Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Metro-redux-ps4_2405_640x0.fill
2

Metro Redux
PS4
A Metro Redux a 4A Games népszerű lövöldözős sorozatának mindkét részét, A Metro 2033-at és a Metro Last Light-ot is magába foglaló szuper kiadása. Az új generációs konzolok tudásához és lehetőségeihez mérten mindkét játék alapos grafikai tuningoláson esett át és új játékmódokkal lett felruházva, továbbá a készítők mellékelték a csomaghoz, a játékokhoz megjelent összes eddigi DLC-t! A grafikai finomhangolások mellett az ellenségek még intelligensebbek, a fedezék és a harcrendszer pedig minden eddiginél kifinomultabb és új lehetőségek egész tárházát tartogatja a sorozat rajongóinak!

Aliens-vs-predator-xbox-360_5_640x0.fill
1

Aliens Vs. Predator
XBOX 360
A Rebellion Software és a SEGA közös gyermeke, az Aliens VS Predator egy igen régóta várt játékmegjelenés, amely a klasszikus és legendás Alien filmsorozat és a Predator filmek világát ötvözi egy gigászi, három különböző kampányra bontott kalandban. Akár az emberek, akár a Ragadozók, akár az Alien-ek oldalát választjuk, egy saját történetet ismerhetünk meg ebben a belsőnézetes, szigorúan felnőtteknek szóló, brutális lövöldözős játékban. Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatban egyaránt szerepel természetesen a több játékos lövöldözés lehetősége is.

One Piece Pirate Warriors 3
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration Edition
PS4
Tartalma: Rise of the Tomb Raider játékszoftver A játékhoz megjelent minden eddigi extra tartalom Bloos Ties sztori DLC (kiegészítő) Blood Ties Nightmare túlélő mód Endurance kooperatív mód Extreme Survivor nehézségi szint 5db klasszikus Lara Croft skin A Rise of the Tomb Raider története szerint a titokzatos viharszigeten elszenvedett, igencsak gyötrelmes kaland után, Lara ismét útra kel, ám régésznőnk ezúttal a fagyos Szibéria felé veszi az irányt, hogy felkutassa az örök élet ereklyéjét. Főhősünknek ezúttal sem lesz könnyű feladata, hiszen a természet pusztító erején kívül ismét akadnak olyanok is akik minden erejükkel azon lesznek, hogy megakadályozzák a legendás kincs megszerzését! A Rise of the Tomb Rider-ben azonban nem csak a veszedelmes hólavinákkal kell megküzdenünk, utunk ugyanis szerteágazó, így a jég birodalmától, egészen a perzselően forró sivatagokon át fog vezetni! A megújult Tomb Raider széria fejlesztésért felelős Crystal Dynamics, az előző résszel már bizonyította profizmusát, de ami most az újgenerációs PS4 konzol hardveréből előcsalogattak, az valami egészen elképesztő látványvilágot és olyan élethű fizikát eredményezett, amelytől garantáltan minden játékosnak leesik majd az álla! A Rise of the Tomb Raiderben a természeti elemek minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kaptak: A dinamikus időjárás változás eredményeképpen, számtalan alkalommal kell majd felvennünk a küzdelmet a természet pusztító erejével, mely hóvihar, lavina, zivatar, valóságos özönvizek és még sivatagi homokvihar formájában is a nyakunkba fog szakadni. Az új Tomb Raider-ben a korábbiaknál sokkal kidolgozottabb logikai fejtörők, nagyobb és szabadabban bejárható nyitott világ, minden eddiginél emberibben viselkedő szereplők várnak ránk. A történet alapján Lara ugyan még mindig fiatal, ám az előző részben a törékeny fiatal lány jókora tapasztalatot szerzett a harc terén, ezért a Rise of the Tomb Raider-ben már egy sokkal kiforrottabb és lendületesebb harcmodor birtokosa és a legkülönbözőbb fegyverek használatát is tökéletes elsajátította.

Colin Mcrae Dirt 2
PS3
A legendás rallis, Colin Mcrae halála óta ez az első játék, amely az ő nevét viseli a dobozon, a fejlesztők pedig jól láthatóan megtettek mindent azért, hogy a Dirt 2 méltó legyen a nevére: az igéretek szerint az előd hiányosságait kijavítják, a már most működő dolgokat pedig tovább csiszolják majd. A játékban öt kontinensen versenyezhetünk majd, megannyi különböző játékmódban (a klasszikus rally mellett van még raid, rally cross, trailblazer, land rush), a kocsik pedig a standard, televíziókban is közvetített rallis modellek mellett lehetnek hatalmas kerekű (baja) szörnyetegek, a Buggyk által képviseltetik magukat a dombosabb terepek versenyzői is - Colin Mcrae Dirt 2 tehát egyértelműen a definitív versenyjáték szeretne lenni, ami minden olyan versenyzési fajtát magába foglal, amely nem a fényes és tiszta aszfalton, hanem a vad földes utakon játszódik. És teszi ezt micsoda elképesztő grafika mellett! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

J-Stars Victory VS Plus
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Rome Total War 2
PC
A SEGA és a Creative Assembly legújabb Total War-játéka visszatér a széria egyik legsikeresebb epizódjához, a Római Birodalom uralkodásának idejére és korszakára. A Total War: Rome II azonban remekül demonstrálja a két rész közötti eltelt időt, hiszen a legmodernebb pécéket is képes maximálisan kihasználni a hihetetlen részletességgel ábrázolt csatajaleneteivel és grandiózus pillanataival. A Total War-széria hangulatához méltóan most is iszonyatosan komoly tartalomra és kihívásra kell számítanod! A Total War: Rome II több száz órányi tartalmat, több nehézségi fokot, gép elleni és egymás elleni multiplayer módokat egyaránt tartalmaz, a játék által kínált kihívások legyűréséhez pedig valóban a hadviselés mesterévé kell majd válnod. Megéri azonban elmerülni ebben a játékban: a Total War-széria már egy évtizede a pécés stratégiai játékok egyik fénypontjának, mérföldkövének számítanak.

Wolfenstein The New Order
PC
A Wolfenstein The New Order 1960-ban játszódik egy a világ minden pontjára kiterjedő náci elnyomás közepedte, melyet szuperfegyverekkel és gépesített katonákkal értek vívnak. Hősünk természetesen a korábbi részekből jól ismert B.J. Blazkowicz, aki egy lehetetlennek tűnő offenzívát indít a régi ellenség ellen. Hősünk véres kalandját Európában kezdi meg, ahol a feladata a náci bunkerek kitakarítása mellett a hatalom visszaszorítása lesz, éppen azokkal a fegyverekkel, amikkel az ellenség megszerezte azt. A Wolfenstein szériát sokan a videojátékok ősapjaként emlegetik, melyre több tíz éves múltjával rá is szolgált. A Wolfenstein hangulatából és megoldásiból még napjainkban is több száz játék táplálkozik és készülnek ehhez a játékhoz kisértetiesen hasonló koncepciók. A Wolfenstein minden lovöldözős játék kedvelőnek kötelező darab.

Just Cause 3 Collectors Edition
PC
Tartalma: Just Cause 3 játékszoftver Egyedi gyűjtői doboz Medici térképe 32 oldalas, kemény fedeles művészeti album A főhős Rico csáklyájának replikája Digitális in-game extra tartalmak

Tom Clancy's The Division Sleeper Agent Edition
XBOX One
Tartalma: Tom Clancy's The Division játékszoftver Tom Clancy's The Division Season Pass Ügynök óra replika Karpánt Gyűjtői doboz Artbook (Művészeti album) Poszter A Division története szerint egy pusztító járvány söpör végig New York Cityn, egymás után állnak le az alapszolgáltatások, pár nap után pedig már víz és étel se marad, a társadalom ennek következtében összeomlik. A rendfenntartás és a lakosság megmentése érdekében létrehozzák a Division névre keresztelt taktikai-katonai csoportot, ennek egyik tagjaként fogunk részt venni a játékban. Mindez egy nagy online világban játszódik, ahol a világ más játékosaival karöltve vehetünk részt különböző küldetésekben. Akció-RPG-ről lévén szó karakterünk képességei és fegyverei folyamatosan fejlődnek majd a küzdelmek nyomán. Felszerelésünk bővítése és tápolása érdekében más játékosokkal is üzletelhetünk, karakterünket pedig fegyverek széles választékával szerelhetjük fel. A The Division mellé ráadásul okostelefonos és tabletes alkalmazást is kapunk majd, amelyen egy barátunk segíthet minket a játék folyamán.

Epic Mickey 2 The Power of Two
PS3
Az Epic Mickey első részének sikerén felbuzdulva Disney Interactive Studio minden nagy mikiegér rajongó örömére elkészítette a sorozat folytatását aminek az Epic Mickey 2 The Power of Two nevet adták és ezúttal nem csak a Nintendo Wii tuljadonosk örülhetnek, hiszen a játék Xbox 360 és PS3 konzolokra is elkészült ! A zseniális és egyedi látásmóddal megáldott Warren Spector ígerete szerint minden olyan hibát igyekeztek kijavítani amit az előző részben elkövettek és minden erejükkel a fejlődésre és a rengeteg újításra törekedtek, de mind ezt olyan alapossággal, hogy azok a rajongók akik odavoltak az első részért, ezúttal tényleg a felllegekben érezhessék magukat. Optimalizáltak, javítottak a kamerakezelésen és ezúttal lesz szinkron is amit igen nagy nevek közreműködésével készítettek. Valamint két játékost befogadó kooperatív móddal is felszerelték a Disney filmek híres helyszíneit bemutató új részt. De ha ez még nem lenne elég, a játék nem csupán egy egyszerű mászkálós kalandjáték lesz, hanem egy musical is egyben, ami abban nyilvánuél meg, hogy szereplőink számos helyen dalra fog fakadni. A számok pedig a játékosok által elkövetett gaztettek vagy jótétek alapján váltanak hangnemet, ezzel is növelve az Epic Mickey egyedi világára jellemző élményt. Kapható: Xbox 360, PS3 és Nintendo Wii konzolra.

MARIO SPORTS SUPERSTARS
Nintendo
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand-theft-auto-5-gta-5-xbox-one-hasznalt_4837_640x0.fill
elérhető
29

Grand Theft Auto V
XBOX One
A világ talán legismertebb, legszélesebb körben elterjedt és kedvelt videojátéka az utánozhatatlan Grand Theft Auto,vagy ahogyan már csak a fanatikus és elhivatott rajongók nevezik: GTA. A megszállott rajongóknak most igazán jó hírrel szolgálhatunk,hiszen a hosszú-hosszú , évekig tartó várakozásnak idén meglesz a gyümölcse,ugyanis a játék fejlesztőcsapata Rockstar Games bejelentette,hogy a mai kornak megfelelő és minden várakozást felűlmúló grafikával,mesterséges inteligenciával és elképesztő méretű bejárható területtel érkezik a Grand Theft Auto V ! A GTA 5 világát és sajátos,stílusteremtő játékmenetét talán csak kevés embernek kell bemutatni ezen a földön aki már fogott a kezében Xbox 360,PSP,PS3 vagy PS2 kontrollert. És ha nem is lett egyből a szerelmese ennek a páratlan játéknak,talán soha nem fogja elfelejteni az összetéveszthetetlen atmoszféráját és a precízen kidolgozott történetet ami a játék egészét jellemzi. A GTA 5-ben ezúttal egy három főből álló banda tagjait irányíthatjuk a napsütötte Los Santos tengerpartokkal körülölelt bűnös városában. Az új játékban garantáltan meg fog gyülni a bajunk a rendőrség teljes kötelékével és a helyi gengszterek sem lesznek túl elnézőek velünk,tekintve,hogy alkalmunk lesz elhalászni a kínálkozó üzleteiket és ismét komoly tűzharcokba is keveredhetünk a legkeményebb bűnözőkkel. A készítők elmondása szerint a GTA 5 elképesztően nagy bejárható területtel és minden eddiginél több lehetőséggel kecsegtet, mint korábbi de méltán népszerű elődei. Lehetőségeink tárháza szinte tényleg kimeríthetetlen: A csínytevéseken túl hódolhatunk a szórakozásnak is és akár golfozhatunk, búvárkodhatunk, vagy ejtőernyőzve csodálhatjuk a tájat, több száz méter magasból ! A játék a tökéletesen átgondolt játékmeneten kívül egy teljesen új, a harcokhoz elengedhetetlen fedezékrendszerrel is szolgál, de a sorozat korábbi részeiből már megszeretett járművek vezetését is a végletekig kidolgozták, a régi fanatikus és a leendő játékosok számára. Megvásárolható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Assassin's Creed IV - Black Flag
PC
Assassin's Creed IV: Black Flag is a 2013 action-adventure video game developed by Ubisoft Montreal and published by Ubisoft. It is the sixth major installment in the Assassin's Creed series. Its historical timeframe precedes that of Assassin's Creed III (2012), though its modern-day sequences succeed III's own. Black Flag was first released on the PlayStation 3, Xbox 360, and Nintendo Wii U in October 2013 and a month later on the PlayStation 4, Microsoft Windows, and Xbox One.

Aliens Vs. Predator
PS3
A Rebellion Software és a SEGA közös gyermeke, az Aliens VS Predator egy igen régóta várt játékmegjelenés, amely a klasszikus és legendás Alien filmsorozat és a Predator filmek világát ötvözi egy gigászi, három különböző kampányra bontott kalandban. Akár az emberek, akár a Ragadozók, akár az Alien-ek oldalát választjuk, egy saját történetet ismerhetünk meg ebben a belsőnézetes, szigorúan felnőtteknek szóló, brutális lövöldözős játékban. Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as változatban egyaránt szerepel természetesen a több játékos lövöldözés lehetősége is.

Assassin's Creed 4 Black Flag Jackdaw Edition
PC
Tartalma: Assassin's Creed 4 Black Flag PC játékszoftver Death Vessel DLC Pack Kraken Ship DLC Pack Crusader & Florentine DLC Pack Illustrious Pirates DLC Pack Multiplayer #1 – Blackbeard’s Wrath és a Multiplayer #2 – Guild of Rogues Freedom Cry DLC Pack, amely 9 egyjátékos küldetést foglal magában Az Assassin’s Creed IV Black Flag Jackdaw Edition személyében a sorozat legtartalmasabb gyűjtői kiadását köszönthetjük! A játék alapváltozata mellett a PS4, Xbox One és PC tulajdonosok hozzájuthatnak az AC4 Black Flag-hez megjelent összes eddigi letölthető tartalomhoz! Amely új öltözeteket, rengeteg új multiplayer küldetést, vadonat új pályákat, extra tárgyakat, tovább az óriási bejárható területtel rendelkező Freedom Cry DLC-t is tartalmazza, mely 9 egyjátékos küldetést foglal magában! Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is!

God Eater 2 Rage Burst
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16)
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16)
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2016 (PES 16)
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lost-planet-2-xbox-360_71_640x0.fill
Lost Planet 2 XBOX 360
0

Lost Planet 2
XBOX 360
A Capcom ebben a generációban igen korán elkezdett remek játékokat készíteni, amelyek közül kiemelkedett a Dead Rising és a Lost Planet - utóbbi egy klasszikus lövöldözős-mászkálós akciójáték volt, elképesztő kinézettel, igen látványos robbanásokkal, izgalmas harcokkal, és valóban kihívást nyújtó nehézséggel. A mutiplayer pedig csak hab volt a tortán, ahogy a később érkező kibővített változat is - most a Lost Planet 2 továbbfejlesztett grafikus motorral, a jeges helyszínnel szakítíva színekben és élő, lélegző környezetben gazdag helyszínekkel jelentkezik - és persze ezúttal is lehetőség lesz a multiplayerre, egymás elleni harcokra. A Lost Planet második része ráadásul már megjelenéskor elérhető lesz az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as játékosoknak is egyaránt.

IGI 2: Cover Strike
PC
IGI 2: Cover Strike - PC

The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition
PS4
A The Elder Scrolls V Skyrim PS4 játék története 200 évvel az Oblivion után játszódik amikor bekövetkezett az, amit már korábban is megjósoltak, miszerint a sárkányok visszatértek! A mi feladatunk megállítani a Sárkány Urat, mert mi vagyunk a sárkány szülötte és ami meghatározza a sorsunk további alakulását. Sajnos közben egy polgárháború is dúl, melybe szintén belekeveredünk, így itt is el kell majd döntenünk melyik csapat mellett harcolunk a végső győzelemért.

Assassin's Creed IV - Black Flag
PS4
Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

Assassin's Creed Brotherhood
PC
Assassin's Creed Brotherhood - PC

71idkhablml._ac_sl1200_
0

Forza Motorsport 7
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Guitar Hero Live Guitar Bundle
XBOX 360
Tartalma: Guitar Hero Live játékszoftver Gitár irányító a játékhoz Az elképesztő népszerűségnek örvendő zenés ritmusjáték a Guitar Hero Live képében tért vissza, hogy ismét kielégítse, rajongók millióinak igényeit! A guitar Hero Live legfontosabb alapelve az interaktivitás amelyre a készítők ezúttal komoly hangsúlyt fektettek. Nincsenek többé bugyuta grafikai megoldások. Ellenben valódi színpadokon, valódi zenészek között léphetünk fel akár egy több ezres sikítozó közönség előtt, egy hatalmas stadionban! A belső nézetes megvalósításnak hála tényleg valódi szereplői leszünk a történéseknek attól kezdve, hogy zenésztársainkkal sietve felrohanunk a színpadra a tomboló közönség elé! A játékban minden dalt élő emberekkel rögzítettek akik reagálni fognak tetteinkre: Amikor hátratekintünk a dobosra, jelezvén, hogy elkezdheti a dalt vagy ha mellényúlunk, bizony éles füttykoncertre számíthatunk a közönség részéről. A Guitar Hero Live kontrollereként szolgáló gitár is teljesen megújult, így a korábbi változatnál sokkal élethűbb külsőt és valóságosabb kezelőfelületet kapott, annak érdekében, hogy minden részlete egy igazi hangszer benyomását keltse. Az irányítás szempontjából a legfontosabb változás, hogy a gombokat ezúttal már két sorban helyezték el a készítők, ennek köszönhetően olyan újmozdulatokat kell végrehajtanunk, mint ha mi magunk is valódi gitárosok lennénk! Az eljátszható dalokból pedig több száz áll a rendelkezésünkre, melyek régi nagy slágerekből és új előadók szerzeményeiből épülnek fel. A teljesség igénye nélkül olyan sztárok dalait kísérhetjük mint a Green Day, a Black Keys, a Fall Out Boy, a My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., a Green Day, Ed Sheeran, a War on Drugs, a Killers, Skrillex, a Rolling Stones, a Lumineers, Carrie Underwood, a Pierce the Veil vagy a Blitz Kids, de a későbbiekben mégtöbb előadóra és tonnányi slágerre számíthatunk majd. A Guitar Hero Live legnagyobb újításaként felcsatlakozhatunk egy online szolgáltatásra amit GHTV-re kereszteltek az alkotók. A hálózat napi 24 órában várja a játékosokat, hogy eljátszhassák az éppen terítékre kerülő videoklippeket! Lesznek különböző zenei csatornák és stílusok amelyek között kedvünkre válogathatunk attól függően, hogy éppen milyen zenei irányzatban szeretnénk kipróbálni magunkat. Továbbá egy kívánságműsor keretében is kérhetjük kedvenc számainkat és a multiplayer módnak köszönhetően a világ másik végén élő bandákkal is összemérhetjük tudásunkat! A világ legkedveltebb ritmusjátéka a Guitar Hero Live képében tér vissza az Xbox 360 játékosok nappalijába! Kényelmesebb és realisztikusabb formaterevezésű gitár, továbbá megismételhetetlen játékélmény vár a régi veteránokra és az újdonsült rajongókra! Lépj valódi színpadokra és játsz híres zenészek társaságában és élvezd az online funkciók egész tárházát!

Legend of Zelda: Ocarina of Time
Nintendo 3DS
A minden idők egyik legjobb játékának tartott The Legend of Zelda: Ocarina of Time visszatér, ezúttal speciális szemüveget nem igénylő 3D élménnyel, kizárólag Nintendo 3DS-re. A felújított látvány mellett varázslatos 3D élmény várja a sorozat rajongóit, és a Zelda kalandokkal ismerkedőket, akik a videojátékok történetének egyik legnépszerűbb hősének, Linknek a bőrébe bújhatnak. Hősünk feladata megmenteni Hyrule földjét, és megakadályoznia a tolvajok királyának, Ganondorfnak gonosz tervét. Ellenfelünk Hyrule földje mellett az idő felett is uralkodni akar, ehhez pedig a Htule királyi családot készül letaszítani a trónról. Link földeket, mítikus templomokat, labirintusokat, falvakat és városokat jár be az idő számos síkjában, hogy meghiúsítsa ezt a gonosz tervet! Megjelenés: 2011. 06. 17. Nintendo 3DS konzolra !

Guitar Hero Live Guitar Bundle
PS4
Tartalma: Guitar Hero Live játékszoftver Gitár irányító a játékhoz Az elképesztő népszerűségnek örvendő zenés ritmusjáték a Guitar Hero Live képében tért vissza, hogy ismét kielégítse, rajongók millióinak igényeit! A guitar Hero Live legfontosabb alapelve az interaktivitás amelyre a készítők ezúttal komoly hangsúlyt fektettek. Nincsenek többé bugyuta grafikai megoldások. Ellenben valódi színpadokon, valódi zenészek között léphetünk fel akár egy több ezres sikítozó közönség előtt, egy hatalmas stadionban! A belső nézetes megvalósításnak hála tényleg valódi szereplői leszünk a történéseknek attól kezdve, hogy zenésztársainkkal sietve felrohanunk a színpadra a tomboló közönség elé! A játékban minden dalt élő emberekkel rögzítettek akik reagálni fognak tetteinkre: Amikor hátratekintünk a dobosra, jelezvén, hogy elkezdheti a dalt vagy ha mellényúlunk, bizony éles füttykoncertre számíthatunk a közönség részéről. A Guitar Hero Live kontrollereként szolgáló gitár is teljesen megújult, így a korábbi változatnál sokkal élethűbb külsőt és valóságosabb kezelőfelületet kapott, annak érdekében, hogy minden részlete egy igazi hangszer benyomását keltse. Az irányítás szempontjából a legfontosabb változás, hogy a gombokat ezúttal már két sorban helyezték el a készítők, ennek köszönhetően olyan újmozdulatokat kell végrehajtanunk, mint ha mi magunk is valódi gitárosok lennénk! Az eljátszható dalokból pedig több száz áll a rendelkezésünkre, melyek régi nagy slágerekből és új előadók szerzeményeiből épülnek fel. A teljesség igénye nélkül olyan sztárok dalait kísérhetjük mint a Green Day, a Black Keys, a Fall Out Boy, a My Chemical Romance, Gary Clark, Jr., a Green Day, Ed Sheeran, a War on Drugs, a Killers, Skrillex, a Rolling Stones, a Lumineers, Carrie Underwood, a Pierce the Veil vagy a Blitz Kids, de a későbbiekben mégtöbb előadóra és tonnányi slágerre számíthatunk majd. A Guitar Hero Live legnagyobb újításaként felcsatlakozhatunk egy online szolgáltatásra amit GHTV-re kereszteltek az alkotók. A hálózat napi 24 órában várja a játékosokat, hogy eljátszhassák az éppen terítékre kerülő videoklippeket! Lesznek különböző zenei csatornák és stílusok amelyek között kedvünkre válogathatunk attól függően, hogy éppen milyen zenei irányzatban szeretnénk kipróbálni magunkat. Továbbá egy kívánságműsor keretében is kérhetjük kedvenc számainkat és a multiplayer módnak köszönhetően a világ másik végén élő bandákkal is összemérhetjük tudásunkat! Megújult irányítás és vadonat új játékmeneti elemek várnak a Guitar Hero Live PS4 változatában. Készülj fel egy soha eddig nem tapasztalt játékélményre és állj színpadra a legnagyobb sztárokkal! Használd a Guitar Hero TV funkciót, hogy bármikor összemérhesd a tudásodat barátaiddal és ismerőseiddel!

Tomb Raider Definitive Edition
XBOX One
A Tomb Raider Definitive Edition tartalmazza a játékhoz megjelent összes eddigi DLC-t,( extra tartalmat) speciális ruházatot Digitális Artbook-ot és egy képregényt. A Tomb Raider -el a készítők nem titkolt célja,hogy a régi fanok mellé most új rajongókat toborozzanak ezúttal az új generációs PS4 és Xbox One konzolok, minden képességét kihasználva! A játék kinézete és hangulata lenyűgöző és ránézésre leginkább a Naughty Dog legendás játéka az Uncharted szériára emlékeztet a rendkívül kifinomult fedezék és harcrendszerével, fenomenális történetvezetésével és minden képzeletet felűlmúló grafikájával. Az elveszett világ minden apró részlete él és lélegzik: hullanak a levelek, hangos léptekre a közelben fészkelő madarak röppenenk fel a fészkükből és pillanatok alatt változik a szeszélyes trópusi időjárás ami óriási felhőszakadás formályában fog a nyakunkban landolni. A játék fejlesztése igen hosszú ideig tartott, de a készítők rászolgáltak a bizalomra mert a végeredmény láttán minden új és régi rajongónak le fog esni az ála.

World of Tanks
PC
A World of Tanks egy többszereplős internetes szerepjáték (MMORPG). Vásárolj, gyűjts és fejleszd a tankokat, aztán vidd európai csatákba őket. Az alapjáték egy zászlórablás típusú játék két csapat tank között. A World of Tanksban hat tankkategória van a könnyűpáncélostól kezdve a nehéz, és a pusztító tankok a Szovjetúnióból, Németországból és az USA-ból. A csatákban való részvétellel tapasztalati pontokat gyűjtünk, amivel kutatásokat végezhetünk, hogy fejlesszük a meglévő tankjainkat, vagy szerezhetünk újakat. Amikor belépünk egy háborúba, tankok széles skálájával találkozhatunk a csatatéren. Egy játék 15 percig tart, már ha addig nem győz az egyik oldal. A játék addig tart számodra, amíg élsz, tehát nincs feléledés a játékban. Ha a tankodat felrobbantották, akkor elhagyhatod a játékot, elkezdhetsz egy újat, egy másik tankkal. A tapasztalati pontokat ugyanúgy megkapod. Ez kicsit enyhíti majd a frusztrációt, amit az új játékosok éreznek akkor, amikor sorozatban felrobbantják őket a náluk régebbi, tapasztalt játékosok! A World of Tanks nagyszerű ötleten alapszik, és nagyrészt jól is kivitelezett. A játék viszont elég száraz és komoly, a kezelőfelület elsőre elég megfélemlítő. A csaták szórakoztatóak, de sokkal erősebb ellenfelek ellen bosszantó lehet. Ha belefeccölünk egy kis időt, akkor a World of Tanks remek szórakozás lehet. Bízunk benne, hogy a végleges kiadás előtt a játékot az új játékosok számára is kibírhatóbbá teszik!

Blood Knights
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák