Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Grand-theft-auto-5-gta-5-xbox-one-hasznalt_4837_640x0.fill
elérhető
29

Grand Theft Auto V
XBOX One
A világ talán legismertebb, legszélesebb körben elterjedt és kedvelt videojátéka az utánozhatatlan Grand Theft Auto,vagy ahogyan már csak a fanatikus és elhivatott rajongók nevezik: GTA. A megszállott rajongóknak most igazán jó hírrel szolgálhatunk,hiszen a hosszú-hosszú , évekig tartó várakozásnak idén meglesz a gyümölcse,ugyanis a játék fejlesztőcsapata Rockstar Games bejelentette,hogy a mai kornak megfelelő és minden várakozást felűlmúló grafikával,mesterséges inteligenciával és elképesztő méretű bejárható területtel érkezik a Grand Theft Auto V ! A GTA 5 világát és sajátos,stílusteremtő játékmenetét talán csak kevés embernek kell bemutatni ezen a földön aki már fogott a kezében Xbox 360,PSP,PS3 vagy PS2 kontrollert. És ha nem is lett egyből a szerelmese ennek a páratlan játéknak,talán soha nem fogja elfelejteni az összetéveszthetetlen atmoszféráját és a precízen kidolgozott történetet ami a játék egészét jellemzi. A GTA 5-ben ezúttal egy három főből álló banda tagjait irányíthatjuk a napsütötte Los Santos tengerpartokkal körülölelt bűnös városában. Az új játékban garantáltan meg fog gyülni a bajunk a rendőrség teljes kötelékével és a helyi gengszterek sem lesznek túl elnézőek velünk,tekintve,hogy alkalmunk lesz elhalászni a kínálkozó üzleteiket és ismét komoly tűzharcokba is keveredhetünk a legkeményebb bűnözőkkel. A készítők elmondása szerint a GTA 5 elképesztően nagy bejárható területtel és minden eddiginél több lehetőséggel kecsegtet, mint korábbi de méltán népszerű elődei. Lehetőségeink tárháza szinte tényleg kimeríthetetlen: A csínytevéseken túl hódolhatunk a szórakozásnak is és akár golfozhatunk, búvárkodhatunk, vagy ejtőernyőzve csodálhatjuk a tájat, több száz méter magasból ! A játék a tökéletesen átgondolt játékmeneten kívül egy teljesen új, a harcokhoz elengedhetetlen fedezékrendszerrel is szolgál, de a sorozat korábbi részeiből már megszeretett járművek vezetését is a végletekig kidolgozták, a régi fanatikus és a leendő játékosok számára. Megvásárolható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Assassin's Creed IV - Black Flag
PC
Assassin's Creed IV: Black Flag is a 2013 action-adventure video game developed by Ubisoft Montreal and published by Ubisoft. It is the sixth major installment in the Assassin's Creed series. Its historical timeframe precedes that of Assassin's Creed III (2012), though its modern-day sequences succeed III's own. Black Flag was first released on the PlayStation 3, Xbox 360, and Nintendo Wii U in October 2013 and a month later on the PlayStation 4, Microsoft Windows, and Xbox One.

Aliens Vs. Predator
PS3
A Rebellion Software és a SEGA közös gyermeke, az Aliens VS Predator egy igen régóta várt játékmegjelenés, amely a klasszikus és legendás Alien filmsorozat és a Predator filmek világát ötvözi egy gigászi, három különböző kampányra bontott kalandban. Akár az emberek, akár a Ragadozók, akár az Alien-ek oldalát választjuk, egy saját történetet ismerhetünk meg ebben a belsőnézetes, szigorúan felnőtteknek szóló, brutális lövöldözős játékban. Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatban egyaránt szerepel természetesen a több játékos lövöldözés lehetősége is.

Assassin's Creed 4 Black Flag Jackdaw Edition
PC
Tartalma: Assassin's Creed 4 Black Flag PC játékszoftver Death Vessel DLC Pack Kraken Ship DLC Pack Crusader & Florentine DLC Pack Illustrious Pirates DLC Pack Multiplayer #1 – Blackbeard’s Wrath és a Multiplayer #2 – Guild of Rogues Freedom Cry DLC Pack, amely 9 egyjátékos küldetést foglal magában Az Assassin’s Creed IV Black Flag Jackdaw Edition személyében a sorozat legtartalmasabb gyűjtői kiadását köszönthetjük! A játék alapváltozata mellett a PS4, Xbox One és PC tulajdonosok hozzájuthatnak az AC4 Black Flag-hez megjelent összes eddigi letölthető tartalomhoz! Amely új öltözeteket, rengeteg új multiplayer küldetést, vadonat új pályákat, extra tárgyakat, tovább az óriási bejárható területtel rendelkező Freedom Cry DLC-t is tartalmazza, mely 9 egyjátékos küldetést foglal magában! Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is!

God Eater 2 Rage Burst
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16)
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16)
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16)
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lost-planet-2-xbox-360_71_640x0.fill
Lost Planet 2 XBOX 360
0

Lost Planet 2
XBOX 360
A Capcom ebben a generációban igen korán elkezdett remek játékokat készíteni, amelyek közül kiemelkedett a Dead Rising és a Lost Planet - utóbbi egy klasszikus lövöldözős-mászkálós akciójáték volt, elképesztő kinézettel, igen látványos robbanásokkal, izgalmas harcokkal, és valóban kihívást nyújtó nehézséggel. A mutiplayer pedig csak hab volt a tortán, ahogy a később érkező kibővített változat is - most a Lost Planet 2 továbbfejlesztett grafikus motorral, a jeges helyszínnel szakítíva színekben és élő, lélegző környezetben gazdag helyszínekkel jelentkezik - és persze ezúttal is lehetőség lesz a multiplayerre, egymás elleni harcokra. A Lost Planet második része ráadásul már megjelenéskor elérhető lesz az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as játékosoknak is egyaránt.

IGI 2: Cover Strike
PC
IGI 2: Cover Strike - PC

The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition
PS4
A The Elder Scrolls V Skyrim PS4 játék története 200 évvel az Oblivion után játszódik amikor bekövetkezett az, amit már korábban is megjósoltak, miszerint a sárkányok visszatértek! A mi feladatunk megállítani a Sárkány Urat, mert mi vagyunk a sárkány szülötte és ami meghatározza a sorsunk további alakulását. Sajnos közben egy polgárháború is dúl, melybe szintén belekeveredünk, így itt is el kell majd döntenünk melyik csapat mellett harcolunk a végső győzelemért.

Assassin's Creed IV - Black Flag
PS4
Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

Assassin's Creed Brotherhood
PC
Assassin's Creed Brotherhood - PC

71idkhablml._ac_sl1200_
0

Forza Motorsport 7
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Guitar Hero Live Guitar Bundle
XBOX 360
Tartalma: Guitar Hero Live játékszoftver Gitár irányító a játékhoz Az elképesztő népszerűségnek örvendő zenés ritmusjáték a Guitar Hero Live képében tért vissza, hogy ismét kielégítse, rajongók millióinak igényeit! A guitar Hero Live legfontosabb alapelve az interaktivitás amelyre a készítők ezúttal komoly hangsúlyt fektettek. Nincsenek többé bugyuta grafikai megoldások. Ellenben valódi színpadokon, valódi zenészek között léphetünk fel akár egy több ezres sikítozó közönség előtt, egy hatalmas stadionban! A belső nézetes megvalósításnak hála tényleg valódi szereplői leszünk a történéseknek attól kezdve, hogy zenésztársainkkal sietve felrohanunk a színpadra a tomboló közönség elé! A játékban minden dalt élő emberekkel rögzítettek akik reagálni fognak tetteinkre: Amikor hátratekintünk a dobosra, jelezvén, hogy elkezdheti a dalt vagy ha mellényúlunk, bizony éles füttykoncertre számíthatunk a közönség részéről. A Guitar Hero Live kontrollereként szolgáló gitár is teljesen megújult, így a korábbi változatnál sokkal élethűbb külsőt és valóságosabb kezelőfelületet kapott, annak érdekében, hogy minden részlete egy igazi hangszer benyomását keltse. Az irányítás szempontjából a legfontosabb változás, hogy a gombokat ezúttal már két sorban helyezték el a készítők, ennek köszönhetően olyan újmozdulatokat kell végrehajtanunk, mint ha mi magunk is valódi gitárosok lennénk! Az eljátszható dalokból pedig több száz áll a rendelkezésünkre, melyek régi nagy slágerekből és új előadók szerzeményeiből épülnek fel. A teljesség igénye nélkül olyan sztárok dalait kísérhetjük mint a Green Day, a Black Keys, a Fall Out Boy, a My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., a Green Day, Ed Sheeran, a War on Drugs, a Killers, Skrillex, a Rolling Stones, a Lumineers, Carrie Underwood, a Pierce the Veil vagy a Blitz Kids, de a későbbiekben mégtöbb előadóra és tonnányi slágerre számíthatunk majd. A Guitar Hero Live legnagyobb újításaként felcsatlakozhatunk egy online szolgáltatásra amit GHTV-re kereszteltek az alkotók. A hálózat napi 24 órában várja a játékosokat, hogy eljátszhassák az éppen terítékre kerülő videoklippeket! Lesznek különböző zenei csatornák és stílusok amelyek között kedvünkre válogathatunk attól függően, hogy éppen milyen zenei irányzatban szeretnénk kipróbálni magunkat. Továbbá egy kívánságműsor keretében is kérhetjük kedvenc számainkat és a multiplayer módnak köszönhetően a világ másik végén élő bandákkal is összemérhetjük tudásunkat! A világ legkedveltebb ritmusjátéka a Guitar Hero Live képében tér vissza az Xbox 360 játékosok nappalijába! Kényelmesebb és realisztikusabb formaterevezésű gitár, továbbá megismételhetetlen játékélmény vár a régi veteránokra és az újdonsült rajongókra! Lépj valódi színpadokra és játsz híres zenészek társaságában és élvezd az online funkciók egész tárházát!

Legend of Zelda: Ocarina of Time
Nintendo 3DS
A minden idők egyik legjobb játékának tartott The Legend of Zelda: Ocarina of Time visszatér, ezúttal speciális szemüveget nem igénylő 3D élménnyel, kizárólag Nintendo 3DS-re. A felújított látvány mellett varázslatos 3D élmény várja a sorozat rajongóit, és a Zelda kalandokkal ismerkedőket, akik a videojátékok történetének egyik legnépszerűbb hősének, Linknek a bőrébe bújhatnak. Hősünk feladata megmenteni Hyrule földjét, és megakadályoznia a tolvajok királyának, Ganondorfnak gonosz tervét. Ellenfelünk Hyrule földje mellett az idő felett is uralkodni akar, ehhez pedig a Htule királyi családot készül letaszítani a trónról. Link földeket, mítikus templomokat, labirintusokat, falvakat és városokat jár be az idő számos síkjában, hogy meghiúsítsa ezt a gonosz tervet! Megjelenés: 2011. 06. 17. Nintendo 3DS konzolra !

Guitar Hero Live Guitar Bundle
PS4
Tartalma: Guitar Hero Live játékszoftver Gitár irányító a játékhoz Az elképesztő népszerűségnek örvendő zenés ritmusjáték a Guitar Hero Live képében tért vissza, hogy ismét kielégítse, rajongók millióinak igényeit! A guitar Hero Live legfontosabb alapelve az interaktivitás amelyre a készítők ezúttal komoly hangsúlyt fektettek. Nincsenek többé bugyuta grafikai megoldások. Ellenben valódi színpadokon, valódi zenészek között léphetünk fel akár egy több ezres sikítozó közönség előtt, egy hatalmas stadionban! A belső nézetes megvalósításnak hála tényleg valódi szereplői leszünk a történéseknek attól kezdve, hogy zenésztársainkkal sietve felrohanunk a színpadra a tomboló közönség elé! A játékban minden dalt élő emberekkel rögzítettek akik reagálni fognak tetteinkre: Amikor hátratekintünk a dobosra, jelezvén, hogy elkezdheti a dalt vagy ha mellényúlunk, bizony éles füttykoncertre számíthatunk a közönség részéről. A Guitar Hero Live kontrollereként szolgáló gitár is teljesen megújult, így a korábbi változatnál sokkal élethűbb külsőt és valóságosabb kezelőfelületet kapott, annak érdekében, hogy minden részlete egy igazi hangszer benyomását keltse. Az irányítás szempontjából a legfontosabb változás, hogy a gombokat ezúttal már két sorban helyezték el a készítők, ennek köszönhetően olyan újmozdulatokat kell végrehajtanunk, mint ha mi magunk is valódi gitárosok lennénk! Az eljátszható dalokból pedig több száz áll a rendelkezésünkre, melyek régi nagy slágerekből és új előadók szerzeményeiből épülnek fel. A teljesség igénye nélkül olyan sztárok dalait kísérhetjük mint a Green Day, a Black Keys, a Fall Out Boy, a My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., a Green Day, Ed Sheeran, a War on Drugs, a Killers, Skrillex, a Rolling Stones, a Lumineers, Carrie Underwood, a Pierce the Veil vagy a Blitz Kids, de a későbbiekben mégtöbb előadóra és tonnányi slágerre számíthatunk majd. A Guitar Hero Live legnagyobb újításaként felcsatlakozhatunk egy online szolgáltatásra amit GHTV-re kereszteltek az alkotók. A hálózat napi 24 órában várja a játékosokat, hogy eljátszhassák az éppen terítékre kerülő videoklippeket! Lesznek különböző zenei csatornák és stílusok amelyek között kedvünkre válogathatunk attól függően, hogy éppen milyen zenei irányzatban szeretnénk kipróbálni magunkat. Továbbá egy kívánságműsor keretében is kérhetjük kedvenc számainkat és a multiplayer módnak köszönhetően a világ másik végén élő bandákkal is összemérhetjük tudásunkat! Megújult irányítás és vadonat új játékmeneti elemek várnak a Guitar Hero Live PS4 változatában. Készülj fel egy soha eddig nem tapasztalt játékélményre és állj színpadra a legnagyobb sztárokkal! Használd a Guitar Hero TV funkciót, hogy bármikor összemérhesd a tudásodat barátaiddal és ismerőseiddel!

Tomb Raider Definitive Edition
XBOX One
A Tomb Raider Definitive Edition tartalmazza a játékhoz megjelent összes eddigi DLC-t,( extra tartalmat) speciális ruházatot Digitális Artbook-ot és egy képregényt. A Tomb Raider -el a készítők nem titkolt célja,hogy a régi fanok mellé most új rajongókat toborozzanak ezúttal az új generációs PS4 és Xbox One konzolok, minden képességét kihasználva! A játék kinézete és hangulata lenyűgöző és ránézésre leginkább a Naughty Dog legendás játéka az Uncharted szériára emlékeztet a rendkívül kifinomult fedezék és harcrendszerével, fenomenális történetvezetésével és minden képzeletet felűlmúló grafikájával. Az elveszett világ minden apró részlete él és lélegzik: hullanak a levelek, hangos léptekre a közelben fészkelő madarak röppenenk fel a fészkükből és pillanatok alatt változik a szeszélyes trópusi időjárás ami óriási felhőszakadás formályában fog a nyakunkban landolni. A játék fejlesztése igen hosszú ideig tartott, de a készítők rászolgáltak a bizalomra mert a végeredmény láttán minden új és régi rajongónak le fog esni az ála.

World of Tanks
PC
A World of Tanks egy többszereplős internetes szerepjáték (MMORPG). Vásárolj, gyűjts és fejleszd a tankokat, aztán vidd európai csatákba őket. Az alapjáték egy zászlórablás típusú játék két csapat tank között. A World of Tanksban hat tankkategória van a könnyűpáncélostól kezdve a nehéz, és a pusztító tankok a Szovjetúnióból, Németországból és az USA-ból. A csatákban való részvétellel tapasztalati pontokat gyűjtünk, amivel kutatásokat végezhetünk, hogy fejlesszük a meglévő tankjainkat, vagy szerezhetünk újakat. Amikor belépünk egy háborúba, tankok széles skálájával találkozhatunk a csatatéren. Egy játék 15 percig tart, már ha addig nem győz az egyik oldal. A játék addig tart számodra, amíg élsz, tehát nincs feléledés a játékban. Ha a tankodat felrobbantották, akkor elhagyhatod a játékot, elkezdhetsz egy újat, egy másik tankkal. A tapasztalati pontokat ugyanúgy megkapod. Ez kicsit enyhíti majd a frusztrációt, amit az új játékosok éreznek akkor, amikor sorozatban felrobbantják őket a náluk régebbi, tapasztalt játékosok! A World of Tanks nagyszerű ötleten alapszik, és nagyrészt jól is kivitelezett. A játék viszont elég száraz és komoly, a kezelőfelület elsőre elég megfélemlítő. A csaták szórakoztatóak, de sokkal erősebb ellenfelek ellen bosszantó lehet. Ha belefeccölünk egy kis időt, akkor a World of Tanks remek szórakozás lehet. Bízunk benne, hogy a végleges kiadás előtt a játékot az új játékosok számára is kibírhatóbbá teszik!

Blood Knights
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

1982494-fifa_12_ps2_cover
FIFA 12 PS2
0

FIFA 12
PS2
Megjelenés: 2011. 09. 30. Xbox 360,PS3,PS2,Wii,3DS és PC-re ! Idén szeptemberben megérkezik a Fifa 12 amire minden focirajongó konzoltulajdonos már most készítheti a kipukkantásra váró ünnepi pezsgőjét,ugyanis a fejlesztők olyan élményt ígérnek amiben még garantáltan nem volt része senkinek! A FIFA 12 ahogyan az elvárható szebb és mérföldekkel okosabb lesz elődjénél de lássunk egy kis ízelítőt a teknikai paraméterekből: Játékos ütközési motor: A két éve fejlesztett új fizikai motor sokkal valósághűbb jeleneteket tesz lehetővé. A játékosok hihetőbben érnek a labdához, lökdösik egymást játék közben és a kisebb ütközésekből könnyebben visszanyerik az egyensúlyukat, megtartva természetes lendületüket. Pontosabb cselezés: Új módszereket alkalmazhatsz az ellenfelek kicselezésére, több időd van a döntéshozatalra és teljes mértékben uralhatod a játék tempóját. Közeli cselezési mozdultaok használata bárhol a pályán. Taktikai védelem: A támadásbeli újítások egy áttervezett védelmi mechanizmussal vannak kiegyensúlyozva. A védelem most már ugyanolyan taktikai lehetőségeket kínál, mint a támadás. Egyformán fontos a pozícionálás, a passzok megakadályozása és a szerelés. a taktika és időzítés létfontosságú. Valódi sérülések: Az ütközési motor valós időben figyeli a játékosok közötti kontaktust, az ütközés erejéből következtetve a lehetséges sérülésekre. Ez nagyobb kihívást eredményez karrier módban. Kezelj újfajta sérüléseket, vagy vállald a rizikót, ha még nem teljesen felgyógyult játékost küldesz a pályára. Profi játékos intelligencia: A CPU játékosok öntudattal rendelkeznek, saját képességeikhez és csapattársaik erősségeihez mérten hoznak döntéseket. A csapatok variálják támadási taktikájukat, attól függően, miben jók a saját játékosaik, és mik az ellenfél gyengéi. Így valősághűbb élményben és változatosabb meccsekben lehet részünk.

Runaway-a-twist-of-fate-megjelenes-dobozkep-737c01ecd1abac45aa39-large
RUNAWAY PC
1

RUNAWAY - A Twist of Fate
PC
Egy olyan kalandjátékot tartasz a kezedben amely vetekszik egy nagyobb 2D animációs filmmel.

Mortal Kombat Komplete Edition
PS3
tartalma: Skarlet, Kenshi, Rain, Freddy Krueger új karakterek. 15db egyedi skin 3db új Fatality mozdulat Sub-Zero,Reptile és Scorpion részére Mortal Kombat: Songs Inspired By the Warriors zenei album Végre elérkezett a pillanat amire a Mortal Kombat Rajongók milliói vártak már hosszú évek óta.Az elmúlt években számtalan folytatás elkészítésével megpróbálkoztak a fejlesztők, amik természetesen mind egytől-egyig megbuktak a játékeladási statisztikák és a Fanatikus rajongók egyértelmű véleménye szerint. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyszerűen képtelenek voltak reprodukálni a legendás első rész hangulatát,brutalitását és a további két rész vizuális megvalósítását. Érthetetlen, hiszen minden adott volt a további sikeres részek elkészítéséhez: A technológia és rengeteg pénz úgy tünt kevésnek bizonyult mert sorra jelentek meg a legendához tökéletesen méltatlan és eröltetett, gagyi, összecsapott folytatások. A 2011- es év azomban új reményt ad a rajongók számára! Hosszú ám annál reményteljesebb várakozás után a nagyfőnökök bejelentették, hogy hamarosan érkezik az új, teljes értékü és minden tekintetben lehengerlő,tradicionális Mortal Kombat Játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra. A fejlesztőcsapat előljáróban elárulta, hogy a Hardcore játékosok és a fanok ezúttal megnyugodhatnak, az új rész szebb, vizuálisan lenyűgözőbb és megdöbbentően brutálisabb lesz mint az eddig megjelent fejezetek bármelyike!

Tom Clancy's Rainbow Six Siege
XBOX One
A csapat alapú akcióra épülő Tom Clancy's Rainbow Six Siege az új generációs konzolok egyik legkiemelkedőbb lövöldözős játéka. A választható egyjátékos opció mellett a Rainbow Six Siege legnagyobb erőssége a multiplayer módban rejlik, hiszen a fejlesztők elmondása szerint, az ötfős taktikai küldetések izgalmát, eddig egyetlen videojátéknak sem sikerül olyan magaslatokba emelnie, mint azt a Siege minden egyes pillanatában prezentálja. A két öt főből álló csapat egyik fele a terroristákat, a másik pedig a terrorelhárító osztagot irányíthatja, a feladatunk pedig a túszejtéstől, a túszok kiszabadításán át, a különböző robbanóanyagok és bombák hatástalanításáig terjedhet. Mindezek olyan valóságos szimulációban jelennek meg a képernyőn, mintha csak egy igazi akcióban vennénk részt, ahol csak és kizárólag a társainkra számíthatunk.

Starhawk-ps3_1662_640x0.fill
Starhawk PS3
1

Starhawk
PS3
A Starhawk egy külső nézetű lövöldözős játékként a rajongók legnagyobb örömére végr elkészült és kizárólag PlayStation 3-on érhető el. Az izgalmas és brutális lendületű harcok egy dinamikusan változó térképeken zajlanak, ahol az egyéni taktika mellett a csapatjáték is kiemelt jelentőséggel bír. A játék képi világa a Sony-tól már megszokott részletességgel és lenyűgöző grafikával tárul a szemünk elé, de a pazar látvány mellett a készítők elmondása szerint, rendkívül negy jelentősége lesz a multiplayer módnak amely segítségével csapatokat alkothatünk és közös erővel vehetjük fel a harcot az ellenséggel szemben. A külömböző fegyverekkel felszerelt járművek vezetése és őrületes gyorsaságú összecsapások mellett kiemelt figyelmet kell fordítanunk a védelmünkre, külömböző bázisok kiépítésével! Kapható: Kizárólag PS3 konzolra.

Wrc-3-ps3_1853_640x0.fill
WRC 3 PS3
0

WRC 3
PS3
WRC Fia World Rally Championship 3 PS3 ismertető: A WRC a FIA hivatalos licencét birtokló játékainak előző része a rajongói visszajlezések alapján hagyott némi kívánnivalót maga után ami apró hiányosságokban mutatkozott meg. Ami mindenképpen pozitívum volt a pozitívumként könyvelhető el, hogy a fejlesztők mertek túllépni az árkád stílusjegyeken, és a legnehezebb fokozaton is játszva de mindenképpen érdemes volt odafigyelni a navigátorunk utasításaira.A Milestone fejlesztő a játékosok visszajelzései alapján alakították ki az új fejezet minden egyes részletét. A Road to Glory lesz a WRC 3 karrier módja, melyben RPG elemekkel fűszerezve válhatunk amatőr versenyzőből profivá. A hagyományos ralis játékmenetet kedvelők a WRC Experience a 2012-es hivatalos WRC szezont dolgozza fel, beleértve a top brit sofőrt, Matthew Wilsont és a jelenlegi világbajnokot, Sebastian Loeb-öt. Végezetül beszélni szükséges a WRC Online-ról, mely értelemszerűen a többjátékos élvezeteket részesíti előnyben. Vessetek a majmok elé, de ebben azért annyira nem sok az újdonság. A megjelentetett dobozképek szerint úgy tűnik, hogy a játék országonként eltérő borítóval érkezik, így a franciák Citroen DS3-mal, a németek VW Polo R-rel, az angolok pedig Minivel kapják. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

FIFA Street 2 (XBOX Classic)
Egyéb
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Call of Duty Modern Warfare 3 PC Prémium csomag Ideazone Zboard billentyűzettel
PC
Call of Duty Modern Warfare 3 PC Prémium csomag Ideazone Zboard billentyűzettel A csomag tartalma: Call of Duty: Modern Warfare 3 pc-s játékszoftver Call of Duty: Modern Warfare 3 DLC csomag #1 és #2 (PC) Ideazone Zboard gamer billentyűzet

The Witcher 3 Wild Hunt
PS4
A csomag tartalma: The Witcher 3 Wild Hunt játékszoftver Magyar nyelvű használati utasítás a Witcher univerzum kompendiuma - magyar nyelvű könyv Színes térkép a Witcher 3 világáról A játék zenei albuma CD lemezen Farkas matrica Az ímmáron PlayStation 4 konzolon tündöklő The Witcher 3 Wild Hunt történet szerint, főhősünk Geralt, minden emléke visszatért és hátat fordít a frakciók között dúló politikai harcoknak. Ehelyett visszatér régi életéhez és teszia dolgát amelyhez a legjobban ért: bolyongó harcosként éli mindennapjait, fizetség ellenében pusztítja a szörnyek egész garmadáját, és ősi rejtélyek nyomába ered, csak úgy mit az előző részekben. Kalandjaink során a szörnyvadászat rejtelmeibe is bele kell ásnunk magunkat, mert ha egy adott küldetés alapján le kell győznünk a várost terrorizáló rémséget, mindenek előtt információt kell gyűjtenünk a pokolfajzatról. Varázserejű főzeteket kell készítenünk, és minden olyan eszközt be kell vetnünk, amelyek elengedhetetlenek lesznek az elllenségek legyőzésének érdekében! Az adott napszak és az egyéb körülmények befolyásolják, hogy az adott szörny mikor és hol bukkan fel, illetve, hogy milyen képességeket használ majd a legyőzésünk érdekében. A Witcher 3 Wild Hunt-ban a mágikus jeleink is teljesen megújultak. Az Igni-vel például új lángszóró-effektet hozhatunk létre és ha felfejlesztjük az úgynevezett, mágikus képességfánkat, akkor az erőnk másodlagos hatásait is alkalmazhatjuk, így pl. az Igni esetében egy 360 fokos robbanást is előidézhetünk. Az Yrdennel csapdákat állíthatunk egy nagyobb területre, melyek lassítják az ellenséget, így komoly helyzeti előnyre tehetünk szert. A harcrendszer és az alkimista képességeink is rengeteget fejlődtek ezért a Swordsmanship-ág alatt lesz alkalmunk javítani az állóképességünkön és a támadások hárítására szolgáló reflexeinken. A nagyobb távolságok áthidalására a legjobb eszközünk természetesen a lóvunk, amely a Wild Hunt esetében is fontos szerephez jut. A fogadók istállójában mindig megtaláljuk a derék paripánkat. A játékosok testreszabhatják a saját maguk által készített fegyvereket az egyes összetevők alapján. A szörnyek irhájából bőrpáncélt készíthetünk. Minden páncél egyedi megjelenést kapott, a ruhák animációjáért új animációs technológia felel, annak érdekében, hogy minden játékosnak garantáltan leessen az álla!

Halo 5 Guardians Limited Edition
XBOX One
Tartalma: Halo 5 Guardians játékszoftver Steelbook (Fémdoboz) Digitális tartalmak

Guitar Hero Live Guitar Bundle
Wii U
Guitar Hero Live Guitar Bundle PS4 Tartalma: Guitar Hero Live játékszoftver Gitár irányító a játékhoz Az elképesztő népszerűségnek örvendő zenés ritmusjáték a Guitar Hero Live képében tért vissza, hogy ismét kielégítse, rajongók millióinak igényeit! A guitar Hero Live legfontosabb alapelve az interaktivitás amelyre a készítők ezúttal komoly hangsúlyt fektettek. Nincsenek többé bugyuta grafikai megoldások. Ellenben valódi színpadokon, valódi zenészek között léphetünk fel akár egy több ezres sikítozó közönség előtt, egy hatalmas stadionban! A belső nézetes megvalósításnak hála tényleg valódi szereplői leszünk a történéseknek attól kezdve, hogy zenésztársainkkal sietve felrohanunk a színpadra a tomboló közönség elé! A játékban minden dalt élő emberekkel rögzítettek akik reagálni fognak tetteinkre: Amikor hátratekintünk a dobosra, jelezvén, hogy elkezdheti a dalt vagy ha mellényúlunk, bizony éles füttykoncertre számíthatunk a közönség részéről. A Guitar Hero Live kontrollereként szolgáló gitár is teljesen megújult, így a korábbi változatnál sokkal élethűbb külsőt és valóságosabb kezelőfelületet kapott, annak érdekében, hogy minden részlete egy igazi hangszer benyomását keltse. Az irányítás szempontjából a legfontosabb változás, hogy a gombokat ezúttal már két sorban helyezték el a készítők, ennek köszönhetően olyan újmozdulatokat kell végrehajtanunk, mint ha mi magunk is valódi gitárosok lennénk! Az eljátszható dalokból pedig több száz áll a rendelkezésünkre, melyek régi nagy slágerekből és új előadók szerzeményeiből épülnek fel. A teljesség igénye nélkül olyan sztárok dalait kísérhetjük mint a Green Day, a Black Keys, a Fall Out Boy, a My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., a Green Day, Ed Sheeran, a War on Drugs, a Killers, Skrillex, a Rolling Stones, a Lumineers, Carrie Underwood, a Pierce the Veil vagy a Blitz Kids, de a későbbiekben mégtöbb előadóra és tonnányi slágerre számíthatunk majd. A Guitar Hero Live legnagyobb újításaként felcsatlakozhatunk egy online szolgáltatásra amit GHTV-re kereszteltek az alkotók. A hálózat napi 24 órában várja a játékosokat, hogy eljátszhassák az éppen terítékre kerülő videoklippeket! Lesznek különböző zenei csatornák és stílusok amelyek között kedvünkre válogathatunk attól függően, hogy éppen milyen zenei irányzatban szeretnénk kipróbálni magunkat. Továbbá egy kívánságműsor keretében is kérhetjük kedvenc számainkat és a multiplayer módnak köszönhetően a világ másik végén élő bandákkal is összemérhetjük tudásunkat!

Rocksmith 2014
PC
A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra érkezik és kompatibilis lesz az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

Platformok

Kategóriák