Ajax-loader

Rockstar Games Inc. játékai a Swappygame-en


Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City
XBOX 360
A Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City egy csomagban tartalmazza a “The Lost and Damned” és a “Ballad of Gay Tony” kiegészítéseket a Grand Theft Auto IV-hez. Mindkét játék 6-10 órányi tartalommal bír, és ami nagyon fontos, hogy a lemezes formában megjelenő Episodes From Liberty City NEM igényli a Grand Theft Auto IV meglétét – így azoknak is erősen ajánlott a gyűjtemény, akik az eredeti GTA IV-et a túlságosan nagy szabadság miatt nem akarták megvenni, a remek történettel és szorosabb küldetésekkel bíró kiegészítők azonban felkeltették az érdeklődést.

Max-payne-3-xbox-360-hasznalt_3808_640x0.fill
Max Payne 3 XBOX 360
0

Max Payne 3
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Red-dead-redemption-xbox-360_107_640x0.fill
1

Red Dead Redemption
XBOX 360
Poros főutcák, félhomályos ivók, vad mustangok, marcona banditák, gyorsan tüzelő Coltok és nagy kártyacsaták - a westernfilmek jól ismert kliséi elevenednek meg rendkívül szórakoztató módon a GTA-sorozatot jegyző Rockstar Games legújabb játékában, a Red Dead Redemptionben. A fejlesztők most sem hibáztak, sok akcióval és izgalommal fűszerezett, hangulatos játékot készítettek a szoftvercégek által régóta hanyagolt vadnyugati témában is. Kapható Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

L-a-noire-xbox-360_1048_640x0.fill
L.A. Noire XBOX 360
1

L.A. Noire
XBOX 360
Az előzetesen közzétett információk alapján , nagyon úgy fest, hogy nem szimplán az örök klasszis Mafia első részének sémájára épít majd az L.A. Noire. Bár a nyitott (sandbox) játéktér itt is lineáris történetvezetéssel párosul, de a cselekmény fókuszában egy adott bűntény áll, s nyomozó főhősünknek sem elsősorban az alvilág nehézfiúi jelentik a legnagyobb problémát, hanem a rend őreinek soraiban burjánzó korrupció nyomása. A játékmenet pedig az elkerülhetetlen autózás + akciózás mellett nagyban a nyomozás folyamatának elemeire (vallatás, gyanúsítottak kihallgatása, helyszínelés, bizonyítékok gyűjtése, nyomelemzés stb.) építkezik. A fejlesztők óriási energiákat fektettek a döbbenetes arc-animációk létrehozásába, amit sok apró részlet finom összhangja teremt meg: tökéletes mimika, jól kivehető arcizom-rándulások, szépen barázdált ráncok és a szereplők arcára abszolút élethűen kiülő érzelmek. A fejlesztőknek pedig egyetlen célja van azoknak a pillanatoknak a kiiktatásával, amikor a játékos úgy érezhetné, hogy nem is játszik, hanem éppen mozizik.

Grand Theft Auto IV
PC
Grand Theft Auto IV - PC

Red Dead Redemption Game of the Year Edition
XBOX 360
John Marston zsarolás áldozata lett: vagy egykori bűntársai fejével tér vissza, vagy búcsút inthet családnak. Nincs más választása, így elindul a hatalmas Vadnyugat felfedezésére és egykori barátai felkutatására… A Red Dead Redemption egy teljesen nyitott világban játszódó sandbox játék, így a feladatokkal olyan sorrendben haladhatunk, amilyenben csak akarunk! A főküldetések mellett bármikor időt szakíthatunk egy-két kisebb feladat vagy mellékküldetés elvégzésére is, így a pénz mellett hírnévre is szert tehetünk, ami a későbbiek sorrán pár segítő kéz formájában még jól jöhet! A Game of The Year Edition tartalma: Red Dead Redemption alapjáték Undead Nightmare DLC: A Vadnyugat zombi-fertőzés áldozata lett, és egyedül John Marston veheti fel a harcot a gyilkos kórral. Új fegyverek, küldetések, és egy teljes átalakuláson átesett világ vár Rád ebben a különleges DLC-ben! The Legends and Killers Multiplayer csomag: Kilenc új térkép és nyolc karakter, valamint új fegyverek multiplayer módhoz. The Liars and Cheats Multiplayer csomag: A csomag még változatosabb többjátékos élményt tesz lehetővé különlegességeivel, mint a póker, a kockázás, a lóverseny vagy az új kooperatív küldetések. A Stronghold mód pedig alapjaiban változtatja meg a küzdelmeket… The Outlaws to the End Co-Op küldetéscsomag: Hat egyedülálló kooperatív küldetés, melyet 2-4 játékos játszhat végig. The Solomon’s Folly: exkluzív küldetések és kihívások Myths and Mavericks Bonus Pack új multiplayer karakterekkel és helyszínekkel.

Max Payne 3
PC
A Max Payne sorozat minden kétséget kizáróan korszakalkotó játéknak számított amikor évekkel ezelőtt berobbant a köztudatba.A Semmiből előtünt remekmű olyan teknikai és látványelemekkel kápráztatta el a nagyérdeműt,hogy még a mai napig is számtalan frissen megjelenő játék táplálkozik ebből a zseniális produktumból! Főhősünk Max a második epizód végére egy lecsúszott alkohol- és gyógyszerfüggő emberi ronccsá vált.12 évvel a Max Payne 2 története után egy szinte teljesen kopasz, borostás, elhanyagolt,alakként láthatjuk viszont hősünket, aki rendőri múltját hátrahagyva a brazil metropolisz, Sao Paolo mérhetetlen szegénység, bűnözés és erőszak sújtotta nyomornegyedében tengeti nem éppen izgalommentes életét, és egy dúsgazdag család szolgálatában áll. A labirintusszerű gettókban játszódó Max Payne 3 játékmenetében fontos szerepet kap a kifinomult fedezékrendszer amelynek érdekessége, hogy ellenfeleinket élő pajzsként használhatjuk. Teljesen újraértelmezett formában de visszatér a rajongók álltal imádott Environmental Bullet Time rendszer, amely a régi Bullet Time-hoz hasonló, de már teljesen szabad mozgást tesz lehetővé. Abban az esetben ha Max végleg a földre kerül, még kísérletet tehetünk az ellenségünk likvidálására.A grafikus motor szép külsőt ígér, és képes lesz a dinamikus időjárás- és napszakváltakozásra. A játékba természetesen a mai követelményekhez mérten a multyplayer fukció is. Megjelenés: A Max Payne 3 2011 telén érkezik Xbox 360, PC és PLaystation 3 -ra !

Grand Theft Auto: Liberty City Stories (psp)
Egyéb
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Grand-theft-auto-chinatown-wars_psp_thumb674_1_
0

Grand Theft Auto - Chinatown Wars
Egyéb
A GTA sorozat 13. része, mely ezúttal kimondottan hordozható eszközökre jelent meg. A történet szerint a fiatal, kínai Huang Lee-t személyesítjük meg, aki tagja a kínai triádoknak, s apja halála után nyomozva érkezik Liberty City-be. Természetesen ezek után a sztori gerincét az egyéb bűnbandák, a rendőrség elleni harc, és az ellopott családi ereklye (egy kard) utáni nyomozás adja. A játék felépítésében, a járművekben, a minijátékokban komolyabb változás nem történt az előző részekhez képest, viszont ami a grafikát illeti, ott annál inkább. Ez a hordozható platformokra készült változat sokkal inkább a klasszikus képregényekre emlékeztet grafikailakg, valamint a nézőpont sem a föld szintjén van, hanem felülről tekinthetünk az akciójelenetekre. Érdemes még megjegyezni, hogy a PSP szélesvásznú kijelzőjével érhetjük el a maximumot a játék grafikájával kapcsolatban.

Grand Theft Auto Online: Great White Shark Card
PC
A Great White Shark kártyán 1 250 000 virtuális GTA dollárt találsz, melyet kedved szerint elkölthetsz a Grand Theft Auto Online játékban.

Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Card
PC
A Megalodon Shark kártyán 8 000 000 virtuális GTA dollárt találsz, melyet kedved szerint elkölthetsz a Grand Theft Auto Online játékban.

Grand Theft Auto Online: Whale Shark Card
PC
A Whale Shark kártyán 3 500 000 virtuális GTA dollárt találsz, melyet kedved szerint elkölthetsz a Grand Theft Auto Online játékban.

Platformok

Kategóriák