Ajax-loader

Deep Silver Inc. játékai a Swappygame-en


Mighty-no-9-xbox-one_3937_640x0.fill
Mighty No. 9 XBOX One
0

Mighty No. 9
XBOX One
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dead-island-xbox-360_942_640x0.fill
Dead Island XBOX 360
0

Dead Island
XBOX 360
Az idestova 4 éve bejelentett Dead Island végre elkészült! A játék minden tekintetben a közelharcra fókuszál,de ha szeretjük a lőfegyvereket, akkor jó hír, hogy lesznek azok is, csak minimális töltény mennyiséggel, így a siker érdekében sűrűn kell majd alkalmaznunk baltákat és egyéb daraboló fegyvereket, a túlélésünk érdekében. A Csendes-óceán déli részén elterülő, festői szépségű Benoi szigete biztos nem fog a jövőben a legfelkapottabb látványosságok közé tartozni, de nem volt mindig így. Miután egyik éjszaka egy nagy bulizás után a túristák nyugovóra tértek, nem várt meglepetéssel ébrednek. Svédasztal van reggelire, csakhogy ők vannak az étlapon, hiszen a szigetet egy csapásra zombi-apokalipszis sújtotta, zűrzavar mindenhol, szétdobált bőröndök, hullák jobb esetben nyugton, rosszabb esetben a mi torkunknak ugorva. Az első sokkból feleszmélve rájövünk, hogy mi is egyike vagyunk a túlélőknek, akikből nincs sok és nem is marad így, ha valamit nem teszünk közösen a túlélés érdekében. A szállodából kimenekülve a strandon találunk párat a mieink közül, így aztán ideiglenes barikádunk mögül a tettek mezejére lépünk. Kapható: Xbox 360, PS3 és PC platformra.

Metro-last-light-xbox-360_1724_640x0.fill
0

Metro: Last Light
XBOX 360
Metro Last Light Xbox 360 Megérkezett a Metro: Last Light amely 2033-ba kalaúzolja el a játékosokat és vezet be mindenkit a sötét jövőben játszódó világba, Moszkva földalatti vérkeringésébe. A nagy sikereket elért első rész után rendkívül sokat váratott magára a folytatás, de az előzetes ígéretek és a képsorokat elnézve megérte várni a kultikus játék folytatására! Az előző részből már megismert történet szerint a föld alatt élő kolóniák harca, szakadatlanul és kegyetlen intenzitással folytatódik, melynek egyetlen célja a túlélés és és az egyeduralom megszerzése. Főhősünknek az lesz a feladata,hogy egy egyszemélyes hadseregként keresztül verekedje magát a sötét és veszélyes alagútrendszeren, felkutatva egy különleges eszközt ami megváltoztathatja a világot és kiszabadíthatja az embereket a sötétség birodalmából. A Metro Last Light egy klasszikusnak nem éppen mondható belső nézetes, lövöldözős játék ami komor és sötét pályáival rengeteg izgalmat és töménytelen mennyiséű akcióval fog megajándékozni minden a stílust kedvelő vásárlónkat! Kapható: Xbox 360 és PS3 konzolra.

Nail-d-xbox-360_525_640x0.fill
Nail'd XBOX 360
0

Nail'd
XBOX 360
A jövő év egyik nagy meglepetése lehet a Nail'd című off-road adrenalinbomba ami igazán felejthetetlen élményekkel fogja megajándékozni a göröngyös és szinte járhatatlan utakon zajló versenyjátékok szerelmeseit!. A Techland által fejlesztett játékban különféle extrém versenyekben vehetünk részt, melyben olyan nem várt akadályok is felbukkanhatnak, mint például egy úton áthaladó vonatszerelvény. Kapható PS3 és Xbox 360 konzolra. Megjelenés: 2011. 02. 04. Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra!

Mighty No. 9
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mighty-no-9-wii-u_3938_640x0.fill
Mighty No. 9 Wii U
0

Mighty No. 9
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák