Ajax-loader

Deep Silver játékai a Swappygame-en


Dead-island-xbox-360_942_640x0.fill
Dead Island XBOX 360
0

Dead Island
XBOX 360
Az idestova 4 éve bejelentett Dead Island végre elkészült! A játék minden tekintetben a közelharcra fókuszál,de ha szeretjük a lőfegyvereket, akkor jó hír, hogy lesznek azok is, csak minimális töltény mennyiséggel, így a siker érdekében sűrűn kell majd alkalmaznunk baltákat és egyéb daraboló fegyvereket, a túlélésünk érdekében. A Csendes-óceán déli részén elterülő, festői szépségű Benoi szigete biztos nem fog a jövőben a legfelkapottabb látványosságok közé tartozni, de nem volt mindig így. Miután egyik éjszaka egy nagy bulizás után a túristák nyugovóra tértek, nem várt meglepetéssel ébrednek. Svédasztal van reggelire, csakhogy ők vannak az étlapon, hiszen a szigetet egy csapásra zombi-apokalipszis sújtotta, zűrzavar mindenhol, szétdobált bőröndök, hullák jobb esetben nyugton, rosszabb esetben a mi torkunknak ugorva. Az első sokkból feleszmélve rájövünk, hogy mi is egyike vagyunk a túlélőknek, akikből nincs sok és nem is marad így, ha valamit nem teszünk közösen a túlélés érdekében. A szállodából kimenekülve a strandon találunk párat a mieink közül, így aztán ideiglenes barikádunk mögül a tettek mezejére lépünk. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Escape-dead-island-xbox-360_3301_640x0.fill
1

Escape Dead Island
XBOX 360
A Escape Dead Island az első és a számozatlan Riptide eseményei között játszódik és a népszerű túlélő-horror játék világát, egy merőben más, képregényszerű látásmódban ismerhetjük meg. Az egyjátékos kampányt előtérbe helyező Escape története szerint, Cliff Calo bőrébe bújva egy dokumentumfilm készítésének reményében, a karantén alá helyezett Narapela szigetre látogatunk. Az események azonban nem várt fordulatot vesznek és a pokol szó szerint elszabadul, illetve ránk szabadul, több ezer őrjöngő élő halott képében! A Escape Dead Island-ben a féktelen harcokon túl a lopakodás és a taktikus becserkészés a legfőbb játékmeneti elem, hiszen számos helyzetben csak az átgondolt és előre eltervezett támadásokkal járhatunk sikerrel, illetve menekülhetünk ki egy-egy rázós szituációból, miközben szabadon bejárhatjuk az óriási szigetet ahol minden egyes sarkon a halál leselkedik ránk!

Saints Row: The Third
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Metro Last Light Limited Edition
XBOX 360
2034. A poszt-apokaliptikus Oroszországban járunk, ahol az emberiség utolsó ellenállásához érkezett. A Moszkva alatt elterülő alagútrendszer mindezidáig életben tartotta őket a fenyegető mutánstámadások ellen, most azonban egy új gonosz ütötte fel a fejét: maguk az emberek. Egy végzetes eszköz felfedezése felborzolja a kedélyeket és civilháborút szül. A túlélők a hatalomvágy folyamatos nyomása mellett kizárják a józan ész érveit és saját társaik életére törnek. Artyom, a Metro 2033 főszereplője, ismét szembesül az emberiség sötét oldalával, s a leköszönő világ hajnalán nem marad más választása, mint a múlt bűneinek súlyával és a jövőben való remény társaságában küzdeni az életben maradásért. A poszt-apokaliptikus sci-fi visszatér, méghozzá a jelen generáció maximumát nyújtva. Éld át a mutánsoktól és veszélyes lázadóktól nyüzsgő harcokat Moszkva szívében, és ámulj az Xbox 360-at kifacsaró technológián!

Platformok

Kategóriák