Ajax-loader

Nintendo Co. Ltd. játékai a Swappygame-en


Star-fox-guard-wii-u_4562_640x0.fill
1

Star Fox Guard
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Game-wario-wii-u_2317_640x0.fill
Game & Wario Wii U
0

Game & Wario
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Splatoon-wii-u_3799_640x0.fill
Splatoon Wii U
0

Splatoon
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yoshi's Woolly World
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Super Mario 3D World
Wii U
A Super Mario 3D World-nek minden esélye megvan rá, hogy a legjobb Mario-játék legyen, ami valaha készült Wii U konzolra: a grafika gyönyörű, a pályák, power-uppok és az egész játék minden ízében tükrözi a Mario játékok életérzését! A Super Mario 3D World-ben minden egyes karakternek egyedi képességei és játékstílusa van. Princess Peach például képes átrepülni a nagyobb szakadékok fölött, míg Luigitól már megszokottan, ismét a jellegzetes ultramagas ugrásával küzdi le az elé kerülő akadályokat .Az új macska-átalakulás segítségével a játékosok négy lábon futhatnak, rávethetik magukat az ellenfelekre, a levegőben is támadhatnak, és karmaik segítségével a falakra és a zászlórudakra is felmászhatnak. A gyönyörű 3D környezet izgalmas akadályokkal és szerkezetekkel vár, köztük átlátszó csövekkel, függőleges futószalagokkal, és új fejtörőkkel!A Wii U GamePad érintőképernyője segítségével rejtett téglákat jeleníthetsz meg, és még az ellenfeleket is megállíthatod

Animal-crossing-new-leaf-3ds_4520_640x0.fill
0

Animal Crossing: New Leaf
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fantasy-life-3ds_4062_640x0.fill
Fantasy Life Nintendo 3DS
1

Fantasy Life
Nintendo 3DS
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pilotwings-resort-3ds_623_640x0.fill
Pilotwings Resort Nintendo 3DS
0

Pilotwings Resort
Nintendo 3DS
A Nintendo 3DS kézikonzollal egy időben érkező Pilotwings Resort a repülős játékok táborát erősíti.Összetett küldetések,harc a levegőben és a repülés 3 dimenziós élményét fogja a szemünk elé tárni. A játékban a Wuhu sziget (itt játszódott a Wii Sports Resort is) felett, illetve körül repülhetünk, propelleres géppel, sárkányrepülővel vagy egy jet-pack szerű eszközzel. A szabad repülés, a nyugodt felderítés, fényképezés mellett a Mission játékmódban 40 fajta fokozatosan nehezedő műrepülő kihívás vár a repülés szeremeseire. Megjelenés: 2011. 03. 25. Nintendo 3DS konzolra !

Super-mario-land-3ds_1214_640x0.fill
Super Mario Land Nintendo 3DS
1

Super Mario Land
Nintendo 3DS
A Super Mario 3D Land: November 18-án kerül boltunk polcaira Super Mario első 3D-ben élvezhető kalandja. A játék azonban nem csak a szemüveg nélkül élvezhető 3D miatt nyújt majd izgalmas szórakozást Nintendo 3DS-en, hiszen az eszköz más funkcióit is kihasználja a játék. A beépített mozgásérzékelővel különböző titkos utak és helyek tehetőek elérhetőve, illetve másokkal is megoszthatunk tartalmakat a StreetPass-nak köszönhetően.

Mario-kart-7-3ds_1262_640x0.fill
Mario Kart 7 Nintendo 3DS
0

Mario Kart 7
Nintendo 3DS
A Mario Kart sorozat legfrissebb darabja hamarosan boltunk polcain is megtalálhatod! Ugyanis december másodikán startol a sikeres sorozat legújabb részé amely nem csak földi, de légi és vízi küzdelmeket is hoz majd a Nintendo 3DS tulajdonosok képernyőire.A Mario Kart 7 minden ízében erős multiplayer versenyjáték. Szélessávú internet eléréssel, vagy helyi Wifi-vel a játékosok egymást kergethetik a legkülömbözőbb versenypályákon! A 3DS konzol képességei lehetőséget adnak majd csoportok létrehozására, ahol saját szabályokkal, saját versenyeket szervezhetünk beállíott versenykörnyezetben. A saját közösségünk építgetéséhez a StreetPass-t is felhasználhatjuk, de az SP funkció a különböző statisztikáink megosztására is lehetőséget ad majd. Szólóban sem fogunk unatkozni, hiszen a klasszikus Grand Prix és Time Trial módok is visszatérnek a játékba. Gokartjaink irányításhoz vagy az analóg karokat, vagy pedig a mozgásérzékelős giroszkópot tudjuk majd alkalmazni. A Mario Kart szériában először belső nézetre is átválthatunk ami igazán menő,felnőttes érzést fog kölcsönözni ennek a kortalan és nagyszerű játéknak.

Pokemon-alpha-sapphire-3ds_3503_640x0.fill
0

Pokémon Alpha Sapphire
Nintendo 3DS
Fedezd fel a Hoenn régiót a Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire játékokban! A Pokémon Ruby, Pokémon Sapphire és Pokémon Emerald verzió felújított 3DS-es kiadásaiban új Pokémonok, új megafejlődések, titkos bázis építés és pokémon szépségversenyek várnak rád. Visszatér a Pokémon X és Y verzióban már megismert Pokémon-Amie, a horda és égi harcok, a PSS (Player Search System) és Wonder Trade is. Szerezd meg mind a több, mint 700 féle Pokémont és edzd fel a kedvenc csapatod, majd győzd le a nyolc teremvezetőt, az elit négyet és a bajnokot! Állítsd meg a szárazföldet elárasztani készülő gonosz Aqua csapatot a Pokémon Alpha Sapphire verzióban vagy mentsd meg a világot a Magma csapattól a Pokémon Omega Ruby verzióban. Kapd el a legendás föld Pokémont, Groudont az Omega verzióban vagy a legendás vizi Pokémont, Kyogrét és ismerd meg eredeti alakjukat a primal visszafejlődésük után!

Pokemon-omega-ruby-3ds_3504_640x0.fill
Pokémon Omega Ruby Nintendo 3DS
0

Pokémon Omega Ruby
Nintendo 3DS
A 2004-ben kiadott Pokémon Ruby és Sapphire Gameboy Advance játékok 3DS-re felújított és bővített változataiként érkeznek a Pokémon Omega Ruby és Alpha Sapphire verziók. Klasszikus Pokémon játékmenet, a cél, hogy elkapjuk mind, a több, mint 700 féle Pokémont, legyőzzük a teremvezetőket és bajnokká váljunk a Pokémon ligában. A Pokémon X és Y verziók grafikai motorját és alapjait tartalmazza, de az eredeti játékok történetét dolgozza fel. Az XY-ban bevezetett új funkciók, mint a PSS, Wonder Trade, Pokémon-Amie és Super Training megmaradtak és modernizálták a 3DS képességeit kihasználva a Pokémon szépségversenyeket és a titkos bázis építést is. Visszatér a két gonosz csapat is: a Team Aqua az Alpha Sapphire verzióban, illetve a Team Magma az Omega Ruby verzióban lesz a játékosok főellensége. Új, eddig még nem ismert Megafejlődések is várhatóak és a borítón szereplő legendás Pokémonok is újítást hoznak a primal visszafejlődéseikkel.

Platformok

Kategóriák