Ajax-loader

Disney Interactive Studios Inc. játékai a Swappygame-en


Meet-the-robinsons-xbox-360_689_640x0.fill
0

Meet the Robinsons
XBOX 360
Meet the Robinsons - Xbox 360 Kapható Xbox 360, PS3 és Nintendo Wii konzolra !

Disney-universe-xbox-360_590_640x0.fill
Disney Universe XBOX 360
0

Disney Universe
XBOX 360
A Disney Universe-ben hat nagyobb világban kalandozhatunk majd olyan pályákon, melyek a világhírü stúdió animációs és élőszereplős filmjeire fognak épülni. Összesen 40 egyedi kinézet közül választhatnak a játékosok, olyan filmekből, mint például Lilo és Stitch, Alice Csodaországban, Szörny Rt., vagy Tron Legacy. A megjelenés után további kosztümök és univerzumok lesznek elérhetőek. Megjelenés Xbox 360,PS3,Nintendo Wii és PC platformokra !

Disney Universe
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Toy story 2
PC
Buzz Lightyear mentőakciója. Csillagparancsnokság jelentkezz! A küldetésed Buzz segítségével kiszabadítani Woody-t. Számíthat rád?

Pirates of the Caribbean: At World's End
XBOX 360
Karib-tenger kalózai: A világ végén (PC) leírása Kard által él, ki kalóznak áll Ezt a játékot - mely az egész világon hatalmas sikert aratott - az azonos című filmtrilógia második és harmadik része ihlette. A játékosok találkoznak majd õrült kalózokkal, átkozott teremtményekkel, és lépten-nyomon bizonyítaniuk kell ravaszságukat, kreativitásukat és kardforgató tudományukat. Irányítsd a film mindhárom fõszereplõjét, derítsd fel velük Jack Sparrow kapitány sötét és titokzatos múltját! Éld át, milyen kalóznak lenni, miközben megismered a kibõvített történetet, az új helyszíneket, legendás kalózokat és az egyedi befejezést.

Platformok

Kategóriák