Ajax-loader

Sony Computer Entertainment Inc. játékai a Swappygame-en


Until-dawn-ps4_640x0.fill
6

Until Dawn
PS4
Az Until Dawn története szerint néhány cimboránk oldalán elhatározzuk, hogy a hivatalos rendőrségi eljárást figyelmen kívül hagyva nyomozásba kezdünk egy korábban eltűnt és később megtalált barátunk brutális megölésének körülényei után. Ám a sztori óriási fordulatot vesz, amikor barátunk meggyilkolásáért felelős pszichopata őrültbe botlunk, aki állig felfegyverkezve üldöz át minket a sötét erdőn átt úgy, hogy kizárólag magunkra és számíthatunk! Az áram nem működik, a telefonok használhatatlanok, így csupán természetes érzékeikre és néhány elemmel működő eszközre hagyatkozhat az a 8 túlélő, akikről az Until Dawn félelmetes története szól. A játékos mind a 8 szereplő bőrébe belebújhat, akiknek különböző feladataik vannak, hogy biztosítsák az életben maradást a csoport számára. A feladataink között természetesen fejtörők is szerepelnek, ezek során olyan interakciókat kell végrehajtanunk, amelyeknél a PS4 Kontroller, mozgásérzékelős képességei kerülnek előtérbe. Az Until Dawn feszült hangulatát továbbá az is fokozza, hogy legfontosabb eszközünket, az elemlámpát is ennek segítségével irányíthatjuk a megfelelő pontra. A csapat létszáma azonban csak ideig óráig teljes, hiszen a bestiális gyilkos a történet előrehaladtával, szisztematikusan mészárolja le társainkat, így idővel eljön a pillanat amikor kizárólag magunkra számíthatunk! Hátborzongató látványvilág, fordulatokkal teli kaland és rengeteg akció vár a műfaj kedvelőire akik a 8 fiatal oldalán, soha eddig nem látott formában elhetik átt a klasszikus horrofilmek vérfagyasztó hangulatát!

Playstation All-Stars Battle Royale
PS Vita
A Playstation All-Stars Battle Royale a Sony exklúzív játékában a kiadó híres és emblematikus figurái fognak egymásnak feszülni egy hamisítatlan verekedős játék keretein belűl! A régóta bejelentett és mostanra elkészült kaland egyediségéhez nem férhet kétség és olykor mulatságos szituációkat is felvonultató jelenetei minden rajongót le fognak venni a lábukról. Hiszen képzeljük csak el azt a pillanatot amikor a brutalitásáról ismert God of War sorozat vérszomjas főhőse Kratos, ádáz küzdelmet vív a Fat Princess-szel vagy a Sly Cooper játékok főszereplőével a ravasz rókával. A játék pályáinak a díszlete sem semmi! Ugyanis egyszerre érezhetjük magunkat a LittleBigPlanet csodálatos színekkel és formákkal tarkított világában de küzdhetünk a God of War- ból ismert sötét és misztikus diszletei között is miközben maga Hades az alvilág ura sújt le hatalmas ökleivel a plya külömböző szakaszaira. A játékban szerepet kapott harcosok névsora önmagáért beszél hiszen bunyóba indulhatunk: Big Daddy, Colonel Radec, Fat Princess, Kratos, Nathan Drake, Parappa the Rapper, Sly Cooper, Sweet Tooth-al az elfuserált gazfickóval is. A készítők különleges meglepetései közé tartozik, hogy a Sony PS3 asztali konzola és profi kézi konzola a PS Vita képesek lesznek azonos időben is komunikálni egymással, ezzel új lehetőségeket és játékmódokat biztosítva a felhasználók számára! Kapható: PS3 és PS Vita konzolra.

Gravity-rush-ps-vita_1380_640x0.fill
Gravity Rush PS Vita
3

Gravity Rush
PS Vita
A Gravity Rush-ban a főszereplőnk egy bájos fiatal lány, Kat, aki egy napaon egy számára teljesen ismeretlen helyen ébred fel, majd összetalálkozik egy rejtélyes fekete macskával, aki felruházza egy fantasztikus képességgel, hogy irányítsa a gravitációt.Kat egyébként alapvetően is egy remek harcos ami az új képességek birtokában szinte legyőzhetetlenné teszi.A készítők szerint szabadon változtathatjuk majd főhősnőnk gravitációs középpontját, ezzel gyakorlatilag a pálya bármelyik részére ráugorhatunk, ami egészen új irányokba tereli a felfedezést élményét. Mindehhez persze a PS Vita innovatív irányítási funkciót kell használnunk.

Wipeout-2048-ps-vita_1378_640x0.fill
Wipeout 2048 PS Vita
0

Wipeout 2048
PS Vita
Tapasztald meg a Wipeout 2048 páratlan élményét a PS Vita konzolon. Garantáljuk az elfehéredő ujjakat, amit egy anti-gravitációs harcos bőrébe bújva tapasztalhattok meg, megannyi különleges pályán, versenyen, és játékmódban. A WipEout egy nagy zenei válogatást is tartalmaz, olyan neves előadóktól is, akik az ikonikussá vált WipEout himnuszát is remixelték.Itt már használnod kell a PS Vita különleges funkcióit, a hátsó érintőpadot a mozgáshoz, és a mikrofont a fegyverek aktiváláshoz. A játékot online módban is akár többen is játszhatjátok, ahol a kitűzött cél eléréséhez megannyi küzdelemben lesz részed.A WipEout 2048-ban az a nagyszerű, hogy akár 8 játékos egyszerre is versenghet PS3 és PS Vita konzolokon, a konzolok közötti átjárhatóságnak köszönhetően.

Uncharted: Golden Abyss
PS Vita
Az Uncharted Golden Abyss-ben ezúttal főhősünk Nathan Drake egy több száz évvel ezelőtti expedíció nyomain haladva kutat egy elveszett elveszett birodalom után. Ősi templomokon,kiszáradt folyómedrekben és félelmetes barlangokon kell malyd keresztül-kasul haladnunk,hogy meglejük a misztikus várost! Az uncharted név mára fogalom lett amelynek sok-sok millió követője világszerte,ahogy mondani szokás olyan nagyon nem tévedhet. A kizárólag Playstation 3-ra megjelent és mára már trilógiává növekedett sorozatot játszva játékosok milliói tátották a szájukat és éltek a már általánossá vált kijelentésekkel,miszerint: Lenyűgöző grafika,egyszerű irányíthatóság,zseniális szinkronszinészek,hanghatások és minden igényt kielégítő izgalmakat tartogató kaland! A Sony új kézikonzolján a Playstation Vita-n Drake ismét bizonyíthat és a képeket elnézve, jó szokásához híven ez ismét sikerült is neki. A játék kizárólag PS Vita konzolra kapható.

Resistance: Burning Skies
PS Vita
A kizárólag PS Vita konzolra fejlesztett új Resistance játékban bepillantást nyerhettünk a történet kezdetébe, az Ellis szigeten található kutató központba, ahol az emberek a Chimera technológiát kutatják. A készítők elmondták,hogy egy csomó ismerős ellenség és számos ismert arc fog visszaköszönni. De természetesen új ellenségek is felbukkannak, melyek közül lesznek kicsik és nagyok, lesznek a rajongók által ismert, valamint teljesen új fegyverek is. Fejlesztői szemszögből ez egy platform, ami kifejezetten az FPS lövöldözős belső nézetes játék amely hűen követi és demostrálja a sorozat erősségeit. Resistance: Burning Skies tökéletesen kihasználja a PS Vita rendszer érintőképernyőjének tulajdonságait, amiben megtapasztalhatjuk, hogy milyen hamar tudjuk a fegyverek másodlagos funkcióit aktiválni, illetve milyen gyorsan célzunk és lövünk ki egy gránátot, vagy váltunk támadásba miközben hősünk bajban van.

250px-killzonecoverart
Killzone PS2
0

Killzone
PS2
"Háborús időkben ne várj tisztességet. Ne imádkozz rendért, barátságért vagy önzetlenségért. Csak annyit kérj, hogy túléld a mai napot."

Platformok

Kategóriák