Ajax-loader

CE Europe Ltd. játékai a Swappygame-en


Lost-planet-2-xbox-360_71_640x0.fill
Lost Planet 2 XBOX 360
0

Lost Planet 2
XBOX 360
A Capcom ebben a generációban igen korán elkezdett remek játékokat készíteni, amelyek közül kiemelkedett a Dead Rising és a Lost Planet - utóbbi egy klasszikus lövöldözős-mászkálós akciójáték volt, elképesztő kinézettel, igen látványos robbanásokkal, izgalmas harcokkal, és valóban kihívást nyújtó nehézséggel. A mutiplayer pedig csak hab volt a tortán, ahogy a később érkező kibővített változat is - most a Lost Planet 2 továbbfejlesztett grafikus motorral, a jeges helyszínnel szakítíva színekben és élő, lélegző környezetben gazdag helyszínekkel jelentkezik - és persze ezúttal is lehetőség lesz a multiplayerre, egymás elleni harcokra. A Lost Planet második része ráadásul már megjelenéskor elérhető lesz az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as játékosoknak is egyaránt.

Super Street Fighter IV
XBOX 360
Az SF az 1999'es 3rd Strike óta pontosan tíz évig volt kényszerpihenőn, a Capcom ugyanis nem gondolta volna, hogy lenne piaca manapság a verekedős játékoknak - végül mégis belsős nyomásnak engedve elkészítették a negyedik részt, amely újjáélesztette a műfajt. Az emberek hozzáférhetnek a legjobb arcade stick kiegészítőkhöz, a versenyeket mai napig játsszák, új taktikák és lehetőségek nyílnak meg - a Capcom pedig hallgatott a játékosok szavára, és alaposan felturbózva piacra dobja tavasszal a sorozat legújabb részét. A Super Street Fighter IV a játékegyensúlyt finomítja, minden karakter elsöprő erejű új támadásokat kap - az átdolgozott és kibővített online játékmódokról, az új átvezető animációkról, és a 10 új karakterről, és megannyi új pályáról nem is beszélve. .

Bionic-commando-xbox-360_14_640x0.fill
Bionic Commando XBOX 360
0

Bionic Commando
XBOX 360
A Capcom nevével fémjelzett játék legújabb része, nem csak fanatikusoknak.... Spencerhez nem volt kegyes az idő... 10 év telt el azóta, hogy hőstetteiről hallottunk, és az előző részben megismerkedhettünk vele. Most teljesen más a helyzet. A kormány elárulta, tetteit ellene fordították, és halálra ítélték. A kivégzése napján, azonban terroristák támadják meg a Földet, hogy kipusztítsák az emberiséget. Ebben az esetben szó sem lehet likvidálásról... Tőle várják a segítséget, és a védelmet... Ebben a hamisítatlan akciójátékban, természetesen hatalmas szerephez jutnak a fegyverek. És nem csak a hagyományos értelemben vett tűzszerszámok, hanem a legendás biokar. A biokar segítségével bátran felveheted a harcot a foszforeszkáló katonákkal szemben! A csodálatosan változékony tájak, a szép grafika, és az élethű háttérzajok mind-mind hozzátesznek a játékélményhez. Egyszemélyes módban is nagyon erős a játék, de ha kedved van, bátran játszhatjátok többen is! Nem fogtok csalódni!

Resident-evil-5-xbox-360_108_640x0.fill
Resident Evil 5 XBOX 360
0

Resident Evil 5
XBOX 360
A RE4 elsöprő sikere óta mindenki a következő részre vár… A nagysikerű zombi vadász sorozat ezúttal nem csak fanatikusoknak! Chris Redfield visszatér Afrikába, ahol ismét hemzsegnek a zombik. A horror gépezet tovább dübörög, már nincs megállás… A játékban megmaradnak az előző részekből ismert momentumok, szereplők, helyzetek… Most mégis valami egészen más vár ránk! Ez a valami pedig minden elképzelést felülmúl! Afrika forró homokja, ketten a zombik hadaival szemben… A többit látni kell! A játék a világ minden táján ugyanazon a napon, március 13-án kerül piacra. Visszaszámlálás indul… A Resident Evil 5 garantáltan nem okoz csalódást! Kapható Xbox 360 és PS3 konzolokra!

Asura-s-wrath-xbox-360_1403_640x0.fill
Asura's Wrath XBOX 360
0

Asura's Wrath
XBOX 360
A 2010-es Tokyo GameShow-n jelentették be a Capcom és a CyberConnect2 közös akciójátékát, az Asura's Wrath-t, amely az ázsiai mitológiából merít ihletet, megfűszerezve némi tudományos-fantasztikus hatással. Asura egykor egy az istenek tiszteletét élvező tábornok volt, aki elpusztította a Gohma néven ismert ellenséget. Miután hazatér a háborúból az uralkodó palotájában találja magát, az uralkodót azonban meggyilkolták, a gyilkosság gyanúját pedig sikerült rá terelniük. Hazasiet, szerelmét azonban meggyilkolták, gyermekét, Mithrát pedig elrabolták. Lezuhan a földre, 20000 évvel később pedig egy fiatal lány imája ébreszti fel álmából, majd az ő megmentése után útjára indul, hogy felvegye a harcot Deus istennel és a hét másik istenséggel, és kiszabadítsa lányát a rabságból. Kapható Xbox 360 és PS3 konzolra.

Devil-may-cry-4-xbox-360_35_640x0.fill
Devil May Cry 4 XBOX 360
0

Devil May Cry 4
XBOX 360
Nézz szembe a démonjaiddal! Nero, a fiatal lovag szemtanúja volt, ahogy lemészárolják a Kard Lovagrend szeretett vezetőjét, Sanctust. Hívd segítségül az erőt, amiről sohasem tudtad, hogy létezik, és győzd le a gonoszt! A harc folyamán megismerheted a legmélyebb igazság soha ki nem mondott titkait!

Dark-void-xbox-360_29_640x0.fill
Dark Void XBOX 360
0

Dark Void
XBOX 360
A videójáték-világban nagyjából egy-másfél éve indult be az a trend, miszerint a fejlesztők külön kis címkékkel látják el a videójátékaikat az első publikus, vagy éppen a sajtónak szánt bemutatáskor: ekkor az egyik legelterjedtebb kifejezés egy fejlesztéskor a vertikális volt, ami nagyjából annyit jelentett, hogy a három dimenziós játékok (főleg akciójátékokról beszélünk) picit kilépnek a térbe, és ténylegesen számítani fog a fent és a lent fogalma, nem csak annyira, hogy az egyik-másik háztetőről lövöldöznek ránk. A Dark Void talán mintapéldánya lehet ennek a hozzáállásnak, hiszen egy akciójáték és egy repülős, Iron Man játékból ismerhető stílus ügyes keverékéről van szó.

Bionic Commando
PC
Bionic Commando - PC

Lost Planet 3
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Remember Me
PC
A Remember Me egy a futurisztikus alkotás, ami egészen 2084-ig kalaúzol el bennünket a jövő Párizsába. A történet szerint egy Nilin nevű, hölgyet kell irányítunk, aki foglakozását tekintve memória vadász. Különleges képességének köszönhetően képes emberek memóriájába betörni,törölni, ellopni információkat vagy megváltoztatni. Nilin egy olyan titkos szervezet tagja, akik a totálisan irányított társadalom ellen harcolnak. Az emberek ugyanis 2084-re egy kiterjesztett valóságban élnek, ahol memóriájukat cserélhetik, adhatják-vehetik. Az emberek néhány technológiai előnyért cserébe elfogadták, hogy egy maroknyi ember uralkodik felettük és tart kézben minden hatalmat. A történet az emlékezetek állandó adásvétele körül forog, hősnőnk, Nilin is egy olyan memóriavadász volt, aki képes volt arra, hogy betörjön mások agyába, most viszont ő került rossz oldalra: agymosása után arra próbál rájönni, hogy ki is ő valójában. A hatalmas bejárható területek és csendes becserkészés mellet a Remember Me-ben akcióban és harcban sem lesz hiány. Felmászhatunk épületekre és betörhetünk lakásokba,hogy megközelítsük az aktuális célszemélyt. A készítők az izgalmakon túl egy olyan fantasztikus látvánnyal megáldott világot teremtettek amelybe minden játékosnak bele kell kóstolnia és megízlelni a jövő utópiáját.

Resident Evil: Operation Raccoon City
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák