Ajax-loader

Nintendo of America Inc. játékai a Swappygame-en


Star-fox-guard-wii-u_4562_640x0.fill
1

Star Fox Guard
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Wonderful 101
Wii U
A Földet ismét támadják az idegenek és a lakosok egy olyan hőst keresnek, aki visszaadná szabadságukat. A játékban a feladatod irányítani a hősök csapatát, akiknek legfőbb feladatuk a Föld megmentése. A The Wonderful 101 minden tajga rendelkezik Unite Morph tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik a hősök csapatának az átváltozását valamilyen jellegzetes tárggyá: óriási ököl (Unite Hand), erős kard (Unite Sword) vagy égő ököl stb. Minden képesség a csoport hőseinek számán múlik, ezért érdemes odafigyelni a segítségért kiáltó lakosokra, melyeket bevehetünk a csapatba és így nagyobb eséllyel szállunk szembe az idegenekkel.

Game-wario-wii-u_2317_640x0.fill
Game & Wario Wii U
0

Game & Wario
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Splatoon-wii-u_3799_640x0.fill
Splatoon Wii U
0

Splatoon
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bayonetta-2-wii-u_3447_640x0.fill
Bayonetta 2 Wii U
0

Bayonetta 2
Wii U
A hatalmas sikereket és elismeréseket bezsebelt Bayonetta után most itt a második rész amely immáron Wii U exkluzívként várja a boszorkányos kalandokra éhes vásárlóinkat! A Bayonetta 2-ben ezúttal is fantasztikus grafika, gigantikus csaták és démoni torzszülöttek egész serege vár rád egy olyan összetéveszthetetlen világban, amely kizárólag a Bayonetta sajátja. A történet ott folytatódik ahol az előző rész abbamaradt, így hősnönk örök riválisával továbbra is a világ megmentésén fáradozik, ám társunk lelkét elrabolja egy démon és a pokolba rántja. Bayonetta azonban felveszi a fegyvert és egészen az alvilág legmélyebb bugyraiba száll alá, hogy megmentse barátnőjét az örök kárhozattól! A történet során tonnányi új fegyver, képesség vár a játékosokra de új szereplők is csatlakoznak, hogy segítségükkel véghezvigyük lehetetlennek tűnő küldetésünket! A Bayonetta 2 ben az új varázslatok és fegyverek mellett visszatér a játékosok nagy kedvence az úgynevezett Umbran Climax varázslat melynek bevetésénél hősnőnk testéből egy pusztító erejű démon szabadul fel és legyen bármilyen hatalmas is a legyőzendő ellenségünk, biztosak lehetünk benne, hogy kíméletlenül elsöpri az utunkból! A döntés a mi kezünkben van, hiszen kiválaszthatjuk, hogy a Wii U különleges érintő felülettel és ezáltal a Touch módot vesszük igénybe melynek használatával vihetünk be különböző támadásokat és speciális mozgásokat hozhatunk elő, vagy maradunk a hagyományos irányításnál és az előző részből megszokott klasszikus módon indulunk el felejthetetlen és izgalmakkal teli kalandunkra.

Mario-party-10-wii-u_3694_640x0.fill
0

Mario Party 10
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yoshi's Woolly World
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Super Mario Maker
Wii U
A Super Mario Maker teljesen szabad kezet ad a játékosoknak, akik kedvük szerint használhatják a sorozat közismert tereptárgyait, ellenfeleit és más elemeit saját készítésű Mario pályáik megalkotásához! A GamePad érintőkijelzőjén könnyedén rakosgathatod és rendezgetheted a tárgyakat sőt, akár új helyszínekre is vezetheted Mariot egy-egy jól elhelyezett csövön keresztül. Rejtsd a legváratlanabb meglepetéseket a kérdőjeles blokkokba és alkoss leküzdhetetlennek tűnő akadályokat a Piranha növényeket lődöző ágyútól kezdve a Bowser hátán ugráló hatalmas Hammer Bros. teknősökön át, egészen az eddig sosem látott méretű goomba, valamint koopa seregekig! A játékban ráadásul kedved szerint váltogathatsz a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 3, a Super Mario World, vagy épp a New Super Mario Bros. U témája között! Vágj bele a fejlesztők által készített pályákba, válogass más játékosok alkotásaiból vagy merülj el a 100 Mario Challenge mód nyújtotta kihívásokban! Használd a kompatibilis amiibo figurákat és változtasd Mariot egyedi animációval és hangeffektusokkal ellátott ikonikus Nintendo karakterekké az új Mystery Mushroom gombával! Ebben az új Mario kalandban a lehetőségek száma végtelen!

Pikmin-3-wii-u_1692_640x0.fill
Pikmin 3 Wii U
0

Pikmin 3
Wii U
A Pikmin 3 című legendás múltra visszatekintő játék soron következő részét maga a Nintendo EAD vezetője Shigeru Miyamoto mutatta be, a Wii U-exkluzív játékként az idei E3 konferencián. A sorozat főhőse Olimar visszatér, a pikminek is serényebben követik az utasításait, mint valaha ezért mondhatni kissé pörgősebb játékmenetre számíthatunk. A Pikmin 3-ban új fajt is üdvözölhetünk a Rock Pikmin személyében ami kiválóan alkalmas a keményebb tereptárgyak szétzúzására, ráadásul a kis csapatunk most már arra is képes lesz, hogy az útjába kerülő alapanyagokat egymásra hordva, egyfajta hidat építsen ami segíthet a nehéz terepviszonyok leküzdésében. A játékot több különböző módon irányíthatjuk, már a Wii Motion Plusszal és a Nunchukkal is működik a dolog, de természetesen a Wii U GamePade is rendelkezésünkre áll. Utóbbinál az érintőkijelző szintén szolgálhatja a vezérlést, de akár a térképet is megjeleníthetjük rajta. A Pikmin 3-ban rögzíthetjük a játékunkat, hogy máskor visszanézve a felvételeket, tanuljunk a korábban elkovetett hibáinkból. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Hyrule-warriors-wii-u_3336_640x0.fill
0

Hyrule Warriors
Wii U
A Nintendo és azon belül is a Zelda játékok rajongóinak legnagyobb örömére megérkezett a hack'n'slash alkotások révén ismerté vált Team Ninja legújabb játéka a Hyrule Warriors! A Hyrule Warriors-ban a a Zelda és a Dynasty Warriors játékok ismert hősei csapnak össze, egy fantasztikusan szép és izgalmakkal teli világban. A történet szerint Hyrule varázslatos birodalmában járunk, amikor egy napon a Shea nevű boszorkány elrabolja Zeldát az uralkodót. Így nem marad más választásunk mint, hogy útra kelünk és egy óriási kaland keretein belül kiszabadítsuk az úrnőt! A szerepjátékokból is ismert elemekkel megtűzdelt Hyrule Warriors-ban a fiatal Linket irányítva a Dynasty Warriorsból megszokott harcrendszer és a főszereplő különleges felszerelései állnak a rendelkezésünkre, hogy belevessük magunkat a csatákba, de mivel a történet szerint Link még csak egy fiatal katona, rengeteg meglepetésre és kihívások sokaságára számíthatunk!

Star-fox-zero-wii-u_4560_640x0.fill
0

Star Fox Zero
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nintendo-land-wii-u_595_640x0.fill
0

Nintendo Land
Wii U
A Nintendo Land a Wii U konzol innovatí képességeinek hála egy virtuális vidámparkba kalaúzolja el a játékosokat, tucatnyi Nintendo kedvencel mint pl.: a Donkey Kong vagy a The Legend of Zelda sorozat által inspirált látványossággal. Ahogyan a mozgásérzékelős irányítás és a Wii konzol élményének felfedezését segítette a Wii Sports, úgy fogja a Nitnendo Land prezentálni a GamePad széles körű lehetőségeit az egy- és többjátékos módok játékideje során. A Nintendo Land egy teljesen új dinamikus és aszimmetrikus játékmechanikát mutat be, ahol a GamePad kijelzőjén mutatott képek teljesen mások lesznek majd a TV-n megjelenített eseményektől. A GamePad különböző információkat, nézeteket, előnyöket és célokat ad majd a játékosoknak, ahol a lehetőségek tárháza a kezdő és haladó játékosok számára is könnyed összjátékot eredményezhet majd. Így a játékos képességeinek és kedvének megfelelően csatlakozhat a játékba.

Mario-kart-8-wii-u_3084_640x0.fill
Mario Kart 8 Wii U
0

Mario Kart 8
Wii U
Legyen szó az egészen fiataltól a legidősebb korosztályig, Mario izgalmas világa és kalandjai senkit sem hagynak hidegen. A Mario Kart 8 a korábban Nintendo 3DS epizód folytatásaként tért vissza a játékok élvonalába és azon kívül, hogy természetesen a szokásos, szórakoztató és pörgős versenyélményt nyújtja, rengeteg néhány újítást is tartogat a rajongók számára! Az egyik ilyen és talán a leglátványosabb az antigravitáció bevezetése a versenyek forgatagába. A spirál alakú pályákon néha a feje tetejére áll a játék, és a pályán csak a mágnesessé változó kerekeink tartanak meg a biztos talajon. A Mario Kart 8-ban, bizony ezúttal is örültebbnél őrültebb száguldozások várnak ránk és az új pályaelemeken továbbá az alkalmankénti víz alatti vezetésen kívül a látványvilág is rengeteget fejlődött, amelyet csak a rengeteg játszható karakter tesz még emlékezetesebbé!

Super Mario 3D World
Wii U
A Super Mario 3D World-nek minden esélye megvan rá, hogy a legjobb Mario-játék legyen, ami valaha készült Wii U konzolra: a grafika gyönyörű, a pályák, power-uppok és az egész játék minden ízében tükrözi a Mario játékok életérzését! A Super Mario 3D World-ben minden egyes karakternek egyedi képességei és játékstílusa van. Princess Peach például képes átrepülni a nagyobb szakadékok fölött, míg Luigitól már megszokottan, ismét a jellegzetes ultramagas ugrásával küzdi le az elé kerülő akadályokat .Az új macska-átalakulás segítségével a játékosok négy lábon futhatnak, rávethetik magukat az ellenfelekre, a levegőben is támadhatnak, és karmaik segítségével a falakra és a zászlórudakra is felmászhatnak. A gyönyörű 3D környezet izgalmas akadályokkal és szerkezetekkel vár, köztük átlátszó csövekkel, függőleges futószalagokkal, és új fejtörőkkel!A Wii U GamePad érintőképernyője segítségével rejtett téglákat jeleníthetsz meg, és még az ellenfeleket is megállíthatod

Animal-crossing-new-leaf-3ds_4520_640x0.fill
0

Animal Crossing: New Leaf
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kid-icarus-3ds_576_640x0.fill
Kid Icarus Nintendo 3DS
1

Kid Icarus
Nintendo 3DS
A Kid Icarus játékok mindig is máltán voltak népszerűek a videójátékok világában. Olyan nagy nevekkel említették őket együtt mint Super Mario vagy éppen Donkey Kong sorozat. Ezért is volt nagy öröm a Nintendo 3DS tulajdonosok körében, amikor a cég az idei E3 kiállításon bejelentette, feltámad a régi franchise, és a Kid Icarus Uprising-ben új kalandokat élhetünk át egy teljesen új köntösbe bújtatva!A készítők szerint a játék maximálisan hű maradt a gyökereihez de teszi ezt úgy,hogy megfelel a mai kor követetlményeinek.

Pilotwings-resort-3ds_623_640x0.fill
Pilotwings Resort Nintendo 3DS
0

Pilotwings Resort
Nintendo 3DS
A Nintendo 3DS kézikonzollal egy időben érkező Pilotwings Resort a repülős játékok táborát erősíti.Összetett küldetések,harc a levegőben és a repülés 3 dimenziós élményét fogja a szemünk elé tárni. A játékban a Wuhu sziget (itt játszódott a Wii Sports Resort is) felett, illetve körül repülhetünk, propelleres géppel, sárkányrepülővel vagy egy jet-pack szerű eszközzel. A szabad repülés, a nyugodt felderítés, fényképezés mellett a Mission játékmódban 40 fajta fokozatosan nehezedő műrepülő kihívás vár a repülés szeremeseire. Megjelenés: 2011. 03. 25. Nintendo 3DS konzolra !

Mario-tennis-open-3ds_1726_640x0.fill
Mario Tennis Open Nintendo 3DS
0

Mario Tennis Open
Nintendo 3DS
Bizony, hálózaton is képesek leszünk óriási meccseket lezavarni, de ez csakis a helyi hálózatra vonatkozik. A helyi ranglisták mellett Győzelmi Medálok között is mazsolázhatunk, melyet a legyőzött ellenfelektől szedünk majd össze. Gyors tempójú játékmódunk is rendelkezésre áll, amelyben Piranha Palánták köpködnek tintapacákat a pálya hátoldaláról. A pacákat időben hatástalanítaunk kell ütőinkkel, közben pedig teniszlabdákat is adogathatunk. Mario Tennis Open-ből sem maradhat ki a StreetPass funkció melynek segítségével kompetitív StreetPass meccseket vívhatnak alvó 3DS-eink egymás között, vagy Ring Shot kihívásokat csinálhatunk kooperatív módon a találkozáskor összeszedett Mii-k szellemeivel. A Mii karaktereinket is mutogathatjuk az "utca emberének", így a díszes hacukáink és extra power-up jellegű kiegészítőink sem maradnak rejtve a világ elől. Az Item Shopban persze később újabb és újabb cuccokat is magunkra ölthetünk. Új és ismerős Nintendo karakterek várják majd, hogy pályára léphessenek. Néhányukat a játékban, másokat pedig QR kódokkal nyithatunk meg. Luma, Bébi Mario és Dry Bowser (a csontváz főteknős) is tiszteletüket teszik majd a Mario Tennis Openben.

Super-mario-land-3ds_1214_640x0.fill
Super Mario Land Nintendo 3DS
1

Super Mario Land
Nintendo 3DS
A Super Mario 3D Land: November 18-án kerül boltunk polcaira Super Mario első 3D-ben élvezhető kalandja. A játék azonban nem csak a szemüveg nélkül élvezhető 3D miatt nyújt majd izgalmas szórakozást Nintendo 3DS-en, hiszen az eszköz más funkcióit is kihasználja a játék. A beépített mozgásérzékelővel különböző titkos utak és helyek tehetőek elérhetőve, illetve másokkal is megoszthatunk tartalmakat a StreetPass-nak köszönhetően.

Mario-kart-7-3ds_1262_640x0.fill
Mario Kart 7 Nintendo 3DS
0

Mario Kart 7
Nintendo 3DS
A Mario Kart sorozat legfrissebb darabja hamarosan boltunk polcain is megtalálhatod! Ugyanis december másodikán startol a sikeres sorozat legújabb részé amely nem csak földi, de légi és vízi küzdelmeket is hoz majd a Nintendo 3DS tulajdonosok képernyőire.A Mario Kart 7 minden ízében erős multiplayer versenyjáték. Szélessávú internet eléréssel, vagy helyi Wifi-vel a játékosok egymást kergethetik a legkülömbözőbb versenypályákon! A 3DS konzol képességei lehetőséget adnak majd csoportok létrehozására, ahol saját szabályokkal, saját versenyeket szervezhetünk beállíott versenykörnyezetben. A saját közösségünk építgetéséhez a StreetPass-t is felhasználhatjuk, de az SP funkció a különböző statisztikáink megosztására is lehetőséget ad majd. Szólóban sem fogunk unatkozni, hiszen a klasszikus Grand Prix és Time Trial módok is visszatérnek a játékba. Gokartjaink irányításhoz vagy az analóg karokat, vagy pedig a mozgásérzékelős giroszkópot tudjuk majd alkalmazni. A Mario Kart szériában először belső nézetre is átválthatunk ami igazán menő,felnőttes érzést fog kölcsönözni ennek a kortalan és nagyszerű játéknak.

Pokemon-alpha-sapphire-3ds_3503_640x0.fill
0

Pokémon Alpha Sapphire
Nintendo 3DS
Fedezd fel a Hoenn régiót a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire játékokban! A Pokémon Ruby, Pokémon Sapphire és Pokémon Emerald verzió felújított 3DS-es kiadásaiban új Pokémonok, új megafejlődések, titkos bázis építés és pokémon szépségversenyek várnak rád. Visszatér a Pokémon X és Y verzióban már megismert Pokémon-Amie, a horda és égi harcok, a PSS (Player Search System) és Wonder Trade is. Szerezd meg mind a több, mint 700 féle Pokémont és edzd fel a kedvenc csapatod, majd győzd le a nyolc teremvezetőt, az elit négyet és a bajnokot! Állítsd meg a szárazföldet elárasztani készülő gonosz Aqua csapatot a Pokémon Alpha Sapphire verzióban vagy mentsd meg a világot a Magma csapattól a Pokémon Omega Ruby verzióban. Kapd el a legendás föld Pokémont, Groudont az Omega verzióban vagy a legendás vizi Pokémont, Kyogrét és ismerd meg eredeti alakjukat a primal visszafejlődésük után!

Pokemon-omega-ruby-3ds_3504_640x0.fill
Pokémon Omega Ruby Nintendo 3DS
0

Pokémon Omega Ruby
Nintendo 3DS
A 2004-ben kiadott Pokémon Ruby és Sapphire Gameboy Advance játékok 3DS-re felújított és bővített változataiként érkeznek a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire verziók. Klasszikus Pokémon játékmenet, a cél, hogy elkapjuk mind, a több, mint 700 féle Pokémont, legyőzzük a teremvezetőket és bajnokká váljunk a Pokémon ligában. A Pokémon X és Y verziók grafikai motorját és alapjait tartalmazza, de az eredeti játékok történetét dolgozza fel. Az XY-ban bevezetett új funkciók, mint a PSS, Wonder Trade, Pokémon-Amie és Super Training megmaradtak és modernizálták a 3DS képességeit kihasználva a Pokémon szépségversenyeket és a titkos bázis építést is. Visszatér a két gonosz csapat is: a Team Aqua az Alpha Sapphire verzióban, illetve a Team Magma az Omega Ruby verzióban lesz a játékosok főellensége. Új, eddig még nem ismert Megafejlődések is várhatóak és a borítón szereplő legendás Pokémonok is újítást hoznak a primal visszafejlődéseikkel.

Platformok

Kategóriák