játékmenet, a cél, hogy elkapjuk mind, a több, mint 700 féle Pokémont, legyőzzük a teremvezetőket és bajnokká váljunk a Pokémon ligában. A Pokémon X és Y verziók grafikai motorját és alapjait tartalmazza, de az eredeti játékok történetét dolgozza fel. Az XY-ban bevezetett új funkciók, mint a PSS, Wonder Trade, Pokémon-Amie és Super Training megmaradtak és modernizálták a 3DS képességeit kihasználva a Pokémon szépségversenyeket és a titkos bázis építést is. Visszatér a két gonosz csapat is: a Team Aqua az Alpha Sapphire verzióban, illetve a Team Magma az Omega Ruby verzióban lesz a játékosok főellensége. Új, eddig még nem ismert Megafejlődések is várhatóak és a borítón szereplő legendás Pokémonok is újítást hoznak a primal visszafejlődéseikkel.

Far Cry Primal
PS4
Ezúttal az emberiség hajnalához, azon belül is a kőkorszakba kalauzolja a sorozat minden rajongóját a Far Cry Primal, egy olyan kegyetlen és folyamatos veszélyekkel övezett ősi időkbe, ahol az ellenséges törzsekkel ugyanúgy fel kell majd vennünk a harcot, mint a korszakból ismert élővilág legbrutálisabb vadállatokkal. A Far Cry Primal, csak úgy mint a sorozat többi része, vérbeli belső nézetes akciójáték, melyben szabadon járhatjuk be és fedezhetjük fel az óriási térképen elterülő világot! A történet szerint törzsünk utolsó életben maradt harcosát, Takkart kell irányítanunk, s bár főhősünk komoly tapasztalattal bíró vadász, Oros, számára ismeretlen vidéke, minden tudásunkat próbára fogja tenne és mindenerőnkkel harcolnunk kell, hogy túléljük a sétagaloppnak korántsem ígérkező kalandot! Utazásunk és a történet előrehaladtával az alapvető felszereléseinken kívül, mint pl.: a dárdánk vagy éles köveink, további fegyvereket kell barkácsolnunk annak érdekében, hogy hatékonyan vadászhassunk, megküzdjünk a ránk támadó vadállatokkal és az ellenséges törzsek tagjaival! A Far Cry világára jellemzően természetesen akadnak majd szövetségeseink is, akik átsegíthetnek majd minket a rázós helyzeteken, persze csak megfelelő ellenszolgáltatás fejében, így folyton résen kell lennünk mert valójában csak magunkban bízhatunk igazán!

Primal
Primal PS2
1

Primal
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

DIGIMON WORLD - NEXT ORDER
PS4
A Digimon World: Next Order a következő nagy kaland a digitális szörnyek világában, mely a Cyber Sleuth alcímű tavalyi játék folytatásaként nyűgözi le a szerepjáték és a Digimon rajongókat egyaránt. Egy rejtélyes baleset következtében az általad irányított karaktert beszívja a digitális világ, visszajutni a valóságba pedig már csak azért sem lesz egyszerű feladat, mert a kiberteret rettegésben tartják a Machinedramon nevű szörnyetegek. Feladatod tehát az lesz, hogy elhagyd a virtuális valóságot és felszabadítsd a Digimonokat az elnyomás alól. Ehhez természetesen minél több lényt kell elkapnod és kiképezned és a sorozat történetében először most egyszerre akár két Digimont is magaddal vihetsz, ami kétszer annyi kalandot és mókát jelent.

Transformers Rise of the Dark Spark
Wii U
A játékot a Cybertron széria folytatásként almodták meg és készítették el számunkra a fejlesztők. Bár csak részben, de a 2014-ben mozikba kerülő a "Kihalás Kora" című új Transformers kalandba is betekintést nyerhetünk. A játékban közel 40 Autobot és Álca közül választhatunk,így eldönthetjük, hogy a jó vagy a rossz oldalra állunk, de unatkozni garantáltan nem fogunk! A készítők elmondták, hogy minden eddiginél hatalmasabb hadszintér áll a rendelkezésünkre, amelyben óriási összecsapások várnak ránk. A Transformers: Rise of the Dark Spark tartalmaz egy kooperatív kampányt és egy szintén négy játékosos hordamódot, az Escalationt melynek segítségével a megszerzett tapasztalati pontjainkat átmenthetjük egyik játékmódból a másikba. A Választás pedig a mi kezünkben lesz majd, hogy az Álcák vagy az Autobotok oldalán harcolunk a Föld bukásáért vagy megmentéséért!

The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition
XBOX One
A The Elder Scrolls V Skyrim Xbox One játék története 200 évvel az Oblivion után játszódik amikor bekövetkezett az, amit már korábban is megjósoltak, miszerint a sárkányok visszatértek! A mi feladatunk megállítani a Sárkány Urat, mert mi vagyunk a sárkány szülötte és ami meghatározza a sorsunk további alakulását. Sajnos közben egy polgárháború is dúl, melybe szintén belekeveredünk, így itt is el kell majd döntenünk melyik csapat mellett harcolunk a végső győzelemért.

Quarantine
elérhető
1

Quarantine
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Gears of War
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Colin McRae Dirt 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Microsoft Train simulator
PC
Vonat szimulátor

Medal of Honor
PS3
A Medal Of Honor játékok igazán az előző konzolgenerációban tudtak igazán sikeresek lenni, azóta azonban megkopott fényük, elveszett hírnevük - a mai játékosok pedig elfelejtették a szériát, ahogy a készítők sem nagyon próbálkoztak semmivel mostanság. Az Electronic Arts azonban idén feléleszti a sorozatot a tetszhalott állapotából, és ismét megjelentet egy Medal of Honort. A mostani MOH modern, kegyetlen, és szatírikus egyaránt. Az iraki háború eseményeit feldolgozó, fantáziával és a játékok szempontjából fontos multiplayer móddal meglocsolt játékról beszélünk, amely megpróbál egyszerre látványos és izgalmas, egyszerre egyedi és mégis mindenképpen könnyen kezelhető játék lenni - az EA új próbálkozása idén ősszel jelenik meg, és a PlayStation 3-as és Xbox 360-as tábor egyaránt kap majd a háborúból.

Mass Effect
PC
Mass Effect - PC

Total-soccer-2000-windows-front-cover
elérhető
0

Total Soccer 2000
PC
Háromdimenziós foci, melyben több neves európai futballcsapattal játszhatunk.

Burnout Paradise The Ultimate Box
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Crysis Maximum Edition
PC
Crysis Maximum Edition - PC

Outcast1
Outcast PC
elérhető
0

Outcast
PC
Outcast is an action-adventure video game developed by Belgian developer Appeal and released by Infogrames for Windows in 1999. The game was critically acclaimed, for instance it was named the "Adventure Game of the Year" by GameSpot in 1999. forrás: Wikipedia

Hegemonia-the-solon-heritage-windows-front-cover
elérhető
0

Haegemonia - A Solon hagyaték
PC
Majdnem egy év várakozás után október végére a boltokba került a nagysikerű magyar fejlesztésű űrstratégia, a Haegemonia kiegészítője. A Solon hagyaték címet viselő küldetéslemez ráadásul egy önálló kiegészítő, a futtatásához nincsen szükség az eredeti játékra. Az események néhány évvel a Haegemonia cselekménye után játszódnak. A Kariak háború óta fennálló viszonylagos béke felbomlani látszik, mikor egy titokzatos adattároló modul hatására mindhárom birodalom intenzív fegyverkezésekbe kezd. A Solon hagyatéknál a hangsúly egyértelműen a játékmenet finomításán, az oldalak még alaposabb kiegyensúlyozásán, és nem a történet továbbvitelén van. Ennek megfelelően gyakorlatilag nincs is játszható történet, teljesen hiányzik az egyszemélyes hadjárat. Az egyetlen, a Haegemonia régi hadjárataihoz hasonló küldetés valamennyi történettel az új tutorial. Egyszemélyes módban csak a skirmish játszható, ahol összesen huszonegy pálya közül választhatunk. A szokásos deathmatch és duel pályák mellett vannak érdekesebbek is, mint pl. az Informant, ahol az egyik oldal főleg kémekkel, a másik viszont csak katonai egységekkel indul, vagy a Mess-up, ahol az ugrópontok véletlenszerűen változtatják a helyüket, esetleg a Drill!, ahol az egyetlen bevételi forrás a bányászat. forrás: playdome.hu

Simcity-4-deluxe-pc
0

Simcity 4
PC
Játssz Istent Formázz hegyeket, idézz vulkánokat, cserélj városokat barátaiddal, hogy létrehozd saját képzeleted világát. Játssz polgármestert Építs világvárosokat valódi nevezetességekkel, majd kösd össze a régió városait, amelyek megosztják forrásaikat vagy versengenek. Játssz saját simjeiddel Helyezd simjeidet a városba, figyelve mindennapjaikat, problémáikat, a csúcsforgalom vagy az éjszakai csend óráit.

Mass Effect 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bionic Commando: Rearmed
PC
http://store.steampowered.com/app/21680/

Dragon_age_origins_cover
0

Dragon Age - Vérvonalak
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Img_5471
elérhető
0

Bug Mania
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Unreal Tournament 2004
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand Theft Auto IV
PC
Grand Theft Auto IV - PC

Dead-space-ps3_321_640x0.fill
0

Dead Space
PS3
Az emberek fantáziáját gyakran birizgálja az ismeretlen és az emberi ésszel felfoghatatlan. Szinte mindenki ábrándozott már azon, hogy mi következik a halál után, mi rejtőzik a szubatomi világban, vagy épp egy inverz nézőpontból, mi lehet az Univerzum határain túl? A tudományos-fantasztikus műfaj egyik közkedvelt és ikonikus témája már Lovecraft mester óta a kozmikus bizonytalanság, és a borzalmak halmaza, melyet a végtelen űr sötétsége rejt. A modern popkultúra is ráérzett e félelem csírájára, a kegyelmet nem ismerő írók előszeretettel helyezték héroszaikat az ismeretlen elleni küzdelem középpontjába. Mi pedig együtt féltünk Ripley-vel a Nostromo fedélzetén, meghasadt a szívünk a Solaris felett Kris Kelvin múltjának szellemeitől, ott voltunk, mikor a Ragadozó űrhajója távozott az Angyalok Városából, láttuk Mulderrel a kis zöld emberkéket, és doktoráltunk a Miskatonic Egyetem misztérium tanszékén... Beláthatjuk, hogy az írói fantázia a science-fiction és a horror alkotóelemeinek finom kotyvaszával mindig tudott maradandót alkotni. Mi pedig imádjuk a rettegést, faljuk a horrort és rajongunk a sci-fi univerzumokért. A Kedves videoüzenetének utolsó képkockái peregnek Isaac (a protagonistánk) holovetítőjén, az űrhajó lelassul, a távolban pedig feltűnik az USG Ishimura állomás, a bolygóbányászat úttörője, az emberiség technológiai fölényének bástyája. A kis lélekvesztő legénysége furcsállja, hogy az űrállomás fényei takarékon pislákolnak és a rádióadás is baljós zajban fuldokol. Egy szerencsétlen dokkolás után hamar nyilvánvalóvá válik, hogy az Ishimurá-n valami nagyon nincs rendben. Miután a legénység felét szétcincálja egy szellőzőből előbukkanó monszta, hősünk elszakad a többiektől. A szétszóródott túlélők feladata immár nem csak az állomás technikai problémáinak konszolidálása, hanem a túlélés és a borzalmak hátterének felderítése. Isaac Clarke kemény fickó. Egyszerű, ám csavaros eszű karbantartóként tengeti az életét arról mit sem tudva, hogy a nevét a legnagyobb sci-fi íróktól kapta. (Isaac Asimov és Arthur C. Clarke) A hétköznapi munkásból a szörnyűséges helyzet farag újkori indusztriális hőst és harcias túlélőt. Szótlansága ellenére Isaac motivációi nem ismeretlenek: önkéntesként jelentkezett a rutinszerűnek tűnő feladatra, az Ishimura fedélzetén szolgáló kedveséért akár a pokolba is képes volna elmenni. Nem tévedünk nagyot, amikor a pokolhoz hasonlítjuk az állomást. Az Aegis 7 bolygó feltárása során előbukkanó obeliszk fenekestül felforgatta a bázis életét. A vallási fanatikusok által “Marker”-nek elnevezett oszlop ereje először a bányászok lelkét cincálta szét, majd a hajón eluralkodó káosz és pusztulás közepette egy vírushoz hasonlatos idegen létformának engedte át a teret. Ez az agresszíven terjeszkedő entitás sunyi módon ellepte a szellőzőrendszereket, innentől kezdve már ki lehet találni, hogy az irányító szerepét ki, vagy pediglen mi vette kezébe az Ishimura fémesen rideg falai közt... A bányászhajó impresszív méretekkel rendelkezik, a játék során bejárhatjuk az egész kócerájt a pincétől a padlásig. A felderítés során naplókból tudhatjuk meg az események hátterét, és itt álljunk is meg egy pillanatra. A történet meglepő tartalékokkal rendelkezik. Nem beszéltek a levegőbe az EA marketingesei, amikor egy új univerzumról, franchise-ról értekeztek. Nincsenek illogikus részletek, minden kis szelet egy új eleme a nagy kirakósnak, melynek szerves részét képzi a képregény, és a közvetlen előzményeket elmesélő Dead Space: Downfall rajzfilm is. A sztori során az összes jól ismert thriller fordulat felbukkan: lesz itt árulás, elkeseredés, lesznek hallucinációk, nagy menekülések, vérre menő küzdelmek és meglepő bukások. A történetben jelentős szerepet kapó “Unitology” egyház és az ügynökség erőteljes társadalomkritikát, az idegen fajjal történt balsorsú találkozás pedig kemény futurológiai kérdéseket hordoz magában.

Dead-space_pc_us_esrb
0

Dead Space
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Titanfall-2-ps4_4687_640x0.fill
7

Titanfall 2
PS4
Elmondhatjuk, hogy a Titanfall 2 kapcsán a Respawn Entertainment maximálisan engedett a rajongók kérlelésének, ezért a pilóták és a titánok soha eddig nem látott összefogását hozzák el nekünk! Legyen szó az egyszemélyes kampányról, vagy a valóságos tömegeket egyszerre megmozgató Multiplayer módról. Még pörgősebb játékmenet, akár pilótaként, akár Titánként, a virtuális határok védelmezője Te magad vagy! A Titanfall 2 az előző részhez képest számos technikai finomításon ment keresztül, külön kiemelendő a szemkápráztató látványvilágért felelős grafikai motor teljesítménye továbbá a fizika fejlődése, amely még valóságosabbá és látványosabbá varázsolja az elképesztő erejű tűzharcokat! A gyönyörűen megalkotott pályák mellet, természetesen kapunk új fegyvereket, de 6 új hadigépezet, új pilóta képességek és egyedi testreszabási lehetőségek sora is vár ránk életünk egyik legnagyobb virtuális háborújában.

The Elder Scrolls V: Skyrim
PC
Minimális rendszerkövetelmény: OS: Windows XP, Vista or Windows 7 CPU: Core 2 Duo 2.0 GHz or Althon X2 2.0 GHz RAM: 3 GB HDD: 15 GB Graphics: 512 MB card Sound Card: DirectX 9 Compatible DirectX: Version 9.0c Ajánlott rendszerkövetelmény: OS: Windows XP, Vista or Windows 7 CPU: Core 2 Quad 3 GHz RAM: 3 GB HDD: 15 GB free disk space Graphics: 512 MB Graphics Memory Sound Card: DirectX 9 Compatible DirectX: Version 9.0c

The Elder Scrolls V: Skyrim
PS3
A The Elder Scrolls V Skyrim PS3 játék története 200 évvel az Oblivion után játszódik amikor bekövetkezett az, amit már korábban is megjósoltak, miszerint a sárkányok visszatértek! A mi feladatunk megállítani a Sárkány Urat, mert mi vagyunk a sárkány szülötte és ami meghatározza a sorsunk további alakulását. Sajnos közben egy polgárháború is dúl, melybe szintén belekeveredünk, így itt is el kell majd döntenünk melyik csapat mellett harcolunk a végső győzelemér.

Dead-island-xbox-360_942_640x0.fill
Dead Island XBOX 360
0

Dead Island
XBOX 360
Az idestova 4 éve bejelentett Dead Island végre elkészült! A játék minden tekintetben a közelharcra fókuszál,de ha szeretjük a lőfegyvereket, akkor jó hír, hogy lesznek azok is, csak minimális töltény mennyiséggel, így a siker érdekében sűrűn kell majd alkalmaznunk baltákat és egyéb daraboló fegyvereket, a túlélésünk érdekében. A Csendes-óceán déli részén elterülő, festői szépségű Benoi szigete biztos nem fog a jövőben a legfelkapottabb látványosságok közé tartozni, de nem volt mindig így. Miután egyik éjszaka egy nagy bulizás után a túristák nyugovóra tértek, nem várt meglepetéssel ébrednek. Svédasztal van reggelire, csakhogy ők vannak az étlapon, hiszen a szigetet egy csapásra zombi-apokalipszis sújtotta, zűrzavar mindenhol, szétdobált bőröndök, hullák jobb esetben nyugton, rosszabb esetben a mi torkunknak ugorva. Az első sokkból feleszmélve rájövünk, hogy mi is egyike vagyunk a túlélőknek, akikből nincs sok és nem is marad így, ha valamit nem teszünk közösen a túlélés érdekében. A szállodából kimenekülve a strandon találunk párat a mieink közül, így aztán ideiglenes barikádunk mögül a tettek mezejére lépünk. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Platformok

Kategóriák