Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Lair-ps3-hasznalt_1566_640x0.fill
LAIR PS3
0

LAIR
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Cars 2 The Video Game
XBOX 360
A játékban a már jól ismert Verdák nemzetközi kémkedésbe bonyolódnak, és ennek köszönhetően mindvégig ez áll a játék középpontjában majd. A játék igazi multiplatform lesz, hisz Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS konzolokra is elkészül.A játék Cars 2: The Video Game néven jelenik meg, s a játékosok 25 karakter közül választhathák ki a Chrome nevű kiképzési központban a számukra legmegfelelőbb járgányt, melyek önálló személyiséggel bírnak majd.A tréning keretein belül veszélyes küldetések szimulálásában vehetünk részt, s rendelkezésünkre áll majd számos modern cucc, hogy a tömeges ütközéseket elkerüljük, az ellenfeleket pedig lelassítsuk. Megjelenés: 2011. 06. 10. Xbox 360,PS3,Nintendo Wii és DS konzolokra !

Carnival Games in Action Kinect
XBOX 360
A Carnival Games in Action a Kinect tulajdonosok és barátaik számára kíván izgalmas perceket szerezni,nem csak társaságban, de egyedül, valamint Xbox Live-on is kellemes kikapcsolódást nyújthat.A játék teljesen kortalan,3 és 99 éves korig bárki megtalálhatja a 20 játék közül azt, amelyik neki tetszik, és emellett aktív testmozgásra késztet minden szórakozni vágyót. A játékok között olyanokat találunk, mint a karika vagy késdobálás, tánc, malacfuttató verseny, elvarázsolt kastély, vagy a rejtélyes hullámvasút! Kapható Xbox 360 konzolra !

Skate-3-ps3_276_640x0.fill
Skate 3 PS3
0

Skate 3
PS3
A SKATE 3-ban egy vadiúj co-op mód is megtalálható, ahol a játékosoknak együtt kell küldetéseket teljesíteniük miközben karrierjüket is egyengetik.A játékot egyjátékos módban is játszhatjuk, melyben saját karrierünket indítjuk el Port Carvertonban. Ebben a játékban azonban már karrierünk szinte csúcsán járunk, ahol saját egyedi trükkjeinket mutathatjuk be, valamint saját gördeszkás cégünket indíthatjuk el. A lényeg, hogy minél több reklámtáblát és terméket adjunk el. Néhány tagot is szereznünk kell ahhoz, hogy igazán hiteles brand-et hozzunk létre. A helyszín Port Carverton, ami sokkal hívogatóbb, mint a SKATE 2-ben található San Van. Szeretsz gördeszkázni? És szeretnél saját deszkamárkát? Akkor ez a Te PS3 játékod!

Grand Theft Auto V (GTA 5) Special Edition
PS3
Tartalma: Grand Theft Auto V játékszoftver Exkluzív festésű Steelbook (Fémdoboz) Los Santos Térkép További digitális tartalmak: Stunt Plane Trials Bónusz kosztümök, Tetoválások és rengeteg extra Speciális képességmódosítások Extra fegyverpakkok A világ talán legismertebb, legszélesebb körben elterjedt és kedvelt videojátéka az utánozhatatlan Grand Theft Auto,vagy ahogyan már csak a fanatikus és elhivatott rajongók nevezik: GTA. A megszállott rajongóknak most igazán jó hírrel szolgálhatunk,hiszen a hosszú-hosszú , évekig tartó várakozásnak idén meglesz a gyümölcse,ugyanis a játék fejlesztőcsapata Rockstar Games bejelentette,hogy a mai kornak megfelelő és minden várakozást felűlmúló grafikával,mesterséges inteligenciával és elképesztő méretű bejárható területtel érkezik a Grand Theft Auto V ! A GTA 5 világát és sajátos,stílusteremtő játékmenetét talán csak kevés embernek kell bemutatni ezen a földön aki már fogott a kezében Xbox 360,PSP,PS3 vagy PS2 kontrollert. És ha nem is lett egyből a szerelmese ennek a páratlan játéknak,talán soha nem fogja elfelejteni az összetéveszthetetlen atmoszféráját és a precízen kidolgozott történetet ami a játék egészét jellemzi. A GTA 5-ben ezúttal egy három főből álló banda tagjait irányíthatjuk a napsütötte Los Santos tengerpartokkal körülölelt bűnös városában. Az új részben garantáltan meg fog gyülni a bajunk a rendőrség teljes kötelékével és a helyi gengszterek sem lesznek túl elnézőek velünk,tekintve,hogy alkalmunk lesz elhalászni a kínálkozó üzleteiket és ismét komoly tűzharcokba is keveredhetünk a legkeményebb bűnözőkkel. A készítők elmondása szerint a GTA 5 elképesztően nagy bejárható területtel és minden eddiginél több lehetőséggel kecsegtet, mint korábbi de méltán népszerű elődei. Lehetőségeink tárháza szinte tényleg kimeríthetetlen: A csínytevéseken túl hódolhatunk a szórakozásnak is és akár golfozhatunk, búvárkodhatunk, vagy ejtőernyőzve csodálhatjuk a tájat, több száz méter magasból ! A játék a tökéletesen átgondolt játékmeneten kívül egy teljesen új, a harcokhoz elengedhetetlen fedezékrendszerrel is szolgál, de a sorozat korábbi részeiből már megszeretett járművek vezetését is a végletekig kidolgozták, a régi fanatikus és a leendő játékosok számára. Előendelhető: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Deus Ex : Human Revolution
PS3
A Deus Ex Human Revolution igen magasra tette a mércét. Nem lesz egyszerű feladat az Eidos Montreal számára még csak megközelíteni is ezt a mércét, de a Human Revolutionnek megvan rá minden esélye, hogy felérjen erre a szintre. Ami a második résznek nem sikerült, az most a harmadikkal összejöhet, ugyanis a fejlesztők feltett szándéka, hogy az alapokhoz térjenek vissza, azokat szem előtt tartva, de a mostani viszonyok szerint alakítva egy olyan folytatást készítsenek, ami nem csak, hogy méltó a címéhez, de új szintre is emelheti a sorozatot.Adam Jensennel 2017-be utazva öt nagyvárost járhatunk majd be, amik közül eddig Shanghai, Detroit és Montreal lett megerősítve, a másik két helyszín még titok. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra. Megjelenés: 2011. 02. 25 Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra!

Yakuza: Dead Souls
PS3
Előrendelőinknek pósztert és DLC-t adunk ajándékba! A Playstation sikersorozata a Yakuza, eddig akciódus játékmenetéről és rengeteg verekedős jelenetéről ismerhettek a rajongók, de az akciódús lövöldözés és a zombik felbukkanása eddig a pillanatig nem tartozott a játék fő profiljához. A rengeteg párbeszéd és unalmas összekötők után a sorozat egy teljesen új irányba kanyarodik, egy nem várt zombijárvány kitörésével.A Yakuza Dead Souls története közvetlenül a Yakuza 4 után folytatódik a már jól ismert és bejárt helyszinen,Kamurochoban ahol a mi feledatunk lesz megtisztítani a várost az élőholtak kegyetlen hordáitól. Kapható PS3 konzolra.

Tony Hawk Shred + Deszka
XBOX 360
Az Activision kiadó a Tony Hawk széria tizenegyedik részével jelent meg ismét a videojátékok piacán, de ezúttal elmondásuk szerint a fiatalabb és az idősebb játékosoknak is garantált szórakozást kínál új termékük a Tony Hawk Shred + Gördeszka kiegészítő! A Shred gördeszka és snowboard szimulátorban kontrasztosabb színek, kellemesebb grafika fogadja a játékost, nyolc gördeszkás és három snowboarder híresség játszható karaktere mellett megjeleníthető Avatarok is helyet kapnak, valamint egy kimondottan erre a célra fejlesztett board kontroller fokozza a játékélményt, melynek kialakítása során maga a névadó sportoló is kivette a részét a tervezésből. Tony Hawk Shred csomag tartalma: Tony Hawk Sred Játékszoftver Gördeszka Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Bakugan Defenders of the Core
PS3
A Bakugan 2 Defenders of the Core a Jellegzetes Japán animék harcos és izgalmakkaél teli gyönyörűen és művészi módom megrajzolt világába kalaúzolja el a játékosokat. A játékban egy olyan társoság karaktereit kell irányítanunk akik felveszik a harcot egy ellenséges fajjal a Vastalokkal.Rendkívül pörgős játékmenet,szövevényes történet és egy minden korosztály számára kezelhető és megérthető írányítás jellemzi ezt a nagyszerű játékot. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Just Dance Greatest Hits Kinect
XBOX 360
A nagy sikereket elért és több mint 20 millió példányban fogyott Just Dance epizód, válogatása a legnépszerűbb, legtöbbet játszott dalai, egy helyen! A just Dance a nyár legkirobbanóbb táncos játéka, amelyben a Kinect segítségével a te mozdulataid jelennek meg a képernyőn. A Just Dance: Greatest Hits számlistája: (In the Style of Irene Cara) – "Fame" A R Rahman, The Pussycat Dolls Featuring Nicole Scherzinger – "Jai Ho! (You Are My Destiny)" Anita Ward – "Ring My Bell" Anja – "Baby Don't Stop Now" Aqua – „Barbie Girl” Avril Lavigne – "Girlfriend" B.o.B (feat. Hayley Williams of Paramore) – "Airplanes" Baha Men – „Who Lett he Dogs Out” Beastie Boys – "Body Movin' (Fatboy Slim Remix)" Benny Benassi presents "The Biz" – "Satisfaction (Isak Original Extended)" Beyoncé feat. Jay-Z – „Crazy in Love” Boney M. – "Rasputin" Britney Spears – „Toxic” Calvin Harris – "Acceptable in the 80s" Carl Douglas – "Kung Fu Fighting (Dave Ruffy / Mark Wallis Remix)" Countdown Dee's Hit Explosion – "Barbie Girl" Sorcerer – „Dagomba” Elvis Presley – "Viva Las Vegas" Fatboy Slim – "Jin Go Lo Ba" Gorillaz – "Dare" Groove Century – "U Can't Touch This" Harry Belafonte – „Jump In the Line (Shake, Senora)” Ike & Tina Turner – "Proud Mary" Irene Cara – „Fame” Katy Perry – "Firework" Katy Perry – "Hot N Cold (Rock Version)" Ke$ha – "TiK ToK" Kris Kross – „Jump” MC Hammer – „U Can’t Touch This” New Kids On The Block – "Step By Step" Outkast – "Hey Ya!" Reel 2 Real feat. The Mad Stuntman – "I Like to Move It (Radio Mix)" Rihanna – "Only Girl (In The World)" Rihanna – "Pon De Replay" Snap! – "The Power" Sorcerer – "Dagomba" Studio Allstars – "Jump" Studio Musicians – "Crazy In Love" Supergrass – "Alright" Survivor – "Eye of the Tiger" The Hit Crew – "Toxic" The Sunlight Shakers – "Jump In The Line" The Sunlight Shakers– "Who Let the Dogs Out" The Weather Girls – "It's Raining Men"

Kinect-crossboard-7-xbox-360_496_640x0.fill
0

Kinect Crossboard 7
XBOX 360
A Kinect Crossboard 7 most elhozza a nappalid kényelmébe a fantasztikus grafikával megáldott eszeveszett száguldást! Az általad választott lénnyel kell összemérned a tudásodat a világ számos pontján megrendezett deszkás versenyeken. Vizen,havon vagy akár a sivatag homokján csúszkálva lesz lehetőséged bebizonyítani ügyességed,és az ellenfeledet legyőzve elnyerni a deszkáját! Kapható Xbox 360 konzolra!

Infamous-ps3-essentials_217_640x0.fill
inFAMOUS PS3
0

inFAMOUS
PS3
A mozgás hihetetlen szabadsága, a veszedelmes harcos személye, és a lenyűgőző történet teszi az inFAMOUS-t, egy nagyon nyílt világú akciójátékká. A városban való mozgás könnyű és izgalmas, lenyűgőző a harci erők kombinálásának lehetősége, ezen kívül sokféle feladat közül lehet választani. Hősünk egyik reggel arra ébred, hogy egy robbanás következtében, megsérült... már nem egészen ember többé... Elektromos áram ment át ma testén, ezért különleges képességek birtokába került... Érdekes módon saját maga idézte elő a dolgot, mivel futárként tevékenykedett, és a csomag, amelyet szállított egy bomba volt, amit aktivált. A város nagy része elpusztult, vagy romba dőlt... Emberek milliói haltak meg... Ki a felelős? A Te döntésed, hogy mit választasz, segíteni akarsz az embereknek, hogy megmeneküljenek, vagy elpusztítod őket, mert már nem tartozol közéjük? A döntés a Te kezedben van. A játék morális döntések sorozatából áll. Ez a hihetetlen szabadság teszi a játékot annyira lenyűgözővé. A városban nincsenek többé szabályok. A lerombolt házak által megcsúfolt utcákat elárasztják a bandák és gengek... Te melyik oldalra állsz?A városban természetesen Cole-t vádolják az anarchia megteremtésével. Tisztáznia kell a nevét, helyre kell állítania a rendet, és meg kell találnia az okokat! Az izgalmak csak most kezdődnek.

Blazblue-xbox-360_17_640x0.fill
0

Blazblue XBOX 360
XBOX 360
A Guilty Gear sorozatot elkészítő Arc System Works ezúttal is igencsak kitett magáért, hiszen a mostanra nagyjából halottnak elkönyvelt két dimenziós verekedős játékok műfaját sikerült felráznia egy egyészen hihetetlenül kinéző, anime-stílusú játékkal. A BlazBlue leginkább azoknak lesz ott az idei kedvencek között, akik kedvelik a nagyon gyors, nagyon technikás játékmenettel rendelkező játékokat - a BlazBlue komplex rendszerével, látványos kombóival, és gyakorlatilag tökéletesre csiszolt online netkódjával igazán megmutatja, hogy mire képesek a kézzel rajzolt sprite-okkal operáló játékok... XBOX 360 konzolra!

Gears of War 3 Limited Edition (Gyűjtői kiadás)
XBOX 360
Tartalma: Az Octus díj doboza, és egy életnagyságú Octus medál: ezt a 77x10 milliméteres kitüntetést kapta meg anno Adam Fenix a munkájáért. Exkluzív Adam Fenix skin a multiplayerbe: mindegyik medálba egyedi Xbox Live kódot gravíroztattak. Szövet COG zászló: a House of Sovereigns színeiben. Adam Fenix utolsó hagyatékai: feljegyzések és vázlatok, valamint más érdekességek a Fenix-családról. Túlzás nélkül állíthatjuk hogy, igen elenyésző azoknak az Xbox 360 tulajdonosoknak a száma akiknek a Gears of War néven elhíresült és egy stílust megteremtő játék neve ismeretlenül cseng. Az Epic Games valami olyan frenetikusat alkotott és a játéktörténelemben meghatározó mérföldkövet fektetett le még az első rész elkészítésével amely számos játékfejlesztő cégnek követendő például szolgált a későbbi fejlesztések során. Az első rész sikere után a Gears of War 2 megjelenését már milliók várták világszerte. Szerencsére a kitartó várakozásuk nem maradt hála nélkül, ugyanis a második rész nem, hogy felűlmúlta hanem egyenesen az egekbe röpítette ezt a véletekig kímunkált alkotást! A második rész végén az idegenekkel szembeni harcban az emberiség elszenvedte az utolsó mindent rombadöntő vereségét. Kontinensek váltak a Föld martalékává és taszították az emberiség fennmaradt részét, nyomorba, éhezésbe és kilátástalan küzdelembe az idegen civilizáció agresszív hordáival szemben. A Gears of War 3 -ban az előző részből megismert főszereplő, Marcus és Dom egy Raven's Nest nevü repülőgép hordozón vernek tábort, hogy utolsó erejükkel is de újraszervezzék az ellenálást és egy mindent elsöprő utolsó harcba induljanak a Föld megmentésének érdekében!

House of the Dead Overkill - Extended Cut
PS3
PlayStation Move és PS3 tulajdonosoknak jó hír, hogy megérkezett a House of the Dead újragondolt és jelentősen kibővített változata. A SEGA bejelentése alapján a Playstation 3 exkluzív feldolgozás a játéktörténelem leghíresebb belső nézetes lővöldözős horrár játéka, komoly meglepetéseket fog okozni és nem kizárt,hogy elviszi az idei év legjobb játéka címet! A The House of the Dead: Overkill – Extended Cut a HD felbontású grafikai kivitelezés mellett 3D és PlayStation Move támogatást is kapott. A választható három dimenziós képi megjelenítés rendkívüli élményt biztosít, annál is inkánbb mert ebben az aspektusban még nem készült hasonló játék.

One Piece Pirate Warriors 2 Collectors Edition
PS3
Tartalma: One Piece Pirate Warriors 2 játékszoftver 14 cm magas Luffy figura

Aliens Colonial Marines Collectors Edition
PS3
tartalma: Aliens: Colonial Marines Xbox 360 játékszoftver Exkluzív pálya: USCM Academy Firing Range Exkluzív multiplayer fegyverek: Sonic Electronic Ball Breakers, Phase Plasma Rifle Resin Powerloader játékfigura limitált Xeno Hive csomagolásban Játszható karakterek: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake és Sergeant Apone USCM dosszié: Küldetés akta; USS Sephora tervrajz; Toborzó kártya; Fénykép a LV-426 ?ról; USCM jelvény; USCM bizonyítvány Extra karakter testreszabási opciók Plusz fegyver: Ripley féle lángszóró Az Aliens Colonial Marines története egy távoli bolygóról leadott segélyhívással kezdődik de a tengerész gyalogságnak nincs pontos információja a probléma valódi okáról. Egy 4 fős osztagot küldenek,hogy derítsenek fényt arra mi is történt valójában. Az osztag parancsnoka te magad leszel, így minden stratégiai döntés és a katonáid irányítása a te kezedben lesz. A rutinos és harcedzett katonák eleinte csak egy szimpla rutinfeladatként tekintenek erre az akcióra,mindaddig amíg szembe nem találkoznak a probléma hús és vér okozójával, aki a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető egy kedves kis házi kedvencnek. A pokol szó szerint elszabadul és már csak egy dolog fog lebegni a szemünk előtt, hogy ami él és mozog rajtunk kívül azt elpusztítsuk és meneküljünk a halál torkából! Az Aliens Colonial Marienes egy rendkívül hosszúra nyúlt fejlesztési idő eredménye képpen végre elkészült! Saját emondásuk szerint a fejlesztőkben, óriási bizonyítási vágy munkálkodott a készítés során, mert a korábbi Aliens játékok közepesen sikereit messze magasan szerették volna túszárnylni. A játékot ajánljuk minden olyan vásárlónknak akik kedvelik és szeretik a magas minőségű, belső nézetes, lővőldözős akció-horror játékokat. De továbbá azoknak a játékosoknak is a figyelmébe ajánljuk akik ének-halnak az Aliens filmekért és már kellőképpen ki vannak éhezve egy hihetetlenül akciódús és tenyérizzasztós kalandra! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Ace Combat: Assault Horizon Limited Edition
XBOX 360
Az Ace Combat Assault Horizon-ban szövetséges csapatokkal karöltve kell majd harcolnunk és a célzott zónák felett kell átvennünk a hatalmat. Az ellenséges légierők kiiktatása mellett meghatározott ideig kell tartanunk a frontot a levegőben, hogy átvehessük az irányítást a célterületek felett. A deathmatch módban pedig két különböző csoport repülői közül választhatunk. A 16 fős légicsatákban a játék a lelőtt gépek, valamint a levegőben végrehajtott mutatványaink után pontoz.

Platformok

Kategóriák