Ajax-loader

Nintendo of Europe GmbH játékai a Swappygame-en


The Wonderful 101
Wii U
A Földet ismét támadják az idegenek és a lakosok egy olyan hőst keresnek, aki visszaadná szabadságukat. A játékban a feladatod irányítani a hősök csapatát, akiknek legfőbb feladatuk a Föld megmentése. A The Wonderful 101 minden tajga rendelkezik Unite Morph tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik a hősök csapatának az átváltozását valamilyen jellegzetes tárggyá: óriási ököl (Unite Hand), erős kard (Unite Sword) vagy égő ököl stb. Minden képesség a csoport hőseinek számán múlik, ezért érdemes odafigyelni a segítségért kiáltó lakosokra, melyeket bevehetünk a csapatba és így nagyobb eséllyel szállunk szembe az idegenekkel.

Game-wario-wii-u_2317_640x0.fill
Game & Wario Wii U
0

Game & Wario
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Splatoon-wii-u_3799_640x0.fill
Splatoon Wii U
0

Splatoon
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yoshi's Woolly World
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pikmin-3-wii-u_1692_640x0.fill
Pikmin 3 Wii U
0

Pikmin 3
Wii U
A Pikmin 3 című legendás múltra visszatekintő játék soron következő részét maga a Nintendo EAD vezetője Shigeru Miyamoto mutatta be, a Wii U-exkluzív játékként az idei E3 konferencián. A sorozat főhőse Olimar visszatér, a pikminek is serényebben követik az utasításait, mint valaha ezért mondhatni kissé pörgősebb játékmenetre számíthatunk. A Pikmin 3-ban új fajt is üdvözölhetünk a Rock Pikmin személyében ami kiválóan alkalmas a keményebb tereptárgyak szétzúzására, ráadásul a kis csapatunk most már arra is képes lesz, hogy az útjába kerülő alapanyagokat egymásra hordva, egyfajta hidat építsen ami segíthet a nehéz terepviszonyok leküzdésében. A játékot több különböző módon irányíthatjuk, már a Wii Motion Plusszal és a Nunchukkal is működik a dolog, de természetesen a Wii U GamePade is rendelkezésünkre áll. Utóbbinál az érintőkijelző szintén szolgálhatja a vezérlést, de akár a térképet is megjeleníthetjük rajta. A Pikmin 3-ban rögzíthetjük a játékunkat, hogy máskor visszanézve a felvételeket, tanuljunk a korábban elkovetett hibáinkból. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Hyrule-warriors-wii-u_3336_640x0.fill
0

Hyrule Warriors
Wii U
A Nintendo és azon belül is a Zelda játékok rajongóinak legnagyobb örömére megérkezett a hack'n'slash alkotások révén ismerté vált Team Ninja legújabb játéka a Hyrule Warriors! A Hyrule Warriors-ban a a Zelda és a Dynasty Warriors játékok ismert hősei csapnak össze, egy fantasztikusan szép és izgalmakkal teli világban. A történet szerint Hyrule varázslatos birodalmában járunk, amikor egy napon a Shea nevű boszorkány elrabolja Zeldát az uralkodót. Így nem marad más választásunk mint, hogy útra kelünk és egy óriási kaland keretein belül kiszabadítsuk az úrnőt! A szerepjátékokból is ismert elemekkel megtűzdelt Hyrule Warriors-ban a fiatal Linket irányítva a Dynasty Warriorsból megszokott harcrendszer és a főszereplő különleges felszerelései állnak a rendelkezésünkre, hogy belevessük magunkat a csatákba, de mivel a történet szerint Link még csak egy fiatal katona, rengeteg meglepetésre és kihívások sokaságára számíthatunk!

Super Mario 3D World
Wii U
A Super Mario 3D World-nek minden esélye megvan rá, hogy a legjobb Mario-játék legyen, ami valaha készült Wii U konzolra: a grafika gyönyörű, a pályák, power-uppok és az egész játék minden ízében tükrözi a Mario játékok életérzését! A Super Mario 3D World-ben minden egyes karakternek egyedi képességei és játékstílusa van. Princess Peach például képes átrepülni a nagyobb szakadékok fölött, míg Luigitól már megszokottan, ismét a jellegzetes ultramagas ugrásával küzdi le az elé kerülő akadályokat .Az új macska-átalakulás segítségével a játékosok négy lábon futhatnak, rávethetik magukat az ellenfelekre, a levegőben is támadhatnak, és karmaik segítségével a falakra és a zászlórudakra is felmászhatnak. A gyönyörű 3D környezet izgalmas akadályokkal és szerkezetekkel vár, köztük átlátszó csövekkel, függőleges futószalagokkal, és új fejtörőkkel!A Wii U GamePad érintőképernyője segítségével rejtett téglákat jeleníthetsz meg, és még az ellenfeleket is megállíthatod

Kid-icarus-3ds_576_640x0.fill
Kid Icarus Nintendo 3DS
1

Kid Icarus
Nintendo 3DS
A Kid Icarus játékok mindig is máltán voltak népszerűek a videójátékok világában. Olyan nagy nevekkel említették őket együtt mint Super Mario vagy éppen Donkey Kong sorozat. Ezért is volt nagy öröm a Nintendo 3DS tulajdonosok körében, amikor a cég az idei E3 kiállításon bejelentette, feltámad a régi franchise, és a Kid Icarus Uprising-ben új kalandokat élhetünk át egy teljesen új köntösbe bújtatva!A készítők szerint a játék maximálisan hű maradt a gyökereihez de teszi ezt úgy,hogy megfelel a mai kor követetlményeinek.

Pilotwings-resort-3ds_623_640x0.fill
Pilotwings Resort Nintendo 3DS
0

Pilotwings Resort
Nintendo 3DS
A Nintendo 3DS kézikonzollal egy időben érkező Pilotwings Resort a repülős játékok táborát erősíti.Összetett küldetések,harc a levegőben és a repülés 3 dimenziós élményét fogja a szemünk elé tárni. A játékban a Wuhu sziget (itt játszódott a Wii Sports Resort is) felett, illetve körül repülhetünk, propelleres géppel, sárkányrepülővel vagy egy jet-pack szerű eszközzel. A szabad repülés, a nyugodt felderítés, fényképezés mellett a Mission játékmódban 40 fajta fokozatosan nehezedő műrepülő kihívás vár a repülés szeremeseire. Megjelenés: 2011. 03. 25. Nintendo 3DS konzolra !

Mario-kart-7-3ds_1262_640x0.fill
Mario Kart 7 Nintendo 3DS
0

Mario Kart 7
Nintendo 3DS
A Mario Kart sorozat legfrissebb darabja hamarosan boltunk polcain is megtalálhatod! Ugyanis december másodikán startol a sikeres sorozat legújabb részé amely nem csak földi, de légi és vízi küzdelmeket is hoz majd a Nintendo 3DS tulajdonosok képernyőire.A Mario Kart 7 minden ízében erős multiplayer versenyjáték. Szélessávú internet eléréssel, vagy helyi Wifi-vel a játékosok egymást kergethetik a legkülömbözőbb versenypályákon! A 3DS konzol képességei lehetőséget adnak majd csoportok létrehozására, ahol saját szabályokkal, saját versenyeket szervezhetünk beállíott versenykörnyezetben. A saját közösségünk építgetéséhez a StreetPass-t is felhasználhatjuk, de az SP funkció a különböző statisztikáink megosztására is lehetőséget ad majd. Szólóban sem fogunk unatkozni, hiszen a klasszikus Grand Prix és Time Trial módok is visszatérnek a játékba. Gokartjaink irányításhoz vagy az analóg karokat, vagy pedig a mozgásérzékelős giroszkópot tudjuk majd alkalmazni. A Mario Kart szériában először belső nézetre is átválthatunk ami igazán menő,felnőttes érzést fog kölcsönözni ennek a kortalan és nagyszerű játéknak.

Pokemon-alpha-sapphire-3ds_3503_640x0.fill
0

Pokémon Alpha Sapphire
Nintendo 3DS
Fedezd fel a Hoenn régiót a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire játékokban! A Pokémon Ruby, Pokémon Sapphire és Pokémon Emerald verzió felújított 3DS-es kiadásaiban új Pokémonok, új megafejlődések, titkos bázis építés és pokémon szépségversenyek várnak rád. Visszatér a Pokémon X és Y verzióban már megismert Pokémon-Amie, a horda és égi harcok, a PSS (Player Search System) és Wonder Trade is. Szerezd meg mind a több, mint 700 féle Pokémont és edzd fel a kedvenc csapatod, majd győzd le a nyolc teremvezetőt, az elit négyet és a bajnokot! Állítsd meg a szárazföldet elárasztani készülő gonosz Aqua csapatot a Pokémon Alpha Sapphire verzióban vagy mentsd meg a világot a Magma csapattól a Pokémon Omega Ruby verzióban. Kapd el a legendás föld Pokémont, Groudont az Omega verzióban vagy a legendás vizi Pokémont, Kyogrét és ismerd meg eredeti alakjukat a primal visszafejlődésük után!

Pokemon-omega-ruby-3ds_3504_640x0.fill
Pokémon Omega Ruby Nintendo 3DS
0

Pokémon Omega Ruby
Nintendo 3DS
A 2004-ben kiadott Pokémon Ruby és Sapphire Gameboy Advance játékok 3DS-re felújított és bővített változataiként érkeznek a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire verziók. Klasszikus Pokémon játékmenet, a cél, hogy elkapjuk mind, a több, mint 700 féle Pokémont, legyőzzük a teremvezetőket és bajnokká váljunk a Pokémon ligában. A Pokémon X és Y verziók grafikai motorját és alapjait tartalmazza, de az eredeti játékok történetét dolgozza fel. Az XY-ban bevezetett új funkciók, mint a PSS, Wonder Trade, Pokémon-Amie és Super Training megmaradtak és modernizálták a 3DS képességeit kihasználva a Pokémon szépségversenyeket és a titkos bázis építést is. Visszatér a két gonosz csapat is: a Team Aqua az Alpha Sapphire verzióban, illetve a Team Magma az Omega Ruby verzióban lesz a játékosok főellensége. Új, eddig még nem ismert Megafejlődések is várhatóak és a borítón szereplő legendás Pokémonok is újítást hoznak a primal visszafejlődéseikkel.

Platformok

Kategóriák