Ajax-loader

THQ Inc. játékai a Swappygame-en


14687612951297_big
elérhető
0

A Hihetelen Család
PC
Szuper erő. Szuper sebesség. Láthatatlanság. Elasztikusság. Ezek a képességeid. Bombák, lövedékek, robotok és lézer az ellenség fegyverei. A "Hihetetlen" család szuperereje az egyetlen ellenszer!

Darksiders-xbox-360_30_640x0.fill
Darksiders XBOX 360
0

Darksiders
XBOX 360
A Darksiders az Apokalipszis és annak négy Lovasa legendáját dolgozza fel egészen sajátos, egészen egyedi módon. A játékban mi a Háborút ("War") irányítjuk, a Lovas pedig elárulta a pokolt, és egészen más célokkal szállt le a földre: hogy felszámolja a gonosz pokoli sereget, amely az Apokalipszist igyekszik elhozni világunkba. A Darksiders ennek megfelelően kaszabolós akciójáték lesz, poszt-apokaliptikus környezetben, lerombolt helyszínnel, sötét hangulattal, a leginkább a World of Warcraft stílusára hajazó szörnyekkel és fegyverekkel. A Darksiders különlegessége talán pontosan abban rejlik, hogy amíg a stílus nem nevezhető újszerűnek, addig megannyi külön felszerelést használhatunk majd fel bosszúnk és hadjáratunk során, amelyek kalandelemeket csempésznek majd a játékba. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Homefront-xbox-360_521_640x0.fill
Homefront XBOX 360
0

Homefront
XBOX 360
A Homefront sztoriját egy újságíró szemszögéből élhetjük át, aki bátran szembenéz az ellenséggel és beszáll egy véres háborúba. Az játékban az ellenállás tagjaként nézhetünk farkasszemet a sárga invázióval szemben. A programban nemcsak singleplayer módban játszhatunk, hanem 32 fős multiplayer-ben is, így barátaink is részt vehetnek a harcban. A készítők szerint a Homefront színvonalas grafikával és izgalmas játékmenettel fog rendelkezni, tehát akcióban egyáltalán nem lesz hiány! Az alkotásban több harctéren is küzdhetünk Amerika felszabadításáért, például utcákon, bevásároló központokban, külvárosokban és rengeteg izgalmas helyszínen. Az eddig megjelent illusztrációk, illetve videók alapján leszögezhetjük, hogy egy pörgős, fegyverekben és harci jelenetekben gazdag kalandban lesz részünk! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

De-blob-2-xbox-360_618_640x0.fill
de Blob 2 XBOX 360
0

de Blob 2
XBOX 360
A de Blob 2-ben a gonosz Comrade Black csalás által megszerezte a hatalom jogarát, és egy színtelen világba kényszerítette Prisma City városát. A polgárság jókedve és vidámsága szőrén-szálán eltünt, így gömbtestű hősünk és bátor barátai nem hagyhatják szó nélkül ezt az állapotot. Berobbannak a szürkeség hétköznapjaiba és vidám színekkel töltik meg azt. A produktumot ezúttal már PS3-ra és Xbox 360-ra is kiadják. A THQ nem csak Wii-re fogja megjelentetni a de Blob második részét, hanem DS-re is - igaz, annak külön története lesz Kapható Xbox 360 és Playstation 3 konzolra !

Rio-xbox-360_961_640x0.fill
Rio XBOX 360
0

Rio
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wwe-all-stars-xbox-360_1130_640x0.fill
WWE All Stars XBOX 360
0

WWE All Stars
XBOX 360
Feszülő izmok, szagló verejték és brutális mozdulatsorok:ez a WWE All Stars! Az első THQ San Diego által készített pankrátor-szimulátorról felvonultatja az összes nehézfiút akit csak ismerhetünk. A mesterséges inteligencia remekül működig és a grafika is rendkívül szépre sikeredett.Nincs más hátra mint,hogy verejtéktől elázva egy hatalmas csatakiáltással letépjük pólóinkat és egy tisztességes nekifutással a földbe döngöljük Hulk Hogan barátunkat! Kapható Xbox 360 és Playstation 3 PS3 konzolra !

Warhammer 40,000: Space Marine
XBOX 360
Megjelenés: 2011. 09. 09. Xbox 360,PC és Playstation 3 PS3 platformokra ! A Warhammer 40,000: Space Marine két teljesen különböző zónára oszlik, az egyikben egy lőszergyáron kívüli Ork hordákkal vehetjük fel a harcot: hat elsöprő erejű fegyver áll majd rendelkezésünkre egy tisztességes vérfürdő megrendezéséhez. A másik zónában pedig a Jump Packet.

Mx-vs-atv-reflex-xbox-360_81_640x0.fill
Mx vs Atv Reflex XBOX 360
0

Mx vs Atv Reflex
XBOX 360
Az MX Vs ATV Reflex a népszerű, strapabíró motorokat engedi össze egy hatalmas trükközős, időre menő versenyeket és trükköket felvonultató játékban. A feladat egyszerű: haladj látványosan, ne bukj nagyot, és lehetőleg kerülj az élre. A játék komplex rendszert ígér, megannyi trükkel, akkurátusan lemodellezett mozdulatokkal, megannyi változatos és különböző módon viselkedő járgánnyal, deformálódó és éppen ezért később veszélyessé váló talajjal, online multiplayer összecsapásokkal (maximum tizenkét fő ugorhat össze az arénákban) - a stílus rajongóinak kihagyhatatlan darab lesz.

Ufc-2009-undisputed-xbox-360_144_640x0.fill
1

UFC 2009 Undisputed
XBOX 360
Harcos akarsz lenni? Itt a lehetőség. Egy vadi új és továbbfejlesztett verekedős játék, Neked. Benne van mindaz, ami akció, intenzitás, és az Ultimate Bunyós Bajnokság. Mindez megfűszerezve a sajátos UFC atmoszférával, és az átfogó névsorral a világ legjobbjai közül. Válaszd ki a kedvenc karakteredet, és a hat harcmodor közül a számodra legmegfelelőbbet, és kezdődhet a bunyó! Juttasd el kedvencedet a profik közé karrier módban! Ismerd ki az ellenfelek gyengeségeit és fordítsd őket a javadra! A sorozat legújabb része felújítva, és feltuningolva... Legyél Te a legjobb bunyós!

Red Faction: Armageddon
PC
Red Faction: Armageddon - PC Megjelenés: 2011. 05. 10.

Saints Row: The Third
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Warhammer 40,000: Space Marine
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák