Ajax-loader

The játékai a Swappygame-en


F1-2015-xbox-one_3801_640x0.fill
F1 2015 XBOX One
0

F1 2015
XBOX One
Az újgenerációs F1 2015 ezúttal már egy teljesen új grafikus motort kapott, amely minden eddiginél élethűbben prezentálja a járművek fizikáját és a valósággal vetekedő vezetési élményt. Az F1 2015-ben már minden autó a korábbiaktól merőben eltérően fog reagálni a vezetési stílusokra, továbbá az jelentős változás következett be az aerodinamikai modell kapcsán is és a gumik összetételén is rengeteget csiszoltak a készítők! Az Xbox One verziók már rendelkeznek egy speciális hangfelismerő modullal is, melynek segítségével kommunikálni tudunk a saját versenymérnökünkkel, de számos vadonatúj új karrieropció várja a száguldás megszállott rajongóit! Hab a tortán, hogy akik lemaradtak a tavalyi bajnokságról, most teljes egészében hozzáférhetnek amennyiben Xbox Live szolgáltatásról letöltik a digitális verziót. Mindezeken túl a fejlesztők idén az F1 2015-ben a Mexikói pályaszakaszt is játszhatóvá tették mely elmondásuk szerint hűen fogja tükrözni a játék történetében egyedülálló fejlődést és a tökéletes szimuláció érzetét!

F1-2016-xbox-one_4669_640x0.fill
F1 2016 XBOX One
6

F1 2016
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2015-ps4_3802_640x0.fill
F1 2015 PS4
0

F1 2015
PS4
Az újgenerációs F1 2015 ezúttal már egy teljesen új grafikus motort kapott, amely minden eddiginél élethűbben prezentálja a járművek fizikáját és a valósággal vetekedő vezetési élményt. Az F1 2015-ben már minden autó a korábbiaktól merőben eltérően fog reagálni a vezetési stílusokra, továbbá az jelentős változás következett be az aerodinamikai modell kapcsán is és a gumik összetételén is rengeteget csiszoltak a készítők! A PS4 verziók már rendelkeznek egy speciális hangfelismerő modullal is, melynek segítségével kommunikálni tudunk a saját versenymérnökünkkel, de számos vadonatúj új karrieropció várja a száguldás megszállott rajongóit! Hab a tortán, hogy akik lemaradtak a tavalyi bajnokságról, most teljes egészében hozzáférhetnek amennyiben PSN szolgáltatásról letöltik a digitális verziót. Mindezeken túl a fejlesztők idén az F1 2015-ben a Mexikói pályaszakaszt is játszhatóvá tették mely elmondásuk szerint hűen fogja tükrözni a játék történetében egyedülálló fejlődést és a tökéletes szimuláció érzetét!

F1-2016-ps4_4668_640x0.fill
F1 2016 PS4
1

F1 2016
PS4
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Overlord-xbox-360_640x0.fill
Overlord XBOX 360
0

Overlord
XBOX 360
Overlord, az új uralkodó és megerősödött társai egy egész birodalommal szállnak szembe. A Dicsőséges Birodalom minden országot és királyságot leigáz, így Minion Maximus feladata, hogy megállítsa a birodalom mindent elsöprő menetelését. Talpnyalóink még ügyesebbek és talpraesettebbek mint azt az előző részekben megszokhattuk, és persze még lököttebbek is. Már tényleg mindenféle lényt meg tudnak lovagolni, így akár még pókon is repeszthetünk.Igazi vicces, nevetős, kreatív játék..., amelyben mindenféle kis élőlényt el lehet tenni az útból.. Persze ehhez nem is kell feltétlen útban lenniük... :-) Egy kis gonoszkodásra mindenki kapható, ugye? Állj az élére a gonosz kobolcsodának, és vedd át az uralmat a többi gyarló úr felett!

Bodycount-xbox-360_1037_640x0.fill
Bodycount XBOX 360
0

Bodycount
XBOX 360
Megjelenés: 2011. 09. 02. Xbox 360 és Playstation 3 PS3 konzolra ! A Codmasters az idei év végére egy igazán nagy durranással készül és minden jel szerint tarolni készül a belső nézetes lövöldözős játékok piacán.A Black Nevű játék nyomvonalán haladó Bodycount egy igazán durva és pörgős játéknak ígérkezik, ahol gyakorlatilag semmilyen fedezékrendszerben nem leszünk igazán biztonságban,mert az összes tereptárgy széttlőhető és porig rombolható lesz! Így tehát kénytelenek leszünk folyamatosan magas hőfokon égni,sodródni az események lendületével és alkalmazkodni a megváltozott terepviszonyokhoz.

Operation Flashpoint: Red River
XBOX 360
Az új részbenben újra megcsillanthatjuk taktikai képességeinket a harcmezőn. A történet szerint 2013-ban járunk, Tádzsikisztánban, ahova amerikai katonákat küldtek azért, hogy az ottani érdekeltségeket védjék. A Codemasters szerint az eddigi legszebb grafikájú rész lesz a sorozatban. Tádzsikisztán lankái közt nem csak a helyi turbánosok jelentenek veszélyt az országukért harcoló Amerikaiakra, de az esetből mit sem tanulva Kína is újra akcióba lendül. Választható kaszt lesz a lövész, a gránátos, a felderítő és az automata lövész, melyek mindegyike az alap M4A1-es gépkarabélyt használja, s csak kiegészítő felszerelésükben lesz eltérés. Az Operation Flashpoint: Red River-ben nem lesz versengő multi, de lesz összedolgozó kooperatív mód. Ennek szellemében a parancsokat egy egyszerűsített felületen keresztül osztogathatjuk majd. Megjelenés: 2011. 04. 21. Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra !

Grid-2-xbox-360_2107_640x0.fill
Grid 2 XBOX 360
0

Grid 2
XBOX 360
A Grid 2 producere Clive Moody elárulta , hogy a játék világát ismét az utcai és közúti versenyzéshez jellemzi és drámai összecsapásokból sem lesz hiány. Az egyjátékos kampány vizuális élménye, az osztott képernyő és a multis örömök az EGO motor következő generációjának köszönhetően egyszerűen lehengerlő lesz. Moody szerint olyan versenyzési élményben lesz részünk, amelyet még soha nem tapasztalhattunk. Hihetünk is az úriembernek mert a Codemasters eddig olyan nagy nevekkel bizonyította hozzáértését mint pl: Formula 1, Dirt sorozatok.

F1-race-stars-xbox-360_1861_640x0.fill
F1 Race Stars XBOX 360
0

F1 Race Stars
XBOX 360
A Formula 1 sorozat sikerén felbuzdulva a híres Codemasters kiadó egy igazán különleges megközelítésből készítette el legújabb játékát amely a F1 Race Stars címet kapta. Az elsődlegesen családi és baráti társoságok szórakoztatására készített legújabb Forma-1-es autóversenyben egészen egyedi és szórakoztató módon, minden dacol a gravitáció törvényével. A grafikai megvalósítás talán leginkább a szintén sikeres Little Big Planet gyönyörűen kidolgozott karaktereit és pályáit idézi, nagyon mulatságos és szórakoztató módon. A valódi Formula autókkal ugyanis aligha lehetne átkelni azokon a nyakatekerten fantáziadús pályaszakaszokon amiket a Codemasters fejlesztői megálmodtak. A játék érdekessége,hogy teljes mértékig a Forma-1 hivatalos licencének tulajdonosa, tehát az autók és a versenyzők is ugyan rajzolt, meseszerű formában de felismerhetően vannak ábrázolva. A pályákon elszórva úgynevezett power-upokat vehetünk fel, melyek segítségével az arcade játékokban már megszokott módon a sebességünket és egyéb tulajdonságainkat tudjuk átmenetileg megnövelni vagy igazán nagy sebességre gyorsulni. Az F1 Race Stars osztott képernyős kooperatív móddal is rendelkezik, melyben egyszerre négyen versenghetünk egymással: Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Michael Schumacher, vagy más F1 pilóták bőrébe bújva. Természetesen a közösségi jétékot támogatva, online játékmód is a rendelkezésünkre áll, ahol a házi versenyektől egészen a bajnokságig mindenféle versenyekben részt vehetünk. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Operation Flashpoint: Dragon Rising
XBOX 360
Az Operation Flashpoint: Dragon Rising egy olyan játék, ahol már a cím is problémás. A Bohemia Interactive leghíresebb fejlesztése volt az eredeti Operation Flashpoint, amelyet az elmúlt időszakban különböző jogi hercehurcák miatt elvesztettek, és minden ezzel kapcsolatos jog a kiadónál – jelen esetben a Codemasternél – maradt. Így az a különös helyzet állt elő, hogy a Bohemia ArmA és ArmA II címen heggeszti a spirituális utódját az első OFP-nek, a Codemasters pedig egy másik fejlesztőcsapatot állított rá arra, hogy pc-re és konzolokra egyaránt megjelentesse a Dragon Rising alnévre hallgató “folytatást” - ami azért továbbra is taktikus, hatalmas terepeken játszódó lövöldözést kínál. Kezdjük a történettel: a képzelt közeljövőben járunk, egy Japán északi részén lévő szigeten, amely gyakorlatilag a valódi Kiska szigetéről lett mintázva. A helyszín pont nagyon rossz helyen van, mivel Kína és Oroszország határvonalán fekszik, ennek megfelelően a játék története szerint kialakult katonai konfliktus első és az által leginkább súlytott színhelyévé válik – szerencsére azért vagyunk mi, mint rendfenntartó erők, hogy megakadályozzunk egy komolyabb tragédiát. A készítők úgy érezték, hogy egy olyan környezetet fognak elkészíteni, amely egy valódira épül – közel 200,000 négyzetkilóméter lett lemodellezve -, és így jóval hihetőbb helyszínt nyújt, mint a mesterségesen elkészített társai. Ha mindezekből nem derült volna ki: az Operation Flashpoint: Dragon Rising NAGY. Méretei tekintve és a célokat nézve egyaránt: a történet végigjátszása után nekiugorhatunk a játéknak akár kooperatív módban is, de a multiplayer a jól megszokott egymás elleni variációkat is tartalmazza, konzolokon 4 vs 4 játékos, és 3-3 gépi mesterséges intelligencia ugorhat egymásnak, az ekkor bejárható helyszín pedig négy négyzetkilóméteres – nyilván el akarták kerülni azt, hogy az egész szigeten menjen a bujkálás, ami jelentősen lelassítaná az akciót. A játék maga egyébként taktikai FPS a javából: a játékban nagyon minimális információt kapunk kijelzőként mutatva, a fegyverek realisztikusan viselkednek, az egész sziget bejárható, a konkrétan más Codemasters-játékokban debütáló EGO grafikus motor pedig 35 km-es látótávolságot kínál. Hetvennél is több fegyver, járműves harc, különböző bombák és gránátok mind-mind szerepelnek a játékban, így nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy a Dragon Rising egy nagyon ambíciózus, nagyon érdekes játék.

Dirt-3-xbox-360_693_640x0.fill
Dirt 3 XBOX 360
0

Dirt 3
XBOX 360
Az autós és rallye játékok kedvelőinek a körében talán nincs is olyan ember akinek ismeretlenül cseng a Dirt név. Az ok csupán csak annyi,hogy az említett tömegek véleménye szerint nincs még egy olyan játék amely minőségben, és a minden tekintetben realisztikus játszhatóságával felvehetné a versenyt. Az első két rész egetrengető sikerei útán most végre megérkezett a régóta várt Dirt 3 amelyben 50 különféle autót amortizálhatunk le Európától Afrikáig a lehető leg keményebb időjárási és terepviszonyok kíséretében! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

F1-2012-xbox-360_1732_640x0.fill
F1 2012 XBOX 360
0

F1 2012
XBOX 360
Mára már biztosan állíthatjuk,hogy a hósszú éveken keresztül parkolópályán pihenő Formula 1 sorozat, az idén megjelenő 2012 vel sorszámoztott része már egy tradíció következő darabja amivel évről évre el fog kápráztatni mindenkit a Codmasters fejlesztőcsapata. A 2010-ben megjelent eső részt világméretű várakozás előzte meg és a rajongók milliói elégedetten nyugtázták,hogy megérte a hosszú várakozás. A 2011-es epizód az elődhöz képest jelentős technikai fejlődésen ment keresztül ami szintén megmutatkozott az eladásoknál, és egy a milliók álltel kedvelt sport, hivatalos és imádott videojátéka lett ! Az elkovetkezendő években nem is lehetne jobb kezekben a játék fejlesztési joga mint a fent említett stúdiónal.A játék új lehetőségeket biztosít, köztük a Young Driver’s Test mód, melyben egy kezdő tesztpilóta bőrébe és autójába pattanhatunk. Fontos útmutatókat kapunk arra nézve, hogy miként kell kezelni egy F1-es autót, és milyen kihívások,időjárási viszontagságok várnak ránk a bajnokságban. Új funkciókkal, széles körű technológiai és játékmeneti fejlődéssel érkezik az F1 2012, kompetitív és kooperatív többjátékos lehetőségekkel Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Hospital Tycoon
PC
Hospital Tycoon - PC

F1 Race Stars
PC
A Formula 1 sorozat sikerén felbuzdulva a híres Codemasters kiadó egy igazán különleges megközelítésből készítette el legújabb játékát amely a F1 Race Stars címet kapta. Az elsődlegesen családi és baráti társoságok szórakoztatására készített legújabb Forma-1-es autóversenyben egészen egyedi és szórakoztató módon, minden dacol a gravitáció törvényével. A grafikai megvalósítás talán leginkább a szintén sikeres Little Big Planet gyönyörűen kidolgozott karaktereit és pályáit idézi, nagyon mulatságos és szórakoztató módon. A valódi Formula autókkal ugyanis aligha lehetne átkelni azokon a nyakatekerten fantáziadús pályaszakaszokon amiket a Codemasters fejlesztői megálmodtak. A játék érdekessége,hogy teljes mértékig a Forma-1 hivatalos licencének tulajdonosa, tehát az autók és a versenyzők is ugyan rajzolt, meseszerű formában de felismerhetően vannak ábrázolva. A pályákon elszórva úgynevezett power-upokat vehetünk fel, melyek segítségével az arcade játékokban már megszokott módon a sebességünket és egyéb tulajdonságainkat tudjuk átmenetileg megnövelni vagy igazán nagy sebességre gyorsulni. Az F1 Race Stars osztott képernyős kooperatív móddal is rendelkezik, melyben egyszerre négyen versenghetünk egymással: Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Michael Schumacher, vagy más F1 pilóták bőrébe bújva. Természetesen a közösségi jétékot támogatva, online játékmód is a rendelkezésünkre áll, ahol a házi versenyektől egészen a bajnokságig mindenféle versenyekben részt vehetünk. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

Grid-2-pc_2110_640x0.fill
Grid 2 PC
0

Grid 2
PC
A Grid 2 producere Clive Moody elárulta , hogy a játék világát ismét az utcai és közúti versenyzéshez jellemzi és drámai összecsapásokból sem lesz hiány. Az egyjátékos kampány vizuális élménye, az osztott képernyő és a multis örömök az EGO motor következő generációjának köszönhetően egyszerűen lehengerlő lesz. Moody szerint olyan versenyzési élményben lesz részünk, amelyet még soha nem tapasztalhattunk. Hihetünk is az úriembernek mert a Codemasters eddig olyan nagy nevekkel bizonyította hozzáértését mint pl: Formula 1, Dirt sorozatok.

Dirt-3-pc_850_640x0.fill
Dirt 3 PC
0

Dirt 3
PC
2011.05.24.ig akciós áron !

F1-2012-pc_1694_640x0.fill
F1 2012 PC
0

F1 2012
PC
Mára már biztosan állíthatjuk,hogy a hósszú éveken keresztül parkolópályán pihenő Formula 1 sorozat, az idén megjelenő 2012 vel sorszámoztott része már egy tradíció következő darabja amivel évről évre el fog kápráztatni mindenkit a Codmasters fejlesztőcsapata. A 2010-ben megjelent eső részt világméretű várakozás előzte meg és a rajongók milliói elégedetten nyugtázták,hogy megérte a hosszú várakozás. A 2011-es epizód az elődhöz képest jelentős technikai fejlődésen ment keresztül ami szintén megmutatkozott az eladásoknál, és egy a milliók álltel kedvelt sport, hivatalos és imádott videojátéka lett ! Az elkovetkezendő években nem is lehetne jobb kezekben a játék fejlesztési joga mint a fent említett stúdiónal.A játék új lehetőségeket biztosít, köztük a Young Driver’s Test mód, melyben egy kezdő tesztpilóta bőrébe és autójába pattanhatunk. Fontos útmutatókat kapunk arra nézve, hogy miként kell kezelni egy F1-es autót, és milyen kihívások,időjárási viszontagságok várnak ránk a bajnokságban. Új funkciókkal, széles körű technológiai és játékmeneti fejlődéssel érkezik az F1 2012, kompetitív és kooperatív többjátékos lehetőségekkel Xbox 360, PS3 és PC platformokra.

F1-2010-pc_763_640x0.fill
F1 2010 PC
0

F1 2010
PC
F1 2010 - PC

Operation Flashpoint: Red River
PC
Operation Flashpoint: Red River - PC

F1-2011-pc_852_640x0.fill
F1 2011 PC
0

F1 2011
PC
F1 2011 - PC

F1-2015-pc_3803_640x0.fill
F1 2015 PC
0

F1 2015
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2016-pc_4670_640x0.fill
F1 2016 PC
1

F1 2016
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

F1-2011-ps-vita_1386_640x0.fill
F1 2011 PS Vita
0

F1 2011
PS Vita
A tavaj megjelent F1 2011-ről mind a szakmai körök, mind pedig a rajongók, elismerően és rendkívül elégedetten beszéltek.A 2010-ben PS3 mellett Xbox 360 ra is megjelent fejezet ugyan hagyott némi kivánnivalót maga után de az első akadályokat éppen elég jól vette ahhoz,hogy a Codmasters fejlesztői 2011-ben is megörvendeztessenek minket egy tökéletesített és rengeteg újdonsággal ellátott játékkal.A Sony új kézikonzola a PS Vita amellett,hogy tökéletesen hozza nagytestvére a PS3 minden extra jellemzőjét, az érintőképernyő és a beépített mozgásérzékelős rendszerével egy merőben új és izgalmas játékélmény teremt a száguldás szerelmeseinek.

F1-2011-3ds_1390_640x0.fill
F1 2011 Nintendo 3DS
0

F1 2011
Nintendo 3DS
A 2010-es év legnagyobb durranásának számító F1 2010-et világméretű várakozás előzte meg, hiszen ez volt az első alkalom,hogy F1 játék Playstation gépeken kívül Xbox 360-ra is megjelentetnek.A játékot a kritikusok és a rajongók is egyöntetüen imádták és pillanatok alatt az eladási listák élére kúszott. A Codemasters birminghami stúdiója által fejlesztett F1 2011 az EGO Engine 2.0-ás változatát használja és az idén nevezett 12 csapat 24 pilótája és autója kivétel nélkül rajtrácshoz fog állni benne. A húsz futamosra tervezett szezon már a vadonatúj indiai Jaypee Group Circuit futamát is magába foglalja.A rajongók a szokásos fejlesztések mint a polírozott grafikai megoldások,speciális effektusok,az irányítás tökéletesítése és a mesterséges inteligencia mellett az új osztott képernyős módnak is örülhetnek. Kapható Xbox 360,PS3,Nintendo 3DS és Playstation Vita konzolokra !

Platformok

Kategóriák