Ajax-loader

Capcom Entertainment Inc. játékai a Swappygame-en


Street Fighter V
PS4
Street Fighter V Day One Edition PS4 A legendás verekedős játék a Street Fighter 5 képében tért vissza a rajongók képernyőjére! A készítők hozták a tőlük elvárható színvonalat és azokat a tradicionális, továbbá a kornak megfelelő innovatív megvalósításokat, amelyek elvárhatóak a nagymultu bunyós kaland legújabb felvonásától! Az új Street fighter tövábbra is követi a képregény szerű grafikai irányvonalat, de az elődhöz képest, kihasználva a PS4 erőforrásiat, sokkalta élesebb, részletesebb formában továbbá masszív 60fps képfrissítés kíséretében kápráztatja el a szemeket. A SF5-ben természetesen visszatér az összes ismert és ikonikus harcos, így a teljesség igénye nélkü itt lesz Chun-Li, Ken, Ryu és a többiek, de persze jönnek az új karakterek is, akiket az online összecsapások alkalmával szerezett Fight Money használatával tölthetjük le. Ehhez tartozó újdonságként ezúttal a PC-s és PS4-es változatok multiplayer módja összehangolható, így attól függetlenül, hogy Playstaion 4-el, vagy PC-vel rendelkezünk, az online felületen akár egymás ellen is felvehetjük a kesztyűt!

Remember-me-xbox-360_1825_640x0.fill
Remember Me XBOX 360
0

Remember Me
XBOX 360
A Remember Me egy a futurisztikus alkotás, ami egészen 2084-ig kalaúzol el bennünket a jövő Párizsába. A történet szerint egy Nilin nevű, hölgyet kell irányítunk, aki foglakozását tekintve memória vadász. Különleges képességének köszönhetően képes emberek memóriájába betörni,törölni, ellopni információkat vagy megváltoztatni. Nilin egy olyan titkos szervezet tagja, akik a totálisan irányított társadalom ellen harcolnak. Az emberek ugyanis 2084-re egy kiterjesztett valóságban élnek, ahol memóriájukat cserélhetik, adhatják-vehetik. Az emberek néhány technológiai előnyért cserébe elfogadták, hogy egy maroknyi ember uralkodik felettük és tart kézben minden hatalmat. A történet az emlékezetek állandó adásvétele körül forog, hősnőnk, Nilin is egy olyan memóriavadász volt, aki képes volt arra, hogy betörjön mások agyába, most viszont ő került rossz oldalra: agymosása után arra próbál rájönni, hogy ki is ő valójában. A hatalmas bejárható területek és csendes becserkészés mellet a Remember Me-ben akcióban és harcban sem lesz hiány. Felmászhatunk épületekre és betörhetünk lakásokba,hogy megközelítsük az aktuális célszemélyt. A készítők az izgalmakon túl egy olyan fantasztikus látvánnyal megáldott világot teremtettek amelybe minden játékosnak bele kell kóstolnia és megízlelni a jövő utópiáját. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Resident-evil-6-xbox-360_1335_640x0.fill
Resident Evil 6 XBOX 360
0

Resident Evil 6
XBOX 360
A videójátékok és filmek történelmében mindig létezett egyfajta recept, ami alapján szinte borítékolható volt egy produktum sikere, és egyes alkotások véget nem érő tündöklése. Ám a valódi és hosszútávú sikerekhez elengedhetetlen az a bizonyos fűszer, ami hamisítatlanná és korszakalkotóvá varázsol egy videójátékot. Hosszú évekkel ezelőtt a Resident Evil sorozat megszületésekor az alkotók valami olyasmire tapintottak rá, amely napjainkig garantálta,hogy a világ amit alkottak, semmi esetre se merüljön a feledés homályába.A kezdeti időkhöz képest a negyedik részben a fejlesztők egy új irányvonalon haladva szinte teljesen új alapokra helyzték a játékmenetet biztosítva a szélesebb rajongókör kialakítását. A recept hatásosnak bizonyult,mert játékosok világában valóságos kultusz alakult a játék köré és az évekkel később érkezett Resident Evil 5, a létező minden eladási rekordot megdöntve a halhatatlanok táborába emelkedett. A Resident Evil 6 eseményei tíz évvel a második rész történései utén zajlanak. A játék két kultikus figurája Chris Redfield és Leon Kenedy, egy csapatként harcolnak a világon eluralkodott fertőzés ellen ami már a korábbi részekből ismert hatása képpen élő halottá és külömböző vérszomjas szörnytegekké változtatja a fertőzött embereket. A játék két párhuzamos idősíkban fut amikor is Christ Kínában irányíthatjuk, Leont pedig az USA területén kell harcba küldenünk a biológiai katasztrófával fenyegető terroristákkal szemben. Az egyjátékos mód mellett visszatér co-op is amely egyszerre akár 6 játékos szórakozását is biztosítani fogja. A játék producere szerint a Resident Evil 6-tól minden játékosnak le fog esni az álla.Nem csak azért, mert a végletekig szemetgyönyörködtető látványvilágot hoztak össze, hanem mert akcióban,izgalomban és drámai fordulatokban, minden eddigi játékot maga mögő fog utasítani! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Super Street Fighter IV
XBOX 360
Az SF az 1999'es 3rd Strike óta pontosan tíz évig volt kényszerpihenőn, a Capcom ugyanis nem gondolta volna, hogy lenne piaca manapság a verekedős játékoknak - végül mégis belsős nyomásnak engedve elkészítették a negyedik részt, amely újjáélesztette a műfajt. Az emberek hozzáférhetnek a legjobb arcade stick kiegészítőkhöz, a versenyeket mai napig játsszák, új taktikák és lehetőségek nyílnak meg - a Capcom pedig hallgatott a játékosok szavára, és alaposan felturbózva piacra dobja tavasszal a sorozat legújabb részét. A Super Street Fighter IV a játékegyensúlyt finomítja, minden karakter elsöprő erejű új támadásokat kap - az átdolgozott és kibővített online játékmódokról, az új átvezető animációkról, és a 10 új karakterről, és megannyi új pályáról nem is beszélve. .

Bionic-commando-xbox-360_14_640x0.fill
Bionic Commando XBOX 360
0

Bionic Commando
XBOX 360
A Capcom nevével fémjelzett játék legújabb része, nem csak fanatikusoknak.... Spencerhez nem volt kegyes az idő... 10 év telt el azóta, hogy hőstetteiről hallottunk, és az előző részben megismerkedhettünk vele. Most teljesen más a helyzet. A kormány elárulta, tetteit ellene fordították, és halálra ítélték. A kivégzése napján, azonban terroristák támadják meg a Földet, hogy kipusztítsák az emberiséget. Ebben az esetben szó sem lehet likvidálásról... Tőle várják a segítséget, és a védelmet... Ebben a hamisítatlan akciójátékban, természetesen hatalmas szerephez jutnak a fegyverek. És nem csak a hagyományos értelemben vett tűzszerszámok, hanem a legendás biokar. A biokar segítségével bátran felveheted a harcot a foszforeszkáló katonákkal szemben! A csodálatosan változékony tájak, a szép grafika, és az élethű háttérzajok mind-mind hozzátesznek a játékélményhez. Egyszemélyes módban is nagyon erős a játék, de ha kedved van, bátran játszhatjátok többen is! Nem fogtok csalódni!

Resident-evil-5-xbox-360_108_640x0.fill
Resident Evil 5 XBOX 360
0

Resident Evil 5
XBOX 360
A RE4 elsöprő sikere óta mindenki a következő részre vár… A nagysikerű zombi vadász sorozat ezúttal nem csak fanatikusoknak! Chris Redfield visszatér Afrikába, ahol ismét hemzsegnek a zombik. A horror gépezet tovább dübörög, már nincs megállás… A játékban megmaradnak az előző részekből ismert momentumok, szereplők, helyzetek… Most mégis valami egészen más vár ránk! Ez a valami pedig minden elképzelést felülmúl! Afrika forró homokja, ketten a zombik hadaival szemben… A többit látni kell! A játék a világ minden táján ugyanazon a napon, március 13-án kerül piacra. Visszaszámlálás indul… A Resident Evil 5 garantáltan nem okoz csalódást! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Asura-s-wrath-xbox-360_1403_640x0.fill
Asura's Wrath XBOX 360
0

Asura's Wrath
XBOX 360
A 2010-es Tokyo GameShow-n jelentették be a Capcom és a CyberConnect2 közös akciójátékát, az Asura's Wrath-t, amely az ázsiai mitológiából merít ihletet, megfűszerezve némi tudományos-fantasztikus hatással. Asura egykor egy az istenek tiszteletét élvező tábornok volt, aki elpusztította a Gohma néven ismert ellenséget. Miután hazatér a háborúból az uralkodó palotájában találja magát, az uralkodót azonban meggyilkolták, a gyilkosság gyanúját pedig sikerült rá terelniük. Hazasiet, szerelmét azonban meggyilkolták, gyermekét, Mithrát pedig elrabolták. Lezuhan a földre, 20000 évvel később pedig egy fiatal lány imája ébreszti fel álmából, majd az ő megmentése után útjára indul, hogy felvegye a harcot Deus istennel és a hét másik istenséggel, és kiszabadítsa lányát a rabságból. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Devil-may-cry-4-xbox-360_35_640x0.fill
Devil May Cry 4 XBOX 360
0

Devil May Cry 4
XBOX 360
Nézz szembe a démonjaiddal! Nero, a fiatal lovag szemtanúja volt, ahogy lemészárolják a Kard Lovagrend szeretett vezetőjét, Sanctust. Hívd segítségül az erőt, amiről sohasem tudtad, hogy létezik, és győzd le a gonoszt! A harc folyamán megismerheted a legmélyebb igazság soha ki nem mondott titkait!

Lost-planet-3-xbox-360_1671_640x0.fill
Lost Planet 3 XBOX 360
0

Lost Planet 3
XBOX 360
Fogcsikorgató hideg, felhőkarcoló méretű zord és jeges hegyek,végeláthatatlan hóval borított fensíkok és vérszomjas törz teremtmények a mik csak rád vadásznak! A Lost Planet sorozat az első résszel már letette a névjegyét a külső nézetes lővőldözős játékok előtt és a fogadtatása, minden szempontból várakozáson felűlinek bizonyult. A második epizóddal a készítők, a saját bevallásuk szerint is kissé mellényúltak és nem koncentráltak arra különleges és összetéveszthetetlen hangulat megalkotására amivel az első rész rendelkezett. A Lost Planet 3-ban a fejelsztők visszatérnek a gyökerekhez és helyszínül ismét az E.D.N. III fagyos bolygót választották ahová főhősünk is megérkezik, hogy a NEVEC céggel kötött szerződése értelmében a feladata az, hogy mintákat gyűjtsön és a bolygó energiáját hőenergiává alakítsa. A küldetés kulcsfontosságú, mivel a megbízó Thermal Energy-tartalékai vészesen fogynak. Jim számára ez nagyszerű lehetőség arra, hogy korábbi sérelmeiért elégtételt vegyen és mihamarabb visszatérjen a családjához. A környezet viszont veszedelmes: a bolygó őshonos lényei, az Akridok ránktámadnak és az időjárás is rohamosan romlásával is meg kell majd bírkóznunk! Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Street Fighter X Tekken
XBOX 360
A Street Fighter X Tekken most összehozza két világ eltérő ám minden tekintetetben legendás harcosait. A Namco és a Capcom legjobb harcosait bemutató alkotást már-már a tíz körmüket lerágva várják a fanatikus rajongok szerte a világon.A felhajtás érthető ugyanis még nem volt példa a verekedős játékok történetében ennek a két gigantikus címnek a párosítására semmilyen formában. A fejlesztők természetesen rendkívül sok meglepetést tartogatnmelyekből talán a leg érdekesebb a pandora mód amiben harcostársunknak biztosíthatunk emberfeletti erőt 8 másodperc erejéig a saját életünk feláldozásával. Ezalatt a nyolc másodperc alatt kell végső csapást mérnünk ellenfelünkre és amennyiben sikerrel járunk feltámaszthatjuk halott társunkat. Azokat a játékosok akiket eddig elkerült ez a két játék,most ömlesztve, egyfajta energia és információbombaként a legnagyobb szívvel ajánljuk! A Street Fighter X Tekken 2012-ben érkezik Xbox 360,PS3 és PS Vita konzolokra !

Dark-void-xbox-360_29_640x0.fill
Dark Void XBOX 360
0

Dark Void
XBOX 360
A videójáték-világban nagyjából egy-másfél éve indult be az a trend, miszerint a fejlesztők külön kis címkékkel látják el a videójátékaikat az első publikus, vagy éppen a sajtónak szánt bemutatáskor: ekkor az egyik legelterjedtebb kifejezés egy fejlesztéskor a vertikális volt, ami nagyjából annyit jelentett, hogy a három dimenziós játékok (főleg akciójátékokról beszélünk) picit kilépnek a térbe, és ténylegesen számítani fog a fent és a lent fogalma, nem csak annyira, hogy az egyik-másik háztetőről lövöldöznek ránk. A Dark Void talán mintapéldánya lehet ennek a hozzáállásnak, hiszen egy akciójáték és egy repülős, Iron Man játékból ismerhető stílus ügyes keverékéről van szó.

Street-fighter-iv-xbox-360_331_640x0.fill
0

Street Fighter IV
XBOX 360
Hosszú idő után, végre megint egy nívós verekedős játék látott napvilágot! A negyedik rész visszavisz minket a már jól ismert utcai harc világába, ahol egy már korábban felszámolt bűnszövetkezet újra éledezik... A sötét idők harca úgy látszik még nem a múlté. Újra életre kel az utca és annak lakói. Újra helyre kell állítani a rendet, és meg kell mutatni, hogy ki a főnök! Azt talán senkinek nem kell mondani, hogy az utcai harc legfőbb szabálya, hogy nincsen szabálya. A cél szentesíti az eszközt... Tisztítsd meg az utcákat... Ha tudod....

Capcom-essentials-xbox-360_3618_640x0.fill
0

Capcom Essentials
XBOX 360
Tartalma: Dead Rising 2 játékszoftver Devil May Cry 4 játékszoftver Mega Man 10 játékszoftver (letöltőkód) Resident Evl 6 játékszoftver Super Street Fighter IV játékszoftver Capcom mintájú utazózsák

Bionic Commando
PC
Bionic Commando - PC

Dead Rising 2: Off the Record
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Resident Evil: Operation Raccoon City
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Street Fighter V
PC
A legendás verekedős játék a Street Fighter 5 képében tért vissza a rajongók képernyőjére! A készítők hozták a tőlük elvárható színvonalat és azokat a tradicionális, továbbá a kornak megfelelő innovatív megvalósításokat, amelyek elvárhatóak a nagymultu bunyós kaland legújabb felvonásától! Az új Street fighter tövábbra is követi a képregény szerű grafikai irányvonalat, de az elődhöz képest, kihasználva a Pécék erőforrásiat, sokkalta élesebb, részletesebb formában továbbá masszív 60fps képfrissítés kíséretében kápráztatja el a szemeket. A SF5-ben természetesen visszatér az összes ismert és ikonikus harcos, így a teljesség igénye nélkü itt lesz Chun-Li, Ken, Ryu és a többiek, de persze jönnek az új karakterek is, akiket az online összecsapások alkalmával szerezett Fight Money használatával tölthetjük le. Ehhez tartozó újdonságként ezúttal a PC-s és PS4-es változatok multiplayer módja összehangolható, így attól függetlenül, hogy konzollal, vagy PC-vel rendelkezünk, az online felületen akár egymás ellen is felvehetjük a kesztyűt!

Street Fighter X Tekken
PS Vita
A Street Fighter X Tekken most összehozza két világ eltérő ám minden tekintetetben legendás harcosait. A Namco és a Capcom legjobb harcosait bemutató alkotást már-már a tíz körmüket lerágva várják a fanatikus rajongok szerte a világon.A felhajtás érthető ugyanis még nem volt példa a verekedős játékok történetében ennek a két gigantikus címnek a párosítására semmilyen formában. A népszerű asztali konzolok mellett, most a Sony új hordozható gépére a PS Vita-ra is elkészült a játék, ami a forradalmi kisgép minden tulajdonságát kihasználva hozza a hamisítatlan Street fighter és Tekken Hangulatot.

Platformok

Kategóriák