Ajax-loader

Katonák. Tudósok. Kalandorok. Különcök. Egy globális krízis alatt a háborútól megtépázott világban hősök egy csoportja létrehozott egy nemzetközi különleges alakulatot a béke helyreállítására. A neve: Overwatch. Az alakulat megszüntette a válságot, és az elkövetkező évtizedekben segítette a béke fenntartását, hogy beköszönthessen a kutatás, az innováció és a felfedezések kora. Sok év telt el azóta, és az Overwatch befolyása meggyengült, mígnem a csapat végül feloszlott.
Válassz egy hőst — Az Overwatch számos hőst kínál, az időugró kalandortól kezdve a felfegyverzett, rakétás-kalapácsos harcoson keresztül a transzcendens robotszerzetesig. Minden karakter játékstílusa egyedi, és a képességeik alapos kiismerése kulcsfontosságú a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása szempontjából. Nincs két egyforma hős.

Játszd el a szereped — Akár az élvonalban harcolsz, akár az energiapajzsoddal biztosítasz fedezéket, vagy épp sebzéserősítéssel támogatod a szövetségeseidet, a hősöd képességei mindenképp a csapatod hasznára válhatnak. A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy megtanuld a csapattársaiddal összehangolva használni a képességeidet.

Csapatalapú célok — Hősök csapatai harcolnak a bolygó különböző pontjain. Legyen szó a rejtélyes Anubisz-templom titkainak védelméről, vagy egy elektromágneses fegyver (EMP) biztonságos célba juttatásáról a King’s Row soron keresztül, a csatamező az egész világ.

Értékelések
4.3/5 - 3 értékelés alapján

Az Overwatch az idei FPS-mezőny egyik legerősebb versenyzője, tele van tökéletesre polírozott ötletekkel, és ami még ennél is fontosabb: iszonyatosan jó vele játszani. Rendkívül gyors tempót diktál, szinte állandóan történik valami érdekes a pályán, amire a játékosoknak azonnal reagálniuk kell. Borzasztóan látványosak a karakterképességek, és a karaktercserének köszönhetően még hosszú távon sem válik unalmassá. A Blizzard ismét bebizonyította, hogy az ismert univerzum egyik legjobb fejlesztőcsapata a WarCraft, a StarCraft és a Diablo világa mellett képes volt létrehozni egy egészen új univerzumot is a semmiből, amelynek egyáltalán nem kell szégyenkeznie a nagyok mellett.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://www.gamestar.hu/hir/overwatch-teszt-210691.html


Pro:
- 5-6 óra belerázódási idő
- Minden hős más-más játékstílust képvisel
- Nem a killek számítanak, hanem a csapatmunka
- Pályatervezés, kinézet
- Rengeteg skin
- Nagyon jó eventek (Karácsony, Olimpia, Újév stb..)

Kontra:
– Viszonylag kevés pálya egyenlőre (2017. 04. 18.)
– Lassú fejlődés 20+ szint fölött
– Kevés loot box, a játszott meccsek arányaihoz képestKapcsolódó játékok

Értékelések

Swappy értékelés
4.3/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 cserélt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk
0
lezárult rukk

Címkék

Nincsenek címkék.

Kategóriák