Ajax-loader

Tecmo Koei Europe Ltd. játékai a Swappygame-en


Ninja-gaiden-3-xbox-360_1368_640x0.fill
Ninja Gaiden 3 XBOX 360
0

Ninja Gaiden 3
XBOX 360
A Team Ninja fejlesztőcsapata az első Ninja Gaiden játékkal ami kikerült a kezeik közül, egy maradandó és rendkívül brutális játékot tettek le az asztalra! Főhösünk Ryu Hayabusa személyében pedig egy végletekig tapasztalt,nyugodt és villámgyors gyilkológépet ismerhettünk meg aki a ninják minden módszerét ismerve,másodpercek alatt képes volt akár egy egész hadsereggel is végezni. A Ninja Gaiden 3-ban Ryu ismét visszatér,hogy igazságot szolgáltasson,számtalan, szinte véget nem érő véres küzdelemben. A játék már a fejlesztés kezdeti stádiumában is lenyűgözte a rajongókat,gyönyörű grafikájával és a számtalan új támadással amit főhősünk ezúttal minden eddiginél gyorsabban és brutálisabban képes bevinni! A játékot ajánljuk minden olyan vásárlónknak akik otthonosan mozognak az úgynevezett Hack and Slash stílusban, ami erősen, egy bizonyos történeti szálhoz ragaszkodik, folyamatos haladást biztosít és kiélhetik minden kaszabolós vágyukat. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer
XBOX 360
Megjelenés: 2011. 09. 02. Xbox 360,PS3 és Nintendo Wii konzolra ! A Champion Jockey: G1 Jockey & Gallop Racer egy igazi különlegességnek ígérkezik a sport játékok piacán, mert hát eddig nem sok hasonló játékkal találkozhattunk. A játékban egy rendkívül élethű zsoké szerepében tetszelegve indulhatunk különböző lóversenyeken és bajonkságokon. Ahány ló annyi féle stílus és egyéni sajátosság,tehát amennyiben mi szeretnénk lenni az ügető királya, nagy hangsújt kell fektetnünk a lovak kitapasztalására. A játék természetesen klasszikus irányítóval is játszható de igazán egyedi élményt azonban egy Move és a Kinect mozgásérzékelős berendezések birtokában nyújt, hiszen az egyes mozdulatok miatt tényleg úgy érezheted, mintha egy valódi ló hátán versenyeznél!

Dynasty-warriors-8-xbox-360_2264_640x0.fill
0

Dynasty Warriors 8
XBOX 360
A Wei-királyság sorsa ismét a kezünkben van: Wu Shu és Jin ismét itt lesz, hogy rendet tegyenek ebben a politikailag zavaros időben, ahol Kína három tartományának békéje a tét. A készítők remek újrajátszhatóságot ígérnek, elvégre többféle befejezése van a Dynasty Warriors 8-nak.A sztorimód nem kevés drámát ígér, döntéseinktől függően a történelem kimenetelét is megváltoztathatjuk. Rengeteg új és visszatérő karakterrel találkozhatunk - összesen hetven szereplő felett vehetjük át az irányítást. Nagyobb hangsúly lesz az epikus csatákon, változatos terepeket járhatunk be: zöldellő síkságokon, szakadékokkal tarkított hegyi környezetben és hatalmas kastélyokban fordulunk meg.

Platformok

Kategóriák