Ajax-loader

SEGA Corporation játékai a Swappygame-en


Yakuza-0-ps4_640x0.fill
Yakuza 0 PS4
3

Yakuza 0
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bayonetta-xbox-360_13_640x0.fill
Bayonetta XBOX 360
0

Bayonetta
XBOX 360
A Capcom volt legendás alkalmazottaiból verbuválódott Platinum Games (korábban: Seed, korábban: Clover) olyan tehetségekből áll, mint az Okami, Devil May Cry játékok mögött álló Hideki Kamiya, vagy a Resident Evil rendezőjeként megismert Shinji Mikami. Az új alkotásuk amit Bayonetta címre kerszteltek egy olyan vizuálisan megvalósított és harcrendszerben utánozhatatlan remekmű lett amit a fen említett Devil May Cry óta nem látott a játékos társadalom. A játémenetét tekintve a manapság fénykorát élő Hack & Slash stílust magára öltve képviseli, de teszi ezt olyan mindent elsöprő lendülettel és gyorsasággal amilyennel csak az elvakült Japán akciójátékokban találkozhatunk. Hiába, fent említett emberek a mögöttük álló hosszú évek tapasztalatát ezúttal sem hazudtolták meg és ha lehet ilyet mondani még az eddig elkészült legendás játékaik színvonalát is magasan túlszárnyalták! Írgalmatlanul pörgős,kaszabolós ám sokszor logikai feladatokkal is tarkított játékmenet mellett, gyönyörűen megtervezett és felépített pályákat csodálhatunk meg a kb 20-25 órás játékidő alatt. A Bayonetta világában a természettel együttélő boszorkányok külön szektákat, közösségeket alkotnak - a főszereplő édesanyja pedig komoly problémákat követett el, amikor egy kívülálló személyében talált magának társat. Hosszú évek teltek el, és főhősnőnk visszatérni látszik, miközben soha nem látott gonosz erők gyülekeznek a világ minden pontján. Miközben folyamatosan harcolunk és haladunk előre, úgy ismerkedünk meg régi barátokkal és régi ellenségekkel. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Resonance-of-fate-xbox-360_109_640x0.fill
0

Resonance of Fate
XBOX 360
A Resonance of Fate-ben három zsoldos katonaként játszol, akiket felbérelt a felsőbb osztály. Zephyr egy tehetséges és fiatal katona, Vashyron egy tapasztalt fegyverforgató, és Reanbell egy apró lányka. Aki már játszott japán RGP játékokkal tudni fogja, hogy a látszat sokszor csal, és Reanbell például igenis megállja a helyét a harcmezőn. A sztori maga a játék során fog kiderülni, ugyanis a részletek csakis akkor derülnek ki mindegyik szereplőről, számos harci helyzet tárul eléd ahogyan megpróbálsz haladni előre. Szimpla gengszterekkel és már vezető harcosokkal is találkozol ebben a nagyszerű világgal rendelkező játékban. A játék semi-real time-ban játszódik, azaz az ellenfelek csakis akkor fognak mozogni, ha te is, ezzel segítve téged abban, hogy megtervezd stratégiád. Segítségedre lesz egy igen lenyűgöző fegyvertár, köztük géppisztolyok, pisztolyok, Molotov koktélok és gránátok. A fő sztori mellett kinyithatsz mellék sztorikat is. Mindegyik elvégzése plusz ponttal jár. Készen állsz a harcra és a felfedezésre? Ugorj bele ebbe a világba és élvezd ezt a nem tipikus RPG játékot! Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Anarchy-reigns-xbox-360_1584_640x0.fill
Anarchy Reigns XBOX 360
0

Anarchy Reigns
XBOX 360
A Sega és a Platinum Games új akciójátéka ami az Anarchy Reigns nevet viseli,két jól elkülöníthető oldalra oszlik. Az egyjátékos módban a Mad World című Wii-exkluzív akciójáték főhősét, Jacket irányíthatjuk egy már jól bevett sztorymódban ami a fejlesztők és az előzetesen kipróbált demó alapján,fergeteges és minden adrenalinbombával felérő élményt biztosít a Hack & Slash stílus kedvelőinek. A multiplayer módban a hagsúlyt a velünk szembenálló játékos minnél kegyetlenebb elverésére helyezték. A Sega korábban már számtalan játékával bizonyította,hogy ott van a helye a videojátékok élvonalában. Elég csak a rendkívül sikeres Vanquish vagy a Bayonetta játékokta említeni melyek közűl az utóbbi főhősnője is képviselteti magát a játszható karakterek között a már jól ismert félelmetesen gyors támadásaival és szarkasztikus, ám rendkívül brutális kivégzéseivel. Az Anarchy Reigns erősen ajánlott minden olyan vásárlónknak akik szeretik a Ninja Gaiden,God of War,Dante's Inferno típusú pörgősen és meglehetősen kaszabolósan menetelő játékmenetet,ami nem utolsó sorban egy gyönyörűen megalkotott világgal párosul. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Company of Heroes 2
PC
A nyugati front viszontagságai után most az orosz front kerül terítékre, mely nagyságrendekkel több áldozatot követelt. A Company of Heroes 2 története 1943 januárjában kezdődik, valahol Sztálingrád egyik külvárosában. Mint ismeretes itt már a szovjet csapatok támadtak, de a németek a sarokba szorított patkányok hevességével csaptak vissza Az készítők időjárás viszontagságait kivállóan szimulálták, a hóviharban megfagyhatnak a katonáink (és persze az ellenség is), de például a házakban védve vannak az elemek haragjától. A magas hóban sokkal lassabban mozognak a gyalogosok, a harckocsik alatt berepedezik a jég, a ködben csökken a látótávolság. Ezekre az apróságokra érdemes odafigyelni, mert nincs annál kellemetlenebb, mint amikor a vékony jégpáncéllal fedett folyó sorra nyeli el a nehézpáncélosainkat. Szinte minden egyes egységnek lesz valami különleges képessége. A mérnökök javíthatnak és kézi vezérlésű robbanószerkezeteket telepíthetnek az út közepére. A Company of heroes vérbeli startégiai játék melynek elkészítésekor a fejlesztők minden egyes mozzanatra óriási hangsúlyt fektettek, a tökéletes hadi szimuláció érdekében.

Anarchy Reigns
PS3
A Sega és a Platinum Games új akciójátéka ami az Anarchy Reigns nevet viseli,két külömböző oldalra oszlik. Az egyjátékos módban a Mad World című Wii-exkluzív akciójáték főhősét, Jacket irányíthatjuk egy már jól bevett sztorymódban ami a fejlesztők és az előzetesen kipróbált demó alapján,fergeteges és minden adrenalinbombával felérő élményt biztosít a Hack & Slash stílus kedvelőinek. A multiplayer módban a hagsúlyt a velünk szembenálló játékos minnél kegyetlenebb elverésére helyezték. A Sega korábban már számtalan játékával bizonyította,hogy ott van a helye a videojátékok élvonalában. Elég csak a rendkívül sikeres Vanquish vagy a Bayonetta játékokta említeni melyek közűl az utóbbi főhősnője is képviselteti magát a játszható karakterek között a már jól ismert félelmetesen gyors támadásaival és szarkasztikus, ám rendkívül brutális kivégzéseivel. Az Anarchy Reigns erősen ajánlott minden olyan vásárlónknak akik szeretik a Ninja Gaiden,God of War,Dante's Inferno típusú pörgősen és meglehetősen kaszabolósan menetelő játékmenetet,ami nem utolsó sorban egy gyönyörűen megalkotott világgal párosul. Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Platformok

Kategóriák