Ajax-loader

Tecmo Koei America Corp. játékai a Swappygame-en


Ninja-gaiden-3-xbox-360_1368_640x0.fill
Ninja Gaiden 3 XBOX 360
0

Ninja Gaiden 3
XBOX 360
A Team Ninja fejlesztőcsapata az első Ninja Gaiden játékkal ami kikerült a kezeik közül, egy maradandó és rendkívül brutális játékot tettek le az asztalra! Főhösünk Ryu Hayabusa személyében pedig egy végletekig tapasztalt,nyugodt és villámgyors gyilkológépet ismerhettünk meg aki a ninják minden módszerét ismerve,másodpercek alatt képes volt akár egy egész hadsereggel is végezni. A Ninja Gaiden 3-ban Ryu ismét visszatér,hogy igazságot szolgáltasson,számtalan, szinte véget nem érő véres küzdelemben. A játék már a fejlesztés kezdeti stádiumában is lenyűgözte a rajongókat,gyönyörű grafikájával és a számtalan új támadással amit főhősünk ezúttal minden eddiginél gyorsabban és brutálisabban képes bevinni! A játékot ajánljuk minden olyan vásárlónknak akik otthonosan mozognak az úgynevezett Hack and Slash stílusban, ami erősen, egy bizonyos történeti szálhoz ragaszkodik, folyamatos haladást biztosít és kiélhetik minden kaszabolós vágyukat. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Dynasty-warriors-7-xbox-360_707_640x0.fill
0

Dynasty Warriors 7
XBOX 360
Az öreg Kína háború történeteiből merítő játékok folytatása a Dynasty Warriors 7 az i.e. III. Században játszódik, amikor a Tin dinasztia újraegyesítette Kínát, ezzel lezárva a három királyok korszakát.Élvezd a történelemből ismert figurák irányítását, a legkisebb részletekig kidolgozott filmeket, a speciális 3D támogatást vagy az új harcrendszert, ami lehetővé teszi a fegyverek közti váltást akár harc közben is.A Sorozatból már megismert harcrendszer ezúttal is visszaköszön mert ismét egész képernyőt betöltő hadseregekkel szállhatunk szembe akik emberfeletti képességeink ellenére igen csak meg fogják nehezíteni az előrejutásunkat! Kapható Xbox 360 és Playstation 3 ( PS3 ) konzolokra !

Dead-or-alive-5-xbox-360_1523_640x0.fill
Dead or Alive 5 XBOX 360
0

Dead or Alive 5
XBOX 360
A hamisítatlan Japán verekedős játékok kedvelői számára most igazán szenzációs hírrel szolgálhatunk, ugyanis hosszú halgatás után a legendás Dead or Alive sorozat visszatért és nagyobbat fog robbani mint valaha! A készítő Tecmo Koei szerint azoknak a játékosoknak akik otthonosan mozognak ebben a stílusban, a Dead or Alive 5 minden igényt kielégítően fog betalálni. Hihetünk is nekik mert nem titkoltan a soron következő ötödik részben a sorozat történetének összes karakterével játszhatunk és a Virtua Fighter-ből is ismert Akirával, Pai Chan és Sarah Bryentel is harcba indulhatunk,hogy bebizonyíthassuk,mi vagyunk a legnagyobb bunyósok. A kornak megfelelően a Dead or Alive az elődjéhez képest természetesen minden tekintetben óriási változáson ment keresztül mind a grafikai és a játékmenetben végrehajtott fejlesztéseknek köszönhetően. Huszönöt játszható karakter,megannyi változatos és gyönyörűen kidolgozott pálya vár azokra a játékosokra akik imádják a verekedős játékok világát és azokra az új belépőkre akik csak most ismerkednek a stílussal. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Warriors-orochi-3-xbox-360_1510_640x0.fill
0

Warriors Orochi 3
XBOX 360
A hamísítatlan Japán harcosok és a gigantikus méretű harctéri összecsapások világába nyerhetünk betekintést a Koei új játékában ami az előzetes bejlentéssel ellentétben kishazánkban és így üzletünkben is eléhető lett ! A Warriors Orochi 3-ban olyan kultikus és népszerű játékok karaktereit irányíthatjuk mint a Dynasty Warriors és Samurai Warriors karakterek mellett a Ninja Gaiden, a Dead or Alive, a Bladestorm,a Warriors: Legends of Troy és a Zill O'll. Epikus és lélegzetelállító csaták várnak ránk egy gyönyörűen megalkotott és varázslatos világban. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Dynasty-warriors-8-xbox-360_2264_640x0.fill
0

Dynasty Warriors 8
XBOX 360
A Wei-királyság sorsa ismét a kezünkben van: Wu Shu és Jin ismét itt lesz, hogy rendet tegyenek ebben a politikailag zavaros időben, ahol Kína három tartományának békéje a tét. A készítők remek újrajátszhatóságot ígérnek, elvégre többféle befejezése van a Dynasty Warriors 8-nak.A sztorimód nem kevés drámát ígér, döntéseinktől függően a történelem kimenetelét is megváltoztathatjuk. Rengeteg új és visszatérő karakterrel találkozhatunk - összesen hetven szereplő felett vehetjük át az irányítást. Nagyobb hangsúly lesz az epikus csatákon, változatos terepeket járhatunk be: zöldellő síkságokon, szakadékokkal tarkított hegyi környezetben és hatalmas kastélyokban fordulunk meg.

Dynasty Warriors Next
PS Vita
A régóta nagy sikerrel futó hack and slash műfaj új képviselője a Dynasty Warriors Next nem csak egy megszokott játékmenettel, hanem kooperatív móddal és mini-játékokkal is fel lesz vértezve. Az többjátékos módban egyidejűleg négy játékos vehet részt a harcokban, méghozzá ugyanennyi pályát átharcolva a saját maguk által megalkotott karakterekkel. A minijátékoknál fontos lesz alkalmazni a gyroscope-ot és a PS Vita érintőképernyőjét,hogy segítségével elsüssünk például egy fegyvert vagy egyéb hasonló támadásokat vigyünk be.

The Arland Atelier Trilogy
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák