Ajax-loader

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. játékai a Swappygame-en


Driveclub-ps4_2616_640x0.fill
DriveClub PS4
1

DriveClub
PS4
A DriveClub az új generációs PS4 első és minden képzeletet felülmúló versenyjátéka, mely gyakorlatilag új értelmet ad az arcade versenyjátéknak. A DriveClub-ban természetesen lesznek egyjátékos single-player funkciók is, de a készítők elmondása alapján, a többjátékos élmény egy teljesen más dimenziójába fogja bevezetni be a játékosok millióit! A jelszó mindenek előtt a virtuális versenyzők teljes körű kiszolgálása, amely temérdek mennyiségű lehetőséget és játékmódot takar amelyek mind-mind, eddig még soha nem tapasztalt ízt adnak a DriveClub-nak. Az online lehetőségeknek hála megtapasztalhatjuk a több ezer fővel indított és több száz csapatot számláló gigantikus bajnokságokat, így érdemes mielőbb csapatot verbuválnunk magunka köré, vagy esetleg csatlakozhatunk egy ígéretesnek tűnő brigádhoz, akikkel nekivághatunk a nagyobb megmérettetéseknek! A begyűjtött elismerések természetesen növelik a csapatunk XP-jét pl.: A leggyorsabb kör, az ezer méter hosszúságú driftelések, vagy a legrövidebb idő alatt történő gyorsulás 0-ról 60-ra. A DriveClub érdekességei közé tartozik, hogy a fejlesztések során az alkotók napi szinten több száz kilométert autóztak, hogy tökéletesen és pontról-pontra lemodellezzék a tájakat, épületeket, hegyeket, völgyeket és minden apró részletet amelyek a valóságban láthatóak, továbbá PS4 kontroller érintőfelületének használatával pedig kiválaszthatjuk a megfelelő kameranézetet annak érdekében, hogy megfelelő szögből gyönyörködhessünk a mérnöki pontossággal létrehozott világban és közben zökkenőmentesen navigálhassunk a játék menüjében! Közösségépítő funkciók, az autók iránti szenvedély és aszfaltolvasztó rivalizálásról vár minden vásárlónkra akik a Driveclub a virtuális volánjai mögé pattannak! Játssz csapatban másokkal és irányítsd a világ legjobb járműveit számtalan lélegzetelállító pályán.

Reality-fighters-ps-vita_1375_640x0.fill
0

Reality Fighters
PS Vita
Légy részese a valódi harcnak és bunyónak a Reality Fighters segítségével, amelyben kihasználhatod valós képességeidet a játék során, ami később talán a valós életben is hasznodra válhat.Szkenneld be az arcod a PS Vita konzol első kamerájával, válassz hozzá egy vicces öltözetet, és menj oda, ahol küzdeni szeretnél. Hívd ki a barátaidat, alakíts bandát, vagy mérkőzz meg a világ másik feléről érkező harcosokkal, hogy tökéletes utcai harcos váljon belőled.

Resistance: Burning Skies
PS Vita
A kizárólag PS Vita konzolra fejlesztett új Resistance játékban bepillantást nyerhettünk a történet kezdetébe, az Ellis szigeten található kutató központba, ahol az emberek a Chimera technológiát kutatják. A készítők elmondták,hogy egy csomó ismerős ellenség és számos ismert arc fog visszaköszönni. De természetesen új ellenségek is felbukkannak, melyek közül lesznek kicsik és nagyok, lesznek a rajongók által ismert, valamint teljesen új fegyverek is. Fejlesztői szemszögből ez egy platform, ami kifejezetten az FPS lövöldözős belső nézetes játék amely hűen követi és demostrálja a sorozat erősségeit. Resistance: Burning Skies tökéletesen kihasználja a PS Vita rendszer érintőképernyőjének tulajdonságait, amiben megtapasztalhatjuk, hogy milyen hamar tudjuk a fegyverek másodlagos funkcióit aktiválni, illetve milyen gyorsan célzunk és lövünk ki egy gránátot, vagy váltunk támadásba miközben hősünk bajban van.

Platformok

Kategóriák