Ajax-loader

kategória: Szimulátor


DIRT RALLY VR
PS4
Offroad versenyzés először VR-ban! Merülj el még jobban a DiRT Rally világában a virtuális valóság segítségével! A DiRT Rally minden idők legélethűbb és legizgalmasabb rallyszimulátora, amit maga a rajongótábor tesztelt a terepen, több mint 80 millió mérföldnyi utat szelve át. Tökéletesen megragadja azt az izgalmat, amit az igazi versenyzők éreznek, tudván, hogy egyetlen elrontott kanyar is a féktelen száguldás végét jelentheti. Minden egyes szakasz más és más módon tesz próbára, miközben a havas, a jeges, a sáros vagy épp a kavicsos utakon száguldasz. Ahogy egyre több a teljesítendő szakasz és egyre inkább elhasználódik a kocsid, úgy kell a csapatodnak is küzdenie, hogy a maratonná változó futamok során minden koncentrációd és tudásod bevetve szerezd meg a lehető legjobb időt. A DiRT Rally ezen felül hivatalosan licencelt Rallycross tartalommal is rendelkezik, lehetővé téve, hogy összemérd a tudásod a világ leggyorsabb offroad kocsijaival a jól ismert szakaszokon, egyedül vagy más online játékosok társaságában állva a sarat.

Steep-ps4-ps4-box
STEEP PS4
2

STEEP
PS4
Válj a hegyek urává az utóbbi évek legkomolyabb extrémsport játékával! A Steep rögtön két gigantikus hegységet is a rendelkezésedre bocsájt, így az Alpok mellett Alaszka hófödte csúcsait is meghódíthatod. Korábban még sosem látott újdonságot jelent a műfajon belül, hogy a Steep világa teljesen nyitott, így a versenyek mellett lehetőséged nyílik a hegyek felfedezésére, hogy kikísérletezd a számodra legmegfelelőbb útvonalakat.Nem kevesebb, mint négy fajta extrémsportban teheted próbára ügyeséged - te döntöd el, hogy a sí, szárnyas repülőruha, snowboard vagy az ejtőernyő bajnoka szeretnél lenni, melyek között a menüben villámgyorsan tudsz oda-vissza váltani. Természetesen lehetőséged nyílik arra, hogy kihívd barátaidat egy online párbajra vagy akár össze is foghattok, hogy együtt kutassátok fel a legkirályabb lejtőket, emellett a Steep folyamatosan nyüzsgő világában mindig látni fogod, hogy éppen milyen játékosok tartózkodnak a közeledben, megtöltve élettel a hegyek vakító fehérségű lankáit. A nyakatekert trükközésre vágyók is megtalálják a játékban a számításukat, hiszen a Steep külön pontokkal jutalmazza a vakmerő mozdultsorokat. A féktelen szabadság érzését átélheted harmadik vagy első személyű nézőpontból is, sőt a versenyek során aktiválható egy külön GoPro nézet is, ami a profi visszajátszási lehetőségekkel kombinálva lehetőséget ad arra, hogy elkészítsd a saját mindentvívő extrémsport videódat. Ha kicsit is érdekelnek a téli sportok vagy csak kipróbálnád milyen érzés siklórepülésben levitorlázni az Alpok tetejéről, a Steep vita nélkül a te játékod!

Handball-17-ps4-ps4-box
0

HANDBALL 17
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Eagle-flight-ps4--playstation-vr--ps4-box
0

EAGLE FLIGHT
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Lego-worlds-xbox-one-xboxone_640x0.fill
Lego Worlds XBOX One
3

Lego Worlds
XBOX One
Építsd meg saját világodat a LEGO Worlds segítségével! Azt kérded mégis hogyan lehetséges ez? Az ismert Lego játékok és a világhírű Minecraft sorozat házasságából született Lego worlds megadja a választ, hiszen az izgalmas kalandok és logikai fejtörők mellett, most tényleg Te leszel az aki saját belátása szerint hozza létre építőkockákból tornyosuló fantáziavilágát. Itt tényleg csak a képzeleted szabhat határt! Hozz létre hatalmas építményeket, vagy akár egy egész várost, varázsolj zöldellő réteket a kietlen pusztaságból és népesítsd be különleges állatokkal egy egész birodalmat, amelynek egyes egyedül Te leszel ura. Döntésedtől függően a LEGO Worlds-ben azonban nem leszel egyedül, mert az online lehetőségeknek köszönhetően barátaidat is meginvitálhatod, hogy a legkülönbözőbb közlekedési eszközökkel mint az autó, motor, vagy repülőgép segítségével kalandozzatok. Azonban ez még nem minden, hiszen a kooperatív módnak köszönhetően már a játék első perceiben, akár ketten is nekivághattok az építésnek, felfedezésnek!

Farming Simulator 15
XBOX One
A Farming Simulator 2015-ben csak úgy mint a méltán híres előző részben, egy igazi gazdálkodó bőrébe bújva ismerkedhetnek meg a termelés kemény világával. A Farming Simulator 15-ben összesen 140-féle hűen lemodellezett gazdasági gépet vezethetünk és teljes egészében szabad kezet kapunk, hogy a legjobb tudásunk szerint műveljük meg a földeket, de akár extra munkaerőt is felvehetünk, hogy növeljük a termelékenységet! A Farming Simulator 15 fizikailag is sokat fejlődött az elődjéhez képest ezért lényegesen realisztikusabban mozognak a legkülönbözőbb gépek, a területen élő állatok és az ott dolgozók is egyaránt. Az egyszemélyes játékon kívül természetesen barátainkat és ismerőseinket is bevonhatjuk a mókába és online hálózaton keresztül, járműveket és különböző szerszámokat is megoszthatunk velük.

Motogp-15-xbox-one_3816_640x0.fill
MotoGP 15 XBOX One
0

MotoGP 15
XBOX One
A rendkívül népszerű sorozat a MotoGP 15 képében idén rengeteg újítással kápráztatja el a sport rajongóit! Fontos kiemelnünk, hogy ezúttal már teljes mértékig testre szabhatjuk mind a pilóták öltözetét, mind pedig a csapatok összetételét is mi magunk határozhatjuk meg, teljes szabadsággal! Több mint 20 különböző motort vezethetünk a MotoGP-, Moto2- és Moto3-gépek közül, amelyeket saját elképzelésünk szerint festhetjük és fényzhetjük, de ráadásképpen a motor stílusához igazíthatjuk a pilótánk öltözetét és külön opció fog gondoskodni a sisakok stílusának kialakításáért is! A MotoGP 15-ben választhatunk, hogy egy ismert és nagy csapat színeiben indulunk a futamokon, vagy a nulláról építkezünk, és leszerződve a szponzorokkal újonc csapatunkat visszük egészen a csúcsig. Bekerült továbbá a Beat the Time mód, melyben egy megadott motorral egy megadott pályán kell rekordot felállítanunk, illetve játszhatóak a kétütemű motorok is és mindezek felett a 2014-es szezon legemlékezetesebb futamait is újraélhetjük.

Zumba Fitness: World Party
XBOX One
A Majesco Entertainment gondozásában megvásárolható Zumba Fitness World Party Xbox One Kinect játék az egyik legismertebb fitneszmárka által felkarolva ismerteti meg a fogyni vágyókkal a különböző kultúrákat és akár segítségével akár ezer kalóriától is megszabadulhasz az egzotikus helyszíneken. Világhírű instruktorok, 40 új dal világslágerekkel és helyi ritmusokkal, vadonatúj vizuális környezet, harminc táncstílus (mint a Swing vagy a Capoeira), két játékos mód támogatás, hanggal vezérelhető menü, valamint ranglisták, tutorialok és achievementek jellemzik a fitneszjátékot, de nem elhanyagolható a helyi ritmusok gyakorlását elősegítő World Dance Tour mód és a statisztikákat ellenőrző Progress Tracker Plus sem.

Zoo-tycoon-xbox-one_2824_640x0.fill
Zoo Tycoon XBOX One
0

Zoo Tycoon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2015-xbox-one_3801_640x0.fill
F1 2015 XBOX One
0

F1 2015
XBOX One
Az újgenerációs F1 2015 ezúttal már egy teljesen új grafikus motort kapott, amely minden eddiginél élethűbben prezentálja a járművek fizikáját és a valósággal vetekedő vezetési élményt. Az F1 2015-ben már minden autó a korábbiaktól merőben eltérően fog reagálni a vezetési stílusokra, továbbá az jelentős változás következett be az aerodinamikai modell kapcsán is és a gumik összetételén is rengeteget csiszoltak a készítők! Az Xbox One verziók már rendelkeznek egy speciális hangfelismerő modullal is, melynek segítségével kommunikálni tudunk a saját versenymérnökünkkel, de számos vadonatúj új karrieropció várja a száguldás megszállott rajongóit! Hab a tortán, hogy akik lemaradtak a tavalyi bajnokságról, most teljes egészében hozzáférhetnek amennyiben Xbox Live szolgáltatásról letöltik a digitális verziót. Mindezeken túl a fejlesztők idén az F1 2015-ben a Mexikói pályaszakaszt is játszhatóvá tették mely elmondásuk szerint hűen fogja tükrözni a játék történetében egyedülálló fejlődést és a tökéletes szimuláció érzetét!

We Sing + 2 Mikrofon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2016-xbox-one_4669_640x0.fill
F1 2016 XBOX One
6

F1 2016
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Project-cars-xbox-one_3112_640x0.fill
Project Cars XBOX One
0

Project Cars
XBOX One
Elképesztő, döbbenetes és lenyűgöző. Talán ezekkel a szavakkal tudnánk leginkább jellemezni a Project Cars nevű Xbox One játékot. Hiszen olyan gyönyörű és a valóságot meghazudtoló szimulátort készítettek a Slightlymad Studios alkotói, amivel még eddig egyetlen alkotásnak sem sikerült felvenni a versenyt! A Project Cars autóinak minden egyes centimétere az utolsó részletig ki van dolgozva, a verseny pályák pedig szinte a valóságot bemutató, fotó realisztikus részletességet kaptak, ezzel tényleg lenyűgöző összképet produkálva minden autós-játék rajongónak. Az Xbox One és a PS4 új generációs és ultramodern konzolok képességeit és lehetőségeit, teljes mértékben kihasználja a játék, így az Xbox One új Virtuális szemüvegét az Oculus Riftet is támogatja, mely elősegíti a mélységérzet és a sebesség tökéletes szimulációját!

Rocksmith 2014 + Gitárkábel
XBOX One
A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk Xbox One konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra is kapható és kompatibilis az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

Star Trek Bridge Crew (PlayStation VR)
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2015-ps4_3802_640x0.fill
F1 2015 PS4
0

F1 2015
PS4
Az újgenerációs F1 2015 ezúttal már egy teljesen új grafikus motort kapott, amely minden eddiginél élethűbben prezentálja a járművek fizikáját és a valósággal vetekedő vezetési élményt. Az F1 2015-ben már minden autó a korábbiaktól merőben eltérően fog reagálni a vezetési stílusokra, továbbá az jelentős változás következett be az aerodinamikai modell kapcsán is és a gumik összetételén is rengeteget csiszoltak a készítők! A PS4 verziók már rendelkeznek egy speciális hangfelismerő modullal is, melynek segítségével kommunikálni tudunk a saját versenymérnökünkkel, de számos vadonatúj új karrieropció várja a száguldás megszállott rajongóit! Hab a tortán, hogy akik lemaradtak a tavalyi bajnokságról, most teljes egészében hozzáférhetnek amennyiben PSN szolgáltatásról letöltik a digitális verziót. Mindezeken túl a fejlesztők idén az F1 2015-ben a Mexikói pályaszakaszt is játszhatóvá tették mely elmondásuk szerint hűen fogja tükrözni a játék történetében egyedülálló fejlődést és a tökéletes szimuláció érzetét!

Lego-worlds-ps4_640x0.fill
7

Lego Worlds
PS4
Építsd meg saját világodat a LEGO Worlds segítségével! Azt kérded mégis hogyan lehetséges ez? Az ismert Lego játékok és a világhírű Minecraft sorozat házasságából született Lego worlds megadja a választ, hiszen az izgalmas kalandok és logikai fejtörők mellett, most tényleg Te leszel az aki saját belátása szerint hozza létre építőkockákból tornyosuló fantáziavilágát. Itt tényleg csak a képzeleted szabhat határt! Hozz létre hatalmas építményeket, vagy akár egy egész várost, varázsolj zöldellő réteket a kietlen pusztaságból és népesítsd be különleges állatokkal egy egész birodalmat, amelynek egyes egyedül Te leszel ura. Döntésedtől függően a LEGO Worlds-ben azonban nem leszel egyedül, mert az online lehetőségeknek köszönhetően barátaidat is meginvitálhatod, hogy a legkülönbözőbb közlekedési eszközökkel mint az autó, motor, vagy repülőgép segítségével kalandozzatok. Azonban ez még nem minden, hiszen a kooperatív módnak köszönhetően már a játék első perceiben, akár ketten is nekivághattok az építésnek, felfedezésnek!

Farming Simulator 15
PS4
A Farming Simulator 2015-ben csak úgy mint a méltán híres előző részben, egy igazi gazdálkodó bőrébe bújva ismerkedhetnek meg a termelés kemény világával. A Farming Simulator 15-ben összesen 140-féle hűen lemodellezett gazdasági gépet vezethetünk és teljes egészében szabad kezet kapunk, hogy a legjobb tudásunk szerint műveljük meg a földeket, de akár extra munkaerőt is felvehetünk, hogy növeljük a termelékenységet! A Farming Simulator 15 fizikailag is sokat fejlődött az elődjéhez képest ezért lényegesen realisztikusabban mozognak a legkülönbözőbb gépek, a területen élő állatok és az ott dolgozók is egyaránt. Az egyszemélyes játékon kívül természetesen barátainkat és ismerőseinket is bevonhatjuk a mókába és online hálózaton keresztül, járműveket és különböző szerszámokat is megoszthatunk velük.

Motogp-15-ps4_3812_640x0.fill
MotoGP 15 PS4
0

MotoGP 15
PS4
A rendkívül népszerű sorozat a MotoGP 15 képében idén rengeteg újítással kápráztatja el a PS4 konzollal rendelkező rajongókat! Fontos kiemelnünk, hogy ezúttal már teljes mértékig testre szabhatjuk mind a pilóták öltözetét, mind pedig a csapatok összetételét is mi magunk határozhatjuk meg, teljes szabadsággal! Több mint 20 különböző motort vezethetünk a MotoGP-, Moto2- és Moto3-gépek közül, amelyeket saját elképzelésünk szerint festhetjük és fényzhetjük, de ráadásképpen a motor stílusához igazíthatjuk a pilótánk öltözetét és külön opció fog gondoskodni a sisakok stílusának kialakításáért is! A MotoGP 15-ben választhatunk, hogy egy ismert és nagy csapat színeiben indulunk a futamokon, vagy a nulláról építkezünk, és leszerződve a szponzorokkal újonc csapatunkat visszük egészen a csúcsig. Bekerült továbbá a Beat the Time mód, melyben egy megadott motorral egy megadott pályán kell rekordot felállítanunk, illetve játszhatóak a kétütemű motorok is és mindezek felett a 2014-es szezon legemlékezetesebb futamait is újraélhetjük.

Project-cars-ps4_3114_640x0.fill
1

Project Cars
PS4
Elképesztő, döbbenetes és lenyűgöző. Talán ezekkel a szavakkal tudnánk leginkább jellemezni a Project Cars nevű PS4 játékot. Hiszen olyan gyönyörű és a valóságot meghazudtoló szimulátort készítettek a Slightlymad Studios alkotói, amivel még eddig egyetlen hasonló alkotásnak sem sikerült felvenni a versenyt! A Project Cars autóinak minden egyes centimétere az utolsó részletig ki van dolgozva, a verseny pályák pedig szinte a valóságot bemutató, fotó realisztikus részletességet kaptak, ezzel tényleg lenyűgöző összképet produkálva minden autós-játék rajongónak. Az Xbox One és a PS4 új generációs és ultramodern konzolok képességeit és lehetőségeit, teljes mértékben kihasználja a játék, így a PS4 új Virtuális szemüvegét, a Project Morpheus-t is támogatja mely elősegíti a mélységérzet és a sebesség tökéletes szimulációját!

We Sing + 2 Mikrofon
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

EVE Valkyrie (PlayStation VR)
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tropico-5-ps4_3054_640x0.fill
Tropico 5 PS4
0

Tropico 5
PS4
A Diktátor El Presidente ismét vendégül lát minket, hogy egy történelmi túra keretében ismerkedhessünk a Tropico 5 lenyűgöző szigetvilágával. A játék tökéletesen prezentálja számunkra a fejlesztők korábbi ígéreteit, vagyis az évszázadokon átívelő fejlődés és annak lehetőséget, hogy bármit megtehessünk amit csak szeretnénk. A kezünkben lévő hatalommal, akár egy kicsiny falucskából is egy virágzó világvárost építhetünk fel, mindezt pedig családi dinasztiánk hatalmának folyamatos megőrzése mellett és növelése mellett! A Tropico 5 nem csupán játékmenetében, hanem grafikai kivitelezésében is óriási fejlődésen ment keresztül, így egy minden részletében élő és lélegző, mérnöki pontossággal megalkotott világ vár ránk. Az eddigiektől eltérően a játék ezúttal a többjátékos lehetőséget is felkínálja, tehát az új funkció kihasználásával akár a világ bármelyik pontján élő játékos társunkkal is felvehetjük a versenyt.

F1-2016-ps4_4668_640x0.fill
F1 2016 PS4
1

F1 2016
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Motogp-14-ps4_3202_640x0.fill
MotoGP 14 PS4
0

MotoGP 14
PS4
A MotoGP 14 kapcsán a fejlesztők maradéktalanul beváltották régi ígéretüket, miszerint az újratervezett grafikai motor és a finomhangoláson átesett fizika elegyével, olyan látványt és élményt fognak a képernyőkre varázsolni amely a sorozat történetében egyedülálló! A Sportág hivatalos játékaként a MotoGP 14 az egyjátékos versenyeken kívül, újragondolt és sokkal kidolgozottabb többjátékos móddal is ki van bővítve mely tökéletesen kihasználja és az egymás elleni futamok izgalmát és semmihez sem fogható pörgős hangulatát. A MotoGP 14 természetesen az aktuális évad összes versenyzőjét, számtalan versenypályáját és vezethető motorját tartalmazza de emellett a MotoGP a Moto2 és Moto3 kategóriákban is elindulhatunk a világ legjobb motorversenyzője címért.

Rocksmith 2014 + Gitárkábel
PS4
A Rocksmith 2014 Edition végre elkészült. Az előző rész sikerén felbuzdulva a fejlesztők számos új móddal és lehetőséggel sarkalják a rajongókat a kitartó gyakorlásra. A Rocksmith-szel bárki, akár te is megtanulhatsz gitározni, ha érezel magadban elhivatottságot és kellő kitartást, hogy talán te légy a jövő rockzenésze! Egy jack-to-usb átalakító segítségével bármilyen elektromos gitárt csatlakoztathatunk PlayStation 4 konzolunkra, aztán nincs más hátra, idulhat a zúzás! A Rocksmith 2014 Edition ez év őszére várható, 50 új dallal, megújult külsővel, és számos más újítással. A legfontosabb új funkció a Session mód lesz, amelyben egy virtuális együtteshez csatlakozva jamelhetünk. Virtuális társaink követik majd gitározásunkat, de a játék tanácsokat is ad a kezdőknek, és különböző feladatokat is adhat, ezzel motiválva a gyakorlást. A Rocksmith 2014 Edition PC-re, PS3-ra, X360-ra is kapható és kompatibilis az eredeti játék átalakítókábelével, amellyel egy valódi elektromos gitárt köthetünk gépünkre. A játék kezelni fogja a Rocksmith számait és a korábbi részhez megvett DLC-inket amiket tovább használhatunk.

No Man's Sky Limited Edition
PS4
Tartalma: No Man's Sky játékszoftver Speciális gyűjtői doboz steelbook (Fémdoboz) Művészeti album (48 oldalas) No Man's Sky képregény Photonix Core Ship Boost (Starter Kit DLC) Trader Charisma bónusz nyersanyagok (Starter Kit DLC) Boltcaster SM fegyver tervrajz (Starter Kit DLC) No Man's Sky dinamikus PS4 téma A No Man's Sky PS4 játékot még 2013-ban jelentette be Hello Games, azonban most egy hosszú és viszantagságos időszak után, végre megérkezett különleges és rendkívül látványos, szinte már festői szépségű alkotás. A No man's Sky univerzuma végtelen és teljes egészében szinte bejárhatatlan. Igen, ezt mindenki veheti akár szó szerint is, hiszen ez az a játék ahol gyakorlatilag bármit megtehetünk amit csak szeretnénk! Nehéz megfogalmazni és pontosan szavakba önteni mi is pontosan a NMS lényege. Alapvetően egy felfedezőt személyesítünk meg, aki űrhajójával járja a végtelen világegyetemet és sorra fedezi fel a távoli glaxisok bolygóit, azok élővilágával, ásványi anyagaival, amelyekkel később szabadon rendelkezhetünk-kereskedhetünk és amely köré, egy rendkívül összetett gazdasági architektúrát építettek a készítők. Kalandjaink során természetesen vetélytársakba is botlunk majd, így a számtalan feladatunkon kívül, hatalmas csillagközi harcokban is részt vehetünk, a No Man's Sky folyamatosan változó világában.

Sims-3-xbox360_640x0.fill
The Sims 3 XBOX 360
2

The Sims 3
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Operation Flashpoint: Dragon Rising
XBOX 360
Az Operation Flashpoint: Dragon Rising egy olyan játék, ahol már a cím is problémás. A Bohemia Interactive leghíresebb fejlesztése volt az eredeti Operation Flashpoint, amelyet az elmúlt időszakban különböző jogi hercehurcák miatt elvesztettek, és minden ezzel kapcsolatos jog a kiadónál – jelen esetben a Codemasternél – maradt. Így az a különös helyzet állt elő, hogy a Bohemia ArmA és ArmA II címen heggeszti a spirituális utódját az első OFP-nek, a Codemasters pedig egy másik fejlesztőcsapatot állított rá arra, hogy pc-re és konzolokra egyaránt megjelentesse a Dragon Rising alnévre hallgató “folytatást” - ami azért továbbra is taktikus, hatalmas terepeken játszódó lövöldözést kínál. Kezdjük a történettel: a képzelt közeljövőben járunk, egy Japán északi részén lévő szigeten, amely gyakorlatilag a valódi Kiska szigetéről lett mintázva. A helyszín pont nagyon rossz helyen van, mivel Kína és Oroszország határvonalán fekszik, ennek megfelelően a játék története szerint kialakult katonai konfliktus első és az által leginkább súlytott színhelyévé válik – szerencsére azért vagyunk mi, mint rendfenntartó erők, hogy megakadályozzunk egy komolyabb tragédiát. A készítők úgy érezték, hogy egy olyan környezetet fognak elkészíteni, amely egy valódira épül – közel 200,000 négyzetkilóméter lett lemodellezve -, és így jóval hihetőbb helyszínt nyújt, mint a mesterségesen elkészített társai. Ha mindezekből nem derült volna ki: az Operation Flashpoint: Dragon Rising NAGY. Méretei tekintve és a célokat nézve egyaránt: a történet végigjátszása után nekiugorhatunk a játéknak akár kooperatív módban is, de a multiplayer a jól megszokott egymás elleni variációkat is tartalmazza, konzolokon 4 vs 4 játékos, és 3-3 gépi mesterséges intelligencia ugorhat egymásnak, az ekkor bejárható helyszín pedig négy négyzetkilóméteres – nyilván el akarták kerülni azt, hogy az egész szigeten menjen a bujkálás, ami jelentősen lelassítaná az akciót. A játék maga egyébként taktikai FPS a javából: a játékban nagyon minimális információt kapunk kijelzőként mutatva, a fegyverek realisztikusan viselkednek, az egész sziget bejárható, a konkrétan más Codemasters-játékokban debütáló EGO grafikus motor pedig 35 km-es látótávolságot kínál. Hetvennél is több fegyver, járműves harc, különböző bombák és gránátok mind-mind szerepelnek a játékban, így nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy a Dragon Rising egy nagyon ambíciózus, nagyon érdekes játék.

Kinectimals-xbox-360_431_640x0.fill
Kinectimals XBOX 360
0

Kinectimals
XBOX 360
A Kinectimals az első olyan játék amely óriási örömet fog szerezni a család akár legfiatalabb tagjának is.Amellett,hogy a főszereplő kistigris rendkívül élethű és aranyos az összes olyan mozdulatra megtanítható amit a játékos a testével produkál:Bújócskázás,hempergés,ugrálás... Tekintsétek meg ez a kedvcsináló videót,a látvány önmagáért beszél.. Megjelenés kizárólag Xbox 360 konzolra! 2010. 11. 01.

Hawx-2-xbox-360_397_640x0.fill
Hawx 2 XBOX 360
0

Hawx 2
XBOX 360
MEGJELENÉS:2010 09. 10

Kinect-star-wars-xbox-360_1133_640x0.fill
Kinect Star Wars XBOX 360
0

Kinect Star Wars
XBOX 360
2011 minden tekintetben az Xbox 360 és a Kinect éve volt. Sorra jelentek meg a sikeres és kelendő játékok amik mosolyt csaltak minden kollektív szórakozást és testmozgást kedvelő játékos arcára. A Kinect Star Wars bejelentése osztatlan sikert aratott a rajongók körében és a fejlesztőcsapat ígérete szerint érdemes várni ezt a játékot,ugyanis a fejlesztések során maximálisan törekedtek a tökéletes mozgásérzékelés és egy felejthetetlen izgalmakkal kecsegtető kaland létrehozásában. A Kinect Star wars minden tekintetben mérföldkőnek számít a mozgásérzékelős játékok világában mert amellett, hogy a fejlesztők egy világszerte ismert és imádott kultusz témaköréhez nyúltak, soha ekkora költségvetéssel és fejlesztési idővel nem tüntettek ki egyetlen Kinect játékot sem! Természetesen a játékban találkozhatunk az összes Star Wars karakterrel, megcsodálhatjuk és bejárhatjuk a jól ismert helyszineket, harcolhatunk a birodalom rohomosztagosaival és összecsaphatunk a félelmetes, toronyház méretű szörnyetegekkel. A fejlesztések során óriási figyelmet fordítottak a harcrendszerre, amiben külön kiemelendő a lézerkarddal bevitt támadások élethű kidolgozása és az erő használata amivel félresöpöhetjük ellenfeleinket vagy a magasba emelve akár külömbözö tereptárgyakat is nekivághatunk a ellenségeinknek. A kinect Star Wars minden rajongó számára kötelező darab de bátran ajáljuk mindazon játékosok számára is akik csak most ismerkednek a kinect varázslatos és rendkívül szórakoztató világával.

Platformok

Kategóriák