Ajax-loader

Sony Computer Entertainment America Inc. játékai a Swappygame-en


Bloodborne-ps4_3265_640x0.fill
5

Bloodborne
PS4
A Playstation 4 exkluzív Bloodborne-ban egy vészjósló és borongós fantasyvilág vár az akció és RPG elemekkel átitatott stílus kedvelőire. Élőhalottakkal, elfajzott szörnyetegekkel, és persze a FromSoftware fejlesztőitől megszokott játékmeneti elemekkel megspékelve. A történet szerint egy magányos harcos bőrébe bújhatunk, aki egy hosszú zarándokút végeztével Yharnam városába érkezett, hogy gyógyírt találjon rejtélyes betegségére, ám megérkezésünkkor kiderül, hogy maga a város is egy veszedelmes kórságtól szenved, amelytől lakói vérszomjas szörnyetegekké változtak. Ugyan kijelenthetjük, hogy a Bloodborne nem a nagy sikerű Dark Souls-sorozatból táplálkozik, azonban a két játék, a szó legnemesebb értelmében nagyon is hasonló metódus szerint épül fel. A stílus kétségtelenül akció-RPG, ám a gótikus stílusjegyek megőrzésével és egyfajta steampunk beütéssel Bloodborne-ban már a különböző kardok és szúró eszközök mellett, komolyabb lőfegyvereket is használhatunk ellenségeink likvidálására! A Bloodborne a jellemző stílusjegyek mellett a hasonló játékokkal ellentétben egyedi harcrendszerrel bír, jelen esetben nem csak a folyamatos védekezésről és a támadások elől való kitérésről fog szólni az életünk, hanem sokkal kezdeményezőbben, azonnali támadó jelleggel is felléphetünk a képernyőn felbukkanó pokolfajzatokkal szemben!

Driveclub-ps4_2616_640x0.fill
DriveClub PS4
1

DriveClub
PS4
A DriveClub az új generációs PS4 első és minden képzeletet felülmúló versenyjátéka, mely gyakorlatilag új értelmet ad az arcade versenyjátéknak. A DriveClub-ban természetesen lesznek egyjátékos single-player funkciók is, de a készítők elmondása alapján, a többjátékos élmény egy teljesen más dimenziójába fogja bevezetni be a játékosok millióit! A jelszó mindenek előtt a virtuális versenyzők teljes körű kiszolgálása, amely temérdek mennyiségű lehetőséget és játékmódot takar amelyek mind-mind, eddig még soha nem tapasztalt ízt adnak a DriveClub-nak. Az online lehetőségeknek hála megtapasztalhatjuk a több ezer fővel indított és több száz csapatot számláló gigantikus bajnokságokat, így érdemes mielőbb csapatot verbuválnunk magunka köré, vagy esetleg csatlakozhatunk egy ígéretesnek tűnő brigádhoz, akikkel nekivághatunk a nagyobb megmérettetéseknek! A begyűjtött elismerések természetesen növelik a csapatunk XP-jét pl.: A leggyorsabb kör, az ezer méter hosszúságú driftelések, vagy a legrövidebb idő alatt történő gyorsulás 0-ról 60-ra. A DriveClub érdekességei közé tartozik, hogy a fejlesztések során az alkotók napi szinten több száz kilométert autóztak, hogy tökéletesen és pontról-pontra lemodellezzék a tájakat, épületeket, hegyeket, völgyeket és minden apró részletet amelyek a valóságban láthatóak, továbbá PS4 kontroller érintőfelületének használatával pedig kiválaszthatjuk a megfelelő kameranézetet annak érdekében, hogy megfelelő szögből gyönyörködhessünk a mérnöki pontossággal létrehozott világban és közben zökkenőmentesen navigálhassunk a játék menüjében! Közösségépítő funkciók, az autók iránti szenvedély és aszfaltolvasztó rivalizálásról vár minden vásárlónkra akik a Driveclub a virtuális volánjai mögé pattannak! Játssz csapatban másokkal és irányítsd a világ legjobb járműveit számtalan lélegzetelállító pályán.

Knack-ps4_2402_640x0.fill
Knack PS4
1

Knack
PS4
A PS4 első platform játékában a Knack-ben ismét veszélybe kerül az emberiség jövője, ezúttal épp egy goblin invázió jóvoltából, de a történet előrehaladtával kiderül, egy nagyobb ellenséggel is szembe kell néznünk. Ehhez a háborúhoz hívjuk segítségül Knacket, A Doktor alkotta robotot, aki ősi ereklyék segítségével ébred öntudatra, s ölt formát. A játék előrehaladtával aztán újabb és újabb ereklyékre bukkanunk, amiket képesek leszünk felhasználni, s amelyek lehetővé teszik majd számunkra, hogy apró termetű gépből, óriási pusztítókká váljunk.

Playstation All-Stars Battle Royale
PS Vita
A Playstation All-Stars Battle Royale a Sony exklúzív játékában a kiadó híres és emblematikus figurái fognak egymásnak feszülni egy hamisítatlan verekedős játék keretein belűl! A régóta bejelentett és mostanra elkészült kaland egyediségéhez nem férhet kétség és olykor mulatságos szituációkat is felvonultató jelenetei minden rajongót le fognak venni a lábukról. Hiszen képzeljük csak el azt a pillanatot amikor a brutalitásáról ismert God of War sorozat vérszomjas főhőse Kratos, ádáz küzdelmet vív a Fat Princess-szel vagy a Sly Cooper játékok főszereplőével a ravasz rókával. A játék pályáinak a díszlete sem semmi! Ugyanis egyszerre érezhetjük magunkat a LittleBigPlanet csodálatos színekkel és formákkal tarkított világában de küzdhetünk a God of War- ból ismert sötét és misztikus diszletei között is miközben maga Hades az alvilág ura sújt le hatalmas ökleivel a plya külömböző szakaszaira. A játékban szerepet kapott harcosok névsora önmagáért beszél hiszen bunyóba indulhatunk: Big Daddy, Colonel Radec, Fat Princess, Kratos, Nathan Drake, Parappa the Rapper, Sly Cooper, Sweet Tooth-al az elfuserált gazfickóval is. A készítők különleges meglepetései közé tartozik, hogy a Sony PS3 asztali konzola és profi kézi konzola a PS Vita képesek lesznek azonos időben is komunikálni egymással, ezzel új lehetőségeket és játékmódokat biztosítva a felhasználók számára! Kapható: PS3 és PS Vita konzolra.

Gravity-rush-ps-vita_1380_640x0.fill
Gravity Rush PS Vita
3

Gravity Rush
PS Vita
A Gravity Rush-ban a főszereplőnk egy bájos fiatal lány, Kat, aki egy napaon egy számára teljesen ismeretlen helyen ébred fel, majd összetalálkozik egy rejtélyes fekete macskával, aki felruházza egy fantasztikus képességgel, hogy irányítsa a gravitációt.Kat egyébként alapvetően is egy remek harcos ami az új képességek birtokában szinte legyőzhetetlenné teszi.A készítők szerint szabadon változtathatjuk majd főhősnőnk gravitációs középpontját, ezzel gyakorlatilag a pálya bármelyik részére ráugorhatunk, ami egészen új irányokba tereli a felfedezést élményét. Mindehhez persze a PS Vita innovatív irányítási funkciót kell használnunk.

Tearaway-ps-vita_2774_640x0.fill
Tearaway PS Vita
0

Tearaway
PS Vita
A Tearaway egy különleges papírorigami-világba kalaúzolja el a játékosokat. Minden egyes, a játékban élő és élettelen tárgy hajtogatott cellulózból áll. Már ez tény önmagában is egy elég alapos jellemző a játékban rejlő őrületes kreativitásnak, hiszen aki már tanulmányozta az origami művészetét az pontosan tudja, mi mindent lehet megalkotni egy egyszerű papírlapból. A Tearaway alkótóbrgádjának az elmondása alapján, nagy és élettel teli bejárható terület áll majd a rendelkezésünkre, amely tele lesz színekkel és élettel. Találkozni fogunk kalandozásunk után szarvasokkal, mókusokkal, egerekkel, tehát mintha tényleg egy valódi erdőben járkálnánk, csak azzal a különbséggel, hogy ebben a világban minden papírból van.

Unit-13-ps-vita_966_640x0.fill
Unit 13 PS Vita
0

Unit 13
PS Vita
A Socom és a MAG nevű méltán népszerű játékok fejlesztőcsapata a Zipper Interactive mindig is a külső és belső nézetes lövöldözős akciójátékok csúcsfejleszőinek számítottak. Nem kissebb fába vágták a fejszéjüket mint,hogy a Sony új csodamasinájára a Playstation Vita-ra, megalkossának egy minden tekintetben lenyűgöző akciójátékot amely a látottak alapján el fog kápráztatni minden stíluskedvelő játékost! A Unit 13 egy egyedül és online kooperatív módban is játszható lövöldözős akciójáték, amiben hat, egyedi tulajdonságokkal és fegyverarzenállal rendelkező ügynök közül választhatjuk ki, hogy melyikkel szeretnénk a nem kevesebb, mint 36 akciódús küldetésen végigverekedni magunkat. Kapható PS Vita konzolra.

Uncharted: Golden Abyss
PS Vita
Az Uncharted Golden Abyss-ben ezúttal főhősünk Nathan Drake egy több száz évvel ezelőtti expedíció nyomain haladva kutat egy elveszett elveszett birodalom után. Ősi templomokon,kiszáradt folyómedrekben és félelmetes barlangokon kell malyd keresztül-kasul haladnunk,hogy meglejük a misztikus várost! Az uncharted név mára fogalom lett amelynek sok-sok millió követője világszerte,ahogy mondani szokás olyan nagyon nem tévedhet. A kizárólag Playstation 3-ra megjelent és mára már trilógiává növekedett sorozatot játszva játékosok milliói tátották a szájukat és éltek a már általánossá vált kijelentésekkel,miszerint: Lenyűgöző grafika,egyszerű irányíthatóság,zseniális szinkronszinészek,hanghatások és minden igényt kielégítő izgalmakat tartogató kaland! A Sony új kézikonzolján a Playstation Vita-n Drake ismét bizonyíthat és a képeket elnézve, jó szokásához híven ez ismét sikerült is neki. A játék kizárólag PS Vita konzolra kapható.

Resistance: Burning Skies
PS Vita
A kizárólag PS Vita konzolra fejlesztett új Resistance játékban bepillantást nyerhettünk a történet kezdetébe, az Ellis szigeten található kutató központba, ahol az emberek a Chimera technológiát kutatják. A készítők elmondták,hogy egy csomó ismerős ellenség és számos ismert arc fog visszaköszönni. De természetesen új ellenségek is felbukkannak, melyek közül lesznek kicsik és nagyok, lesznek a rajongók által ismert, valamint teljesen új fegyverek is. Fejlesztői szemszögből ez egy platform, ami kifejezetten az FPS lövöldözős belső nézetes játék amely hűen követi és demostrálja a sorozat erősségeit. Resistance: Burning Skies tökéletesen kihasználja a PS Vita rendszer érintőképernyőjének tulajdonságait, amiben megtapasztalhatjuk, hogy milyen hamar tudjuk a fegyverek másodlagos funkcióit aktiválni, illetve milyen gyorsan célzunk és lövünk ki egy gránátot, vagy váltunk támadásba miközben hősünk bajban van.

Borderlands-2-ps-vita_3129_640x0.fill
Borderlands 2 PS Vita
1

Borderlands 2
PS Vita
A Borderlands 2 történet ismét Pandora körül forog, ahol le kell vadászunk a hírhedt Handsome Jacket és a korrupt Hyperion Corporationt gonosztevőit. Jó szokásukhoz híven a fejlesztők ismét lehetővé tették számunkra a négyfős kooperatív mód lehetőségét és az oszott képernyő előnyeit kihasználva lehetőségünk lesz beszálni az online akcióba. A Borderlands 2-ben, felfedezhetjük a játék új világát, valamint az új karakterek (Salvador, Maya, Axton, Zero) is bemutatásra kerülnek. A fejlesztők epikus és terjedelmes játékmenetet ígérnek az egyszemélyes kampány során.A fegyverek testre szabhatósága meglehetősen választékos lesz, hiszen a kiegészítőket és az egyéb felszereléseket majd a különféle gyártóktól fogunk tudni megvásárolni. A fegyver minden egyes alkatrésze saját ízlés szerint alakítható lesz és ezzel az új funkcióval egy rendkívűli játékélményben lehet részünk. A Borderlands 2 története szerint öt évvel járunk az első rész történései után, mikor egy Handsome Jack nevű figura megszerzi a Hyperion Corporationt nevű vállalatot és azt állítja, hogy ő az, aki megnyitotta a kaput Pandora világára. A mi feledatunk lesz,hogy hogy a békés megyőzést mellőzve, minden rendelkezésunkre álló eszközt felhasználva lenyomjuk Handsome Jack urat. A dolgunk nem lesz egyszerű mert Jack barátunknak rendesen fel van szerelkezve a legmodernebb harci robotokkal, melyek jelentősen megnehezítik a vállalkozó kedvű próbálkozók dolgát. Van például egy tekintélyes méretekkel rendelkező robot, melynek legfontosabb elfoglaltsága, hogy kisebb, eltérő feladatokat ellátó robotokat potyogtasson ki magából, ezzel az eszközzel szintén a mi életünkre törve.

Freedom-wars-ps-vita_3368_640x0.fill
Freedom Wars PS Vita
1

Freedom Wars
PS Vita
A Freedom Wars története szerint az emberiség, szisztematikus önpusztításának köszönhetően már a végét járja. Az utolsó energiaforrások hamarosan kiapadnak, így az emberek számára csak a Panopticon nevű városokban maradt némi esélye az életben maradásra. A helyzet azonban a hatalmas városokban sem jobb, hiszen falaikon belül pedig kegyetlen harcok dúlnak az említett nyersanyagok birtoklásáért! A Freedom wars a Japán játékoktól megszokottan egy meglehetősen futurisztikus és fiktív jövő képét festi a PS Vita tulajdonosok számára, melyben szabadságharcosként kell megvillantanunk minden tudásunkat, hogy felszabadítsuk az emberiség megmaradt csoportját az elnyomás alól! A Freedom Wars számtalan fegyvert és harcmodort kínál, amelyekkel felvehetjük a küzdelmet az óriási gépszörnyekkel, katonákkal és egyéb fura lényekkel szemben. A Freedom Wars az egyjátékos küldetéseken kívül, rendkívüli módon kidolgozott kooperatív módot is kínál melynek segítségével egyszerre négyen, online pedig akár 8 játékossal is elindulhatunk a hihetetlen fordulatokban gazdag kalandra!

SONY PLAYSTATION 4 - SLIM 1TB (PS4 SLIM) + FIFA 17
PS4
A CSOMAG TARTALMA: - 1 db Sony PlayStation 4 Slim konzol 1TB tárhellyel - 1 db újradizájnolt DualShock 4 vezeték nélküli kontroller - 1 db Fifa 17 játékszoftver - 1 db USB töltőkábel (az irányító töltéséhez) - 1 db HDMI kábel - 1 db tápkábel - 1 db mono headset - Ajándek 14 napos PS Plus Trial (új profil / regisztráció létrehozása esetén)

Platformok

Kategóriák