Ajax-loader

kategória: Stratégia


Lego-worlds-ps4_640x0.fill
7

Lego Worlds
PS4
Építsd meg saját világodat a LEGO Worlds segítségével! Azt kérded mégis hogyan lehetséges ez? Az ismert Lego játékok és a világhírű Minecraft sorozat házasságából született Lego worlds megadja a választ, hiszen az izgalmas kalandok és logikai fejtörők mellett, most tényleg Te leszel az aki saját belátása szerint hozza létre építőkockákból tornyosuló fantáziavilágát. Itt tényleg csak a képzeleted szabhat határt! Hozz létre hatalmas építményeket, vagy akár egy egész várost, varázsolj zöldellő réteket a kietlen pusztaságból és népesítsd be különleges állatokkal egy egész birodalmat, amelynek egyes egyedül Te leszel ura. Döntésedtől függően a LEGO Worlds-ben azonban nem leszel egyedül, mert az online lehetőségeknek köszönhetően barátaidat is meginvitálhatod, hogy a legkülönbözőbb közlekedési eszközökkel mint az autó, motor, vagy repülőgép segítségével kalandozzatok. Azonban ez még nem minden, hiszen a kooperatív módnak köszönhetően már a játék első perceiben, akár ketten is nekivághattok az építésnek, felfedezésnek!

Marvel-pinball-ps4-ps4-box
Marvel PS3
0

Marvel - Pinball Epic Collection Vol 1
PS3
A valósághű digitális flipperek helytartóiként közismert Zen Studios nem ismeretlen a Marvel világában, hiszen az elmúlt években számtalan emlékezetes flippertáblát alkottak meg a legkülönfélébb szuperhősök főszereplésével, melyből most összegyűjtött formában nyújtanak át egy csokorra valót. Nem kevesebb, mint 10 táblán teheted próbára az ügyességedet és hajthatsz végre veszélyes küldetéseket többek között Pókember, Vasember, Penge, a Boszúállók és a Hangya oldalán harcolva.  Teljesen realisztikus fizika gondoskodik róla, hogy úgy érezd magad, mintha egy valódi játékteremben lennél, az elért pontjaidat pedig az online ranglista segítségével hasonlíthatod össze a többi játékoséval. Ha jobban szereted a pörgős multiplayer csatákat, vesd bele magad az osztott képernyős módba, hogy szemtől szemben mérhesd össze tudásodat a barátaiddal.  A Marvel Pinball: Epic Collection Vol. 1 a megvalósult flipper mennyországot hozza el, melyet a Marvel filmek szerelmesei mellett minden árkád játék rajongónak bátran lehet ajánlani.  

DRAGON QUEST - BUILDERS
PS4
Lásd a Dragon Quest világát úgy, ahogy eddig még soha! A Dragon Quest Builders a népszerű JRPG sorozat alapjaira építkezve a széria történetében eddig sosem látott játékmenettel hódítja meg a rajongókat és a kreatív videojátékok kedvelőit. Nem véletlenül került bele a címbe az "építés" szó, hiszen a Dragon Quest Builders jelentős részét ez fogja kitenni. Feladatod a legelső DQ játék helyszínéül is szolgáló Alefgard újjáépítése lesz miután a gonosz Dragonlord bepöccent és lerombolta azt. Ehhez feltétlenül szükséges lesz különféle erőforrások gyűjtögetése, melyeket elszórva találsz a körülötted lévő világban. Ahogy azt már megszokhattad, veszélyes ellenfelek között lavírozva kell a nyersanyagokat beszerezned, majd némi feldolgozás után megépítheted belőlük saját különbejáratú kastélyodat... vagy bármit amit szertenél. A Minecraft és a Terraria stílusából merítő játék szabad kezet ad a felfedezésre és az alkotásra is, mindezt látványos, meseszerű grafikával tálalva, ami ideális választássá teszi a Dragon Quest Builders-t minden korosztály részére.

MOTORSPORT MANAGER
PC
A Motorsport Manager egy igen részletes, kategóriájában a legjobb menedzselési élményt nyújtja az autósport szerelmeseinek. Pilótákat szerződtetsz, autókat építesz, és elmerülsz az autósport dinamikus világában. Minden egyes részletet figyelembe kell venned, hogy a bajnoki címre törhess. Vannak itt a versenypályán a másodperc tört része alatt hozott döntések és a verseny előtt gondosan lefektetett tervek; az autód megépítésétől és testreszabásától kezdve a versenynapon alkalmazott taktikáig minden hatással van arra, hogy vagy tiéd lesz a végső győzelem vagy eposzokba illő bukást produkálsz. Ne csak nézd, hanem kezdj nyerni, és irányíts, mint saját autóversenyző csapatod igazgatója!

Lego-city-undercover-xbox-one-xboxone-box
LEGO CITY XBOX One
0

LEGO CITY - UNDERCOVER
XBOX One
A Wii U-n óriási kritikai és közönségsikert aratott Lego City Undercover végre ellátogat PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, hogy mindenki átélhesse Chase McCain kalandjait, akinek minden tehetségét és álcázási képességét be kelle vetnie ahhoz, hogy elkapja a város biztonságát fenyegető bűnszövetkezet embereit. Vesd bele magad a legnagyobb szabadon bejárható Lego világba, járd be a várost, gyalog, autóval és helikopterrel és használd a rendelkezésre álló álruhákat és képességeket és vess véget a bűnözők uralmának. A Lego City Undercover felújított kiadásában megtalálható az összes olyan dolog, ami népszerűvé tette a Wii U verziót, a felújított grafika pedig még a veteránok számára is igazi nagybetűs élménnyé teszi majd a város utcáinak bejárását.

Minecraft Xbox One Edition
XBOX One
A Minecraft hihetetlenül egyedi megjelenítéssel és szabályrendszerből építkezik. A játék egész világa kockákból épül fel, és minden egyes elem használható valamire. Vagy harcba bocsátkozunk vele, vagy futunk előle, vagy kibányásszuk, vagy tárgyat készítünk belőle, vagy megesszük, de minden felhasználható a rengeteg tárgyat saját magunk is elkészíthetünk a minecraft fejlett rendszerének köszönhetően. PC-ről az irányítást sikerült tökéletesen áthozni Xbox One-ra. A tárgykészítés most már gombnyomásra működik, és a recepteket is láthatjuk szép, rendezett formában. A minecraft valódi és agytekervényeket megmozgató szórakozást kínál ezúttal már az Xbox One tulajdonosok számára is.

This War of Mine The Little Ones
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Minecraft Favorites Pack
XBOX One
A csomag tartalma: Minecraft Xbox One Edition játékszoftver Battle & Beasts Skin Pack kiegészítő Battle & Beasts 2 Skin Pack kiegészítő City Texture Pack kiegészítő Fantasy Texture Pack kiegészítő Festive Mash-up kiegészítő Halo Mash-up kiegészítő Natural Texture Pack kiegészítő

Worms-battlegrounds-xbox-one_3274_640x0.fill
0

Worms Battlegrounds
XBOX One
A háborús kukacok kalandja, megújult grafikával, rengeteg új lehetőséggel ezúttal már az új generációs Xbox One konzolon folytatódnak! A Worms Battlegrounds-ban 25 egyjátékos küldetés és öt új pálya vár a lövöldözni és robbantgatni vágyó rajongókra, de a készítők minden kétséget kizáróan, igencsak szabadjára engedték a fantáziájukat,hiszen rengeteg őrült fegyvert és sok-sok használatba vehető eszközt építettek a játékba.

Zoo-tycoon-xbox-one_2824_640x0.fill
Zoo Tycoon XBOX One
0

Zoo Tycoon
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Xcom-2-xbox-one_4686_640x0.fill
XCOM 2 XBOX One
2

XCOM 2
XBOX One
Az XCOM 2 a 2012-es Év Játéka díj nyertese elnyerő, többszörösen kitüntetett stratégiai játék, az XCOM: Enemy Unknown folytatása. A Föld megváltozott. Húsz év telt el, mióta a világ vezetői feltétel nélkül letették a fegyvert az idegenek erői előtt, a bolygó utolsó védvonalát jelentő XCOM pedig megtizedelődött és szétszóródott. Mostanra az idegenek uralják a Földet: csillogó városokat építenek, amelyek látszólag csodás jövőt ígérnek az emberiség számára, ám a valóság egy vészjósló tervet rejt, amelyben mindenkit megölnek, aki szembeszegül ezzel az új világrenddel. Csak a világ mezsgyéjén élők rendelkeznek minimális szabadsággal. Ez az a hely, ahol egy csapat gyülekezik, hogy kiálljon az emberiségért. Az XCOM folyamatosan szökésben lévő, megmaradt erőinek meg kell találniuk a módját, hogy újraszervezzék soraikat, napvilágra hozzák a megszállás mögött álló alattomos tervet, és egyszer és mindenkorra véget vessenek az idegenek fenyegetésének.

Romance of the Three Kingdoms XIII
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand Kingdom
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

This War of Mine The Little Ones
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Worms Battlegrounds
PS4
A háborús kukacok kalandja, megújult grafikával, rengeteg új lehetőséggel ezúttal már az új generációs Playstation 4 konzolon folytatódnak! A Worms Battlegrounds-ban 25 egyjátékos küldetés és öt új pálya vár a lövöldözni és robbantgatni vágyó rajongókra, de a készítők minden kétséget kizáróan, igencsak szabadjára engedték a fantáziájukat,hiszen rengeteg őrült fegyvert és sok-sok használatba vehető eszközt építettek a játékba.

No-man-s-sky-ps4_4552_640x0.fill
3

No Man's Sky
PS4
A játékot még 2013-ban jelentette be Hello Games, azonban most egy hosszú és viszantagságos időszak után, végre megérkezett különleges és rendkívül látványos, szinte már festői szépségű alkotás. A No man's Sky univerzuma végtelen és teljes egészében szinte bejárhatatlan. Igen, ezt mindenki veheti akár szó szerint is, hiszen ez az a játék ahol gyakorlatilag bármit megtehetünk amit csak szeretnénk! Nehéz megfogalmazni és pontosan szavakba önteni mi is pontosan a NMS lényege. Alapvetően egy felfedezőt személyesítünk meg, aki űrhajójával járja a végtelen világegyetemet és sorra fedezi fel a távoli glaxisok bolygóit, azok élővilágával, ásványi anyagaival, amelyekkel később szabadon rendelkezhetünk-kereskedhetünk és amely köré, egy rendkívül összetett gazdasági architektúrát építettek a készítők. Kalandjaink során természetesen vetélytársakba is botlunk majd, így a számtalan feladatunkon kívül, hatalmas csillagközi harcokban is részt vehetünk, a No Man's Sky folyamatosan változó világában.

Xcom-2-ps4_4685_640x0.fill
XCOM 2 PS4
0

XCOM 2
PS4
Az XCOM 2 a 2012-es Év Játéka díj nyertese elnyerő, többszörösen kitüntetett stratégiai játék, az XCOM: Enemy Unknown folytatása. A Föld megváltozott. Húsz év telt el, mióta a világ vezetői feltétel nélkül letették a fegyvert az idegenek erői előtt, a bolygó utolsó védvonalát jelentő XCOM pedig megtizedelődött és szétszóródott. Mostanra az idegenek uralják a Földet: csillogó városokat építenek, amelyek látszólag csodás jövőt ígérnek az emberiség számára, ám a valóság egy vészjósló tervet rejt, amelyben mindenkit megölnek, aki szembeszegül ezzel az új világrenddel. Csak a világ mezsgyéjén élők rendelkeznek minimális szabadsággal. Ez az a hely, ahol egy csapat gyülekezik, hogy kiálljon az emberiségért. Az XCOM folyamatosan szökésben lévő, megmaradt erőinek meg kell találniuk a módját, hogy újraszervezzék soraikat, napvilágra hozzák a megszállás mögött álló alattomos tervet, és egyszer és mindenkorra véget vessenek az idegenek fenyegetésének.

Tropico-5-ps4_3054_640x0.fill
Tropico 5 PS4
0

Tropico 5
PS4
A Diktátor El Presidente ismét vendégül lát minket, hogy egy történelmi túra keretében ismerkedhessünk a Tropico 5 lenyűgöző szigetvilágával. A játék tökéletesen prezentálja számunkra a fejlesztők korábbi ígéreteit, vagyis az évszázadokon átívelő fejlődés és annak lehetőséget, hogy bármit megtehessünk amit csak szeretnénk. A kezünkben lévő hatalommal, akár egy kicsiny falucskából is egy virágzó világvárost építhetünk fel, mindezt pedig családi dinasztiánk hatalmának folyamatos megőrzése mellett és növelése mellett! A Tropico 5 nem csupán játékmenetében, hanem grafikai kivitelezésében is óriási fejlődésen ment keresztül, így egy minden részletében élő és lélegző, mérnöki pontossággal megalkotott világ vár ránk. Az eddigiektől eltérően a játék ezúttal a többjátékos lehetőséget is felkínálja, tehát az új funkció kihasználásával akár a világ bármelyik pontján élő játékos társunkkal is felvehetjük a versenyt.

Overlord-xbox-360_640x0.fill
Overlord XBOX 360
0

Overlord
XBOX 360
Overlord, az új uralkodó és megerősödött társai egy egész birodalommal szállnak szembe. A Dicsőséges Birodalom minden országot és királyságot leigáz, így Minion Maximus feladata, hogy megállítsa a birodalom mindent elsöprő menetelését. Talpnyalóink még ügyesebbek és talpraesettebbek mint azt az előző részekben megszokhattuk, és persze még lököttebbek is. Már tényleg mindenféle lényt meg tudnak lovagolni, így akár még pókon is repeszthetünk.Igazi vicces, nevetős, kreatív játék..., amelyben mindenféle kis élőlényt el lehet tenni az útból.. Persze ehhez nem is kell feltétlen útban lenniük... :-) Egy kis gonoszkodásra mindenki kapható, ugye? Állj az élére a gonosz kobolcsodának, és vedd át az uralmat a többi gyarló úr felett!

Brutal-legend-xbox-360_20_640x0.fill
Brütal Legend XBOX 360
1

Brütal Legend
XBOX 360
Tim Schafer egy legenda a videójáték-iparban. A Monkey Island szövegírójaként híressé vált videójáték-designer később vegytiszta humort ötvözött a kalandjátékok műfajával több ízben: előbb a Full Throttle (amelyre rákeresve az a gyanú támadhat az emberben, hogy a Brütal Legend főhősének koncepciója bizony nem először itt pattant ki a készítők fejéből ), majd a Grim Fandago következett, amelyek után hosszú szünet következett. 2005-ig nem hallottunk semmit a legendáról, de újonnan alapított fejlesztőcsapatával ekkor letett az asztalra egy elborult, kritikailag bizony igencsak jól teljesítő, a kasszáknál sajnos elbukó Psychonauts-ot. Négy évnek kellett eltelnie, hogy újra Legenda kerüljön a nagyközönség elé – a show ma elkezdődik. Előljáróban annyit kell tudni a Brütal Legendről, hogy semmiképpen sem szabad komolyan venni azt. A játék Tim Schafer nevéhez méltóan egy csodás tisztelgés a heavy metal, a híres komikus, Jack Black képességei, és az elmúlt húsz év legjobb Iron Maiden bakelitborítói előtt. Viccelünk? Nem. A Brütal Legend főszreplője a mindent megjavítani és felépíteni remekül tudó Eddie Brigs, a roadie. Ők azok, akik a zenekarok mellett utaznak a turnék alatt, és a sivár színpadot az adott zenekar stílusához alakítják át – Eddie azonban érezhetően többre hivatott ennél. Egy bizarr baleset után máris egy démoni, leginkább a legvadabb Heavy Metal nóták hátterét adó Pokolhoz hasonlatos helyszínen találjuk magunkat, csuklyás élőholtakkal, villámot idéző gitárral, hatalmas, lefejezésre kiválóan alkalmas fejszével – és ördögi hangulattal. A Brütal Legend átvezetőiben erősen támaszkodik a verbális humorra, a helyszínek pedig úgy készültek el, hogy látványosak és tényleg néhány rock/metal album borítójár hajazzanak – ennek megfelelően ördögien jól néznek ki a tévék képernyőjén. A hangulat garantált, a pörgős akció és a remek (kitaláljuk, hogy milyen stílusú?) zenének köszönhetően: ez a koktél egy percig sem veszi komolyan magát, mi viszont remekül fogunk szórakozni vele, ha megvásároljuk. Nagyon fontos megemlíteni, hogy a Brütal Legend egy különleges hibrid, hiszen az akciójáték aspektusa mellé becsatlakozik a későbbiekben a járműhasználat (a Jak szériára nagyon hasonlító irányítással), és segítőket is magunk köré toborozunk majd, real-time stratégiai elemekkel vegyítve az amúgy is ízletes koktélt. És akkor még nem is beszéltünk a szólódalokról, amelyeknél a klasszikus Guitar Hero mechanika jelenik meg, ha csak rövid időre is.... Tim Schafer és Jack Black neve ezúttal olyan videójátékot fémjelez, amely kellően változatos, nagyon humoros, és elképesztően hangulatos látványát és a zenei világát tekintve is – szigorúan felnőtteknek és angolul értőknek ajánljuk, nekik viszont szinte kihagyhatatlan darab ez, az őszi szezon egyik legnagyobb meglepetése.

Halo-wars-xbox-360_895_640x0.fill
Halo Wars XBOX 360
0

Halo Wars
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Civilization Revolution
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Operation Flashpoint: Red River
XBOX 360
Az új részbenben újra megcsillanthatjuk taktikai képességeinket a harcmezőn. A történet szerint 2013-ban járunk, Tádzsikisztánban, ahova amerikai katonákat küldtek azért, hogy az ottani érdekeltségeket védjék. A Codemasters szerint az eddigi legszebb grafikájú rész lesz a sorozatban. Tádzsikisztán lankái közt nem csak a helyi turbánosok jelentenek veszélyt az országukért harcoló Amerikaiakra, de az esetből mit sem tanulva Kína is újra akcióba lendül. Választható kaszt lesz a lövész, a gránátos, a felderítő és az automata lövész, melyek mindegyike az alap M4A1-es gépkarabélyt használja, s csak kiegészítő felszerelésükben lesz eltérés. Az Operation Flashpoint: Red River-ben nem lesz versengő multi, de lesz összedolgozó kooperatív mód. Ennek szellemében a parancsokat egy egyszerűsített felületen keresztül osztogathatjuk majd. Megjelenés: 2011. 04. 21. Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra !

Ruse-xbox-360_112_640x0.fill
Ruse XBOX 360
0

Ruse
XBOX 360
Igen nehéz feladatra vállalkozik az, aki stratégiai játékot próbál elkészíteni a mostani konzolokra, az irányítási nehézségek mellett ugyanis a gépek képességeinek határait is feszegetik ezek a játékok. A Ubisoft most gondolt egyet, és egyetlen kulcsszó - csel, fondorlat - köré építve elkészítette a RUSE című stratégiai játékát, amelyben a megtévesztés kulcsfontosságú. A valódi világban játszódó stratégiai játékban földi és légi egységeket kell úgy elhelyeznünk, hogy a seregekre való reakciót követően előnybe legyünk az ellenfelekkel szemben. A játék igen látványos, stilizált grafikai megoldásokkal és a stratégiai elemek újszerű tálalásával próbálja meggyőzni a gondolkodás szerelmeseit.

Command & Conquer 3.: Tiberium Wars
XBOX 360
A valós idejű stratégiai játékok (RTS-ek) táborát szaporítja az Electronic Arts népszerű sorozatának harmadik része. A Tiberium Wars Xbox 360-ra optimalizált irányítást, remek küldetéseket és grafikát tartalmaz, valamint tovább viszi a híres történetet is. A két jólismert oldal, a Global Defense Initiative (GDI) és a Nod Testvériség közötti harcba most egy harmadik fél is bekapcsolódik, mégpedig a földönkívüli Scrin. A Föld eközben folyamatosan pusztul az egyre növekvő Tiberium fertőzéstől. A felszín 30%-a már nem lakható, ez a rész annyira fertőzött, hogy nem képes eltartani a szén alapú életet. További 50% tartozik a "sárga zónába", ami még élhető, de nagyon veszélyes. Sajnos itt lakik a Föld lakosságának legnagyobb része. És mindössze 20% az, ahol békében és biztonságban lehet élni. Ezeket a városokat és területeket a GDI tartja ellenőrzése alatt. 2047-ben aztán kitör a harmadik Tiberium háború a két rivális fél között, amikor a Nod hirtelen lelövi a Föld körül keringő GDI űrállomást. Az elfajuló konfliktus közepette aztán megérkeznek a földönkívüliek is, és ez tovább bonyolítja az eseményeket. A játék tradícionális RTS elemeket tartalmaz. Építsd fel a saját bázisodat, termelj ki minél több nyersanyagot, hozz létre a küldetéshez megfelelő, rugalmas haderőt és pusztítsd el az ellenfél seregét. Minden funkciót elérsz a speciálisan az Xbox 360 irányítójához igazított irányítással, amellyel könnyen elérhetőek a különleges almenük, az egyes gyártási funkciók, és a haderő irányítása is egyszerű és sima. Mindhárom háborúzó félnek külön kampánya van, ami összesen 35 küldetést jelent, a történetet pedig több, mint 90 percnyi HD minőségű, élőszereplős film vezeti tovább. A filmben olyan híres színészek játszanak, mint Tricia Helfer, Josh Holloway, Michael Ironside, Billy Dee Williams, Grace Park, vagy Shauntay Hinton. A gépi ellenfelek a te taktikádhoz igazodnak. Akár megrohamozod az ellenfelet, akár a csendes bázisépítésre koncentrálsz, az ellenség mindig megpróbál a megfelelő stratégiával legyőzni. Nincs két egyforma küldetés, ahogyan nincs két egyforma módszer sem.

Red-alert-3-xbox-360_106_640x0.fill
Red Alert 3 XBOX 360
0

Red Alert 3
XBOX 360
Szovjet elvtársaink ismét kitaláltak valamit... Visszamennek az időben, hogy megelőzzék Amerika felemelkedését. De a múltban tett barangolásnak komoly következményei lesznek. Létrejön egy alternatív jelen,amelyben már egy új ellenséggel is meg kell küzdeni... Ez a Felkelő Nap Birodalma!!! Megkezdődik a Harmadik Világháború! Nincs mit tenni, folytatni kell az életet a megváltozott világban, természetesen a megszokott akciódús módon...

Sims-3-xbox-360_456_640x0.fill
Sims 3 XBOX 360
2

Sims 3
XBOX 360
Az eddig kizárólagosan PC-re megjelent Sims sorozat mára igen csak nagy multra tekint vissza.Az első két részhez számtalan kiegészítőjáték jelent meg de az évek alatt semmit sem kopott az időröl időre megjelenő játokok iránti érdeklődés.Most végre a konzotulajdonosok is belevethetik magukat a kalandozásba mert a mai naptól a Sims 3 nálunk is kapható Xbox 360 és Playstation 3-ra!

Dynasty-warriors-6-xbox-360_1129_640x0.fill
0

Dynasty Warriors 6
XBOX 360
A hősies szamurájok ideje még nem járt le... Kínában újra rendet kell tenni. A cél mindenek előtt a birodalmi erők növelése, és persze a csatákban való győztes helytállás. Te döntöd el, hogy milyen életpályát, milyen sorsot választasz! Minden csak rajtad áll! Alkosd meg a saját harcosodat, és indulhat a játék! A Dynasti Warriors 6 segítségével lehetsz felelősségtelejes hadvezér, vagy az önnön dicsőségét kereső tiszt... Azonban egy dolog közös minden pozícióban: taktikáznod kell! Vegyél részt a hatalmas csatákban a gyönyörű kínai hadszíntereken, ismerd meg jobban a kínai kultúrát, és - nem utolsó sorban - tartsd egyben a Birodalmat! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra !

Supreme-commander-2_130_640x0.fill
0

Supreme Commander 2
XBOX 360
A 25 évvel az eredeti játék cselekménye után játszódó Supreme Commander® 2 története a Colonial Defense Coalition frissen megválasztott elnökének meggyilkolásával kezdődik. A CDC tagjai – a United Earth Federation, az Order of the Illuminate és a Cybran Nation – mindent tagadnak, egymásra mutogatnak, és immár semmi sem akadályozhatja meg a galaktikus háború kirobbanását…

Create-xbox-360_478_640x0.fill
Create XBOX 360
0

Create
XBOX 360
A fejlesztők elmondása alpján a Create segítségével egy olyan világot szerettek volna létrehozni melyben a játékos kreativitásának csak a képzelet szabhat határt.Remek lehetőség a család összes tagjának,hogy kibontakozhasson és szabadjára engedje a fantáziáját,a saját maga alkotta világban. Kapható Xbox 360,Playstation 3 és Wii Konzolokra! Megjelenés: 2010. 11. 20.

Dynasty-warriors-7-xbox-360_707_640x0.fill
0

Dynasty Warriors 7
XBOX 360
Az öreg Kína háború történeteiből merítő játékok folytatása a Dynasty Warriors 7 az i.e. III. Században játszódik, amikor a Tin dinasztia újraegyesítette Kínát, ezzel lezárva a három királyok korszakát.Élvezd a történelemből ismert figurák irányítását, a legkisebb részletekig kidolgozott filmeket, a speciális 3D támogatást vagy az új harcrendszert, ami lehetővé teszi a fegyverek közti váltást akár harc közben is.A Sorozatból már megismert harcrendszer ezúttal is visszaköszön mert ismét egész képernyőt betöltő hadseregekkel szállhatunk szembe akik emberfeletti képességeink ellenére igen csak meg fogják nehezíteni az előrejutásunkat! Kapható Xbox 360 és Playstation 3 ( PS3 ) konzolokra !

Sims-3-pets-xbox-360_1185_640x0.fill
Sims 3: Pets XBOX 360
1

Sims 3: Pets
XBOX 360
A Sims 3: Pets nevű új kiegészítőjátékban kedvenceink kerülnek a figyelem középpontjába. Xbox 360 és PS3 konzolon például achievementekre és trófeákra vadászhatunk, illetve a Kinect segítségével szóban irányíthatjuk karaktereinket és azok állatait. A PC verzió különlegességét pedig a lovak jelentik, amiket használhatunk közlekedésre, illetve tréningezhetjük őket akadálypályákon, sőt versenyeken is részt vehetünk velük. Az igazi kuriózum ezúttal az, hogy most először kedvenceink bőrébe is belebújhatunk és ugyanúgy irányíthatjuk őket, mint az emberi karaktereket a saját nézőpotjukból. A játékban több száz kisállat szerepel de a genetikai változások miatt izgalmas, új fajtákat is kitenyészthetünk. Amellett, hogy simjeink mindennapjait is feldobják a cicák és kutyák, egy újabb remek lehetőségünk nyílik az ismerkedésre is.

Platformok

Kategóriák