Ajax-loader

Valve Corporation játékai a Swappygame-en


Left-4-dead-xbox-360_66_640x0.fill
Left 4 Dead XBOX 360
1

Left 4 Dead
XBOX 360
. A zombik uralta városban az éppen maradt emberi lények egyetlen feladata az életben maradás, és a menekülés... Menekülés a vírus következtében élő halottá vált társaságból... A képlet egyszerű: találni kell egy mentőhelikoptert és elhagyni a várost, amilyen hamar csak lehet. A négy emberből álló túlélő csapat viszont igen feltűnő a szörnyek által uralt utcákon... Viszont nincs más lehetőség: be kell sétálni a szörnyek soraiba, és utat vágni a szabadságba! Szó szerint le kell vágni mindent, ami az utadba kerül...

Left-4-dead-2-xbox-360_67_640x0.fill
Left 4 Dead 2 XBOX 360
1

Left 4 Dead 2
XBOX 360
A Left 4 Dead első része a tavalyi év sikertörténete volt. Na nem az a fajta, mint a Grand Theft Auto, vagy az évente esedékes Call of Duty epizódok által kísért, hanem egy kisebb, meglepetésszerűbb. A Left 4 Dead Xbox 360-as változata novemberben debütált, és a játék annyira jól sikerült, hogy a játékosok egymásnak adták körbe annak a hírét, hogy milyen kiváló zombi-ölős játékról is van szó: ennek eredményeképpen a decemberi hónapban is erősen szerepelt a játék, és bőven egymillió fölött végzett. A Valve azonnal úgy döntött, hogy jöhet a folytatás: az pedig november végén valóban eljön – és minden esélye megvan arra, hogy az előd nyomdokain haladva sikeres és minőségi alkotás legyen belőle.

Portal-2-xbox-360_643_640x0.fill
Portal 2 XBOX 360
0

Portal 2
XBOX 360
A Portal 2, több évszázaddal játszódik az első rész után. A játék főhőse az eredeti epizódhoz hasonlóan marad Chell, és a főellenség, Glados sem változik. A hivatalos bejelentésben az is elhangzott, hogy a folytatás jóval hosszabb lesz elődjénél. Az előző játékhoz hasonlóan teszteket kell végrehajtanunk, azonban bejelentettek pár új eszközt is a játéktéren. Ilyen lesz például a belülről átlátszó kocka, mellyel hősugarakat kell eltéríteni, különféle futást és ugrást elősegítő folyadékok, ugrólapok, valamint visszatérnek a letámasztott támadó robotok, a szívecskés mintával rajzolt kocka is.A PS3 tulajdonosok örülhetnek, ugyanis a Portal 2 megkapta a teljes Move támogatást ezzel belépve a manapság divatos és nagy sikerű mozgásérzékelős játékok sorába! Megjelenés: 2011. 03. 21. Xbox 360 és Playstation 3 konzolra !

Portal-2-pc_806_640x0.fill
1

Portal 2
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák