Ajax-loader

Szabó Szilárd

Rate_positive 0 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

556 napja velünk van 199 napja láttuk utoljára 160 napja hibernálva van

Badge-early_bird-2

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a játékokkal szeretne a felhasználó játszani.

összes (16)

Just Dance Disney Party 2
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Pikmin-3-wii-u_1692_640x0.fill
Pikmin 3 Wii U
1

Pikmin 3
Wii U
A Pikmin 3 című legendás múltra visszatekintő játék soron következő részét maga a Nintendo EAD vezetője Shigeru Miyamoto mutatta be, a Wii U-exkluzív játékként az idei E3 konferencián. A sorozat főhőse Olimar visszatér, a pikminek is serényebben követik az utasításait, mint valaha ezért mondhatni kissé pörgősebb játékmenetre számíthatunk. A Pikmin 3-ban új fajt is üdvözölhetünk a Rock Pikmin személyében ami kiválóan alkalmas a keményebb tereptárgyak szétzúzására, ráadásul a kis csapatunk most már arra is képes lesz, hogy az útjába kerülő alapanyagokat egymásra hordva, egyfajta hidat építsen ami segíthet a nehéz terepviszonyok leküzdésében. A játékot több különböző módon irányíthatjuk, már a Wii Motion Plusszal és a Nunchukkal is működik a dolog, de természetesen a Wii U GamePade is rendelkezésünkre áll. Utóbbinál az érintőkijelző szintén szolgálhatja a vezérlést, de akár a térképet is megjeleníthetjük rajta. A Pikmin 3-ban rögzíthetjük a játékunkat, hogy máskor visszanézve a felvételeket, tanuljunk a korábban elkovetett hibáinkból. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Yoshi's Woolly World
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Just-dance-2015-wii-u_3252_640x0.fill
1

Just Dance 2015
Wii U
Az új évad tiszteletére, a mozgás és a tánc szerelmeseinek legnagyobb örömére, a Just Dance 2015 személyében a közkedvelt széria, idén is új játékkal jelentkezik, melyben egy vadonatúj dallista és új funkciók sokasága vár minden vásárlónkra! A mozgásérzékelős játékok és azon belül is, a technikailag rendkívül jól felépített Just Dance szoftverek, elengedhetetlen kellékei lettek a házibulik, baráti vagy családi összejöveteleknek. Az évek óta jól bevált recept titka, hogy kortól és nemtől függetlenül összehozza az embereket, a mozgás és a zene szeretetét kihasználva kollektív szórakozást biztosítva egyszerre akár 4 játékos részvételével, akiknek le kell utánozniuk a képernyőn látható táncosok mozdulatit, a lehető legügyesebben. A Just Dance 2015-ben 40 új dal vár ránk a leghíresebb előadók tolmácsolásában: a teljesség igénye nélkül olyan nagyágyúk dalaira pöröghetünk mint a Run DMC & Aerosmith közös dala a Walk this Way, John Newman - Love Me Again,Bonnie Tyler és még sokan mások. A Just Dance 2015-ben az előző részekhez képest rengeteg új játékmód közűl választhatunk és talán az egyik legviccesebb a Community Remix nevű funkció, aminek segítségével kitalálhatjuk saját táncunkat, amit később a közösséggel is megoszthatunk! Szabad tánc, On-Stage, Ghost Play, karaoke, Party Master és még sok más játékopció várja, hogy belevessük magunkat és parkett ördögeivé váljunk.

Mario-party-10-wii-u_3694_640x0.fill
1

Mario Party 10
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Tekken Tag Tournament 2
Wii U
A Japánban már játéktermi gépeken elérhető és játszható új Tekken epizód a Tag Tournament 2 végre elkészült. A játék árkád változata 44 karaktert tartalmaz, ehhez képest a fejlesztők jócskán megfejelték limitet hiszen a konzolos verziók több mint 50 játszható karakterrel fognak rendelkezni. A készítők elmondása szerint a Tekken Tag Tournament 2-ben nem csak tag harcokat, hanem 1 vs 1, 2 vs 1 és 2 vs 2 küzdelmeket is vívhatunk ami óriási hangulatú összecsapásokat és plusz több órányi játékidőt is eredményez. Új opcióként üdvözölhetjük a Pair Play módot ahol egyszerre akár négy játékos is összemérheti az erejét természetesen mindenki egy-egy harcost irányítva.. Ezen kívül a fejlesztők beépítenek egy Fighter Lab névre hallgató játékmódot is, ahol a kezdők játékosok gyakorolhatják be és sajátíthatják el a harcrendszer alapjait, a haladók pedig tovább finomíthatják technikájukat egy kényelem szerint beállítható , gép elleni bunyóval alkalmával. A Tekken tag Tournament 2 minden ízében követi a tradíciót és tiszteleg a verekedős játékok íratlan szabályai előtt. Ezért természetesen a legnagyobb mókát az egymás elleni harcok fogják jelenteni, amelyhez a készítők egy egyedülállóan széles skálát biztosítanak. A játék rengeteg opciót tartalmaz a többjátékos meccsekre vágyó játékosoknak: lehetőségünk van hagyományos módon offline, egyedül a gép vagy több társunk ellen harcolni, ám ha erre nincs lehetőségünk, illetve szívesen kipróbálnánk magunkat a világ más pontjain élők ellen, akkor erre is van lehetőségünk: Az Xbox 360 tulakdonosok az Xbox Live, míg a Playstation 3 tulajdonosok a Playstation Network rendszereken keresztül játékosok millióival tudnak egymáshoz csatlakozni és elindulni a világ egyik legnagyobb virtuális tornáján! Kapható: Xbox 360, PS3 és Nintendo Wii U konzolra.

Kirby and the Rainbow Paintbrush
Wii U
Kirby várva várt első Wii U kalandja, az egyedi irányítással rendelkező és agyagkarakterek lakta, látványos világban játszódó Kirby and the Rainbow Paintbrush címmel várja vásárlóinkat. A többjátékos mód kihasználásával, akár három barátunk, Waddle Dee karakterként, bármikor csatlakozhat a játékba egy Wii Remote kontrollerrel, hogy segítségünkre legyenek a nehezebb feladatok megoldásában.A korábbi Kirby játékok gyakran kísérleteztek a különleges képi megjelenítéssel és egyedi játékmeneti fordulatokkal, így láthattuk már Kirbyt hörcsögöt megülni, vagy épp fonallá változva. Ez alól a Kirby and the Rainbow Paintbrush sem kivétel, hiszen ezúttal egy fantasztikus agyagból felépült világ vár ránk! A történet szerint ugyanis Dream Landből minden színt elszívott egy gonosz erő és Kirby feladata visszaszerezni hét bolygót megjárva, miközben ellenfeleket győz le és feladványokat old meg.

Rayman-legends-wii-u_1903_640x0.fill
1

Rayman Legends
Wii U
A Gamescomon nevű videojáték expo keretein belűl a Rayman Legends is bemutatkozott mint a Nintendo új konzolának a Wii U-nak az első játékok között megjelenő nyitócíme. A játék alapvetően az előző rész, a Rayman Origins kitaposott és elképesztően sikeres nyomdokain halad, de az előző résszel ellentétben ezúttal csak Wii U-ra érkezik. A sárkányokat, szellemeket, vámpírokat és kastélyokat felvonultató, Rayman Legends egy káprázatosan szép és izgalmas világba kalaúzolja el a játékosokat. A Sorozat sikerének titka, hogy a játékos egy percre sem unatkozik és a pörgős logikai-akcióelemekkel dúsított pályák a sokadik végigjátszás után sem válnak unalmassá. A pályaszakaszok élnek és lélegeznek, szinte minden terep tárgy az adott logikai feledat teljesítésének érdekében elmozgatható, összetörhető vagy alakítható. A Wii U érintésérzékeny kontrollere, lehetőségek tömkelegével örvendezteti meg a játékosokat és szimpla analóg karok használatának mellőzésével egy igazán páratlan és minden ügyességünket igénybe vevő kalandban lehet részünk. Kapható: Nintendo Wii U konzolra.

Just-dance-4-wii-u_1902_640x0.fill
Just Dance 4 Wii U
1

Just Dance 4
Wii U
A Just Dance 4 minden tekintetben követi az elődei álltal kitaposott útvonalat és minden ízében a teljes körű szórakoztatást kívánja biztosítani, egyszemélyes játékmódban, baráti társoságok vagy akár az egész család számára. Természetesen az új részben a szebb grafikai kivitelezés mellett új játékmódok és precízebb mozgásétzékelés várja a mozgás és a tánc szerelemseit. A program természetesen az Xbox 360 Kinect rendszeren kívül a PS3 Move, Nintendo Wii és a Nintendo Wii U mozgásárzékelős rendszereit is támogatja. A Just Dance 4-ben az előző részekkel ellentétben ezúttal akár 4 ember egyszerre is megmérkőzhet egymással ami remek lehetőséget biztosít egy igazán aktív,családi vagy baráti körben eltöltött bulizós estére! Kapható: Xbox 360, PS3, Nintendo Wii és Nintendo Wii U konzolra. A Just Dance 4 dallistája: • Call Me Maybe – Carly Rae Jepsen • Disturbia – Rihanna • Good Feeling – Flo Rida • Maneater – Nelly Furtado • Moves Like Jagger – Maroon 5 ft. Christina Aguilera • Never Gonna Give You Up – Rick Astley • Rock Lobster– The B-52′s • So What – P!nk • Super Bass – Nicki Minaj • You’re The First, The Last, My Everything – Barry White • What Makes You Beautiful – One Direction • Wild Wild West – Will Smith

Just Dance Kids 2014
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Zombi-u-wii-u_1904_640x0.fill
Zombi U Wii U
1

Zombi U
Wii U
Zombi u Wii U A Nintendo új generációs konzola a Wii U már most olyan támogatásban részesül szinte az összes neves kiadó részéről, hogy azon vásárlóink akik csak az esetleges gyenge játékfelhozataltól tartottak, most minden kétségüket eloszlatja a nyilvánosságra hoztott óriási választék. A Nintendo semmit nem bíz a véletrenre és a multiplatformok mellett saját exklúzív címeit is olyan magas minőségben készíti el, hogy akár egyetlen játék miatt is érdemes legyen beinvesztálni az új konzolba. A Zombie U minden ízében egy felnőtteknek szánt klasszikus túlélő horror ami irányításában tökéletesen kihasználja a Wii U Gamepad érintöfelületű és mozgásérzékelős képességeit. A Wii U GamePad segítségével például könnyen és gyorsan navigálhatunk az inventory-ban, vagy pillanatok alatt kinyithatjuk a megfelelő zárkombinációval az akadályként előttünk álló ajtókat, de a célpontok bemérésében és kiiktatásában, s sok más játékmenetbeli pillanatban is segítségünkre lesz. Videoajánlónkból betekintést nyerhettek a játék hátborzongató világába és megismerhetitek az irányítás főbb elemeit.

Dragon-s-crown-ps-vita_1536_640x0.fill
Dragon's Crown PS Vita
1

Dragon's Crown
PS Vita
A Dragon's Crown, stílusát tekintve a mai fiatalabb korosztály számára kissé idegennek tűnhet,de a készítők gondoskodtak arról,hogya nosztalgikus hangulat mellet,bemutassák,hogy mire is képesek amikor létre kell hozni egy pazar látványvilágot. A klasszikus, szabad kézzel rajzolt, szemünk számára rendkívül kellemes manga-anime stílusú látványvilág, valamint a 4-playeres cooperatív harcok minden stíluskedvelőt levesznek a lábáról. A Régi játéktermes időkből talán néhányan emlékezhetnek a Knights of the Round elnevezésű játékra ami gykorlatilag a stílus alpköveit fektette le. A történet egy a világunkra rászabdult sárkányról, az ő legyőzésére összeverbuválódott csapatról és viszontagságos utazásukról szól, rengeteg harc és kaland körítésében. Kapható PS Vita konzolra.


Elérhető játékok

A felhasználónak nincsenek elérhető játékai jelenleg.


Sikeres passzolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult rukkolása sem.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját játékpolcban

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Saját játékpolc


Játszotta

Ezek a felhasználók játszották már a játékot.

Yoshi's Woolly World
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Donkey Kong Country Returns Tropical Freeze
Wii U
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Platformok

Kategóriák