Ajax-loader

Nintendo játékai a Swappygame-en


MARIO SPORTS SUPERSTARS
Nintendo
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yo-kai-watch-2-bony-spirits-3ds-3ds-box
YO-KAI WATCH 2 Nintendo
0

YO-KAI WATCH 2 - BONY SPIRITS
Nintendo
Ismerd meg a legelső Yo-kai óra eredetét és utazz az időben, hogy új barátokra tegyél szert a vadonatúj kalandok során! Nate és hűséges társai, Jibanyan és Whisper visszatérnek a 3DS exkluzív RPG sorozat második részében, melyre rögtön két féle (Yo-kai Watch 2: Bony Spirits és Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls) kiadásban is lecsaphatsz. Az első Yo-kai játék, melyet a Level-5 fejlesztett, elképesztően nagy sikert aratott és világszerte megmozgatta a gyerekek fantáziáját. Most eljött az idő, hogy kipróbáld a régóta várt folytatást. Készülj az időutazásra és az elképesztő részletességű játékkörnyezet felfedezésére, ismerkedj meg és barátkozz össze egy csapat vicces és gyakran csintalan Yo-kai-jal, és derítsd ki a legeslegelső Yo-kai óra eredetét. Ráadásul a játék történetében most először lehetőséged nyílik van arra is, hogy online ütközetekben és változatos játékmódokban mérjd össze kedvenc Yo-kai-jaid ügyességét a barátaiddal.

Poochy-and-yoshis-woolly-world-3ds-3ds-box
0

POOCHY AND YOSHI'S - WOOLLY WORLD
Nintendo
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yo-kai-watch-2-fleshy-souls-3ds-3ds-box-2
YO-KAI WATCH 2 Nintendo
0

YO-KAI WATCH 2 - FLESHY SOULS
Nintendo
YO-KAI WATCH 2 FLESHY SOULS 3DS ISMERTETŐ, LEÍRÁS: Ismerd meg a legelső Yo-kai óra eredetét és utazz az időben, hogy új barátokra tegyél szert a vadonatúj kalandok során! Nate és hűséges társai, Jibanyan és Whisper visszatérnek a 3DS exkluzív RPG sorozat második részében, melyre rögtön két féle (Yo-kai Watch 2: Bony Spirits és Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls) kiadásban is lecsaphatsz. Az első Yo-kai játék, melyet a Level-5 fejlesztett, elképesztően nagy sikert aratott és világszerte megmozgatta a gyerekek fantáziáját. Most eljött az idő, hogy kipróbáld a régóta várt folytatást. Készülj az időutazásra és az elképesztő részletességű játékkörnyezet felfedezésére, ismerkedj meg és barátkozz össze egy csapat vicces és gyakran csintalan Yo-kai-jal, és derítsd ki a legeslegelső Yo-kai óra eredetét. Ráadásul a játék történetében most először lehetőséged nyílik van arra is, hogy online ütközetekben és változatos játékmódokban mérjd össze kedvenc Yo-kai-jaid ügyességét a barátaiddal.

Dragon-quest-viii-journey-of-the-cursed-king-3ds-3ds-box
0

DRAGON QUEST VIII - JOURNEY OF THE CURSED KING
Nintendo
Fedezd fel az előző évtized egyik legjobb RPG-jét, úgy, ahogyan még sosem volt rá lehetőséged! A Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King segítségével ismét végigizgulhatod a fordulatos sztorit, melyben Trodain királyság ellen indít frontális támadást Dhoulmagus, aki végtelen gonoszságában nem riad vissza attól sem, hogy a palota teljes személyzetét növénnyé, a királyt pedig trollá változtassa. Az egyetlen ember, akit nem érint az átok az általad irányított katona, így feladatod természetesen az lesz, hogy kézre kerítsd Dhoulmagust és helyreállítsd a rendet a birodalomban. A 3DS-re érkező teljes felújítás nem csak a teljes Dragon Quest VIII élményt hozza el számodra hordozható formában, hanem számtalan új szörnyet, helyszínt, ruhát, karaktert és egy vadonatúj befejezést is tartalmaz, így lehetsz akár kezdő játékos vagy veterán kalandozó, a Journey of the Cursed King új élmények garmadájával fog megajándékozni.

The legend of zelda a link between worlds
Nintendo 3DS
Csatlakozz Link-hez eme csodálatos új kalandban és fedezd fel a múvészetet miközben utazol a két világ között!

Polarium_box_030305
Polarium Nintendo egyéb
1

Polarium
Nintendo egyéb
A játékteret csempék töltik ki, felettük elhúzva a stylust színük fehérről feketére, illetve vissza változik. A hagyományos Kihívás módban Tetris szerűen érkeznek a csempesorok, a cél az, hogy ezeknek helyet csináljon a játékos. A sorok akkor törlődnek, ha egy sorban egyszínű csempék kerülnek. A játékteret egy szürke színű semleges keret öleli körbe, ennek a színe nem változik, de segítségével hosszabb vonalakat lehet húzni egyszerre. A pontozás a Kihívás és egymás elleni módban az egyszerre eltüntetett sorokon alapul. Ha két vagy több vonalhúzás után is sikerül sorokat eltüntetni, úgynevezett láncok alakulnak ki. Minél tovább tartja fent a láncot a játékos, annál több extra pontot kap. A húzott vonal nem keresztezheti önmagát.

A02da5cf-0f90-46da-94a0-e4c46798a256-309-0000002d2e6e7cfd
Pokemon - Peral Nintendo egyéb
0

Pokemon - Peral - Peral version
Nintendo egyéb
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Papermario
Paper Mario Nintendo egyéb
1

Paper Mario
Nintendo egyéb
Paper Mario, known in Japanese as Mario Story (マリオストーリー Mario Sutōrī?) and originally known as Super Mario RPG 2, is a role-playing video game developed by Intelligent Systems and published by Nintendo for the Nintendo 64 game console. It was first released in Japan on August 11, 2000, in North America on February 5, 2001, and in Europe and Australia on October 5, 2001. Paper Mario was re-released for Nintendo's Wii Virtual Console in July 2007 as well as Wii U Virtual Console in 2015. Paper Mario is set in the Mushroom Kingdom as the protagonist Mario tries to rescue Princess Peach from Bowser, who has imprisoned the seven "Star Spirits", lifted her castle into the sky and has successfully defeated his foe after stealing the Star Rod from Star Haven and making himself invulnerable to any attacks. To save Mushroom Kingdom, rescue Peach, get the castle back, and defeat Bowser, Mario must locate the Star Spirits, who can negate the effects of the stolen Star Rod, by defeating Bowser's minions guarding the star spirits. The player controls Mario and a number of partners to solve puzzles in the game's overworld and defeat enemies in a turn-based battle system. The battles are unique in that the player can influence the effectiveness of attacks by performing required controller inputs known as "action commands". Paper Mario is the second Mario role-playing game to be released (following Super Mario RPG) and is the first installment for the Paper Mario series. Paper Mario is the predecessor to the GameCube game Paper Mario: The Thousand-Year Door, the Wii game Super Paper Mario, the 3DS game Paper Mario: Sticker Star and the Wii U game Paper Mario: Color Splash. The game received a positive reaction from the media, attaining an aggregate score of 88% from GameRankings and 93% from Metacritic.[1][2] It was rated the 63rd best game made on a Nintendo system in Nintendo Power's "Top 200 Games" list in 2006.

Wii Sports Resort
Wii
12 sportjátékot tartalmazó játékcsomag.

Mystery Case Files - The Malgrave Incident
Wii
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Wii Sports Resort
Wii
12 sportjátékot tartalmazó játékcsomag.

The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Wii U
Felejts el mindent, amit eddig a The Legend of Zelda-játékokról tudtál és gondoltál, a sorozat legújabb epizódja ugyanis új irányt mutat a széria számára, amelyben Link irányításával egy rajzfilmes grafikával ellátott, szabadon bejárható világban kalandozhatunk, felfedezve a hatalmas erdőket, mezőket, hegyeket és völgyeket Hyrule csodálatos királyságában. A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egy nyitott világú szerepjátékként ismét lehetőséget ad számodra, hogy megmentsd a világot a pusztulástól, de miközben célodért loholsz, Link társaságában rengeteg izgalmas kalandba keveredhetsz, kisebb-nagyobb bestiákkal mérheted össze tudásodat, fejlődhetsz, elixíreket főzhetsz, különféle próbákat teljesíthetsz, fejtörőket oldhatsz meg és egy garantáltan életre szóló élményt szerezhetsz magadnak.

The-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-nintendo-switch_640x0.fill
The Legend of Zelda Nintendo Switch
2

The Legend of Zelda - Breath of the Wild
Nintendo Switch
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák