Ajax-loader

Kovács Lili

Rate_positive 0 Rate_neutral 0 Rate_negative 0

610 napja velünk van 116 napja láttuk utoljára 77 napja hibernálva van

Badge-early_bird-2

Kívánságlista és stoppolások

Ezeket a játékokkal szeretne a felhasználó játszani.

Mortal Kombat Komplete Edition
PS3
tartalma: Skarlet, Kenshi, Rain, Freddy Krueger új karakterek. 15db egyedi skin 3db új Fatality mozdulat Sub-Zero,Reptile és Scorpion részére Mortal Kombat: Songs Inspired By the Warriors zenei album Végre elérkezett a pillanat amire a Mortal Kombat Rajongók milliói vártak már hosszú évek óta.Az elmúlt években számtalan folytatás elkészítésével megpróbálkoztak a fejlesztők, amik természetesen mind egytől-egyig megbuktak a játékeladási statisztikák és a Fanatikus rajongók egyértelmű véleménye szerint. Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva egyszerűen képtelenek voltak reprodukálni a legendás első rész hangulatát,brutalitását és a további két rész vizuális megvalósítását. Érthetetlen, hiszen minden adott volt a további sikeres részek elkészítéséhez: A technológia és rengeteg pénz úgy tünt kevésnek bizonyult mert sorra jelentek meg a legendához tökéletesen méltatlan és eröltetett, gagyi, összecsapott folytatások. A 2011- es év azomban új reményt ad a rajongók számára! Hosszú ám annál reményteljesebb várakozás után a nagyfőnökök bejelentették, hogy hamarosan érkezik az új, teljes értékü és minden tekintetben lehengerlő,tradicionális Mortal Kombat Játék Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra. A fejlesztőcsapat előljáróban elárulta, hogy a Hardcore játékosok és a fanok ezúttal megnyugodhatnak, az új rész szebb, vizuálisan lenyűgözőbb és megdöbbentően brutálisabb lesz mint az eddig megjelent fejezetek bármelyike!

Sims-3-ps3_457_640x0.fill
Sims 3 PS3
1

Sims 3
PS3
Az eddig kizárólagosan PC-re megjelent Sims sorozat mára igen csak nagy multra tekint vissza.Az első két részhez számtalan kiegészítőjáték jelent meg de az évek alatt semmit sem kopott az időröl időre megjelenő játokok iránti érdeklődés.Most végre a konzotulajdonosok is belevethetik magukat a kalandozásba mert a mai naptól a Sims 3 nálunk is kapható Xbox 360 és Playstation 3-ra!

Alice: Madness Returns
PS3
Hosszú ám de annál lelkesebb várakozás után elkészült az új Alice játék ami az óriási sikerekben részesült első rész folytatása lesz.Pontosan tíz évvel az ott történt események után járunk, akkor Alice az egész családját elveszítette egy hatalmas tűzben, így most szó szerint a józan eszéért és felépüléséért küzd.Egy évtizednyi elmegyógyintézetben töltött idő után végre egy pszichológushoz kerül, akinek segítségével lehetősége nyílik rá, hogy leküzdje a még mindig őt kísértő rémálmokat. Alice tehát ismét elindul egy hosszú utazásra, melyben végül a családját elpusztító titokzatos esemény valódi okára is fényt derít. Az utazás a sötét, ködös Londonból indul, majd Alice később ismét az immár pompázatos Csodaországban találja magát. Az Alice: Madness Returns című játékban American McGee részletesen kidolgozott harcrendszert ígér, aminek segítségével felvehetjük a küzdelmet az Alice elméjében tomboló rémálmokkal szemben! Megjelenés: 2011. 06. 10. Xbox 360,Playstation 3 ( PS3 ) konzolokra !

The-sims-3-pc_875_640x0.fill
2

The Sims 3
PC
Ehhez a játékhoz nincs leírás, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.


Elérhető játékok

A felhasználónak nincsenek elérhető játékai jelenleg.


Sikeres passzolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult rukkolása sem.


Sikeres happolások

A felhasználónak még nincs egyetlen lezárult happolása sem.


Saját játékpolcban

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Saját játékpolc


Játszotta

Ez a kategória nem tartalmaz egyetlen játékot sem: Játszottak

Platformok

Kategóriák