Ajax-loader

Koei Tecmo Games Co. Ltd. játékai a Swappygame-en


Samurai Warriors 4
PS4
Az egy évtizedes születésnapját ünneplő Samurai Warriors akció játék legújabb része végre megérkezett és immáron PS4 konzolon mutatja meg a benne rejlő lehetőségeket! A Samurai Warriors 4 a hasonló játékmenettel bíró Dynasty Warriors sorozat mellékszálaként látta meg a napvilágot, ezért egy kicsit más szemszögből de mélyebb betekintést nyerhetünk a feudális Japánban kalandos és meglehetősen véres történelmébe. A Samurai Warriors 4 ízig-vérig hack and slash játék, amelyben minden eddiginél jobban megvillanthatjuk kaszabolási képességeinket, akár egy egész hadseregnyi katonával szemben! A Samurai Warriors 4-ben pontosan 55 irányítható harcos vár az elszánt játékosokra, akik egymástól eltérő harcmodorral és személyiséggel vannak felruházva. Az ismert karaktereken túl, rengeteg új Samurai harcos megmutatja magát, így itt lesz Naotora Ii, Yoshitsugu Otani vagy a teljesség igénye nélkül, még Takatora Todo is. Az előző rész rész játékmeneti elemeit továbbörökítő Samurai Warriors 4-ben ezúttal megjelennek a látványos kivégzések és a mindent elsöprő támadások, amelyek már szinte filmszerűvé varázsolják a fortyogó csataterek hangulatát! A újdonságok sora itt még nem ér véget hiszen ezúttal már parancsnokaink kiképzésére és fejlesztésére is szánhatunk időt, továbbá hatással gyakorolhatunk egész seregünk viselkedésére is! Légy részese egy igazi klasszikus visszatérésének a Samurai Warriors 4 képében, ezúttal már újgenerációs PS4 konzolon! Vegyél részt a feudális Japán legnagyobb ütközeteiben és szállj szembe egyedül, akár egy egész hadsereggel! Fejleszd a harcosaidat, készíts haditervet és arass elsöprő győzelmet!

Quantum-theory-xbox-360_380_640x0.fill
Quantum Theory XBOX 360
0

Quantum Theory
XBOX 360
A Quantum Theory világában egy különleges vírus pusztít, amely elképesztő mutációkat indít meg azokban, akik megfertőződnek. Egy hatalmas torony a fertőzés központja, a katonáink pedig maguk is fertőzöttek, így vészesen fogy az idejük, hogy megtalálják az egész veszedelemnek a forrását, és egyben megoldják saját életüket is veszélyeztető rejtvényt. A Quantum Theory A Tecmo/Koei páros által készített akciójáték, ahol az ügyességünkre, a fedezékek kihasználására, a változatos fegyverekre lesz szükség a továbbjutáshoz. A játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenik majd, a fejlesztők pedig igyekeznek kiemelni a látványos, sajátos képi világú grafikát és a hangulatos zenei aláfestést - az akciójátékok piacán mindenképpen egy érdekesebb játékot várhatunk a Quantum Theory személyében. MEGJELENÉS: 2010. 09. 24.

Hyrule-warriors-wii-u_3336_640x0.fill
0

Hyrule Warriors
Wii U
A Nintendo és azon belül is a Zelda játékok rajongóinak legnagyobb örömére megérkezett a hack'n'slash alkotások révén ismerté vált Team Ninja legújabb játéka a Hyrule Warriors! A Hyrule Warriors-ban a a Zelda és a Dynasty Warriors játékok ismert hősei csapnak össze, egy fantasztikusan szép és izgalmakkal teli világban. A történet szerint Hyrule varázslatos birodalmában járunk, amikor egy napon a Shea nevű boszorkány elrabolja Zeldát az uralkodót. Így nem marad más választásunk mint, hogy útra kelünk és egy óriási kaland keretein belül kiszabadítsuk az úrnőt! A szerepjátékokból is ismert elemekkel megtűzdelt Hyrule Warriors-ban a fiatal Linket irányítva a Dynasty Warriorsból megszokott harcrendszer és a főszereplő különleges felszerelései állnak a rendelkezésünkre, hogy belevessük magunkat a csatákba, de mivel a történet szerint Link még csak egy fiatal katona, rengeteg meglepetésre és kihívások sokaságára számíthatunk!

Platformok

Kategóriák