Ajax-loader

Capcom Co. Ltd. játékai a Swappygame-en


Resident-evil-5-xbox-360_108_640x0.fill
Resident Evil 5 XBOX 360
0

Resident Evil 5
XBOX 360
A RE4 elsöprő sikere óta mindenki a következő részre vár… A nagysikerű zombi vadász sorozat ezúttal nem csak fanatikusoknak! Chris Redfield visszatér Afrikába, ahol ismét hemzsegnek a zombik. A horror gépezet tovább dübörög, már nincs megállás… A játékban megmaradnak az előző részekből ismert momentumok, szereplők, helyzetek… Most mégis valami egészen más vár ránk! Ez a valami pedig minden elképzelést felülmúl! Afrika forró homokja, ketten a zombik hadaival szemben… A többit látni kell! A játék a világ minden táján ugyanazon a napon, március 13-án kerül piacra. Visszaszámlálás indul… A Resident Evil 5 garantáltan nem okoz csalódást! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Asura-s-wrath-xbox-360_1403_640x0.fill
Asura's Wrath XBOX 360
0

Asura's Wrath
XBOX 360
A 2010-es Tokyo GameShow-n jelentették be a Capcom és a CyberConnect2 közös akciójátékát, az Asura's Wrath-t, amely az ázsiai mitológiából merít ihletet, megfűszerezve némi tudományos-fantasztikus hatással. Asura egykor egy az istenek tiszteletét élvező tábornok volt, aki elpusztította a Gohma néven ismert ellenséget. Miután hazatér a háborúból az uralkodó palotájában találja magát, az uralkodót azonban meggyilkolták, a gyilkosság gyanúját pedig sikerült rá terelniük. Hazasiet, szerelmét azonban meggyilkolták, gyermekét, Mithrát pedig elrabolták. Lezuhan a földre, 20000 évvel később pedig egy fiatal lány imája ébreszti fel álmából, majd az ő megmentése után útjára indul, hogy felvegye a harcot Deus istennel és a hét másik istenséggel, és kiszabadítsa lányát a rabságból. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Devil-may-cry-4-xbox-360_35_640x0.fill
Devil May Cry 4 XBOX 360
0

Devil May Cry 4
XBOX 360
Nézz szembe a démonjaiddal! Nero, a fiatal lovag szemtanúja volt, ahogy lemészárolják a Kard Lovagrend szeretett vezetőjét, Sanctust. Hívd segítségül az erőt, amiről sohasem tudtad, hogy létezik, és győzd le a gonoszt! A harc folyamán megismerheted a legmélyebb igazság soha ki nem mondott titkait!

Street-fighter-iv-xbox-360_331_640x0.fill
0

Street Fighter IV
XBOX 360
Hosszú idő után, végre megint egy nívós verekedős játék látott napvilágot! A negyedik rész visszavisz minket a már jól ismert utcai harc világába, ahol egy már korábban felszámolt bűnszövetkezet újra éledezik... A sötét idők harca úgy látszik még nem a múlté. Újra életre kel az utca és annak lakói. Újra helyre kell állítani a rendet, és meg kell mutatni, hogy ki a főnök! Azt talán senkinek nem kell mondani, hogy az utcai harc legfőbb szabálya, hogy nincsen szabálya. A cél szentesíti az eszközt... Tisztítsd meg az utcákat... Ha tudod....

Platformok

Kategóriák