Ajax-loader

Borbíró András

Rate_positive 1 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

158 napja velünk van 128 napja láttuk utoljára 90 napja hibernálva van

Badge-early_bird-2

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a játékokkal szeretne a felhasználó játszani.

Beyond Two Souls Special Edition
PS3
Beyond Two Souls Special Edition tartalma: Beyond Two Souls PS3 játék magyar felirattal Egyedi Beyond Two Souls fémdoboz (steelbook) 30 perc bónusz tartalom "Így készült" videók, jelenetek Beyond Two Souls soundtrack Dinamikus PS3 téma PSN avatar csomag (Beyond Two Souls témában) A Quantic Dream fejlesztőinek új játéka ismét arra törekszik, hogy elmossa a játékok és filmek közötti határt, olyan interaktív élményt nyújtva, amit eddig nem kaphatunk meg egyetlen alkotásban sem. A történetet nagy odafigyeléssel írták meg a készítők, hiszen nem csupán szórakoztatni akarják a játékosokat, hanem el is akarják gondolkodtatni őket. A készítők elmondása szerint a Beyond Two Souls egy olyan kalandjáték, amely érzelmi utazásra is invitálja a játékosokat. A játék rengeteg új élménnyel gazdagít minden játékost, így nyugodt szívvel ajánljuk. A történetben Jodie Holmes karakterével játszhatunk, aki különleges képességével kapcsolatba tud lépni a szellemvilággal. A Beyond Two Souls lenyűgöző látványvilága mellett számos izgalmat rejt: Vegyél rész a kiszámíthatatlan akció-thrillerben, ahol a főszerepet a hollywoodi színésznő, Ellen Page játssza Éld a fiatal lány, Jodie Holmes életét, aki természetfeletti erőkkel rendelkezik Élvezd az extra tartalmakat, zenéket és a Beyond Two Souls Special Edition tartalmát, amit minden gyűjtő számára ajánlunk.

Beyond Two Souls
PS3
A Quantic Dream fejlesztőinek új játéka, a Beyond Two Souls, ismét arra törekszik, hogy elmossa a játékok és filmek közötti határt, olyan interaktív élményt nyújtva, amit eddig nem kaphatunk meg egyetlen alkotásban sem. A történetet nagy odafigyeléssel írták meg a készítők, hiszen nem csupán szórakoztatni akarják a játékosokat, hanem el is akarják gondolkodtatni őket. A készítők elmondása szerint a Beyond Two Souls egy olyan kalandjáték, amely érzelmi utazásra is invitálja a játékosokat. A Beyond Two Souls rengeteg új élménnyel gazdagít minden játékost, így nyugodt szívvel ajánljuk. A történetben Jodie Holmes karakterével játszhatunk, aki különleges képességével kapcsolatba tud lépni a szellemvilággal. A Beyond Two Souls lenyűgöző látványvilága mellett számos izgalmat rejt: Vegyél rész a kiszámíthatatlan akció-thrillerben, ahol a főszerepet a hollywoodi színésznő, Ellen Page játssza Éld a fiatal lány, Jodie Holmes életét, aki természetfeletti erőkkel rendelkezik Tapasztald meg a Quantic Dream által létrehozott elképesztő technológiát, amely a PlayStation 3 legjobban kinéző játékát hozza el az otthonodba.

Alien Isolation Nostromo Edition
PS3
tartalma: Crew Expendable DLC ( Éld át az első Alien film vérfagyasztó hangulatát, Ellen Ripley és a Nostromo teljes legénységének társaságában) Az Alien Isolation története szerint tizenöt évvel a Nostromo tragédiája után, 2137-ben járunk, amikor is az Alien filmekből ismert Ellen Ripley lánya, Amanda szélmalom harcot vív a túlélésért, miközben próbál rájönni az anyja eltűnésének rejtélyére. Amandát irányítva tehát ismét beléphetünk a félelem világába ahol a kétségbeesett, rettegő emberekkel, és természetesen a vadállatias aliennel is szembe kell nézni. Amíg az Aliens: Colonial Marines-ben komoly tűzerővel felvértezve vehettük fel a küzdelmet a Xenomorfokkal,addig Amanda alul fegyverzetten, felkészületlenül száll szembe a szörnyeteggel. Kénytelen vagyunk tehát elővenni a logikánkat és taktikus énünket, hogy akár minden fellelhető tereptárgyat, fegyverként használva, életben maradjunk! Az egyszemélyes küldetések mellett természetesen lehetőségünk lesz online multiplayer módban, akár 4 fő részvételével is végigjátszani a brutálisnak és rendkívül horrorisztikusnak ígérkező kalandot!

Alien Isolation
PS3
Az Alien Isolation története szerint tizenöt évvel a Nostromo tragédiája után, 2137-ben járunk, amikor is az Alien filmekből ismert Ellen Ripley lánya, Amanda szélmalom harcot vív a túlélésért, miközben próbál rájönni az anyja eltűnésének rejtélyére. Amandát irányítva tehát ismét beléphetünk a félelem világába ahol a kétségbeesett, rettegő emberekkel, és természetesen a vadállatias aliennel is szembe kell nézni. Amíg az Aliens: Colonial Marines-ben komoly tűzerővel felvértezve vehettük fel a küzdelmet a Xenomorfokkal,addig Amanda alul fegyverzetten, felkészületlenül száll szembe a szörnyeteggel. Kénytelen vagyunk tehát elővenni a logikánkat és taktikus énünket, hogy akár minden fellelhető tereptárgyat, fegyverként használva maradjunk életben! Az egyszemélyes küldetések mellett természetesen lehetőségünk lesz online multiplayer módban, akár 4 fő részvételével is végigjátszani a brutálisnak és rendkívül horrorisztikusnak ígérkező kalandot!

ICO & Shadow of The Colossus HD Collection
PS3
Az Ico és a Shadow of the Colossus sokak szerint a Playstation 2 konzol,legjobb játékai voltak.A már szinte műalkotásnak is tekinthető vizuális gyönyöröket kínáló játék monumentalitása,fejlettsége és mesterséges inteligenciája sorra kápráztatta el a világ játékosait.Ezért is számít most rendkívüli bejelentésnek,hogy ezen gyöngyszemek most a PS3-ra is megjelennek,ráadásul a kor követelményeinek megfelelően HD-minőségben!

Metal Gear Solid 4
PS3
A Metal Gear Solid 4 egy igazán jó minőségű, a háborúk lehetséges jövőképét eszméletlenül hangulatosan bemutató játék, legendás japán fejlesztőktől: a megannyi erénye mellett azonban egyetlen egy nagyon fontos dolgot kell tudni, ha ajándékba szeretnénk vásárolni. Az pedig, hogy a "4" nem véletlen a címben, a játék pedig feltételezi, hogy a játékos a Metal Gear Solid előző három részével is játszott. Anélkül nem fogjuk annyira élvezni a történetet - érdemes tehát megérdeklődni, hogy a Metal Gear Solid szériát mennyire ismeri az, aki az ajándékot kapni fogja majd.


Elérhető játékok

A felhasználónak nincsenek elérhető játékai jelenleg.


Sikeres passzolások

Ezek a felhasználó sikerrel lezárt rukkolásai, amelyek passzal végződtek.

Tomb Raider Underworld
PS3
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját játékpolcban

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Saját játékpolc


Játszotta

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Játszottak

Platformok

Kategóriák