Ajax-loader

Sierra Entertainment Inc. játékai a Swappygame-en


Timeshift-xbox-360_138_640x0.fill
Timeshift XBOX 360
0

Timeshift
XBOX 360
Urald az időt, hogy a végső fegyverré válhass! Dr, Aiden Krone nagy ugrást tett az időben az úr-idő kontinuumon keresztül-vakmerő cselekedet, ijesztő következményekkel. A kopár és eső-áztatta Alpha Körzetben minden felborult, ami biztos volt... Fegyverezd fel magad a fejlesztés alatt álló Beta-öltözettel, hiszen te vagy az egyetlen, aki lelassíthatod, megállíthatod és visszafordíthatod a felborult idő folyását. Csak a te képességeiddel győzhető le az őrült Krone, az egész káosz okozója... ne add fel, a világ számít rád!

The Spiderwick chronicles
XBOX 360
A déd-nagyapa hagyatéka… egy elvarázsolt ház és a körülötte élő furcsa lények…. A testvérhármas Jared, Simon és Mallory Grace édesanyjukkal a déd-nagyapától örökölt házba költözik New Yorkból. Azonban furcsa dolgok történnek…. eltűnt tárgyak… rejtelmes balesetek….. lehet, hogy nincsenek egyedül? És valóban… az déd-nagyapa még külön feljegyzéseket is készített a birtokon élő különös lényekről. Ez a feljegyzés kincset érhet Mulgarath, az ogre számára, aki a láthatatlan világ ura akar lenni, nem éppen békés szándékkal. A gyerekeket és téged vár a feladat, hogy felfedezd ezt a rejtélyes világot és megóvd a gonosz ogre uralmától.

Crash-of-the-titans-xbox-360_2436_640x0.fill
2

Crash of the Titans
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Gabriel Knight - The Beast Within
PC
The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery is an interactive movie point-and-click adventure game released by Sierra On-Line in 1995. Unlike its predecessor Gabriel Knight: Sins of the Fathers, released in 1993, The Beast Within was produced entirely in full motion video. Forrás: Wikipedia

Platformok

Kategóriák