Ajax-loader

játékfolyam

Feltöltött, rukkolt vagy happolt játékok - érkezési sorrendben.


Red Dead Redemption Game of the Year Edition
XBOX 360
John Marston zsarolás áldozata lett: vagy egykori bűntársai fejével tér vissza, vagy búcsút inthet családnak. Nincs más választása, így elindul a hatalmas Vadnyugat felfedezésére és egykori barátai felkutatására… A Red Dead Redemption egy teljesen nyitott világban játszódó sandbox játék, így a feladatokkal olyan sorrendben haladhatunk, amilyenben csak akarunk! A főküldetések mellett bármikor időt szakíthatunk egy-két kisebb feladat vagy mellékküldetés elvégzésére is, így a pénz mellett hírnévre is szert tehetünk, ami a későbbiek sorrán pár segítő kéz formájában még jól jöhet! A Game of The Year Edition tartalma: Red Dead Redemption alapjáték Undead Nightmare DLC: A Vadnyugat zombi-fertőzés áldozata lett, és egyedül John Marston veheti fel a harcot a gyilkos kórral. Új fegyverek, küldetések, és egy teljes átalakuláson átesett világ vár Rád ebben a különleges DLC-ben! The Legends and Killers Multiplayer csomag: Kilenc új térkép és nyolc karakter, valamint új fegyverek multiplayer módhoz. The Liars and Cheats Multiplayer csomag: A csomag még változatosabb többjátékos élményt tesz lehetővé különlegességeivel, mint a póker, a kockázás, a lóverseny vagy az új kooperatív küldetések. A Stronghold mód pedig alapjaiban változtatja meg a küzdelmeket… The Outlaws to the End Co-Op küldetéscsomag: Hat egyedülálló kooperatív küldetés, melyet 2-4 játékos játszhat végig. The Solomon’s Folly: exkluzív küldetések és kihívások Myths and Mavericks Bonus Pack új multiplayer karakterekkel és helyszínekkel.

Nhl-16-xbox-one_633_640x0.fill
NHL 16 XBOX One
0

NHL 16
XBOX One
Az NHL szériáért felelős mindenkori fejlesztőcsapat, elmondása szerint az NHL 16 elkészítése közben minden eddiginél nagyobb odafigyeléssel kezelték a rajongók elvárásait. Az aktuális részben már elérhető egy olyan online szekció amelyben a hat a hat elleni mérkőzéseket is vívhatunk, továbbá cooperatív formában is belevethetjük magunkat a kőkemény jéghoki meccsekbe! Az NHL 16-ban mostantól az egyjátékos kampányban is elérhetővé váltak az online kupák, ezért ha ezeken az összecsapásokon kívánunk elindulni, akkor azt offline is megtehetjük, de ilyenkor a gép ellen fogunk küzdeni. A készítők továbbfejlesztették a Be A Pro és a Be A GM játékmódokat is de a felhasználóknak mostantól sokkal nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a játékosok edzéstervére, annak érdekében, hogy mindig a maximumot tudjuk kihozni belőlük!. Az új játékban egy tehetséges játékos teljes karrierjét végigjátszhatjuk, így teljes betekintést nyerhetünk, hogy hogyan válik egy amatőr játékosból, elsőrangú NHL 16 sztár! A számos újdonságon kívül nem mehetünk el szó nélkül a fantasztikus küllem mellett sem, hiszen az NHL 16 már kizárólag az újgenerációs PS4 és Xbox One konzolok tudásszintjéhez lett kifejlesztve, ennél fogva szinte a valósággal vetekedő látványvilág és minden eddiginél valóságosabban viselkedő sportolók várnak ránk.

Img_6180
Fallout 4 XBOX One
5

Fallout 4
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Alien Isolation ripley-editon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tomb Raider Underworld
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Doom-xbox-one_4009_640x0.fill
Doom XBOX One
7

Doom
XBOX One
A legendás FPS-sorozat legújabb inkarnációja az id Software fejlesztésében és a Bethesda kiadói közreműködésével, az id Tech 6 grafikus motor által életre keltve idézi meg az eredeti Doom hangulatát. A Marson létesített UAC bázison hatalmas pályákon brutális módon irthatjuk a pokol démonait és szörnyeit, míg a többjátékos módban szintén a nosztalgia jegyében apríthatjuk egymást a kicsi, fedezék nélküli térképeken - akár démonként is! Mindez intenzív, de félelmetes játékélményt garantál. A többjátékos módban a Doom számos játékmóddal kecsegtet minket. A csapatalapú Soul Harvestben az ellenség katonáinak lelkét kell begyűjtenünk, a Freeze Tagben lefagyaszthatjuk célpontjainkat és aztán ölhetjük meg őket. A Warpath az eredeti Doom King of the Hill játékmódjának új változata, a Dominationban területeket kell elfoglalnunk, a klasszikus Team Deathmatch és a Clan Arena pedig a mindenki mindenki ellen és a csapatok csapatok ellen elvét követik. Koopoeratív mód viszont nincsen. A multis adok-kapokban testre szabható katonával vághatunk neki, és ha elégedetlenek lennénk vagy megunnánk az alap térképeket, kiélhetjük alkotói szenvedélyünket, és a pályaszerkesztő segítségével saját játéktereket kreálhatunk, amit aztán a közösséggel is megoszthatunk. Technikai oldalról a Doom minden platformon hozza a 60 fps-es sebességet és az 1080p-s felbontást, PC-n pedig igen aprólékosan beopciózhatjuk a grafikát, aminek hála gyengébb gépeken némi kompromisszummal ugyanolyan jól futhat, mint az atomerőműveken.

King's Quest
PC
King’s Quest is a collection of five different chapter releases, each focusing on an untold tale in Graham’s past. In each chapter, an aging King Graham reflects on his life of adventure with his granddaughter, Gwendolyn.

Giana Sisters Twisted Dreams Directors Cut
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The legend of zelda a link between worlds
Nintendo 3DS
Csatlakozz Link-hez eme csodálatos új kalandban és fedezd fel a múvészetet miközben utazol a két világ között!

Nhl-16-ps4_632_640x0.fill
NHL 16 PS4
0

NHL 16
PS4
NHL 16 PS4 Az NHL szériáért felelős mindenkori fejlesztőcsapat, elmondása szerint az NHL 16 elkészítése közben minden eddiginél nagyobb odafigyeléssel kezelték a rajongók elvárásait. Az aktuális részben már elérhető egy olyan online szekció amelyben a hat a hat elleni mérkőzéseket is vívhatunk, továbbá cooperatív formában is belevethetjük magunkat a kőkemény jéghoki meccsekbe! Az NHL 16-ban mostantól az egyjátékos kampányban is elérhetővé váltak az online kupák, ezért ha ezeken az összecsapásokon kívánunk elindulni, akkor azt offline is megtehetjük, de ilyenkor a gép ellen fogunk küzdeni. A készítők továbbfejlesztették a Be A Pro és a Be A GM játékmódokat is de a felhasználóknak mostantól sokkal nagyobb figyelmet kell fordítaniuk a játékosok edzéstervére, annak érdekében, hogy mindig a maximumot tudjuk kihozni belőlük!. Az új játékban egy tehetséges játékos teljes karrierjét végigjátszhatjuk, így teljes betekintést nyerhetünk, hogy hogyan válik egy amatőr játékosból, elsőrangú NHL 16 sztár! A számos újdonságon kívül nem mehetünk el szó nélkül a fantasztikus küllem mellett sem, hiszen az NHL 16 már kizárólag az újgenerációs PS4 és Xbox One konzolok tudásszintjéhez lett kifejlesztve, ennél fogva szinte a valósággal vetekedő látványvilág és minden eddiginél valóságosabban viselkedő sportolók várnak ránk.

Img_5471
0

Bug Mania
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Microsoft Train Simulator - -
PC
Szimulator. Vonatvezetés, gyakorlás, küldetések.

Euro price Gyermek Játékok
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nhl-12-xbox-360_1126_640x0.fill
NHL 12 XBOX 360
0

NHL 12
XBOX 360
Az NHL 12 fejlesztői elmondták,hogy az új rész 300 pontján hajtottak végre kisebb-nagyobb változtatásokat, többek között a fizikai paramétereket is továbbfejlesztették a realisztikusabb játékélmény érdekében, míg a kezelőfelületen a felhasználóbarátabb irányításért alakítottak. A Be a Pro mód hitelesebb lett, játszhatunk NHL Winter Classicet, az NHL-legendákat pedig bármelyik játékfajtában elérhetjük majd. Xbox 360 és PS3 konzolokra !

Toy story 2
PC
Buzz Lightyear mentőakciója. Csillagparancsnokság jelentkezz! A küldetésed Buzz segítségével kiszabadítani Woody-t. Számíthat rád?

0007605
0

Pet Racer
PC
Egy autóverseny soha nem volt még ennyire szórakoztató! Egy csapat állatka elhatározza, hogy a versenypályán dönti el, ki is a leggyorsabb. Természetesen mindegyik azt gondolja, hogy őt senki sem állíthatja meg. Elhatározzák, hogy megrendezik a Nagy Állatversenyt a Földön (és a Holdon is)... Kezdődjön hát az őrült száguldás!

Call of Duty Ghosts Prestige Edition
PS3
Tartalma: Call of Duty Ghosts játékszoftver különleges extra tartalommal Gyűjtői fémdoboz: Limitált példányszámú steelbook 1080p Full HD taktikai kamera, víz és porálló stabilizátorral, 4 GB-os SD kártyával. Paracord karkötő Season Pass DLC, 4 egyedi térképcsomag Free Fall bónusz térkép Hivatalos soundtrack Ghosts Insignia csomag Call of Duty Ghosts ismertető: Az Infinity Ward fejlesztői a korábbi útvonalat befejezve a nem túl távoli jövőt igyekeznek bemutatni, a Call of Duty Ghosts-ban. Egy olyan új és minden ízében valóságos világot tárnak elénk ahol, valamilyen globális katasztrófa okán a futurisztikus technológiák mind használhatatlanokká váltak, s így a katonáknak a régi, jól ismert fegyverekre kell hagyatkozniuk és sikerre vinni az egyes küldetéseiket. A készítők elárulták, hogy az előző részekhez képest a Ghost egy teljesen új, a jelen és a jövőbeli generációknak megfelelő, hipermodern grafikus motorral tér vissza a lövöldözős játékok színterére. A szemet gyönyörködtető látványvilág mellett elmondásuk alapján változnak a játékban alkalmazható mozgások is: többek között lehetőségünk lesz becsúszni, közben pedig lőni, illetve visszatér a fedezékek mögül való kinézés lehetősége is. Ezen kívül változik a guggolás és hasalás is. A Call of duty Ghosts új technológiájának köszönhetően a játékban előforduló összes elemet, beleértve a falakat és minden az utunkba kerülő terptárgyat szétlőhetünk és lerombolhatunk, akárcsak egy valóságos szituációban. A Black Ops 2 bizonyos jeleneteihez hasonlóan a többjátékos módban dinamikus töltőképernyőket kapunk: ahogy például betörünk egy ablakot, hogy bemenjünk egy épületbe, a töltés gyakorlatilag a minijáték alatt megtörténik, így ezzel az apró momentummal sem zavarják meg a játékost az előrehaladásban. A Call of Duty tehát elkészült és minden eddiginé innovatívabb és újdonságokkal teli köntösbe öltöztetve várja a rági fanatikus és új rajongóit egyaránt.

Skylanders SuperChargers Dark Edition Starter Pack
PS3
Tartalma: Skylanders Superchargers játékszoftver Portál talp kiegészítő (A figurák beolvasásához) Dark Spitfire figura Dark Super Shot Stealth Elf figura Dark Hot Streak jármű Dark Sea Shadow jármű Kaos trófea Kétoldalas Dark Edition Collection poszter A Skylanders Superchargers nem vállakozik másra, mint, hogy lehetővé teszi a játékosok számára a Skyland terültek teljes bejárását, a legőrültebb külsővel és különleges tulajdonságokkal felruházott járművek segítségével. A történet szerint ugyanis Kaos egy tökéletes és minden eddiginél pusztítóbb fegyverrel készül a színpompás világ teljes leigázásra. Szerencsére Eon mester még időben felfigyelt a közelgő veszélyre és riadóztatta csapatát, hiszen csak együttes erővel gátolhatják meg a gonosz tervet. A válogatott hősök mostantól nem csak gyalogosan védelmezhetik Skylandet, hanem szuper járgányaik segítségével szinte mindenhol, így ezúttal földön, égen és a levegőben is folynak majd a mindent eldöntő csatározások. Az új epizód új hősöket is hoz természetesen, de a korábbi részekből ismert több mint 300 féle figurát is tovább használhatjuk a Skylanders Superchargers-ben! Sőt régi kedvenceinkkel is lehetőségünk van a járművek használatára. A superchargers tehát számtalan új ötlettel áll elő, biztosítva a korábbi minőséget, játékélményt, sőt régi kedvenceink továbbfejleszthetőségét és a jáművek nem csak a digitális világban szórakoztathatnak minket, hiszen csodás kidolgozásuknak köszönhetően hagyományos játékként is tökéletesen megállják a helyüket.

Assassin's Creed 4 Black Flag Buccaneer Edition
PS3
Tartalma: Assassin's Creed 4 játék Edward Kenway figura Kiválló minőségű kemény fedeles artbook (művészeti album) A játék hivatalos zenei anyaga Két litográfia védőborítékban különleges kialakítású gyűjtői doboz Extra ingame tartalom Assassin's Creed 4 Black Flag Termék ajánló: Az Assassin's Creed bámulatos és végtelen univerzumában a készítők, az előző részből ismert és megszeretett 18. század titkokkal és izgalmakkal teli világába repítenek vissza. A játék ezúttal a karib-térségben játszódik egy néhai brit tengerésszel a főszerepben aki a bűn útjára lépve, kalózkodásra adta a fejét. Főhősünk akit Edward Kenway-nek hívnak, az Assassin's Creed 3-ból ismert Haytham Kenway apja és Connor nagyapjaként vívja harcait a Ubisoft álltal megalkotott végtelen tengeren és az óriási szigetvilág területén. A Fejlesztők Edwardot egy kissé szemtelen de ugyankkor rendkívül karizmatikus és határozott egyéniségként ábrázolják aki képtelen behódolni a Királyi Haditengerészet elvárásainak és szigorú törvényeinek. Az Assassin's Creed korábbi részeiből már megszokhattuk, hogy lehetőségünk nyílt találkozni a történelem ismert alakjaival, ikonikus figuráival. Nem lesz ez másképp a Black Flag-ben sem ugynis Blackbeard mellett Benjamin Hornigold, Anne Bonny és Calico Jack is tiszteletüket teszik a kalandban. Továbbá az új epizód három korabeli nagyvárost is érinteni fog, ezért Havana, Kingston és Nassau is a célpontjaink között kapnak helyet, az 50 különféle helyszín mellett amit kedvünkre bejárhatunk. De fontos megjegyezni, melyet a fejlesztők is előre bocsájtottak: az Assassin's Creed 4 tetemes részét korántsem a tengeri összecsapások fogják kitenni, hanem lehetőségünk lesz bejárni óriási dzsungeleket, erdőket, falvakat és városokat is! A játékban természetesen kulcsfontosságú eszközként tekinthetünk főhősünk hajójára, amely a Jackdaw nevet kapta. Óriási újításként tekinthetünk továbbá a búvárkodásra, melynek során a tengerbe merülve elveszett kincseket és egyéb tárgyakat hozhatunk a felszinre, hogy ezek eladásából származó összegekből tovább tökéletesíthessük hajónk felszereltségét, beleértve a fegyvertárunkat is.

Sonic Generations PS3 Collectors Edition (Gyűjtői kiadás)
PS3
A Sonic Generations PS3 gyűjtői kiadás tartalma: Művészeti album a húszéves Sonicról Egyedi sorszámú Sonic emlékérem Válogatott soundtrack az elmúlt évek játékzenéiből, amiket a Sonic Team állított össze Sonic históriája: Egy ikon születése dokumentumfilm Limitált lentikuláris csomagolás Bónusz letölhető tartalmak A világ legismertebb és szeretetre méltó kék sündisznója ebben az évben ünnepli 20. születésnapját! Az alkótók ennek a jeles alkalomnak köszönhetően egy vadonat új kalanddal kedveskednek a rajongóknak.A Sonic Generations legfőbb érdekessége,hogy választható lehetősségként felidézhetjük a klasszikus oldalnézetes, jobbról-balra haladós játékmenetet és ámulhatunk a legmodernebb 3D technológián,ami egy szintén fantasztikus látvánnyal fog szolgálni.

Assassin's Creed Rogue Collectors Edition
PS3
tartalma: Assassin's Creed Rogue játékszoftver Különleges Gyűjtői doboz Artbook (Művészeti album) Soundtrack (Hivatalos zenei CD) Három darab litográfia stilizált borítékban The Siege of Fort de Sable küldetés The Armor of Sir Gunn Quest küldetés Assassin's Creed Rogue címmel jelentkezik a legendás és kultuszt teremtett sorozat, amely a 18. század Észak-Amerikájába invitálja az Xbox 360 és Playstation 3 konzollal rendelkező játékosokat! Az Assassin's Creed Rogue a hétéves háború időszakában játszódik amelyet a Franciák és az indián törzsek vívtak egymással, 1754-től egészen 1763-ig amelyet egyes történészek az első világháborúként is aposztrofálnak. Főhősünk név szerint Shay Patrick Cormac aki az Assassinokat elhagyva, a templomosok rendjébe lép és életét arra teszi föl, hogy levadássza a hírhedt és rettegett orgyilkosokat! A Rogue-ban kalandjaink fő helyszíne Észak-Amerika lesz ahol eddig még nem látott új területekre juthatunk el pl.: Az észak-atlanti partvidék, az Appalache-folyó völgye de betekintést nyerhetünk a teljesen újratervezett New York városába is! A készítők az előző részből ismert hajózást is átemelték az Assassin's Creed Rogue-ba, így csak úgy mint Black Flag-ben ezúttal is saját hajóval fogunk rendelkezni amelyet a Morrigan névre kereszteltek. Természetesen a Rogue-ban is lesznek tengeri ütközetek, melyek alkalmával az előttünk tornyosuló jéghegyeket akár fedezékként is használhatjuk de a vízbe dobott olajoshordók is jó szolgálatot tehetnek, ugyanis felgyújthatjuk azokat és komoly kárt tehetünk a felénk közeledő hajóban! Templomosként komolyabb és modernebb fegyverzettel leszünk felszerelve, így a vágó és szúró fegyverek mellett, használhatunk akár légpuskát, gránátvetőt és különböző füstgránátokat amelyekkel megzavarhatjuk a ellenségeinket és észrevétlenül léphetünk olajra egy rázós szituáció alkalmával. Az Assassin's Creed Rogue továbbviszi és még változatosabban tálalja a vadászat élményét, hiszen a jegesmedvéken kívül úgynevezett nerválokat is elejthetünk amelyek az óriási cetek családjához tartoznak. Az Assassin's Creed Rogue tehát óriási élményt ígér minden a sorozatért rajongó játékos számára, de várja azokat a vásárlóinkat is akik csak most ismerkednek az Assassin's Creed világával és részesei szeretnének lenni egy meghatározó történelmi időszaknak, amelyet garantáltan nem fognak elfelejteni!

Forza-horizon-3-xbox-one_4710_640x0.fill
Forza Horizon 3 XBOX One
31

Forza Horizon 3
XBOX One
A Forza Horizon 3-ban ismét egy hatalmas nyílt világ tárul majd a szemünk elé, amelyet csak úgy amit az előző részt, teljes szabadsággal, keresztül-kasul végigszáguldozhatunk. Dzsungeleken, tengerpartokon és hagyományos közutakat is kipróbálhatunk, továbbá mi magunk leszünk a Horizon fesztivál rendezői is, melynek köszönhetően minden döntés a mi kezünkben van! A korábbi lehetőségek mellett a Forza Horizon 3-ban új funkciókat, fejleszthetőséget kapunk, miközben barátaink társaságában felfedezhetjük az elképesztően szép és gigantikus méretekkel rendelkező Ausztráliát, méghozzá 350 fantasztikus autó volánja mögött.

Metal Gear Solid The Legacy Collection
PS3
tartalma: Metal Gear Solid játékszoftver Metal Gear Solid 2: HD Edition játékszoftver Metal Gear Solid 3: HD Edition játékszoftver Metal Gear Solid: Peace Walker HD Edition játékszoftver Metal Gear Solid: VR Missions játékszoftver Metal Gear Solid 4: Trophy Edition játékszoftver Két darab digitális képregény Ashley Wood-tól

FIFA 14 Ultimate Edition
PS3
Tartalma: FIFA 14 játékszoftver 4 DB DLC (Adidas All Star Team, Gólöröm, Pro Boosters, Történelmi klubcsapatok) 24 Gold FIFA Ultimate Team csomag FIFA 14 egyedi fémtok A FIFA 14 ebben az évben is a nagy futballmérkőzések élményét idézi a középpályán felépített akciókkal, feszültséggel és helyzetteremtéssel, valamint hihetetlen befejezésekkel. A sorozat egyedülálló játékmenetének, innovációinak köszönhetően a FIFA 14 teljes meccsnapi játékélményt kínál, és olyan funkciókat mutat be, melyek segítségével a rajongók támadásokat építhetnek fel a középpályán, diktálhatják egy meccs tempóját és látványos lehetőségeket teremthetnek a mérkőzéseken. A nagy meccseket a fokozatos építkezés és a jó befejezés teszi teljes élménnyé. A Tiszta lövés átalakítja a helyzetek befejezését, így a leleményes játékosok a helyzetnek megfelelően változtathatnak a kapura lövés előtti taktikájukon, hogy ideális pozícióból varrhassák be a labdát. A jól eltalált labdák valódi sikerélményt varázsolhatnak a pályára. Az új lövéstípusok között a tiszta lövéseken túl a kibillentett lövések és az elsietett rálövések is szerepelnek. Ezen kívül valódi labdafizika számolja ki a labdák ívét, melynek segítségével a játékosok élethű távoli, erős lövéseket, pontos lapos passzokat és vadul csavarodó lövéseket adhatnak le, akár az igazi futballisták. A játékosok hiteles helyzeteket teremthetnek, és számos eszköz áll a rendelkezésükre, hogy irányítsák egy meccs tempóját. Ebben négy új funkció lesz a segítségükre. A labdavédés lehetővé teszi, hogy távol tartsák a védőket a labdától cselezgetés közben, bármilyen sebességnél, vagy izomból billentsék ki az ellenfelet a labda fogadása előtt. A csapattárs-intelligencia a labda mindkét oldalán továbbfejlesztésre került. Az új döntéshozó logika pontosabb, okosabb emberfogást és fejlettebb lekövetést tesz lehetővé, ahol a védők felismerik a lehetőségeket, hogy támogatást nyújtsanak vagy visszaszerezzék a labdát, míg a támadó játékosok új módokon járhatnak túl az ellenfelek eszén és teremthetnek helyet maguknak. A labdairányítás jelentős megváltoztatása és az új eszközök segíthetnek megnyerni a csatákat a középpályán. A sprintelő labdavezetéssel a játékosok sprintelés közben is bármerre irányt válthatnak, miközben megőrzik a lendületüket, és teljes magabiztossággal vehetik fel a küzdelmet a védőkkel. A változó labdavezetési érintések a változatos, futás közbeni labdaérintéseket vezetik be, amelyeknek köszönhetően a jobb játékosok jobban képesek uralni a labdát futás közben. A játékmenetbeli újításokon túl a Fifa 14 alapvető változást hoz a karriermódba. A globális tehetségkutatói hálózat életre kelti a profi felderítők világát. A játékosok egész évben fejleszthetik és igazgathatják a felderítői hálózatukat. A tehetségkutatók világszerte figyelemmel kísérhetik az ígéretes tehetségeket, hogy felfedjék a képességeiket és tulajdonságaikat az átigazolási időszakra. Az új központi oldal segítségével könnyebb navigáció, kevesebb zavaró tényező és élő felderítői jelentések állnak majd rendelkezésre. A FIFA 14 lebilincselő online funkciókat és élő szolgáltatásokat kínál, amelyeken keresztül a játékosok közvetlenül rácsatlakozhatnak a sport vérkeringésére, és tarthatják a kapcsolatot egymással az EA SPORTS Football Club hálózatán keresztül. Így lesz a FIFA 14 a foci közösségi hálója, ahol a rajongók megtalálhatják egymást, versenghetnek egymás ellen, és megoszthatják élményeiket a másikkal a világ bármelyik pontjáról. Lehetőségek: Változások a népszerű FIFA Ultimate Teamben Új online mód, amely támogatja a közösségi versengést Számos új funkció és kedvezmény az EA SPORTS Football Clubbal, a FIFA élő szolgáltatásával Teljesen hiteles adatbázis több mint 500 licencelt klubbal!

Disney Infinity Starter Pack
PS3
A Disney új videojátéka, a Disney INFINITY a képzelet varázslatos erejével kalauzol el bennünket a jól ismert és kedvelt Disney, illetve Disney-Pixar világokba.Játsz kedvenc karaktereid világában! Helyezd Disney Infinity figurádat a talapzatra és egy szempillantás alatt átélheted valamennyi eredeti kalandot a Szörny Egyetem, a Karib-tenger kalózai és a Hihetetlen család világában! Bújj Sulley, a tehetséges rémisztő bőrébe, játszd el a kardforgatásban verhetetlen Jack Sparrow kapitányt, vagy változz Mr. Irdatlanná, a világ egyik leghíresebb szuperhősévé! Harcolj az ellenséggel, old meg a fejtörőket, küzd le a különféle akadályokat és teljesítsd az egyedi küldetéseket! A csomag tartalma: Disney Infinity játékszoftver Disney Infinity talapzat 3 Disney Infinity figura: Mr. Irdatlan, Jack Sparrow és Sulley 3 Disney Infinity Play szett: Szörny Egyetem, A Karib-tenger - kalózai, Hihetetlen család Disney Infinity Power Disc Egyedi kódok online tartalmak feloldásához

Resident Evil 6 Collectors Edition
PS3
Resident Evil 6 Collector's Edition PS3 tartalma: Resident Evil 6 játék Resident Evil 6 Steelbook ( fémdoboz ) Exkluzív RE6 keményfedeles művészeti album a játék koncepciórajzaival Resident Evil 6 Avatar DLC kód az Xbox 360 tulajdonosoknak, VAGY Resident Evil 6 dinamikus téma a PS3 tulajdonosoknak Ivy University, Tall Oaks kapucnis pulóver A Resident Evil 6 Harci egységeinek emblémái – A három főszereplő egységjelvényei kiváló minőségű zománcozott cinkötvözetből, egy korlátozott darabszámú keretre szerelve, melyet Hiroyuki Kobayashi senior producer, Yoshiaki Hirabayashi producer, és a Resident Evil 6 rendezője Eiichiro Sasaki láttak el kézjegyükkel. A Resident Evil 6 eseményei tíz évvel a második rész történései utén zajlanak. A játék két kultikus figurája Chris Redfield és Leon Kenedy, egy csapatként harcolnak a világon eluralkodott fertőzés ellen ami már a korábbi részekből ismert hatása képpen élő halottá és külömböző vérszomjas szörnytegekké változtatja a fertőzött embereket. A játék két párhuzamos idősíkban fut amikor is Christ Kínában irányíthatjuk, Leont pedig az USA területén kell harcba küldenünk a biológiai katasztrófával fenyegető terroristákkal szemben. Az egyjátékos mód mellett visszatér co-op is amely egyszerre akár 6 játékos szórakozását is biztosítani fogja. A játék producere szerint a Resident Evil 6-tól minden játékosnak le fog esni az álla.Nem csak azért, mert a végletekig szemetgyönyörködtető látványvilágot hoztak össze, hanem mert akcióban,izgalomban és drámai fordulatokban, minden eddigi játékot maga mögő fog utasítani! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

WWE 13 Collectors Edition (Gyűjtői Kiadás)
PS3
tartalma: WWE 13 játék (különleges "Austin 3:16" borítóval) DVD dokumentumfilm "Stone Cold" Steve Austin pályafutásáról Steve Austin által aláírt kép in-game tartalom: Austin Fellépő ruhái és klasszikus ATV belépője, valamint Mike Tyson, mint választható karakter A WWE játékok történetében az év végi számozott részek megjelenését egy jól bevált tradícióként üdvözölhetjük. A készítők természetesen évről-évre a jobbra,szebbre törkszenek és ez a WWE 13 esetében is teljesen helytálló. A fejlesztő cég elmondta, hogy ezúttal egy olyan élménnyel szeretnék megajándékozni a pankráció rajongóit ami hosszú távon biztosítja számukra a játék élvezetét,izgalmát és szavatosságát. Elmondásuk szerint még egyetlen WWE játék hanghatásai és a játékban megszólaló szakkommentátorok sem voltak ennyire élethűek és nincs még egy olyan játék ami szinte teljesen elhitetné a használójával, hogy egy valódi és óriási szabású meccsen vesz részt! A játékban ezúttal is helyt kapnak a létező legnagyobb aktuális szupersztárok mint pl: John Cena, Randy Orton, CM Punk, Undertaker, The Rock, Brock Lesnar, Triple H, Chris Jericho, Dainel Bryan, Cody Rhodes, Sheamus, Wade Barrett, Rey Mysterio, Zack Ryder, Dolph Ziggler, R-Truth, Kofi Kingston, The Miz, Jack Swagger, Santino, David Otunga, Kane, Kevin Nash, Christian, Mark Henry, Sin Cara, Epico, Primo, Hunico, Ted DiBiase, Great Khali, Heath Slater, Jinder Mahal, Justin Gabriel, Eve Torres, Kelly Kelly, Bella Twins, Kharma, Beth Phoenix, Alicia Fox,The Rock,Shane McMahon és még sokan mások ! Kapható: Xbox 360, PS3 és Wii konzolra.

Naruto Ultimate Ninja Storm Generations PS3 Gyűjtői Kiadás
PS3
A Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm Generations PS3 Gyűjtői Kiadás tartalma: -Speciális gyűjtői doboz -Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm Generations játék -Naruto kártyajáték, a hozzá tartozó útmutatóval A mára már fogalommá vált Naruto nevű szőke tincsekkel megáldott és meglehetősen lobbanékony természetű harcművész barátunk, és diszes társasága ismét visszatér,hogy a jó és a rossz végeláthatatlan harcát megvívja!A Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generationsban-ben a korábbi részekből megismert karakterek mind visszatérnek és így egy egészen elképesztő 50 választható harcossal lesz lehetőségünk megvívni ádáz küzdelmeinket. A Naruto kezdetben még csak animációs sorozatként lett ismert világszerte,amit videojátékos körökben elősször csak Playstation platformon ismerhettek meg a rajongok és követhették végig az ismert karakterek szövevényes és kalandokkal teli életét. Az új részben minden eddig ismert karakter visszatér, többek között: Yondaime,a fiatal Kakashi vagy Zabuza aki ősi és retegett ellenfele Naruto csapatának. A Naruto sorozat térhódítása az évek alatt világméretűvé nőtte ki magát, szerethető karaktereivel és több tíz órás játékélményt nyújtó kalandjaival minden manga és anime stílust kedvelő játékos számára kötelező darabnak számít! De ajánljuk mindazon játékosok számára is akik csak most ismerkednek a sorozattal, és szeretnének egy gyönyörűen megrajzolt és szabadon bejárható világban kalandozni ami telis-tele van véget nem érő kalandokkal. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra.

Wwe-2k17-ps3_4788_640x0.fill
WWE 2K17 PS3
2

WWE 2K17
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pro Evolution Soccer 2017 (PES 17)
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Madden NFL 17
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

FIFA 17 Standard Edition
PS3
A csomag tartalma: Fifa 17 játékszoftver 5 db Fifa Ultimate Team (FUT) draft token (hetente egy, öt héten keresztül) 8 meccsre szóló Fifa Ultimate Team (FUT) kölcsönjátékos (Hazard, Martial, Reus vagy Rodriguez) Speciális Fifa Ultimate Team (FUT) felszerelések a Fifa 17 soundtrack előadóitól. Hamisítatlan focis élménnyel és minden eddiginél látványosabb köntösbe bújva tér vissza a FIFA 17 mely ezúttal is bebizonyítja, hogy nincs párja a labdajátékok műfajában! A megszokott egy és a többjátékos lehetőségek mellett visszatérnek a teljes egészében játszható női csapatok is. A FIFA 17 játékmenete is alapos tuningoláson esett át, így a focisták mozgásától a legnehezebb cselekig, minden egyes momentum szinte már a valósággal megegyező érzést kelt a játékosokban, továbbá a látványvilágáért is felelős Frosbite Engine, minden eddiginél részletesebb és döbbenetesen szép látványvilágot kölcsönöz a világ legsikeresebb focis játékának!

Platformok

Kategóriák