Ajax-loader

kategória: Kalandjáték


TALES OF BERSERIA
PS4
A Tales of Berseria méltó folytatása minden idők egyik legnépszerűbb RPG sorozatának, melyben a családi tragédiákkal sújtott Velvet sorsát követheted nyomon, amint egy démoni erő megszállja, majd igazságtalanul bebörtönzik, így érthető módon amikor esélye nyílik a szabadulásra csöppet morcossá válik. Az epikus elemekben bővelkedő sztorit váratlan fordulatok és csavarok szegélyezik és sohasem tudhatod, hogy a cselekmény milyen irányt vesz majd.Természetesen a széria védjegyévé vált akcióban bővelkedő összecsapások is visszatérnek, újdonságok garmadájával felturbózva, hogy a veterán Tales rajongókat is képes legyen meglepni a Berseria. A Soul Gauge rendszer eddig sosem látott komplexitást csempész a valós idejű csatákba, mely minden egyes harcot igazi egyedi élménnyé varázsol.

DIGIMON WORLD - NEXT ORDER
PS4
A Digimon World: Next Order a következő nagy kaland a digitális szörnyek világában, mely a Cyber Sleuth alcímű tavalyi játék folytatásaként nyűgözi le a szerepjáték és a Digimon rajongókat egyaránt. Egy rejtélyes baleset következtében az általad irányított karaktert beszívja a digitális világ, visszajutni a valóságba pedig már csak azért sem lesz egyszerű feladat, mert a kiberteret rettegésben tartják a Machinedramon nevű szörnyetegek. Feladatod tehát az lesz, hogy elhagyd a virtuális valóságot és felszabadítsd a Digimonokat az elnyomás alól. Ehhez természetesen minél több lényt kell elkapnod és kiképezned és a sorozat történetében először most egyszerre akár két Digimont is magaddal vihetsz, ami kétszer annyi kalandot és mókát jelent.

The Last Guardian
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Dwarves
PS4
Lásd a világot olyan nézőpontból, mint még soha a The Dwarves segítségével, mely a kalandregények talán legalulértékeltebb faját, a törpéket helyezi középpontba. A THQ Nordic alkotása Markus Heitz nagy sikerű high fantasy sorozatának videojáték adaptációja, de mivel a regény ismerete nem szükséges a játék megértéséhez, a zsáner minden szimpatizánsa meg fogja találni benne a számítását.  A The Dwarves egy vérbeli RPG, melyben 15 különböző képességgel rendelkező törpből választhatod ki a kedvencedet és veheted fel a harcot az óriási hordákban támadó ellenfelekkel. A valós idejű küzdelmeket játék közben bármikor megállíthatod és több nézőpontból is szemügyre veheted, hogy így válaszd ki a legmegfelelőbb taktikát. Mindehhez stílusos grafika, epikus sztori, impozáns méretű bejárható terület és a csaták alatt duruzsoló valós fizika dukál, ami egyenesen kötelezővé teszi a játék beszerzését a fantasy rajongók részére.  

Assassins Creed - The Ezio Collection
PS4
Lélegzetelállító nagyságú helyszínek, izgalmas sztori, taktikus küzdelmek - az Assassin's Creed saga nem véletlenül vált az előző konzolgeneráció egyik legnagyobb klasszikusává. A részről részre megújulni képes széria a következő főepizód megjelenéséig most tesz egy lépést a múltba és egy lemezen hozza el az évezredeken átívelő epikus cselekmény reneszánsz szegmensét. Az Assassin's Creed: The Ezio Collection extra DLC-kkel és kisfimekkel, valamint a modern elvárásoknak megfelelően grafikailag felskálázva tárja elénk az Assassin's Creed II, Assassin's Creed: Brotherhood és Assassin's Creed: Revelations epizódokat, melyekben a kritikusok és közönség egyöntetű véleménye alapján a legnépszerűbb asszaszin, Ezio lesz a főszereplő. Hősünkkel a Te feladatod lesz, hogy felgyöngyölíts furmányos összeesküvéseket, likvidáld a kijelölt célpontokat és persze mentsd meg a világot egyszerre két idősávban a biztos pusztulástól. Használd az asszaszinok különleges képességeit, hogy olyan helyekre is eljuthass, amiről a normál halandók álmodni sem mernek, kapaszkodj fel a legmeredekebb házfalakra elképesztő parkour mozdulatokkal és éld át ezt a három remek játékot úgy, hogy még sohasem láttad! Az Assassin's Creed: The Ezio Collection remek lehetőség a hardcore rajongónak arra, hogy újra elmerüljenek ebben a lehetőségek tömkelegével rendelkező világban és persze azok számára is, akik még csak most ismerkednek a sorozattal.  

Eagle-flight-ps4--playstation-vr--ps4-box
0

EAGLE FLIGHT
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Minecraft-story-mode-the-complete-adventure-ps4-ps4-box
0

MINECRAFT - STORY MODE THE COMPLETE ADVENTURE
PS4
Az interaktív történetmesélés pionírjaiként ismert Telltale Games 2015. októberében vágott bele minden idők egyik legnépszerűbb játékának saját stílusában történő adaptálásába, a Minecraft Story Mode pedig felülmúlta a fejlesztők minden elvásárását! Történetet csinálni egy játékhoz, melynek pont az adja a báját, hogy mindenki saját magának vájja ki (szó szerint) a saját sztoriját nem túl hálás feladat, de a kiadó, akinek egyaránt sikerült szórakoztató cselekményt kreálnia egymástól annyira különálló sorozatokhoz, mint a Trónok harca, a Borderlands vagy a Walking Dead, ez nem jelenthetett igazi problémát. Ez meg is látszik a Minecraft Story Mode-on, mely magán viseli az összes jellgzetes Telltale stílusjegyet a fanyar humortól a stilizált képi világon át a döntéshelyzetekben meghozott döntések később visszatérő következményéig. A Minecraft Story Mode The Complete Adventure tartalmazza a játék mind a 8 epizódját, tele titkokkal és alternatív befejezésekkel.

World of Final Fantasy
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

LEGO HARRY POTTER - COLLECTION
PS4
Lépj be újra a varázslók és muglik rejtélyes világába a Lego Harry Potter Collection segítségével! Az előző generáció két sikerjátéka most egy csomagban vásárolható meg grafikailag felújított változatban, két exkluzív DLC pakkal együtt. Ez a roppant tartalmas csomag egyaránt tartalmazza a Lego Harry Potter Years 1-4 és Lego Harry Potter Years 5-7 játékokat, ami akár hónapokra is le fogja kötni a Potter rajongó gyermekeket és felnőtteket egyaránt. A fordulatos sztoriban végigkövetheted mind a hét rész eseményeit: lásd Roxfortot ahogy még soha, vedd fel a harcot a Dementorok ellen, járd be a Tiltott Rengeteget és győzd le Voldemort Nagyurat ebben a kiváló ár / érték aránnyal rendelkező megapakkban. Természetesen a Lego játékok legszebb hagyományaihoz mérten a Lego Harry Potter Collection mindkét kalandját végigjátszhatod akár egy barátoddal karöltve is, ami megduplázza a móka mértékét. A rajongók legnagyobb örömére a játékban a Harry Potter univerzum minden fontosabb karakatere feltűnik játszható formában, a helyszínek felépítése pedig szinte ordít azért, hogy akár kétszer, háromszor is végigkutasd őket és felleld az összes rejtett gyűjtögetnivalót. Új szintre emelt grafika, extra tartalmak, furfangos fejtörők és tengernyi felfedezendő titok jellemzi a Lego Harry Potter Collectiont, mely tökéletes választás a rajongóknak és a könyvek / filmek világával még csak most ismerkedők számára egyaránt.

EXIST ARCHIVE - THE OTHER SIDE OF THE SKY
PS4
A Star Ocean és a Valkyrie Profile legendás készítői elhívnak egy olyan utazásra, amit sosem felejtesz el. Az Exist Archive: The Other Side of the Sky a tri-Ace legújabb mesterműve, melynek epikus történetében egy hatalmas robbanás végez az általad irányított karakterrel. Ez azonban most kivételesen nem jelenti a véget számodra, csupán átkerülsz egy furcsa, színpompás dimenzióba, ahol 11 másik élő / halott karakterrel együtt belekeveredsz egy olyan ősi konfliktusba, ahol a rád ruházott isteni hatalom és a halhatatlanság komoly következményekkel jár... Az Exist Archive csodásan elborult mesevilágában mesteri szinten kidolgozott 2D-s platformrészek során kell felfedeznedd a helyszíneket, a stratégikus, ám mégis akciódús kombó alapú rendszerre épülő harcok viszont már teljes 3D-ben pompáznak. A számtalan mellékküldetés és a szövevényes, évezredeken átívelő sztori garantáltan a képernyő elé szegez majd akár PS4-en kezdesz bele a játékba akár PlayStation Vitán.

Lego-city-undercover-xbox-one-xboxone-box
LEGO CITY XBOX One
0

LEGO CITY - UNDERCOVER
XBOX One
A Wii U-n óriási kritikai és közönségsikert aratott Lego City Undercover végre ellátogat PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, hogy mindenki átélhesse Chase McCain kalandjait, akinek minden tehetségét és álcázási képességét be kelle vetnie ahhoz, hogy elkapja a város biztonságát fenyegető bűnszövetkezet embereit. Vesd bele magad a legnagyobb szabadon bejárható Lego világba, járd be a várost, gyalog, autóval és helikopterrel és használd a rendelkezésre álló álruhákat és képességeket és vess véget a bűnözők uralmának. A Lego City Undercover felújított kiadásában megtalálható az összes olyan dolog, ami népszerűvé tette a Wii U verziót, a felújított grafika pedig még a veteránok számára is igazi nagybetűs élménnyé teszi majd a város utcáinak bejárását.

Back to the Future The Game 30th Anniversary Edition
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Life is Strange Limited Edition
XBOX One
Tartalma: Life is Strange játékszoftver Egyedi gyűjtői doboz 32 oldalas művészeti album soundtrack (Zenei album) Rendezői kommentár

Minecraft Story Mode The Complete Adventure
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Game of Thrones Season One
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Adventure Time Finn and Jake Investigations
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sherlock Holmes Crimes and Punishments
XBOX One
A Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentsben a 60-as évek Sherlock-filmjeinek hangulata köszön vissza, melyben nyolc bűnesetet kell megoldanunk. Gyilkosságokkal, emberrablásokkal és rablásokkal lesz dolgunk, de ezúttal nem csupán a törvény akkurátus betartása a feladatunk, hanem komoly döntéseket is hoznunk kell, amelyek befolyásolják a történet alakulását és váratlan következményekkel járnak. A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments összesen nyolc felgöngyölítésre váró ügyet tartalmaz, melyeknek 2-5 különböző megoldása létezik , ezáltal a történet dinamikusan alakul, így a játék újra és újra végigjátszható lesz, anélkül, hogy unalmassá válna!A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments további érdekessége egy új választható funkció, mely lehetővé teszi, hogy Sherlock szemével lássuk a gyanúsítottakat és tanúkat. Ez persze csak rövid időre lehetséges, és csak akkor, amikor először látjuk a személyt. ezekben a pillanatokban az idő lelassul és különböző szavak jelennek meg melyek segítenek nekünk gyanúsítottak valódi jellemének feltérképezésében. A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments hamisítatlan detektív játék, amely a stílus kedvelő vásárlóink számára kihagyhatatlan darab!

Dreams-ps4_4306_640x0.fill
Dreams PS4
0

Dreams
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Crash Bandicoot N Sane Trilogy
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Journey Collector's Edition
PS4
Tartalma: Journey játékszoftver Flower játékszoftver Flow játékszoftver

Back to the Future The Game 30th Anniversary Edition
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Life is Strange Limited Edition
PS4
Tartalma: Life is Strange játékszoftver Egyedi gyűjtői doboz 32 oldalas művészeti album soundtrack (Zenei album) Rendezői kommentár

Minecraft Story Mode The Complete Adventure
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Game of Thrones Season One
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Republique-ps4_4556_640x0.fill
0

Republique
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sherlock Holmes Crimes and Punishments
PS4
A Sherlock Holmes: Crimes & Punishmentsben a 60-as évek Sherlock-filmjeinek hangulata köszön vissza, melyben nyolc bűnesetet kell megoldanunk. Gyilkosságokkal, emberrablásokkal és rablásokkal lesz dolgunk, de ezúttal nem csupán a törvény akkurátus betartása a feladatunk, hanem komoly döntéseket is hoznunk kell, amelyek befolyásolják a történet alakulását és váratlan következményekkel járnak. A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments összesen nyolc felgöngyölítésre váró ügyet tartalmaz, melyeknek 2-5 különböző megoldása létezik , ezáltal a történet dinamikusan alakul, így a játék újra és újra végigjátszható lesz, anélkül, hogy unalmassá válna!A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments további érdekessége egy új választható funkció, mely lehetővé teszi, hogy Sherlock szemével lássuk a gyanúsítottakat és tanúkat. Ez persze csak rövid időre lehetséges, és csak akkor, amikor először látjuk a személyt. ezekben a pillanatokban az idő lelassul és különböző szavak jelennek meg melyek segítenek nekünk gyanúsítottak valódi jellemének feltérképezésében. A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments hamisítatlan detektív játék, amely a stílus kedvelő vásárlóink számára kihagyhatatlan darab!

Adam's Adventure Origins
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Adventure Time Finn and Jake Investigations
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Last Guardian Collectors Edition
PS4
Tartalma: The Last Guardian játékszoftver Prémium minőségű szobor Különleges gyűjtői doboz Egyedi fémdoboz (steelbook) 72 oldalas művészeti album (art book) Soundtrack (A játék digitális zenei albuma, 10 dalla)

Prince-of-persia-xbox-360_98_640x0.fill
Prince of Persia XBOX 360
0

Prince of Persia
XBOX 360
Hősünk szemtanúja lesz, ahogy a minden gonoszságot megtestesítő Romlás kiszabadul kétszáz éves fogságából és a világra veti magát... Meg kell akadályoznod a romlás terjedését és visszahozni a fényt....A világ megmentésében Elika van a segítségedre, aki különböző mágikus erőket tud aktiválni, amik hasznosak az ádáz harcok vagy ravasz fejtörők leküzdésében. Négy más-más világot kell egyaránt megtisztítani ahhoz, hogy eltűnjön a gonosz... Ám a romlás Téged is bármikor támadhat bármely irányból, és formában, úgyhogy jobb ha résen vagy!

Alan-wake-xbox-360_3_640x0.fill
Alan Wake XBOX 360
0

Alan Wake
XBOX 360
A Microsoft által finanszírozott, a Max Payne sorozat atyjai (Remedy) által készített Alan Wake legelőször a 2005-ös E3 alkalmából tűnt fel a játékosok képzeletbeli horizontján. A történet a következő: Alan Wake egy thriller-író, aki pihenés, környezetváltás, és egyéb célok miatt költözött el a békés tóparti kisvárosba - valami azonban nincs rendben, hiába minden igyekezete. Rémálmok gyötrik, és ami talán ennél is durvább, hogy egy regényének eseményei jelennek meg szinte változatlanul - csak éppen a valóságban. Alan Wake az elmúlt évek alatt többször esett át radikális változtatásokon, míg a mostani, véglegesnek mondott formáját elnyerte - különleges hangulat, akció és kalandelemek, thriller és horror a nappaliban: a Remedy ezúttal is tudja, hogyan kell szórakoztatni - tavasszal, csak Xbox 360-ra!

The-golden-compass-xbox-360_294_640x0.fill
0

The Golden Compass
XBOX 360
„A jövőben a hazugság lesz a világok végzete…” Maga mögött hagyva a Jordan Egyetem biztonságát vakmerő kalandra vállalkozik Lyra, kit Pan, a szelleme és Iorek, a páncélozott medve kísérnek. Ha te is része akarsz lenni a csodának, a fagyos északra kell utaznod, ahol a varázslattal fűszerezett felejthetetlen utazás alatt megleled a végzeted… ami minden képzeleted felülmúlja.

Platformok

Kategóriák