Ajax-loader

Birgés Nikolett

Rate_positive 0 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

604 napja velünk van 225 napja láttuk utoljára 186 napja hibernálva van

Badge-early_bird-2

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a játékokkal szeretne a felhasználó játszani.

összes (18)

The Sims Bustin Out
PC
Utazz 16 vadonatúj helyszínre a Rubb dance klubtól a Casa Caliente-ig a szerelmesek házáig! Találkozz különleges emberekkel- oldd fel a tárgyak százait és az új társasági eseményeket, fűszerezd életed különféle botrányokkal.

The-sims-4-pc_3156_640x0.fill
2

The Sims 4
PC
A milliók által türelmetlenül várt The Sims 4 életszimulációs játékban olyan szabadsággal alakíthatod a szereplők életét, amire a sorozat történetében még nem volt példa. Személyre szabott külsővel, személyiséggel, viselkedési formákkal és érzelmekkel rendelkező, a korábbiaknál jóval intelligensebb simeket hozhatsz létre és alakíthatod kedved szerint a sorsukat. A The Sims 4-ben minden csak a te kreativitásodtól függ: az úgynevezett hatékony Simtervező funkcióval kívánságaid szerint alkothatod meg a szereplőket, míg a könnyen kezelhető, helyiségalapú Építés mód használatával bármilyen lakást vagy házat megtervezhetsz nekik! A The Sims 4 galériában új játékmeneti elemeket alkalmazhatsz, oszthatsz meg és adhatsz hozzá a játékhoz. Tapasztald meg a fergeteges és valóságosabb szimulációt, ahol az általad megalkotott karakterek érzelmeire és egész sorsuk alakulására hatással lehetsz a döntéseid nyomán!

Sims 3: Pets Expansion Pack
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sims-3-pets-xbox-360_1185_640x0.fill
Sims 3: Pets XBOX 360
1

Sims 3: Pets
XBOX 360
A Sims 3: Pets nevű új kiegészítőjátékban kedvenceink kerülnek a figyelem középpontjába. Xbox 360 és PS3 konzolon például achievementekre és trófeákra vadászhatunk, illetve a Kinect segítségével szóban irányíthatjuk karaktereinket és azok állatait. A PC verzió különlegességét pedig a lovak jelentik, amiket használhatunk közlekedésre, illetve tréningezhetjük őket akadálypályákon, sőt versenyeken is részt vehetünk velük. Az igazi kuriózum ezúttal az, hogy most először kedvenceink bőrébe is belebújhatunk és ugyanúgy irányíthatjuk őket, mint az emberi karaktereket a saját nézőpotjukból. A játékban több száz kisállat szerepel de a genetikai változások miatt izgalmas, új fajtákat is kitenyészthetünk. Amellett, hogy simjeink mindennapjait is feldobják a cicák és kutyák, egy újabb remek lehetőségünk nyílik az ismerkedésre is.

The-sims-3-pc_875_640x0.fill
2

The Sims 3
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Sims-3-xbox360_640x0.fill
The Sims 3 XBOX 360
2

The Sims 3
XBOX 360
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

The Sims 3 Korlátozott kiadás - The Sims 3 + The Sims 3 Leszáll az Éj kiegészítő lemez.
PC
Ez egy speciális kiadása volt a The Sims 3 játéknak ami tartalmazza az alap játékot + egy kiegészítőt is ami ebben az esetben a Leszáll az Éj című kiegészítő volt. Újszerű állapotban van a DVD lemezek nem karcosak kérésre tudok küldeni + képeket róla .

Need for Speed Rivals
XBOX 360
A Need for Speed Rivals a Hot Pursuit című korábbi részből megismert formulára épít, mizerint egy nagy nyitott világban, Redview County-ban száguldozhatunk majd, méghozzá saját választásunk szerint a versenyzők vagy a rendőrök oldalán. Előbbi esetben a minél nagyobb hírnév és a Speedpointok megszerzése lesz célunk, utóbbi szerepkörben pedig természetesen az illegális versenyzők lekapcsolása lesz a feladat. Az új epizódban a multiplayer is új szintre lép: a barátokkal történő rivalizálás az Autolog ranglistáival továbbra is megmarad, bejön azonban újdonságként az AllDrive, amely az egyszemélyes és a multiplayer játék közötti korlátot igyekszik ledönteni. Az új funkciónak köszönhetően ismerőseink bármikor beléphetnek versenyeinkbe. Amit még mindenképpen kapunk: egyedire festhető és matricázható autók, a sorozat kínálatába 7 év után visszatérő Ferrarik, és persze a továbbfejlesztett Frostbite 3 engine grafikai motor, amely segítségével eddig még nem nem tapasztalt látványban lesz részünk !

Farming simulator 17
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Farming Simulator 2013
XBOX 360
A virtuális gazdálkodók kedvenc sorozatának új része végre konzolokra is megérkezett a Focus Interactive gondozásában. Az új rész természetesen új lehetőségeket is rajt, többek között több mint 100 mezőgazdasági gépet és a gazdálkodás eddigi legteljesebb élményét.

Mortal-kombat-xbox-360_513_640x0.fill
Mortal Kombat XBOX 360
1

Mortal Kombat
XBOX 360
Végre elérkezett a pillanat amire a Mortal Kombat Rajongók milliói vártak már hosszú évek óta.Az elmúlt években számtalan folytatás elkészítésével megpróbálkoztak a fejlesztők, amik természetesen mind egytől-egyig megbuktak a játékeladási statisztikák és a Fanatikus rajongók egyértelmű véleménye szerint. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyszerűen képtelenek voltak reprodukálni a legendás első rész hangulatát,brutalitását és a további két rész vizuális megvalósítását. Érthetetlen, hiszen minden adott volt a további sikeres részek elkészítéséhez: A teknológia és rengeteg pénz úgy tünt kevésnek bizonyult mert sorra jelentek meg a legendához tökéletesen méltatlan és eröltetett, gagyi, összecsapott folytatások. A 2011- es év azomban új reményt ad a rajongók számára! Hosszú ám annál reményteljesebb várakozás után a nagyfőnökök bejelentették, hogy hamarosan érkezik az új, teljes értékü és minden tekintetben lehengerlő,tradicionális Mortal Kombat Játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra. A fejlesztőcsapat előljáróban elárulta, hogy a Hardcore játékosok és a fanok ezúttal megnyugodhatnak, az új rész szebb, vizuálisan lenyűgözőbb és megdöbbentően brutálisabb lesz mint az eddig megjelent fejezetek bármelyike!

Sims-3-xbox-360_456_640x0.fill
Sims 3 XBOX 360
2

Sims 3
XBOX 360
Az eddig kizárólagosan PC-re megjelent Sims sorozat mára igen csak nagy multra tekint vissza.Az első két részhez számtalan kiegészítőjáték jelent meg de az évek alatt semmit sem kopott az időröl időre megjelenő játokok iránti érdeklődés.Most végre a konzotulajdonosok is belevethetik magukat a kalandozásba mert a mai naptól a Sims 3 nálunk is kapható Xbox 360 és Playstation 3-ra!


Elérhető játékok

A felhasználónak nincsenek elérhető játékai jelenleg.


Sikeres passzolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult rukkolása sem.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját játékpolcban

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Saját játékpolc


Játszotta

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Játszottak

Platformok

Kategóriák