Ajax-loader

Microsoft Game Studios játékai a Swappygame-en


Gears-of-war-xbox-360_45_640x0.fill
Gears of War XBOX 360
elérhető
0

Gears of War
XBOX 360
Ez az Xbox 360 egyik legnépszerűbb játéka, a külső nézetű lövöldözős játékok csúcsa. A történet a Sera nevű bolygón játszódik, amit emberek laknak. Ezen a bolygón egy "Imulsion" nevű folyadék jelenti az energiahordozót, és az emberek évtizedeken át harcoltak ezért. Végül eljött a béke, amikor a Megbízott Kormányok Koalíciója (COG) átvette az irányítást a bolygó felett. Ám a béke nem tartott sokáig. Eljött a Felemelkedés Napja, az a pillanat, amikor egy erőszakos idegen faj, a Locust horda kiemelkedett a föld alól, és földalatti alagutak rendszerét használva elpusztították a világ legnagyobb városait. A Koalíció tehetetlen volt a támadás ellen, ezért a Locust-ok 24 órán belül a bolygó összes nagyobb városának, katonai létesítményének és gyárának irányítását átvették, vagy elpusztították azt. A kormány mindenkit a Jacinto fennsíkra vezényelt, mert annak talajszerkezete miatt a Locust ott nem támadhatott, majd a bolygó körül keringő lézerfegyverekkel igyekeztek minden mást elpusztítani. Akik nem jutottak el a fennsíkra, kénytelenek maguk túlélni valahogy. 14 évvel a Felemelkedés Napja után a Locust még mindig támadja a fennsíkot, a COG pedig kénytelen egyre fiatalabb katonákat bevetni, hogy ellensúlyozzák csökkenő számukat. A főszereplő Marcus Fenix, egy katona, aki börtönben van, de kiszabadítják, hogy vezesse a Delta Osztagot egy sor veszélyes küldetésen át. A csapat feladata, hogy eljuttasson egy nagy hatóerejű bombát a Locust fészkébe, és elpusztítsa azt. Ennek a céljából küzdi végig magát a játékos több izgalmas pályán is. A játék egy "váll feletti" külső kameranézetet használ, és nagy hangsúlyt fektet a fedezékekre. Mindig fedezékbe kell bújni, és onnan kell harcolni az ellenséggel. Keményebb nehézségi fokozatokon, ha nem így teszel, ez szinte azonnali halált jelent. A játékosok többféle fegyvert és gránátot is használhatnak a Locust elpusztítására. Az egyjátékos mód mellett pedig lehetőség van ketten, osztott képernyőn is végigvinni az egész történetet. Kapható Xbox 360 konzolra!

Gears-of-war-3-xbox-360_585_640x0.fill
Gears of War 3 XBOX 360
elérhető
0

Gears of War 3
XBOX 360
Túlzás nélkül állíthatjuk hogy, igen elenyésző azoknak az Xbox 360 tulajdonosoknak a száma akiknek a Gears of War néven elhíresült és egy stílust megteremtő játék neve ismeretlenül cseng. Az Epic Games valami olyan frenetikusat alkotott és a játéktörténelemben meghatározó mérföldkövet fektetett le még az első rész elkészítésével amely számos játékfejlesztő cégnek követendő például szolgált a későbbi fejlesztések során. Az első rész sikere után a Gears of War 2 megjelenését már milliók várták világszerte. Szerencsére a kitartó várakozásuk nem maradt hála nélkül, ugyanis a második rész nem, hogy felűlmúlta hanem egyenesen az egekbe röpítette ezt a véletekig kímunkált alkotást! A második rész végén az idegenekkel szembeni harcban az emberiség elszenvedte az utolsó mindent rombadöntő vereségét. Kontinensek váltak a Föld martalékává és taszították az emberiség fennmaradt részét, nyomorba, éhezésbe és kilátástalan küzdelembe az idegen civilizáció agresszív hordáival szemben. A Gears of War 3 -ban az előző részből megismert főszereplő, Marcus és Dom egy Raven's Nest nevü repülőgép hordozón vernek tábort, hogy utolsó erejükkel is de újraszervezzék az ellenálást és egy mindent elsöprő utolsó harcba induljanak a Föld megmentésének érdekében!

Halo-3-xbox-360_55_640x0.fill
Halo 3 XBOX 360
0

Halo 3
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Halo-wars-xbox-360_895_640x0.fill
Halo Wars XBOX 360
0

Halo Wars
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Crackdown-2-xbox-360_1070_640x0.fill
Crackdown 2 XBOX 360
0

Crackdown 2
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mass-effect-xbox-360_1953_640x0.fill
Mass Effect XBOX 360
0

Mass Effect
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Alan-wake-xbox-360_3_640x0.fill
Alan Wake XBOX 360
0

Alan Wake
XBOX 360
A Microsoft által finanszírozott, a Max Payne sorozat atyjai (Remedy) által készített Alan Wake legelőször a 2005-ös E3 alkalmából tűnt fel a játékosok képzeletbeli horizontján. A történet a következő: Alan Wake egy thriller-író, aki pihenés, környezetváltás, és egyéb célok miatt költözött el a békés tóparti kisvárosba - valami azonban nincs rendben, hiába minden igyekezete. Rémálmok gyötrik, és ami talán ennél is durvább, hogy egy regényének eseményei jelennek meg szinte változatlanul - csak éppen a valóságban. Alan Wake az elmúlt évek alatt többször esett át radikális változtatásokon, míg a mostani, véglegesnek mondott formáját elnyerte - különleges hangulat, akció és kalandelemek, thriller és horror a nappaliban: a Remedy ezúttal is tudja, hogyan kell szórakoztatni - tavasszal, csak Xbox 360-ra!

Lost-odyssey-xbox-360-hasznalt_640x0.fill
Lost Odyssey XBOX 360
0

Lost Odyssey
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kinect-sports-xbox-360_430_640x0.fill
Kinect Sports XBOX 360
1

Kinect Sports
XBOX 360
A Kinect Sports az aktív testmozgás igazi szerelmeseinek lesz nagy csemege, de aki csak pár óra igazán önfeledt szórakozásra vágyik,szintén megtalálta a számára legtökéletesebb játékot ! A játékban kipróbálhatjuk az összes olimpiai sportágat a ping-pongtól a gátfutásig mindenből kivehetjük a részünket. Kortól,nemtől függetlenül fantasztikus szórakozás az egész család vagy baráti társoség számára!

Tenchu-z-xbox360_640x0.fill
Tenchu Z XBOX 360
0

Tenchu Z
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ninja-blade-xbox-360_324_640x0.fill
Ninja Blade XBOX 360
0

Ninja Blade
XBOX 360
2011-ben, egy eldugott kisvárosban, pár szokatlanul vérszomjas vadállat támadta meg a lakókat. A megharapott áldozatokon vírusos fertőzés nyomait lehetett felfedezni, de a tünetek rövid idő alatt drasztikusan megváltoztak. A tudósok rájöttek, hogy nem egy vírussal van dolguk, hanem mikroszkóppal alig látható férgekkel, melyek egyenként több ezer petét képesek kispriccelni magukból, ezzel rohamosan megnövelve az esélyét egy esetleges fertőzésnek. De ami még rosszabb, az áldozatok egy idő után borzalmas változásokon mentek keresztül, iszonyatos szörnyetegekké változtak, teljesen elveszítve emberi mivoltukat. A kormány sajnos túlságosan későn ismerte fel a hatalmas veszélyt, ezért végső megoldásképpen atomot dobtak le a fertőzött területre. A médiának csak annyit mondtak, hogy atombaleset történt, mert tudták, hogy ha kiszivárog az igazság annak beláthatatlan következményei lennének. Sejtették, hogy ezzel még nincsen vége, ezért megalapítottak egy titkos társaságot, aminek a GUIDE (Global United Infestation Detection and Elimination avagy a Földi Egyesült Fertőzést Felmérő és Elpusztító) nevet adták. A Ninja Blade-ben világ legjobb harcosait sikerült megnyerni az ügyhöz, akik nem csak hogy profik, de rendkívül diszkrétek is. 2015, Tokyo. A napműholdak ismerős jeleket mutatnak Japán fővárosában, ám a fertőzésveszély a megszokottnál sokkal nagyobbnak tűnik…Xbox 360

Kinect-joy-ride-xbox-360_429_640x0.fill
Kinect Joy Ride XBOX 360
0

Kinect Joy Ride
XBOX 360
Őrült száguldozás hegyeken,völgyeken keresztül!Tégy úgy mint ha kormányt markolnál a kezeiddel és a Kinect Joy Ride egy igazi versanyautóba ültet melynek segítségével legyőzheted a fizika törvényeit! Rendkívül nagy élmény és szórakozás az egész család számára kortól függetlenül.. Megjelenés kizárólag Xbox 360 konzolra: 2010. 11. 01.

Forza-motorsport-3-xbox-360_1556_640x0.fill
1

Forza Motorsport 3
XBOX 360
A Forza Motorsport 3 az az autós játék volt, amely még az előző Xbox-on debütált, és nem titkoltan azt a célt tűzte ki maga elé, hogy szakítson egy szeletet a tortából, amelyet egyedül a Gran Turismo eszeget lassan egy évtizede. Realisztikus vezetési élmény, változatos helyszínek, megannyi autó. A fejlesztőcsapat nyilván kisebb volt, az Xbox pedig jóval kevesebb háztartásban volt jelen, mint a PlayStation 2, ezért az eredeti célkitűzés annyira nem járt sikerrel, de a sorozat keménymagját, a rajongótábort így is létrehozta. A második rész már Xbox 360-ra jelent meg, ennek megfelelően egészen látványos (de mára sajnos mindenképpen elmaradottabb) grafikájával, tovább finomított vezetési modelljével brillírozott, de ennél jóval fontosabb volt az a hihetetlen online tartalom, amely aukciós házakat, az autók festését, teljes külső átalakítását tette lehetővé - és ezzel az Xbox 360 és a Forza Motorsport 2 párosa hosszú évekre lekötötte, leköti az autós játékok és a tuning, festegetés rajongóit. A Gran Turismo 5 árnyéka azonban továbbra is rávetült a csapatra - ezért is folytak a munkálatok lassan három éve, hogy a harmadik eljövetel már minden szempontból megállja majd a helyét mindenfajta konkurenssel szemben.

Gears-of-war-2-xbox-360_46_640x0.fill
Gears of War 2 XBOX 360
0

Gears of War 2
XBOX 360
Félelmetes, nyers öldöklés és ösztönszerű küzdelem az életben maradásért! A Föld mélyéből támadó de egy másik galaxisból érkezett démonikus erők félelembe taszítják a világot! A csapatoddal meg kell fékezned a Locust Horda pusztítását! Vigyázz! Az ellenség intelligens! Maradj mindig fedezékben, és soha nem harcolj egyedül! A túlélés kulcsa a csapatmunkában van! A Gears of War 2 kizárólag Xbox 360 konzolra kapható.

Kinectimals-xbox-360_431_640x0.fill
Kinectimals XBOX 360
0

Kinectimals
XBOX 360
A Kinectimals az első olyan játék amely óriási örömet fog szerezni a család akár legfiatalabb tagjának is.Amellett,hogy a főszereplő kistigris rendkívül élethű és aranyos az összes olyan mozdulatra megtanítható amit a játékos a testével produkál:Bújócskázás,hempergés,ugrálás... Tekintsétek meg ez a kedvcsináló videót,a látvány önmagáért beszél.. Megjelenés kizárólag Xbox 360 konzolra! 2010. 11. 01.

Fable_tlc_-pc-_box_art_high_res
Fable PC
3

Fable - The Lost Chapters
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fable 2 Game Of The Year Edition
XBOX 360
A Fable 2 XBOX 360 minden kiegészítőjét tartalmazó változat. Magyar nyelvű változatot keresnék.

23219b44-191d-4ad6-819b-58d2063fc448_1.82fcd8dc4ebc810d471125796c50d723
Crackdown XBOX 360
0

Crackdown
XBOX 360
Békés várost ellepték a bűnözők Fosztogatnak, a lakosokat zaklatják, fittyet hánynak a törvényre és a rendre. Három hatalmas bűnbanda felosztotta maga között a város egyes szigeteit, és rettegésben tartják az ártatlan állampolgárokat. A rendőrség tehetetlen, ezért egy új, eddig nem alkalmazott módszert próbál ki. Genetikailag módosított szuperrendőröket hoz létre, hogy rendet tegyenek a városban. Te egy ilyen szuperképességű rendfenntartót alakítasz, feladatot, hogy leszámolj a három banda vezetőivel, egytől egyig. A Crackdown egy hatalmas, teljesen nyílt és szabadon bejárható várost tár a játékos elé, aki szó szerint azt csinál benne, amit akar. Oda lehet menni és arra a bandavezérre lehet támadni, ahová és amelyikre a játékos akar. Nincs megkötve semmi, minden a játékos képességein múlik. További érdekesség még, hogy nemcsak vízszintesen, de függőlegesen is lehet közlekedni a városban. A szuperügynök ugyanis képes felmászni a legkisebb kapaszkodókon, több méter magasra képes ugrani, hihetetlen gyorsan fut, és rendkívül erős. A játék során fejlődik a karakter, egy teljesen kifejlett ügynök pedig házakat ugrik át, sportautókat ér utol, buszokat és olajtartályokat képes dobálni játszi könnyedséggel. Az ügynök szuperjárműveket is kap, melyek gyorsasággal, erővel és manőverezőképességgel tűnnek ki a tömegből. Extra erős fegyverarzenálját és képességeit kihasználva az ügynök feladata, hogy minden bandavezérrel végezzen a városban. Ha nem akarsz bandák után kajtatni, a Crackdown akkor is sok szórakozást nyújt. Ha már kigyönyörködted magad a képregényszerű város szépségeiben, lehetőséged van extra küldetésekben részt venni autóval, például versenyeken vagy kaszkadőrmutatványokban. A városban 500 agilitást fokozó gömb, valamint 300 rejtett gömb van elhelyezve, ezeket is gyűjtheted, amelyek napokra, sőt, hetekre is lekötnek. Hatalmas robbanások, intenzív akció, tökéletes szórakozás, ez a Crackdown.

Gears of War
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák