Ajax-loader

kategória: Logikai


Minecraft PS4 Edition
PS4
Minecraft PS4 Edition A Minecraft hihetetlenül egyedi megjelenítéssel és szabályrendszerből építkezik. A játék egész világa kockákból épül fel, és minden egyes elem használható valamire. Vagy harcba bocsátkozunk vele, vagy futunk előle, vagy kibányásszuk, vagy tárgyat készítünk belőle, vagy megesszük, de minden felhasználható a rengeteg tárgyat saját magunk is elkészíthetünk a minecraft fejlett rendszerének köszönhetően. PC-ről az irányítást sikerült tökéletesen áthozni Xbox 360, Xbox One és PS4-re. A tárgykészítés most már gombnyomásra működik, és a recepteket is láthatjuk szép, rendezett formában. A minecraft valódi és agytekervényeket megmozgató szórakozást kínál ezúttal már az Playstation 4 tulajdonosok számára is.

The Talos Principle Deluxe Edition
PS4
Tartalma: The Talos Principle alapjáték The Talos Principle Road to Gehenna bővítmény

Monopoly-xbox-360_77_640x0.fill
Monopoly XBOX 360
0

Monopoly
XBOX 360
Kereskedj, gazdálkodj jól, vegyél minél több ingatlant és telket, forgass ki másokat a vagyonukból és gazdagodj meg! A játék a mai világhoz igazodva ismert városokat és helyeket tüntet fel. Légy ügyes, rátermett és irányítsd te a mai nagyvárosokat! Ha jól játszol új lehetőségek és új táblák állnak rendelkezésedre! Ez a játék sose megy ki a divatból!

Popcap-hits-vol-1-xbox-360_1874_640x0.fill
0

Popcap Hits Vol 1.
XBOX 360
A lemezan található 4 teljes játékot korunk egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő logikai játékaiként tartanak számon amely egyszerre élesíti a reflexeinket és csiszolja sz elménket. Világviszonylatban eddig egészen elképesztő: 50 millió darab talált gazdára és ez a szám napról napra csak növekszik. A játékszabályok egyszerűek, ám annál hatásosabbak, ellenben a legtöbb hasonló alapokra épülő vetélytársakénál. A Szabályok tényleg egyszerűek: Legalább három azonos drágakő egy sorba vagy oszlopba rendezése esetén azok kiesnek,így az összes többi lejjebb kerül, így alakítanak ki újabb oszolpokat. Négy vagy öt egyforma ikon kirakásáért cserébe kő esetén extra lehetőségeket nyerhetsz, de a lehetőségek száma megszámlálhatatlan. A Popcap Hits egy nagyszerű választás lehet akár az egészen fiatal korosztály számára is mert szórakoztató mivolta mellett, játszva tanít és élesíti a koncentrációs készséget. Kapható: Xbox 360 konzolra.

Portal-2-xbox-360_643_640x0.fill
Portal 2 XBOX 360
0

Portal 2
XBOX 360
A Portal 2, több évszázaddal játszódik az első rész után. A játék főhőse az eredeti epizódhoz hasonlóan marad Chell, és a főellenség, Glados sem változik. A hivatalos bejelentésben az is elhangzott, hogy a folytatás jóval hosszabb lesz elődjénél. Az előző játékhoz hasonlóan teszteket kell végrehajtanunk, azonban bejelentettek pár új eszközt is a játéktéren. Ilyen lesz például a belülről átlátszó kocka, mellyel hősugarakat kell eltéríteni, különféle futást és ugrást elősegítő folyadékok, ugrólapok, valamint visszatérnek a letámasztott támadó robotok, a szívecskés mintával rajzolt kocka is.A PS3 tulajdonosok örülhetnek, ugyanis a Portal 2 megkapta a teljes Move támogatást ezzel belépve a manapság divatos és nagy sikerű mozgásérzékelős játékok sorába! Megjelenés: 2011. 03. 21. Xbox 360 és Playstation 3 konzolra !

Create-xbox-360_478_640x0.fill
Create XBOX 360
0

Create
XBOX 360
A fejlesztők elmondása alpján a Create segítségével egy olyan világot szerettek volna létrehozni melyben a játékos kreativitásának csak a képzelet szabhat határt.Remek lehetőség a család összes tagjának,hogy kibontakozhasson és szabadjára engedje a fantáziáját,a saját maga alkotta világban. Kapható Xbox 360,Playstation 3 és Wii Konzolokra! Megjelenés: 2010. 11. 20.

Catherine-xbox-360_1361_640x0.fill
Catherine XBOX 360
0

Catherine
XBOX 360
Egy fontos tényt már az elején nem árt leszögezni,miszerint a Catherine finoman szólva sem az a könnyen emészthető,széles réteg számára is befogadható játék.A Japán fejlesztőcsapat új remekműve sokkal inkább egy sötét,lélektani ha úgy tetszik önismereti tréning.A játékban fontos szerepet kap a szabad döntési lehetőség és ezzel a funkcióval még érdekesebbé és izgalmassá tették a sztoriban történő előremenetelünket.A Catherine kapható PS3 és Xbox 360 konzolra.

Create-ps3_479_640x0.fill
Create PS3
0

Create
PS3
A fejlesztők elmondása alpján a Create segítségével egy olyan világot szerettek volna létrehozni melyben a játékos kreativitásának csak a képzelet szabhat határt.Remek lehetőség a család összes tagjának,hogy kibontakozhasson és szabadjára engedje a fantáziáját,a saját maga alkotta világban. Kapható Xbox 360,Playstation 3 és Wii Konzolokra! Megjelenés: 2010. 11. 20.

Catherine-ps3_1012_640x0.fill
Catherine PS3
0

Catherine
PS3
Egy fontos tényt már az elején nem árt leszögezni,miszerint a Catherine finoman szólva sem az a könnyen emészthető,széles réteg számára is befogadható játék.A Japán fejlesztőcsapat új remekműve sokkal inkább egy sötét,lélektani ha úgy tetszik önismereti tréning. A játékban fontos szerepet kap a szabad döntési lehetőség és ezzel a funkcióval még érdekesebbé és izgalmassá tették a sztoriban történő előremenetelünket.A Catherine egyenlőre csak PS3 konzolra kapható de a kiadó ígérete szerint hamarosan jön az Xbox 360 verzió is.

Portal-2-pc_806_640x0.fill
1

Portal 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Littlebigplanet-ps-vita_1387_640x0.fill
LittleBigPlanet PS Vita
0

LittleBigPlanet
PS Vita
A LittleBigPlanet egy fantasztikus játék. Nem csak azért, mert egyszerűen magával ragadó a játék hangulata és grafikája,hanem mert a játékosok álltal létrehozott extra tartalmak rendkívül hosszúra nyújthatják a szavatosságát és olyan dolgokat hozhattak létre amik a fejlesztők képzeletét is meghaladhatják. Az új Little Big Planet mögött a Double Eleven-Tarsier Studios hármas csapata áll fejlesztőkként, akik a képsorokat elnézve mindent meg is tettek a siker érdekében! Kapható PS Vita konzolra.

Tetris-ultimate-ps-vita_4464_640x0.fill
Tetris Ultimate PS Vita
0

Tetris Ultimate
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Steins-gate-ps-vita_4115_640x0.fill
Steins Gate PS Vita
1

Steins Gate
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The legend of zelda a link between worlds
Nintendo 3DS
Csatlakozz Link-hez eme csodálatos új kalandban és fedezd fel a múvészetet miközben utazol a két világ között!

King's Quest
PC
King’s Quest is a collection of five different chapter releases, each focusing on an untold tale in Graham’s past. In each chapter, an aging King Graham reflects on his life of adventure with his granddaughter, Gwendolyn.

Polarium_box_030305
Polarium Nintendo egyéb
1

Polarium
Nintendo egyéb
A játékteret csempék töltik ki, felettük elhúzva a stylust színük fehérről feketére, illetve vissza változik. A hagyományos Kihívás módban Tetris szerűen érkeznek a csempesorok, a cél az, hogy ezeknek helyet csináljon a játékos. A sorok akkor törlődnek, ha egy sorban egyszínű csempék kerülnek. A játékteret egy szürke színű semleges keret öleli körbe, ennek a színe nem változik, de segítségével hosszabb vonalakat lehet húzni egyszerre. A pontozás a Kihívás és egymás elleni módban az egyszerre eltüntetett sorokon alapul. Ha két vagy több vonalhúzás után is sikerül sorokat eltüntetni, úgynevezett láncok alakulnak ki. Minél tovább tartja fent a láncot a játékos, annál több extra pontot kap. A húzott vonal nem keresztezheti önmagát.

135392-god-of-war-playstation-2-front-cover
0

God of War
PS2
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Papermario
Paper Mario Nintendo egyéb
1

Paper Mario
Nintendo egyéb
Paper Mario, known in Japanese as Mario Story (マリオストーリー Mario Sutōrī?) and originally known as Super Mario RPG 2, is a role-playing video game developed by Intelligent Systems and published by Nintendo for the Nintendo 64 game console. It was first released in Japan on August 11, 2000, in North America on February 5, 2001, and in Europe and Australia on October 5, 2001. Paper Mario was re-released for Nintendo's Wii Virtual Console in July 2007 as well as Wii U Virtual Console in 2015. Paper Mario is set in the Mushroom Kingdom as the protagonist Mario tries to rescue Princess Peach from Bowser, who has imprisoned the seven "Star Spirits", lifted her castle into the sky and has successfully defeated his foe after stealing the Star Rod from Star Haven and making himself invulnerable to any attacks. To save Mushroom Kingdom, rescue Peach, get the castle back, and defeat Bowser, Mario must locate the Star Spirits, who can negate the effects of the stolen Star Rod, by defeating Bowser's minions guarding the star spirits. The player controls Mario and a number of partners to solve puzzles in the game's overworld and defeat enemies in a turn-based battle system. The battles are unique in that the player can influence the effectiveness of attacks by performing required controller inputs known as "action commands". Paper Mario is the second Mario role-playing game to be released (following Super Mario RPG) and is the first installment for the Paper Mario series. Paper Mario is the predecessor to the GameCube game Paper Mario: The Thousand-Year Door, the Wii game Super Paper Mario, the 3DS game Paper Mario: Sticker Star and the Wii U game Paper Mario: Color Splash. The game received a positive reaction from the media, attaining an aggregate score of 88% from GameRankings and 93% from Metacritic.[1][2] It was rated the 63rd best game made on a Nintendo system in Nintendo Power's "Top 200 Games" list in 2006.

Call of Duty: Black Ops III
XBOX One
2065-öt írunk és hála a technológia ugrásszerű fejlődésének a modern hadviselés sosem látott eszközöket vet be az ellenség elpusztítása érdekében. Felejtsd el a nagy háborúkat és a tankokat, a hatvanas évek óta először újra eljött az ügynökök ideje! Olyan nanotechnológiák, fejlett drónok és elképesztő kiegészítők gazdagítják majd a játékmenetet, amihez képest még az Advanced Warfare csatái is régimódinak tűnhetnek! Óriási újdonság, hogy ezúttal négy fős co-op módban is végignyomhatod a játék sztoriját, ami még jobban átélhetővé teszi a történetet. Emellett visszatérnek a COD közönségkedvenc multiplayer variánsai, élükön a zombi móddal, ami egy roppant izgalmas saját sztorivonalat kapott olyan sztárok asszisztálásával, mint Jeff Goldblum, Heather Graham vagy Ron Pearlman, akik neve garancia a minőségi szórakozásra. Ha nem szereted az élőholtakat, természetesen belevetheted magad hagyományos multiplayer csatákba is, melyeken a Treyarch eszközöt pár olyan új változtatást, hogy a széria veteránok és az újoncok is egyaránt el tudjanak veszni benne hosszú hetekre (hónapokra). Akármelyik játékmód is válik a kedvenceddé, a Call of Duty : Black Ops III-ban mindenképpen megtalálod majd a számításaidat!

Kelvin The Penguin
PC
Warmer doktor nem kevesebbet tűzött ki maga elé, mint hogy az egész Télföldet felmelegítse, a jeget felolvassza. Ezzel az összes itt élő állatélővilágát veszélyezteti. Egyvalaki képes szembeszállni vele: Kelvin, a pingvin! Segíts neki megmenteni Télföldet a gonosz Warmer doktortól, kelj át egész Télvilágon! Ehhez minden ügyességedre szükség lesz. Ha eljutsz a végéig, akkor a doktor a saját kastélyában kell majd ártalmatlanná tenned!

Gabriel Knight - The Beast Within
PC
The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery is an interactive movie point-and-click adventure game released by Sierra On-Line in 1995. Unlike its predecessor Gabriel Knight: Sins of the Fathers, released in 1993, The Beast Within was produced entirely in full motion video. Forrás: Wikipedia

Ico_cover_-_eu_jp
Ico PS2
0

Ico
PS2
Az ICO egy kisfiúról, Icóról szól, akit egy kastélyba zárnak fejére nőtt, az ördögre emlékeztető szarvai miatt. Persze megpróbál megszökni, s közben találkozik egy csöndes lánnyal, Yordával. Ketten egymást segítve jutnak keresztül a pályákon, miközben logikai feladványokat oldanak meg, harcolnak, lopakodnak, vagy épp menekülnek. Mindehhez csodálatos, meseszerű hangulat társul, mely semmihez sem fogható, talán csak a cég többi játéka töltheti be az általa hagyott űrt.

Ce95531dd60fc0b220bb280e5759edd5
1

Minecraft
PC
A Minecraft egy sandbox open world (nyílt játékterű) stílusú videojáték, amit eleinte a svéd származású Markus "Notch" Persson fejlesztett, később az általa alapított cég, a Mojang, és ezt 2014-ben felvásárolta a Microsoft. A játék neve is tükrözi a játék lehetőségeit, ami nagyban különbözik a többi játéktól. A Mine a bányászást, a craft a barkácsolást jelenti, ami nemcsak a játék világában megtalálható bányákat és az eszközök barkácsolását jelenti, hanem azt is, hogy a játékos szabadon változtathatja a teret az új blokkok kitörésével, bányászásával, illetve a lerakásával, barkácsolásával. Ezzel ugyanis megreformálta az eddigi videójátékipart. Vásárlás után az egyjátékos és többjátékos játékmódok játszhatóak az önálló indító letöltésével. A klasszikus Minecraft available to play ingyenesen játszható. A hivatalos demó szintén ingyenes, de van egy 100 perces időkorlát. A Minecraft fejlesztése 2009. május 10-e körül kezdődött, és a teljes játék előrendeléseit 2009. június 13-án kezdték elfogadni. A Minecraft hivatalos megjelenési dátuma: 2011. november 18. 2014. szeptember 20-án a számítógépes Minecraft lett a legkelendőbb számítógépes játék. 2015. június 30-án a számítógépes Minecraft elérte a 20 milliós eladást.

Mystery Case Files - The Malgrave Incident
Wii
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tomb Raider: Anniversary
XBOX 360
Egy nagy hatalmú testület azzal bízza meg Lara Croftot, hogy találjon meg egy Scion nevű titokzatos tárgyat. Miután ráébred arra, csupán zálogként használták egy nagyobb tervhez, Lara kezébe veszi a dolgokat, és úgy dönt, megfejti a régi ereklye mögött álló titkot.

Unnamed
Type: Rider PS Vita
0

Type: Rider
PS Vita
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

81lu0dyfyhl._sx342_
Tetris Nintendo 3DS
1

Tetris - -
Nintendo 3DS
A tetris 3d-s változata nitendo 3DS-hez. A 2DS konzolokon is játszható.

Casper A Varázslatos Játékbolt
PC
Éld át Casperrel a Kedves Szellemmel ezt a mókás kalandot! Nevess, énekelj és keresd a sikerhez vezető utat Casperrel és barátaival! Ez a kedves és barátságos program ideális bevezető a számítógépes tanulás világába. Minden olyan tartalmaz, amit a gyermekek szeretnek, és amit a korai gyermekkor képességeinek fejlesztéséhez és a tanulás megszerettetéséhez szükséges.

Casper Az Elvarázsolt Erdő
PC
Ha a gyerek tudásra éhezik, és mókára vágyik, itt a neki való program! Szórakozz Casperrel a Kedves Szellemmel az elvarázsolr erdőben! Élvezd ezt a kitűnő játékot, amit tanulásra, szórakozásra terveztek! Tele mókás szereplőkkel, mulatságos játékokkal és temérdek különféle nehézségü kihívással. Mindennel, amire a gyermeknek szüksége van!

Wd2
Watch Dogs 2 XBOX One
1

Watch Dogs 2 - Deluxe Edition
XBOX One
Hatalmas világ, gyönyörű grafika, hosszú story, sok mellékküldetés és rengeteg móka :)

Agatha Christie - Death on the Nile
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Agatha Christie - Murder on the Orient Express
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák