Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


GTA 4 Complete Edition
PS3
tartalma: A legendás, és a generáció egyik legsikeresebb játéka,a Grand Theft Auto IV. A GTA IV-hez megjelent két kiegészítő,a Ballad of Gay Tony és a Lost and Damned. A Grand Theft Auto sorozat egy igazi, modern sikertörténet, egy legenda. A három dimenzió videójátékokba beszűrődése után hosszú évek teltek el, mire valaki úgy döntött: itt az ideje valódi, élő, lélegző várost alkotni, bűnbandákkal, rendőrséggel, hétköznapi emberekkel és egy főszereplővel, akit mi alakítunk: ez a GTA szelleme. A negyedik rész az első ebben a generációban, és a hihetetlenül sok mindent megjelenítő grafika mellett a modern újdonságok is bekerültek, sokat fejlődött az irányítás, az eddig nehézkes célzás, és a multiplayer üzemmódok is bemutatkoztak, sokak nagy örömére. Több hetes, kötetlen szórakozásnak néz elébe az, aki ezzel a játékkal megpróbálkozik: hatalmas élményben lesz része, az biztos. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Pirates of the Caribbean: At World's End
XBOX 360
Karib-tenger kalózai: A világ végén (PC) leírása Kard által él, ki kalóznak áll Ezt a játékot - mely az egész világon hatalmas sikert aratott - az azonos című filmtrilógia második és harmadik része ihlette. A játékosok találkoznak majd õrült kalózokkal, átkozott teremtményekkel, és lépten-nyomon bizonyítaniuk kell ravaszságukat, kreativitásukat és kardforgató tudományukat. Irányítsd a film mindhárom fõszereplõjét, derítsd fel velük Jack Sparrow kapitány sötét és titokzatos múltját! Éld át, milyen kalóznak lenni, miközben megismered a kibõvített történetet, az új helyszíneket, legendás kalózokat és az egyedi befejezést.

Red Dead Redemption Game of the Year Edition
XBOX 360
John Marston zsarolás áldozata lett: vagy egykori bűntársai fejével tér vissza, vagy búcsút inthet családnak. Nincs más választása, így elindul a hatalmas Vadnyugat felfedezésére és egykori barátai felkutatására… A Red Dead Redemption egy teljesen nyitott világban játszódó sandbox játék, így a feladatokkal olyan sorrendben haladhatunk, amilyenben csak akarunk! A főküldetések mellett bármikor időt szakíthatunk egy-két kisebb feladat vagy mellékküldetés elvégzésére is, így a pénz mellett hírnévre is szert tehetünk, ami a későbbiek sorrán pár segítő kéz formájában még jól jöhet! A Game of The Year Edition tartalma: Red Dead Redemption alapjáték Undead Nightmare DLC: A Vadnyugat zombi-fertőzés áldozata lett, és egyedül John Marston veheti fel a harcot a gyilkos kórral. Új fegyverek, küldetések, és egy teljes átalakuláson átesett világ vár Rád ebben a különleges DLC-ben! The Legends and Killers Multiplayer csomag: Kilenc új térkép és nyolc karakter, valamint új fegyverek multiplayer módhoz. The Liars and Cheats Multiplayer csomag: A csomag még változatosabb többjátékos élményt tesz lehetővé különlegességeivel, mint a póker, a kockázás, a lóverseny vagy az új kooperatív küldetések. A Stronghold mód pedig alapjaiban változtatja meg a küzdelmeket… The Outlaws to the End Co-Op küldetéscsomag: Hat egyedülálló kooperatív küldetés, melyet 2-4 játékos játszhat végig. The Solomon’s Folly: exkluzív küldetések és kihívások Myths and Mavericks Bonus Pack új multiplayer karakterekkel és helyszínekkel.

Playstation Move:The Shoot
PS3
A Playstation 3 tulajdonosoknak jó hír,hogy mostantól akár a nappalijuk kényelméből is áttélhetnek egy igazi lövöldözős játéktermi hangulatot.A Move kontroller segítségével célozhatunk és tüzelhetünk minden a képernyőn megjelenő ellenségre.A The shoot minden lövöldözős játékot kedvelő Move tulajdonos számára nagy meglepetést fog okozni! Kapható Playstation 3 konzolra!

Destiny Rise of Iron
XBOX One
A két évvel ezelőtt megjelent lövöldözős játék jött, látott és győzött. Az MMO és RPG elemekkel teletűzdelt és ezáltal a fejlődési rendszerre kiélezett játékmenet, azonnal elnyerte a rajongók tetszését, így azóta Valóságos kultusz épült a Destiny köré! Számos extra tartalom és egy óriás kiegészítő után most megérkezett a második hatalmas tartalommal felruházott Destiny Rise of Iron melyben egy új történeti szál, új fegyverek, új páncélok és szereplők sorakoznak fel. Új fejlődési szint is vár ránk, hiszen a kiegészítő aktiválásával a Light szint egészen 385-re emelkedik de a Wrath of the Machine fokozattal ez a szám egészen 400-ig nőhet! Az ornaments elnevezésű új játékelemmel pedig a páncéljainkat és fegyvereinket díszíthetjük fel, emellett nyolc vadonatúj ereklye birtokosaivá is válhatunk.

Toukiden Kiwami
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Testament of Sherlock Holmes
XBOX 360
A Focus Home Interactive gondozásában elkészült új Sherlock Holmes kaland, minden rajongó számára igazi csemegének ígérkezik. A történet szerint a The Testament of Sherlock Holmest a híres detektív új kalandjában minden eddiginél nagyobb kihívás elé állítja hősünket, akinek saját nevét kell tisztáznia egy büncselekményben. A manapság a mozivásznakon is hóüdító detektív sikerében joggal reménykedhettek a készítők mert ez a történet talán egyike azon keveseknek amik túlélték dömpinget és egyedíségével napjainkig sikeres és érdekes tudott maradni.Az új kalandban Sherlocks épp egy lopási esetet zár le, és rendkívül értékes,ritka ékszereket szolgáltat vissza a jogos tulajdonosának. Az egyik nyakláncról azomban kiderül, hogy hamis és a gyanú a főhősünkre terelődik. Az eset semmi esetre sem tesz jót Holmes hírnevének,aki persze mindent elkövet, hogy tisztázza magát a koholt vádak alól! A Sherlock Holmes játékok akárcsak a filmek, mindig híresek voltak, bonyolult, elgondolkodtató és izgalamas történeteikről. Nem lesz ez máskét ezúttal sem mert a készítők egy vérbeli nyomozós játékot készítettek ami a fürge ujjak mellett, az agytekervények megmozgatásában is jeleskedni fog. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Far-cry-4-xbox-one_3141_640x0.fill
Far Cry 4 XBOX One
3

Far Cry 4
XBOX One
A Far Cry 4 történetének ezúttal a Himalája fagyos és veszélyekkel teli vidéke, azon belül is a Kyrat ad otthont, melynek lakosai egy kegyetlen és önjelölt uralkodó, Pagan Min zsarnoki elnyomásától szenvednek! A harmadik részhez képest a Far Cry 4-ben egy merőben más helyszín és ebből kifolyólag egy a térségre jellemző állítvilág, terepviszonyok, új ellenfelek és természetesen rengeteg használható fegyver vár a játékosokra. A játékban ezúttal is egy hatalmas, térképpel rendelkező nyitott világ vár bebarangolásra, ahol kedvünkre kalandozhatunk és a harcok során felhasználhatjuk a tereptárgyakat, de akár különböző közlekedési eszközöket is igénybe vehetünk, hogy leküzdjük az előttünk álló távolságokat! A Far Cry 4-ben a korábbi részekhez hasonlóan minden lépésünknek meg lesz a következménye, így érdemes átgondolnunk az adott szituációban meghozott döntéseinket. A Far Cry 4 masszívan ápolja a hosszú évekre visszamutató tradíciót ezért abban biztosak lehetünk, hogy ezúttal sem titulálható a végigjátszása egy rövid szösszenetnek. Hiszen tömérdek fő és mellékküldetés vár teljesítésre, rengeteg változatos helyszínre juthatunk el, megismerhetjük a Far Cry 4 élővilágát, segíthetünk a lakosságnak, pénzt és tapasztalati pontokat gyűjthetünk amelyek felhasználásával egyre komolyabb fegyverzetet szerezhetünk magunknak, hogy végül felvehessük a harcot a kegyetlen diktátorral és visszaadjuk a nép szabadságát!

Rocksmith + Gitárkábel
PS3
A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk az Xbox 360 vagy Playstation 3 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith felhozatalában olyan előadók és csapatok klasszikusait játszhatjuk el, mint a Muse, Eric Clapton, David Bowie, Franz Ferdinand, Lenny Kravitz, a Nirvana, a Radiohead, a The Rolling Stones, vagy éppen a Red Hot Chilli Peppers. A guitar Hero-hoz képest a Rocksmith a ritmusjátékok egy teljesen új generációját képviseli aminek segítségével játékos módon, akár profi zenészekké is válhatunk. A Rocksmith-ben számos minijáték is helyet kapott de a külömböző hangzásokkal szívesen kisérletező játékosok akár 80 db virtuális efektpedál közűl is válogathatnak az egyedi megszólalás érdekében. A Program mindezek mellett rendkívül tematikus és jól felépített aminek köszönhetően a kitartó gyakorláson túl egy felejthetetlen élménnyel ajándékoz meg minden leendő játékosát. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Mortal Kombat vs DC Universe
XBOX 360
Tarts velünk egy igazi bunyós kalandra! A rajzfilmek, és képregények rettegett szereplői Veled vagy ellened! Legyél tanúja két univerzum katartikus erőinek összecsapásának, ahol igazi kemény fiúk mérik össze erejüket! A véres küzdelem garantált! Minden korábbinál élethűbb verekedés látástól-mikulásig sőt még tovább!A bunyót ezúttal nem szorítják a ring korlátai, határok nélkül megy a soha véget nem érő küzdelem a két világ ismert harcosai között. A Mortal Kombat Vs DC Universe kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Way of the Samurai 4
PS3
A sorozat hagyományai szerint egy magányos szamuráj bőrébe kell majd bújnunk, akinek el kell döntenie, hogy 3 frakció közül hová pártoljon. A felkelők mellé álljon, akik ki akarják űzni a brit kereskedőket? Vagy a külföldieknek segítsen megvédeni magukat, esetleg a kormány erőinek, hogy megtartsa a békét? Kizárólag a játékoson múlik, hogy melyik oldalra áll.

Watch Dogs 2 Gold Edition
PC
Tartalma: Watch Dogs 2 játékszoftver Season Pass (szezonbérlet) a később érkező extra tartalmakhoz Punk témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) Street Art témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) A hatalmas sikereket elért első rész után végre megérkezett a Watch Dogs 2, mely az óriási rajongótáborral büszkélkedő elődhöz képest, minden fontos szegmensében fejlődött és olyan újdonságokkal, új lehetőségekkel kecsegtet, ami hosszú játékórákra fogja a képernyőkre elé vonzani a rajongók millióit! A második részben szintén, a mindent irányításuk alatt tartó hatalom és a titkos földalatti szervezet a DedSec háborúját követhetjük nyomon, ezúttal azonban kalandjainknak San Francisco ad majd otthont és egy új főszereplőt, Marcus Holloway-t irányítva vethetjük bele magunkat a kalandokba. Marcus a tévesen elítélt hacker a börtönből való szabadulása után csatlakozik a DedSec-hez, hogy a kezében lévő összes eszközzel megtalálja, majd egytől-egyig levadássza azokat akik a bebörtönzéséért felelősek. A Watch Dogs 2 hűen követi az előző részből megszeretett játékmenetet, ám ezúttal egy sokkal innovatívabb formában. A küldetéseknek helyet adó San Francisco szó szerint hatalmas és teljes egészében bejárható, a létező összes közlekedési eszközzel amit kedvünkre elköthetünk, majd volánja mögé pattanva száguldozhatunk, földön és vízen egyaránt. A központi szerepet továbbra is a műszaki eszközök feletti tökéletes uralmunk tölti be. Autókat téríthetünk el, vagy közlekedési lámpákat bolondíthatunk meg, hogy karambolokat idézzünk elő, így nyerve egérutat a minket üldözők elől. Továbbra is kapcsolódhatunk a létező összes számítógéphez vagy mobileszközhöz, melyek meghackelve, beszélgetéseket hallgathatunk le és bármilyen információt megszerezhetünk kiszemelt áldozatainkról.. A nyomozás, lopakodás majd a csendes becserkészésen kívül, ne feledkezzünk meg a tűzharcokról sem, amelyekben bőven lesz rész részünk, de csak abban az esetben ha ezt mi is így akarjuk. Nem tévedés, a Watch Dogs 2-ben ugyanis a mi kezünkben a van a döntés, hogy a feladatok teljesítését csendben, ha úgy teszik fű alatt végezzük, vagy kézi fegyvertárunk bevetésével, brutális erejű tűzharcokban szerezünk érvényt az igazunknak.

Wildstar Előfizetés (15 napos)
PC
Amennyiben úgy érzed, hogy az őrületes kínálatban amely mostanában az MMORPG műfajt jellemzi, elveszítetted a fonalat és valami igazán egyedi frissességre vágyzs, a Wildstar a neked való játék! A Wildstar története szerint a távoli jövőben járunk, a világegyetem egészét a Dominion néven ismeretes hódítók tartják rettegésben, akik minden ellenszegülőt, pusztulással fenyegetnek. Egyetlen megoldás van tehát, a menekülés: az ellenálásból összeverbuválódott,alakulat akiket Exile, magyarán az Elűzöttek néven ismernek, felveszik a küzdelmet az elnyomókkal a titokzatos Wildstar nevű bolygón! A Wildstar játékmenete az úgynevezett Path rendszerrel operál melynek lényege, hogy kedvünkre választhatunk a harcos, a tudós, a felfedező vagy a telepes kasztok között mindezt tehetjük úgy, hogy a karakterünknek már van egy alaposztálya, amely lehet Warrior, Stalker, Spellslinger,és akár Esper is! Tehát miközben az általunk léterehozott karakterünkkkel a megszokott szerepeket töltjük be, egy másodlagos utakat is bejárhatunk, melyekkel jutalmakat szerezhetünk, többek között a házunk egyedi kialakítását segítő extra tartalmakat vehetünk birtokba. A Wildstar minden tekintetben újító szerepjátékok táborát erősíti és ha te is részese szeretnél lenni egy izgalmakkal és fordulatokkal teli történetnek, most ne habozz!

Rocksmith 2014 Epiphone Les Paul Guitar Bundle
PS3
A csomag tartalma: Rocksmith 2014 játékszoftver Epiphone Les Paul Junior Guitar jack-to-usb gitár kábel Tartó heveder és pengető A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk az Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra érkezik és kompatibilis lesz az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

The Talos Principle Deluxe Edition
PS4
Tartalma: The Talos Principle alapjáték The Talos Principle Road to Gehenna bővítmény

Crysis 3 Hunter Edition
PS3
Tartalma: Korai hozzáférés az íjhoz és a "Hunter" nanoruha kiegészítőhöz multiplayer módban Bónusz XP az ötös szint eléréséig, mely gyorsabbá teszi a fejlődést Három exkluzív "dog tag" és egy különleges skin az íjhoz A 2047-ben játszódó történet szerint a Crysis előző részből már ismert főzereplő Prophet, visszatér New Yorkba, amit a hírhedt Cell Corporation nevű korrupt és a hatalomért mindenre képes cég, egy nanokupola alá zárt. Prophet rövid időn belűl kideríti, hogy a társaság megvezette a világot és kupolák célja nem az, hogy menedéket nyújtson az emberek számára a megmaradt ellenséges csapatokkal szemben, hanem egy fondorlatos eszköz a kezében, amivel földhöz juthat, és átveheti a hatalmat az emberiség felett.A Crysis 3 helyszínéül szolgáló A New York City Libert Dome egy szó szerinti betondzsungel saját mocsárral és folyókkal. A kupola alatt hét veszélyes terület alakult ki, amelyeket csak a Hét Csodaként ismernek az emberek. A CryEngine 3 legújabb változatával így hét teljesen egyedi környezetet hoztak létre a fejlesztők, ahol a játékos Prophet emberi és földönkívüli technológiával ellátott nanopáncéljában high-tech és földönkívüli fegyverekkel felszerelkezve valódi szuperkatonává válik. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Race Driver Grid Reoladed
PS3
A Codemasters-féle Race Driver GRID egyszerre szeretne szimulátor és arcade játék lenni: ezért is lehet a játékot nagyon szeretni – és persze lehet köpködni érte. A 2008 tavaszán megjelent autós játék megpillantásakor először az juthat eszünkbe, hogy NAGYON látványos történetről van szó. A Grid kétségbeejtően szép (és nem mellesleg a Codemasters már bevált grafikus motorját használja, ami a Dirt alatt is pörög). Az Ego engine teszi a dolgát – a játékosoknak pedig lehetőségük van eldönteni, hogy a nagyrészt utcai versenyzésen mit is szeretnének. A választás: bekapcsolnak minden segítséget, és egy könnyed, figyelmet azért mindenképpen igénylő játékkal töltenek el sok tucat órát – vagy kikapcsolnak mindent, és magukra maradnak a Grid speciális vezetési szabályaival, a nehezen betörhető fémmonstrumokkal.... mindkét út járható, és mindkét út remekül működik: ezért érdemelnek a fejlesztők dicséretet. A Grid most, 2009 végén is vállalható, izgalmas és érdekes autóversenyzős játék, élvezetéhez pedig csak arra van szükség, hogy nyitott módon álljunk hozzá: ne várjuk az Outrun kötélen húzott modelljét, és ne számítsunk Race Pro-szintű szimulációra. Az átmenetek, az ötvözetek játéka ez. Egy remek ötvözet, nem csak rajongóknak. Kapható PS3 konzolra.

Watch Dogs 2 Gold Edition
PS4
Tartalma: Watch Dogs 2 játékszoftver Season Pass (szezonbérlet) a később érkező extra tartalmakhoz Punk témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) Street Art témájú testreszabási tartalom (játékbeli ruha, autó-skin és drón-skin) A hatalmas sikereket elért első rész után végre megérkezett a Watch Dogs 2, mely az óriási rajongótáborral büszkélkedő elődhöz képest, minden fontos szegmensében fejlődött és olyan újdonságokkal, új lehetőségekkel kecsegtet, ami hosszú játékórákra fogja a képernyőkre elé vonzani a rajongók millióit! A második részben szintén, a mindent irányításuk alatt tartó hatalom és a titkos földalatti szervezet a DedSec háborúját követhetjük nyomon, ezúttal azonban kalandjainknak San Francisco ad majd otthont és egy új főszereplőt, Marcus Holloway-t irányítva vethetjük bele magunkat a kalandokba. Marcus a tévesen elítélt hacker a börtönből való szabadulása után csatlakozik a DedSec-hez, hogy a kezében lévő összes eszközzel megtalálja, majd egytől-egyig levadássza azokat akik a bebörtönzéséért felelősek. A Watch Dogs 2 hűen követi az előző részből megszeretett játékmenetet, ám ezúttal egy sokkal innovatívabb formában. A küldetéseknek helyet adó San Francisco szó szerint hatalmas és teljes egészében bejárható, a létező összes közlekedési eszközzel amit kedvünkre elköthetünk, majd volánja mögé pattanva száguldozhatunk, földön és vízen egyaránt. A központi szerepet továbbra is a műszaki eszközök feletti tökéletes uralmunk tölti be. Autókat téríthetünk el, vagy közlekedési lámpákat bolondíthatunk meg, hogy karambolokat idézzünk elő, így nyerve egérutat a minket üldözők elől. Továbbra is kapcsolódhatunk a létező összes számítógéphez vagy mobileszközhöz, melyek meghackelve, beszélgetéseket hallgathatunk le és bármilyen információt megszerezhetünk kiszemelt áldozatainkról.. A nyomozás, lopakodás majd a csendes becserkészésen kívül, ne feledkezzünk meg a tűzharcokról sem, amelyekben bőven lesz rész részünk, de csak abban az esetben ha ezt mi is így akarjuk. Nem tévedés, a Watch Dogs 2-ben ugyanis a mi kezünkben a van a döntés, hogy a feladatok teljesítését csendben, ha úgy teszik fű alatt végezzük, vagy kézi fegyvertárunk bevetésével, brutális erejű tűzharcokban szerezünk érvényt az igazunknak.

Gran Turismo 5 Signature Edition
PS3
Tartalma: - Obsidian Fekete dombornyomott fémdoboz- exkluzív GT márkájú SLS AMG autómodell (méret: 1:43)- bőrből készült Gran Turismo pénztárca, Signature Edition belépőkártyával- GT logóval ellátott USB kulcs (Gran Turismo 5 videókkal)- kulcstartó GT logoval- Signature Edition fotóalbum, ami bemutatja a Gran Turismo 5 gyönyörű világát és autóit- 200 oldalas APEX magazin, vezetési technikákkal, tuning tippekkel és a jövőbeli technológiákkal A kezdetek kezdetén, sok évvel ezelőtt a Playstation első generációs gépére napvilágot látott egy olyan játék, amely alapjaiban rengette meg a stílust. A remekbe szabott sorozat az idő előrehaladtával ledöntött minden addig látható vagy láthatatlan korlátot, és vált etalonná a hasonló típusú játékok előtt. A Gran Turismo 5 nem titulálható egy sima autóversenyzős játéknak, annál sokkal többet kínál az autóversenyzés szerelmeseinek! A program alcíme már önmagában is sokat sejtet, mert itt tényleg minden egyes részlet a valóságot hivatott reprodukálni egy olyan audiovizuális szimulációban, amelyben a játékos teljesen beleélheti magát a versenyek izgalmába. Kizárólag Playstation 3 konzolra kapható!

Bionic Commando
PC
Bionic Commando - PC

Bionic-commando-xbox-360_14_640x0.fill
Bionic Commando XBOX 360
0

Bionic Commando
XBOX 360
A Capcom nevével fémjelzett játék legújabb része, nem csak fanatikusoknak.... Spencerhez nem volt kegyes az idő... 10 év telt el azóta, hogy hőstetteiről hallottunk, és az előző részben megismerkedhettünk vele. Most teljesen más a helyzet. A kormány elárulta, tetteit ellene fordították, és halálra ítélték. A kivégzése napján, azonban terroristák támadják meg a Földet, hogy kipusztítsák az emberiséget. Ebben az esetben szó sem lehet likvidálásról... Tőle várják a segítséget, és a védelmet... Ebben a hamisítatlan akciójátékban, természetesen hatalmas szerephez jutnak a fegyverek. És nem csak a hagyományos értelemben vett tűzszerszámok, hanem a legendás biokar. A biokar segítségével bátran felveheted a harcot a foszforeszkáló katonákkal szemben! A csodálatosan változékony tájak, a szép grafika, és az élethű háttérzajok mind-mind hozzátesznek a játékélményhez. Egyszemélyes módban is nagyon erős a játék, de ha kedved van, bátran játszhatjátok többen is! Nem fogtok csalódni!

Dead Rising 3 Apocalypse Edition
XBOX One
tartalma: Dead Rising 3 játékszoftver 4 db kiegészítő Digitális letölthető tartalmak A Dead Rising 3 kegyetlen világában egy Nick nevű szerelőt irányítunk, akinek az élőholtak egész seregével kell megküzdenie a továbbjutásért és az életben maradásért. A sandbox programozásnak hála óriási területeket lesz lehetőségünk szabadon bejárni és emellett szinte mindent felhasználhatunk fegyverként, amit csak a pályákon találunk, ráadásul az így talált tárgyakat és fegyvereket saját izlésünknek megfelelően fejleszthetjük és testre is szabhatjuk, ami a lehetőségek széles tárházát jelenti számunkra. Az új generációs grafikai motornak köszönhetően a Dead Rising 3 elképesztő látványt kölcsönöz a játékos számára. Az Xbox One bivalyerős hardvere pedig meggátolja az óriási csaták közbeni lefagyásokat és képtöredezéseket így növelve a tökéletes szimuláció élményfaktorát. A Dead Rising 3-at ajánljuk minden olyan vásárlónknak akik élnek-halnak a horror és azon belűl a zombis filmek hangulatáért és folytonos feszültséggel teli órákért.

LEGO Marvel Super Heroes
PS Vita
A Marvel Super Heroes csapata összeáll egy akcióban bővelkedő, építőkockákat szétzúzó szórakozásra! A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a LEGO Group és a Marvel Entertainment ma bejelentették, hogy a LEGO Marvel Super Heroes 2013 őszétől érkezik a Microsoft Xbox 360® videojáték szórakoztató rendszerére. A LEGO Marvel Super Heroes az első játék a rendkívül sikeres LEGO videojáték sorozatban, melyben Marvel karakterek szerepelnek. A LEGO Marvel Super Heroes kiegészíti a LEGO Marvel Super Heroes játéksorozatot, melyben a Marvel ismert univerzuma minifigurákkal, járművekkel és akcióval kel életre a LEGO játssz-és-építs kalandjában. Jelenleg 8 építőjáték-szett kötődik az X-Men, Vasember és Pókember filmekhez és a sorozatba idén tavasszal még több új, a Vasember 3-hoz készült szett is érkezik majd. A LEGO Marvel Super Heroes egy olyan eredeti történetet dolgoz fel, melyben Nick Fury magához hívja a Vasembert, Hulkot, Thort, Pókembert, Rozsomákot és más Marvel Univerzum hősöket, hogy a Földet megmentsék Loki bosszújától és Galactus, a Világok Felfalójának éhségétől. A LEGO és Marvel rajongók egyaránt élvezni fogják a klasszikus LEGO videojáték kalandot és humort, miközben kedvenc Marvel karakterjükkel játszanak.

Wwe-all-stars-xbox-360_1130_640x0.fill
WWE All Stars XBOX 360
0

WWE All Stars
XBOX 360
Feszülő izmok, szagló verejték és brutális mozdulatsorok:ez a WWE All Stars! Az első THQ San Diego által készített pankrátor-szimulátorról felvonultatja az összes nehézfiút akit csak ismerhetünk. A mesterséges inteligencia remekül működig és a grafika is rendkívül szépre sikeredett.Nincs más hátra mint,hogy verejtéktől elázva egy hatalmas csatakiáltással letépjük pólóinkat és egy tisztességes nekifutással a földbe döngöljük Hulk Hogan barátunkat! Kapható Xbox 360 és Playstation 3 PS3 konzolra !

Rugby World Cup 2015
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Euro price Gyermek Játékok
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Casper Az Elvarázsolt Erdő
PC
Ha a gyerek tudásra éhezik, és mókára vágyik, itt a neki való program! Szórakozz Casperrel a Kedves Szellemmel az elvarázsolr erdőben! Élvezd ezt a kitűnő játékot, amit tanulásra, szórakozásra terveztek! Tele mókás szereplőkkel, mulatságos játékokkal és temérdek különféle nehézségü kihívással. Mindennel, amire a gyermeknek szüksége van!

Casper A Varázslatos Játékbolt
PC
Éld át Casperrel a Kedves Szellemmel ezt a mókás kalandot! Nevess, énekelj és keresd a sikerhez vezető utat Casperrel és barátaival! Ez a kedves és barátságos program ideális bevezető a számítógépes tanulás világába. Minden olyan tartalmaz, amit a gyermekek szeretnek, és amit a korai gyermekkor képességeinek fejlesztéséhez és a tanulás megszerettetéséhez szükséges.

14687612951297_big
elérhető
0

A Hihetelen Család
PC
Szuper erő. Szuper sebesség. Láthatatlanság. Elasztikusság. Ezek a képességeid. Bombák, lövedékek, robotok és lézer az ellenség fegyverei. A "Hihetetlen" család szuperereje az egyetlen ellenszer!

Big
elérhető
0

Moorhuhn Kart 2
PC
Nem könnyú a Moorhuhnok élete. Csak repkednek a képernyőn balra és jobbra, mindezt azért, hogy aztán lelőjék őket. Nem egy fényes karrier...de ezt most megváltozik. A Moorhuhn Kart 2-ben kedvenc hősünk beszállt a versenyzés hejmeresztő sebességű világába. A többi Moorhuhn játékból barátait invitálva most az asztfalcsík meghódítására készül. Miután első kalandjában ez sikerült neki, most másodszorra is nekifut, hogy a gázra taposva másodsorra is megkaparinthatja a Moorhuhn kupát! Új pályák, sokkal szebb grafika várja az érdeklődőket. A sebesség a régi, minden más viszont új.

51r6ptft1nl._sy445_
elérhető
0

The Sims Bustin Out
PS2
Utazz 16 vadonatúj helyszínre a Rubb dance klubtól a Casa Caliente-ig a szerelmesek házáig! Találkozz különleges emberekkel- oldd fel a tárgyak százait és az új társasági eseményeket, fűszerezd életed különféle botrányokkal.

Malacka-a-hos-pc_776_640x0.fill
elérhető
1

Malacka a hős
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák