Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Splinter Cell Blacklist Ultimatum Edition
PC
Tartalma: Splinter Cell Blacklist PS3 játékszoftver Különleges gyűjtői karóra Exklúzív gyűjtői doboz 24 oldalas Splinter Cell Blacklist képregény Egy- és többjátékos térképek: Dead Coast, Billionaire's Yacht Kiegészítő játéktartalmak: Arany éjjellátó, Upper Echelon öltözet, Szellem csizma A Tom Clancy's-játékok, különösképp a Splinter Cell, mindig is az egyedi és esztelen lövöldözést mellőző játékok közé tartoztott. A Ubisoft fejlesztői olyan akciójátékokat készítettek, amikben komoly összecsapások mellett,a taktikai érzékünket is kénytelenek voltunk elővenni és egyes küldetések során jócskán megdolgoztatni. A széria első három része szinte tökéletesre sikeredett, mindegyikben megvolt az, ami az alkotást kiemelte a hasonszőrű játékok tömegéből. A Double Agent-nél már kezdett érződni egyfajta változás, a később megjelent Conviction pedig teljesen újraértelmezte velünk Splinter Cell szellemiségét. Most végre elkészült a Splinter Cell Blacklist, amit már hosszú évek óta vártak a fanatikus rajongók, de a régi játékosok kiszolgálása mellett a készítők szándéka szerint egy rendkívül széles réteget is szeretnének megszólítani az új alkotásukkal. Az új Splinter Cell Xbox 360 Kinect támogatással érkezik. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Lego Star Wars The Force Awakens
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Call of Duty Black Ops 3
PC
Call of Duty Black Ops III (3) PC A Call of Duty Black Ops 3 egy sötét fenekestül felfordult jövőképet fest a játékosok számára. Egy olyan futurisztikus jövőt prezentál, amelyben a hadviselés legfontosabb kellékei az innovatív harcászati eszközök. Ebben az időszakban a Black Ops különleges katonák egy új csoportja lép fel az ellenséges erőkkel szemben, ám a mesterséges intelligencia és az emberi faj között egyre inkább elmosódni látszanak a határok. A Call of Duty Black Ops 3 története közvetlenül a második rész után folytatódik, így a 21. század hidegháborús időszakában találjuk magunkat, ahol a katonák ultramodern robot végtagokkal vannak felszerelkezve. Az eszközöknek hála a csatatéren szinte nincs hozzájuk fogható hatékonysággal működő gyilkológép! Az egyjátékos misszión kívül akár kompetitív módban 3 társunkkal karöltve is teljesíthetjük a küldetéseket akik bármikor becsatlakozhatnak mellénk, attól függetlenül, hogy éppen hol tartunk a történetben. Az elődhöz képest a Black Ops 3 pályái még nem sandbox alapúak, viszont minden eddiginél nagyobbak és sokkal szabadabban bejárhatóak a játékosok számára. Bemutatkozik a Gunsmith opció melynek használatával saját ízlésünk szerint szabhatjuk testre a fegyvereinket, így felszerelhetjük a legkülönbözőbb kütyükkel is, mint az optikákat, de 5 további eszközt is, amelyek mind a kényelmünket és a hatékonyságunkat fogják elősegíteni. A Call of Duty: Black Ops 3 lelkének számító multiplayer módban is lényeges változások történtek, amelynek legfőbb alkotóeleme a továbbfejlesztett karaktermozgás, ezért az említett robotikus protézisnek köszönhetően akár a falakon is képesek leszünk a vízszintes rohanásra de a többjátékos meccsek alatt is sokkalta lendületesebb és pörgősebb játékélményben lesz részünk! A Páncél segítségével az utunkba kerülő akadályok átugrása is sokkal egyszerűbb lesz, továbbá megjelenik az új power-slide nevű becsúszási képesség is, de magasabbra is tudunk ugrani mint eddig bármikor!

Assassin's Creed 4 Black Flag Buccaneer Edition
PS4
Tartalma: Assassin's Creed 4 játék Edward Kenway figura Kiválló minőségű kemény fedeles artbook (művészeti album) A játék hivatalos zenei anyaga Két litográfia védőborítékban különleges kialakítású gyűjtői doboz Extra ingame tartalom Assassin's Creed 4 Black Flag Termék ajánló: Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

Halo 4 Limited Edition
XBOX 360
Tartalom: War Games Map Packs: kilenc új pálya, háromszor hármas bontásban. Nem rögtön lesznek elérhetők, hanem valamikor a megjelenés után. Korai elérés hat Specializációhoz. A Halo 4 sztoriját felvezető digitális sorozat, a Halo 4: Forward Unto Dawn speciális, kilencven perces változata + két rövidebb dokumentumfilm a széria készítésének kulisszatitkairól. Xbox Live extrák: egyedi Spartan IV armor skin; egyedi Assault Rifle skin; egyedi in-game embléma; XBL avatar prop; XBL avatar Spartan IV armor. Sok évvel ezelőtt amikor elindult a világméretű sikerrel büszkélkedő Halo sorozat, talán a Bungie nevű fejlesztőcsapat látnoki képességekkel is megáldott szakemberei sem gondolták volna,hogy kultuszjátékot hoztak létre. A csapat egészen a harmadik részig istápolta és vitte óriási sikerre játékát amikor is az utolsó rész megjelenése és szó szerinti világméretü robbanása után bejelentették,hogy a sorozat a harmadik résszel bezárult. A rajongóknak nem sokáig kellett búslakodniuk mert a Microsoft stúdió bejelentette,hogy már javában dolgoznak a negyedik részen aminek a munkálatait egy sikerre éhes és rendkívül profi fejlesztőgérda vette birtokába. A készítők szerint a Halo sajátságos univerzuma a negyedik részben minden eddiginél fényesebben fog ragyogni! A Halo 4-ben állításuk szerint a végletekig kihasználták az Xbox 360 konzol lehetőségeit mind a grafikai megvalósítás, mind pedig a mesterséges inteligencia tökéletesítésével.

Fifa-14-ps-vita_2625_640x0.fill
FIFA 14 PS Vita
0

FIFA 14
PS Vita
A FIFA 14 ebben az évben is a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A sorozat egyedülálló játékmenetének, innovációinak köszönhetően a FIFA 14 teljes meccsnapi játékélményt kínál, és olyan funkciókat mutat be, melyek segítségével a rajongók támadásokat építhetnek fel a középpályán, diktálhatják egy meccs tempóját és látványos lehetőségeket teremthetnek a mérkőzéseken. A nagy meccseket a fokozatos építkezés és a jó befejezés teszi teljes élménnyé. A Tiszta lövés átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon, hogy ideális pozícióból varrhassák be a labdát. A jól eltalált labdák valódi sikerélményt varázsolhatnak a pályára. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. Ezen kívül valódi labdafizika számolja ki a labdák ívét, melynek segítségével a játékosok élethű távoli, erős lövéseket, pontos lapos passzokat és vadul csavarodó lövéseket adhatnak le, akár az igazi futballisták. A játékosok hiteles helyzeteket teremthetnek, és számos eszköz áll a rendelkezésükre, hogy irányítsák egy meccs tempóját. Ebben négy új funkció lesz a segítségükre. A labdavédés lehetővé teszi, hogy távol tartsák a védőket a labdától cselezgetés közben, bármilyen sebességnél, vagy izomból billentsék ki az ellenfelet a labda fogadása előtt. A csapattárs-intelligencia a labda mindkét oldalán továbbfejlesztésre került. Az új döntéshozó logika pontosabb, okosabb emberfogást és fejlettebb lekövetést tesz lehetővé, ahol a védők felismerik a lehetőségeket, hogy támogatást nyújtsanak vagy visszaszerezzék a labdát, míg a támadó játékosok új módokon járhatnak túl az ellenfelek eszén és teremthetnek helyet maguknak. A labdairányítás jelentős megváltoztatása és az új eszközök segíthetnek megnyerni a csatákat a középpályán. A sprintelő labdavezetéssel a játékosok sprintelés közben is bármerre irányt válthatnak, miközben megőrzik a lendületüket, és teljes magabiztossággal vehetik fel a küzdelmet a védőkkel. A változó labdavezetési érintések a változatos, futás közbeni labdaérintéseket vezetik be, amelyeknek köszönhetően a jobb játékosok jobban képesek uralni a labdát futás közben. A játékmenetbeli újításokon túl a Fifa 14 alapvető változást hoz a karriermódba. A globális tehetségkutatói hálózat életre kelti a profi felderítők világát. A játékosok egész évben fejleszthetik és igazgathatják a felderítői hálózatukat. A tehetségkutatók világszerte figyelemmel kísérhetik az ígéretes tehetségeket, hogy felfedjék a képességeiket és tulajdonságaikat az átigazolási időszakra. Az új központi oldal segítségével könnyebb navigáció, kevesebb zavaró tényező és élő felderítői jelentések állnak majd rendelkezésre. A FIFA 14 lebilincselő online funkciókat és élő szolgáltatásokat kínál, amelyeken keresztül a játékosok közvetlenül rácsatlakozhatnak a sport vérkeringésére, és tarthatják a kapcsolatot egymással az EA SPORTS Football Club hálózatán keresztül. Így lesz a FIFA 14 a foci közösségi hálója, ahol a rajongók megtalálhatják egymást, versenghetnek egymás ellen, és megoszthatják élményeiket a másikkal a világ bármelyik pontjáról. Lehetőségek: Változások a népszerű FIFA Ultimate Teamben Új online mód, amely támogatja a közösségi versengést Számos új funkció és kedvezmény az EA SPORTS Football Clubbal, a FIFA élő szolgáltatásával Teljesen hiteles adatbázis több mint 500 licencelt klubbal!

Thief-pc_2608_640x0.fill
Thief PC
0

Thief
PC
A Thief történetének kezdetén elején főhősünk visszatér a nemes egyszerűséggel csak City-ként emlegetett, gótikus Londonra emlékeztető otthonába, ahol azt tapasztalja, hogy Baron diktatúrájának következményeképp a város elitje boldogan él, viszont a nép az éhhalál küszöbére került és a dögvészként pusztító pestises utcákra kényszerültek. Amennyiben egy átlagos játékról lenne szó azt hinnénk, főhősünk az elesettek védelmére kel és röpke néhány óra alatt megmenti a világot. De nem így tesz Garrett mert ő bizony, mint valódi mestertolvaj, a könnyű meggazdagodás lehetőségét látja a város kilátástalan helyzetében. A fejlesztő Eidos kihangsúlyozta, hogy teljes mértékig hűek maradtak a sorozat gyökereihez és ennek megfelelően nem csinálnak a tolvajból egy tömegeknek is nekirontó, kegyetlen gyilkológépet, sokkal inkább a lopakodás és a fejtörők megoldása köré építették fel a játékmenetet. Garrett fegyverzete nem is áll másból, mint egy korabeli gumibot, egy sokféle nyílvesszővel felturbózott íj, füstbombák és egy mászó horog. A Thief egy ízig vérig stratégiát és gondolkodást is igénylő kalandot ígér minden vásárlónk számára, egy gótikus és titkokkal teli világban.

T
Tenchu Egyéb
0

Tenchu - Stealth Assassins
Egyéb
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Witcher 3 Wild Hunt Blood and Wine
PS4
A csomag tartalma: Witcher III: Wild Hunt Blood and Wine kiegészítő 2db Gwynt kártyapakli (154 Kártya) + Játék zsetonok

Playstation Move Start the Party Essentials
PS3
A Start The Party a Sony új, mozgásérzékelős technológiára építő PlayStation Move kompatibilis játéka (tehát a kiegészítő nélkül nem is használható!), amely ezúttal a szórakozást helyezi előtérbe, leginkább kisebb vagy nagyobb családok számára. A Start The Party minijátékokat tartalmaz, ahol az ügyességünktől függ, hogy sikerrel vesszük-e az akadályokat, a kamera és a mozgásérzékelő kontroller párosa pedig felejthetetlen élményt nyújt mindenki számára, legyen szó kicsikről vagy nagyokról!

Wolfenstein The New Order Occupied Edition
XBOX 360
Tartalma: Wolfenstein The New Order Xbox 360 játékszoftver 20 oldalas útikönyv a játék helyszíneivel Wolfenstein The New Order logós kártyatartó Doom bétakulcs (Korai hozzáférés a játék béta verziójához)

Assassin's Creed Unity Bastille Edition
PC
Tartalma: Assassin's Creed Unity PC Játékszoftver Jumbo Steel Book (fémdoboz) Assassin's Creed Unity artbook (Művészeti album) 2 db kőnyomat (litográfia) Soundtrack CD (A játék zenei albuma) The American Prisoner - bónusz küldetés The Chemical Revolution - bónusz küldetés Vadonatúj főhős és egy új történelmi korszak vár a sorozat minden rajongójára az Assassin's Creed Unity-ben, immáron az új generációs Xbox One és PS4 konzolok mellett, PC-re is elkészült! Az évek alatt legendává érett sorozat ezúttal az új generációs konzolokat megcélozva és jókora vérfrissítés kíséretében,lehengerlően szép grafikával, új játékmódokkal felvértezve, a Francia forradalom időszakába klauzolja el a játékosokat. Az alkotók nem titkolt célja volt, hogy az Assassin's Creed Unity-vel minden eddigi részét túlszárnyalva, elképesztően nagy méretű bejárható területet hozzanak létre, nevezetesen kalandjaink fő állomását Párizst, ahol például a Notre Dame megegyezik a valóságban ismert kiterjedéssel! Az Assassin's Creed Unity-ben ezúttal megnyílnak előttünk az ajtók és most már nem csak az épületek tetejére mászhatunk fel,és adott szobákba, helyiségekbe mehetünk be, hanem akár az összes lakóteret, továbbá házakat is feltérképezhetünk! Természetesen a hatalmas városon kívül is lesz lehetőségünk a kalandozásra és fejlesztők ígérete szerint, minden egyes régió merőben eltérő lesz egymástól, soha eddig nem látott részletességgel megalkotva. Az egyszemélyes küldetések mellett ezúttal helyet kapott a játékban a 4 fős kooperatív mód melynek segítségével, barátainkkal karöltve egy összehangolt csapatban is kiiktathatjuk a kiszemelt célpontokat!

Far Cry 5 Gold Edition
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yoshi's Woolly World
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fifa-15-pc_3190_640x0.fill
FIFA 15 PC
1

FIFA 15
PC
A világ legjobb focis játéka a FIFA 15 képében, igazi új generációs élménnyel, rengeteg újítással, extra tartalommal és a szezonnak megfelelő csapatokkal várja vásárlóinkat! Természetesen a FIFA 15 az előző részhez képest minden elemében, óriási fejlődés mutatkozik meg. Az animációk, a grafika, a játékmenet és a játékosok közötti fizikai kontaktus szimulációja egy korábban nem látott szintre emelkedett. Természetesen a multiplayer adta lehetőségeket is maximálisan kihasználták a fejlesztők, továbbá a labdajáték pontossága, soha eddig nem tapasztalt fejlődésen ment keresztül. A készítők elmondása alapján az új generációs konzolok elhozták végre az áttöréshez szükséges erőforrásokat, így a FIFA 15-höz kifejlesztetett Ignite Engine grafikai motor segítségével, egyedülálló és lélegzetelállító látványvilággal ruházták fel az új epizódot.

Dragon Ball Xenoverse Trunks' Travel Edition
XBOX 360
tartalma: Dragon Ball Xenoverse játékszoftver 25 cm-es Trunks szobor

Ace Combat: Assault Horizon Limited Edition
XBOX 360
Az Ace Combat Assault Horizon-ban szövetséges csapatokkal karöltve kell majd harcolnunk és a célzott zónák felett kell átvennünk a hatalmat. Az ellenséges légierők kiiktatása mellett meghatározott ideig kell tartanunk a frontot a levegőben, hogy átvehessük az irányítást a célterületek felett. A deathmatch módban pedig két különböző csoport repülői közül választhatunk. A 16 fős légicsatákban a játék a lelőtt gépek, valamint a levegőben végrehajtott mutatványaink után pontoz.

Assassin's Creed Origins Gold Edition
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

NBA 2K17 Legend Edition
PS4
Új évad veszi kezdetét, így nem csak a valóságban, de hosszú évek tradíciójának megfelelően a virtuális kosárlabda pályákra is visszatérhetünk, hogy a legnagyobb játékosokat irányítva szerezzünk magunknak és csapatunknak dicsőséget! Az NBA 2K17 továbbra is hivatalos National Basketball Association (NBA) licenszét birtokolja mely garanciát jelent arra, hogy a legapróbb részletekig, a játékban fellelhető minden egyes momentum a valósággal megegyező formában kerül a képernyőkre. Az NBA 2k17-ben szintén megkapjuk az előző részből már ismeretes játékmódokat és funkciókat, de a fejlesztők elmondása szerint idén számtalan új lehetőséggel bővítették a rendelkezésre álló palettát, nem beszélve a valóban újgenerációs grafikai kivitelezésről, amely szinte eddig nem tapasztalt magaslatokba emeli az élményt és a végletekig kitolja a játék szavatossági idejét.

Batman Arkham City Xbox 360 Gyűjtői Kiadás
XBOX 360
A Batman Arkham City Xbox 360 gyűjtői csomag tartalma: Batman szobor Speciális csomagolás és doboz (gyűjtői kiadás) Gyűjtői művészeti album Korai hozzáférés az Iceberg Challenge térképhez 6 látványos, változatos, egyedi Batman kosztüm (digitális letöltési kódok formájában) Batman: Arkham City zenei album digitális letöltési kódja

Castlevania Lords of Shadow Mirror of Fate
Nintendo 3DS
A Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate játékmenetét tekintve visszatér a klasszikus recepthez. A játék főhőse Trevor Belmont lesz, az ismerős hangulatért pedig elmélyített harcrendszer (különböző támadási típusok), rengeteg eltérő varázslat, másodlagos fegyverek (elektromos bomba, bumerángszerű penge), fejleszthető képességek, kombók (levegőben vagy a föld alatt is gyepálhatjuk az ellenfeleket) lesznek felelősek.

Assassin's Creed Revelations
PS3
Azt hiszem joggal jelenthetjük ki,hogy az Assassin's Creed sorozat az indulásának kezdetétől,valami egészen elképesztőt és emlékezeteset tett le az asztalra. Főhősünk Ezio kalandjait gyakorlatilag a megszületésétől kezdődően követhettük nyomon és fejleszthettük egy tökéletes,kegyetlen és profi bérgylkossá. Az előző Brotherhood című rész minőségi bemutatása után minden rajongó joggal tehette fel a kérdést: Fejlődhet ez a minden ízében tökéletes alkotás még ennél is tovább? A választ most minden kétkedő megkapja és garantáltan nem fog csalódni mert az Assassin's Creed Revelations Ezio Barátunk utolsó krónikáját minden eddig ismert és imádott magaslatokat túlszárnyalva fogja elmesélni! Megjelenés: 2011. 11. 15. Xbox 360,PS3 és PC-re !

Nba-2k15-ps3_3208_640x0.fill
NBA 2K15 PS3
0

NBA 2K15
PS3
A 2K Games-nek köszönhetően a kosárlabda rajongóinak idén sem kell nélkülözniük kedvenc sorozatuk legújabb részét. Az NBA 2k15 ezúttal már a legújabb konzolokon debütál, így biztosan kijelenthetjük, hogy a sorozat történetének eddigi legkomolyabb meccsei elé nézünk! Az NBA 2K15 magától értetődően, precízen hozza a hosszú évek alatt megszokott és megszeretett játékmeneti elemeket, de ezúttal lenyűgöző, szinte már fotorealisztikus grafikai minőségben, ami garantáltan minden vásárlónkat leveszi a lábáról! De nem csak a megszépült küllem ami a kizárólag a játék mellett szól. Fontos megjegyezni, hogy mind a játékosok mint pedig a szurkolókat irányító mesterséges intelligencia, mérföldekkel a méltán sikeres előző rész előtt jár, melynek köszönhetően a játékosra minden eddiginél valóságosabb passzok, cselek és realisztikusabb karaktermozgások várnak! Az egyjátékos kampányon kívül az NBA 2K15 fejlett többjátékos szórakozást kínál, tehát ha ráuntunk szimpla karrierépítésre, kezünkben a lehetőség, hogy akár a világ másik pontján élő játékosokkal, vagy akár barátainkkal is összemérhessük tudásunkat!

The Legend of Spyro Dawn of the Dragon
XBOX 360
Spyro már hosszú évbek óta az egyik kedvenc kölyök sárkánya minden videójátékosnak, aki ráadásul lila, és egy remek sorozat fűződik a nevéhez. A The Legend of Spyro Dawn of the Dragon a harmadik és utolsó rész a The Legend of Spyro című trilógiából, emellett pedig Spyro megjelenésének tizedik születésnapjára készült, így a készítők belepakoltak apait-anyait. Így például arra repülhetünk Spyróval, amerre kedvünk szottyan, valamint kooperatív mód is rendelkezésünkre áll, amelyben Cynderrel vetélkedhetünk. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Uncharted 4 A Thief's End
PS4
Az Uncharted 4: A Thief's End története szerint a visszavonult és boldog családi életet élő egykori kincsvadász, Nathan Drake életébe váratlanul betoppan halottnak hitt bátyja Sam, aki a hírhedt kalózkapitány Henry Avery titokzatos kincsét keresi. Ezúttal főhősünk ugyan nem saját akaratából, de visszatér a kalandok világába és felkészül élete eddigi legnagyobb utazására, amelyben egy történelmi időszakokon átívelő összeesküvést kell felgöngyölítenie, hogy megszerezhesse a kalózok legendás kincsét. Azonban itt többről van szó, mint egyszerű kincskeresésről, Nathan ugyanis Sam megmentéséért is harcol, hiszen az ő élete is a titokzatos ereklye megtalálásától függ! Nem túlzás azt állítani, hogy a 2007-ben megjelent a Uncharted-el a Naughty Dog zseniális fejlesztőcsapata történelmet írt. Majd az elkövetkezendő években még két viharos sikert megélt folytatás következett.Az újgenerációs PS4 konzol megjelenésével, természetesen felmerült a jogos kérdés, hol késik a folytatás, amely az új gépcsoda technikai adottságainak köszönhetően, olyan fényében tündökölhetne, amelyben eddig még soha. Azonban a hosszú várakozásnak most vége, hiszen elkészült a legújabb rész, amely az Uncharted 4 The Tieves End névre kereszteltek az alkotók! Az Uncharted korábbi epizódjaira mindig is jellemző volt a szabadság, amely természetesen elengedhetetlen egy kincskeresésre, a világ eldugott és ismert zugainak bejárására kihegyezett játékban. Ám negyedik rész ezúttal minden eddigi várakozásunkat felülmúlja, ha csak a szabadon bejárható területek méreteit említjük. A legpörgősebb akciófilmeket is megszégyenítő fegyveres tűzharcokból is jócskán kivehetjük a részünket, melyben segítségünkre lesz a különböző lőfegyverek egész tárháza, mindezt olyan grandiózus látványvilág kíséretében tehetjük, amelyre az újgenerációs masina megjelenése óta még nem volt alkalmunk!

Ce95531dd60fc0b220bb280e5759edd5
1

Minecraft
PC
A Minecraft egy sandbox open world (nyílt játékterű) stílusú videojáték, amit eleinte a svéd származású Markus "Notch" Persson fejlesztett, később az általa alapított cég, a Mojang, és ezt 2014-ben felvásárolta a Microsoft. A játék neve is tükrözi a játék lehetőségeit, ami nagyban különbözik a többi játéktól. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, ami nemcsak a játék világában megtalálható bányákat és az eszközök barkácsolását jelenti, hanem azt is, hogy a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, barkácsolásával. Ezzel ugyanis megreformálta az eddigi videójátékipart. Vásárlás után az egyjátékos és többjátékos játékmódok játszhatóak az önálló indító letöltésével. A klasszikus Minecraft available to play ingyenesen játszható. A hivatalos demó szintén ingyenes, de van egy 100 perces időkorlát. A Minecraft fejlesztése 2009. május 10-e körül kezdődött, és a teljes játék előrendeléseit 2009. június 13-án kezdték elfogadni. A Minecraft hivatalos megjelenési dátuma: 2011. november 18. 2014. szeptember 20-án a számítógépes Minecraft lett a legkelendőbb számítógépes játék. 2015. június 30-án a számítógépes Minecraft elérte a 20 milliós eladást.

Malacka-a-hos-pc_776_640x0.fill
elérhető
1

Malacka a hős
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Short Peace Rankos Tsukigimes Longest Day
PS3
A Short Peace Ranko Tsukigime’s Longest Day-t egy 1979-ben megjelent és legendássá vált manga inspirációjaként látta meg a napvilágot, kizárólag PS3 konzolon. Az oldalnézetes akciójátékok táborát erősítő Short Peace egy iskolás lány veszedelmes kalandjait dolgozza fel, melynek föszereplőjeként Rankot, a nappal tanuló, éjjel viszont hidegvérű gyilkosként dolgozó tinédzsert köszönthetjük. Az Short Peace őrült rohanásai közepette, minden ügyességünkre és logikai érzékünkre szükségünk lesz, továbbá rengeteg harcban is alkalmunk lesz kibontakozni, egy kissé ijesztő, ugyanakkor rendkívül varázslatos világban! A Sajátságos látásmóddal rendelkező Goichi Suda, akinek többek között a rendkívül sikeres Killer is Dead játékot is köszönhetjük, ismét bizonyította, hogy az őrült és szélsőséges hangvételű mangák megalkotásában a világon egyedülálló tehetséggel rendelkezik.

Prince of Persia (Xbox Classic) - The Two Thrones
Egyéb
A Prince of Persia: The Two Thrones a Warrior Within folytatása és a Sands of Time trilógia záró epizódja, amit 2005 decemberében adott ki a Ubisoft az összes nagyobb platformra (Windows, Playstation 2, Xbox, GameCube), majd a későbbiekben Playstation 3-ra, illetve Prince of Persia: Rival Swords címen elkészült a PSP és Wii változat is.[2][3] A játékkal megpróbáltak egyensúlyt teremteni a könnyedebb hangulatú Sands of Time és a sokkal sötétebb Warrior Within között. Yuri Lowenthal lett ismét a Herceg hangja, (Sands of Time, The Forgotten Sands) Rick Miller a Sötét Hercegé, Sarah Carlsen pedig Kaileenáé. Stuart Chatwood and Inon Zur, akik a Warrior Within zenei anyagáért voltak felelősek, visszatértek, céljuk a perzsa motívumok visszahozása, de a Sands of Timenál grandiózusabb hangvétellel.

Prince of Persia The Forgotten Sands
PS3
A Prince of Persia: The Sands of Time egy kiváló játék tele akcióval és izgalmas pillanatokkal. A 2D-s korábbi Prince of Persia játékra épülve alakult meg a 3D verzió is, melnyek ez a része már egy sokkal kifinomultabb és kiegyensúlyozottabb verziója. Az antik Perzsia birodalom homokdűnéin játszódó Prince of Persia játékban a fiatal herceggel mehetünk végig és harcolhatunk ellenségeinkkel. Ez a herceg talál egy mágikus tőrt, mellyel véletlenül előhívja a gonoszt, aki apja birodalmát fenyegeti. A herceg mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaállítsa a nyugalmat a birodalomba a csábító hercegnő segítségével a Sands of Time-ban. Szembe kell néznie a fennálló veszélyekkel, azonban nagyon óvatosan, ugyanis ezen a világon csak egy törvény uralkodik: legyél a homok Ura, vagy meghalsz. A Te döntésed! Készen állsz?

Wp_20170621_11_39_12_pro
Assassin's Creed XBOX 360
1

Assassin's Creed - Revelations
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Disney Infinity 3.0 Edition Star Wars Starter Pack
XBOX One
Tartalma: Disney Infinity 3.0 játékszoftver Disney Infinity 3.0 talpazat Star Wars: Twilight of the Republic Play Set Ahsoka Tano figura Anakin Skywalker figura Egyedi kódkártya online tartalmak feloldásához

Platformok

Kategóriák