Ajax-loader

Konami Digital Entertainment Inc. játékai a Swappygame-en


Saw-xbox-360_113_640x0.fill
SAW XBOX 360
0

SAW
XBOX 360
A Fűrész a 2000-es évek egyik legnagyobb meglepetéseként indult, és mára kinőtte magát, a hat részből álló horror-széria a brutális, a nézőket gyakran rosszullétig sokkoló jeleneteivel és a Jigsaw névre hallgató “főgonoszával” vonult be a filmek képzeletbeli történelemkönyvébe. Hogy maga a horror milyen minőségű, és kinek tetszik az egyik, kinek a másik epizód, azt nem a mi tisztünk eldönteni – a témában azonban nyilvánvalóan sok potenciált látott a Silent Hill játékok mögött álló Konami is, hiszen egy játékadaptáció elkészítésével bízta a rendhagyó módon Zombie Studios névre hallgató fejlesztőcsapatot. A cél: a játékos érezze magát csapdában, érezze a halál közelségét. A Saw videójátékban egy nyomozót alakítunk majd, aki hogy-hogy nem, a hírhedt Jiggsaw magánlaboratóriumában (ha lehet a helyet így nevezni) találja magát – a feladat pedig természetesen az lesz, hogy élve, és amennyire lehet, egyben kijussunk erről a cseppet sem szívet melengető helyszínről. A Saw videójáték ötvözi magában a nyomozást, az apróbb utalások és elrejtett információk megszerzését – ezek lesznek azok a bizarr pillanatok a játékban, amikor többé-kevésbé biztonságban érezhetjük magunkat. A játék másik, igen nagy szelete pedig az akció lesz: Jiggsaw megannyi zsoldossal, csatlóssal, szolgával rendelkezik, akik cseppet sem arról híresek, hogy kíméletesen próbálnak meg velünk bánni: a harc valós időben zajlik, és a helyszínen található fegyvereket használhatjuk majd. A két része a játéknak valamelyest összeforr, amikor néha a hátramaradt testeket kell felhasználni az egyes fejtörők megoldásához. A Saw filmekben megannyi csapdát láthattunk kíméletlen precizitással működni, a filmek ezen aspektusát természetesen a videójátékban is viszontláthatjuk: a helyszín ismeretében megannyi csapdát helyezhetünk el, amelyeket mi magunk aktiválhatunk – a játék pedig erre alaposan épít, hiszen sok ellenfél hirtelen megjelenésére igen nehéz lenne csapdák nélkül felkészülnünk. A fegyverek kezelése szándékosan nehézkes, ahogyan a valóságban is , ez a játék tehát nem álmaink hack'n'slash darálója lesz, hanem valami egészen más: harc a túlélésért. A Saw videójátékos változata sokkal inkább épít a csapdákra, a gondolkodásra, a logikai fejtörőkre, az akcióelemek pedig háttérbe szorulnak. Nem mindennapi játék, de értelemszerűen nem szabad elvárni tőle, hogy megszorongassa a zsáner legnagyobbjait. Szigorúan a SAW rajongóknak tudjuk ajánlani, és azoknak, akik szeretnek gondolkozni, miközben betegesen félelmetes hangulat árad a környezetből, és a zenékből – és azoknak, akiket nem zavar a picit bugyutácska harcrendszer és a játék közepére/végére ismétlődni kezdő feladvány-rendszer.

Neverdead-xbox-360_1193_640x0.fill
Neverdead XBOX 360
0

Neverdead
XBOX 360
A Neverdead néven elkészült új horrorjáték főszereplője Bryce Boltzmann, aki egy dologhoz ért igazán: a démoni lények tömeges lemészárlásához, természetesen ebben társra is talál szőke, törékenynem ám annál harciasabb kedvesében. Bryce különleges képessége,hogy halhatatlan és ezt kihasználva fejvesztve ront neki az útjába kerülő ellenfeleknek aminek sok esetben a leszakadó végtagjai látják a kárát. A legyilkolt lények testrészeit is használhatjuk fegyverként,de társunk lesz a bajban a kardunk és külömböző lőfegyverekazért is. Xbox 360 és PS3 konzolokra !

Blades-of-time-xbox-360_1472_640x0.fill
Blades of Time XBOX 360
0

Blades of Time
XBOX 360
A Blades of Time-ban az előző részből már megismert főszereplőt Ayumit kell irányítanunk aki ismét egy különös és hátborzongató szigetre keveredik,hogy felkutasson egy elveszett kincset. A Néhány évvel ezelőtt kiadott első rész finoman szólva is hagyott némi kívánnivalót maga után.Unalmas és gyengécske játékmenetével sok játékosnak okozott csalódást akik kedvelik ezt az izgalmas és sok kalandot tartogató műfajt. A Konami zseniális fejlesztőcsapata a Gaijin Entertainment ezúttal kezébe vette a dolgokat és kijelenthetjük,hogy a nevükhöz méltón egy a mai elvárásoknak megfelelő fantasztikus játékot hoztak össze. Monumentális díszletetek és a szintén nagy sikereket elért Bayonetta sorozatra emlékeztető eszeveszett lendületü küzdelmek várnak ránk! A Blades of Time-ban Hack and Slash műfaj minden egyes eleme mesterien van felsorakoztatva. 40 külömböző kombo és támadás hajtható végre, leszámítva a rengeteg külömböző varázslatot és a karakterünk folyamtos fejlődését. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Birds-of-steel-xbox-360_1493_640x0.fill
Birds of Steel XBOX 360
1

Birds of Steel
XBOX 360
A Birds of Steel repülőgép szimulátorral a második világháború szinte összes légi ütközetét újraélhetjük, kezdve a Midway csatával, Guadalcanallal, a Koral tengerrel, Pearl Harboron át, érintve a Földközi-tengert is, Málta felett, egészen a Németország egyik legfontosabb nyersanyaglelőhelyéig, a Ruhr-vidékig. Persze nem a földön, hanem a levegőben kell bizonyítanunk.A Birds of Steel-ben 20 küldetésen kell vigigverekednünk magunkat, ezek egy része valós ütközeteken alapszik, másik része pedig kitalált csatajelenetek összessége lesz, összesen nyolc kampánysoron át kell diadalmaskodnunk, összesen 100 repülhető gép botkormánya mögött. Minden kampányhoz eltérő gépeket választhatunk, egyedi kezeléssel, képességekkel és fegyverzettel. A vezethető gépek között lesz a Splitfire, a P-51D Mustang és a Messerschmidt 199 is de Japán, Németország és a Szövetségesek - gépei is kipróbálhatóak lesznek. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Silent Hill: Book of Memories
PS Vita
A legfrissebb Silent Hill a Book of Memories a kiadó és a fejlesztőcsapat elmondása alapján, szakít az eddigi hagyományokkal és egy teljesen új nézőpontból és vadonatúj játékmenettel fogja elmesélni félelmetes történetét. Elárulták azt is,hogy a korábbi részektől eltérően ezúttal a főszerepben az akció és a folyamatos előrehaladás lesz. De megnyugtatunk mindenkit, aki eddig a Silent hill sorozat misztikus és horrorisztikus világában szeretett kalandozni, ezúttal sem fog csalódni mert a készítők a tradícionális SH rajóngókra is gondoltak. A PS Vita képességeit kihasználva újdonságként üdvözölhetjük az érintőfelületek használatát és a teljes kooperatív támogatást egyaránt.

Platformok

Kategóriák